Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
isizakhi03
tag
válasz
senzaj #30792 üzenetére
Baromira érdekes videó !! Nekem is pont ilyen problémáim vannak ! Nem tudom a srácnak HDD-vel mennyi fps-e lehet, de nekem 100 feletti fps-ek vannak Lockeren, és ugyanezeket csinálja, mint a srácnak ! Szerintem bizony lehetséges a HDD miatt van ! Én is gondolkozóba estem a videó láttán !
-
senzaj
senior tag
Ez igaz lehet? Egy SSD ennyivel csökkenteni tudja az akadozást?
csak mert akkor veszek egy ssdt, ha nem csak a boot időt gyorsítja meg...
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #30787 üzenetére
jaja lehet is ilyenkor, nagyon ráállnak az emberre. egy jó javítós elengedhetetlen a jó pontok érdekében
-
aizen92
addikt
-
KERiii
tag
aki akar felvehetne DJKERiii - néven , mert egyedül elég uncsi játszani nagy conquestes pályákon
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #30778 üzenetére
Já de zsukáró volt a pilóta, ki volt az?
-
Laraxior
titán
3-szor kell végigvinni az utolsó pályát. Van egy C4 benne, amit fel kell robbantani, ha Hannának adod, vagy hogy hívják a sárgát, akkor a P90-ét megkapod. Ha Irishnek adod oda, akkor az ő fegyverét kapod meg az M249-et, és ha nem adod oda senkinek, akkor viszed tovább a multiba a saját fegyvered: QBZ-95-1.
Ennyi jár, meg kapsz még két kést is, de azokat korábbi mapokon adja majd. -
aerosmith
őstag
Androidra van már battlescreen? Hogyha pcn tolom akkor tableten mutassa a live mapot?
-
2csi
aktív tag
Ha kiviszem a single-t, akkor megkapom az abban használt fegyvereket a multinál?
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN #30778 üzenetére
Tudom, artival együtt toljuk elég sokszor, meg a minap csatlakoztunk a másik kollegához. A mai nap kimaradt, majd beugrok, bár én csak ilyen vedi, veni, vici stílusban nyomom, egy mapot játszok, ott első vagyok és utána pattanok is, szeretem a csúcson abbahagyni
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Laraxior #30777 üzenetére
Én inkább infantry jellegű vagyok, vagyis ha egyedül vagyok és választhatok attack heli és a futás közt inkább futok
bár délután Lofagi-val meg Artika-val jó körök mentek le járműben is
Röpke pillanat a délutáni körből : Scout heli active protection
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN #30776 üzenetére
Hát persze, pont ezért sikerült... Nézd már meg, kb 10%-os accuracym van, hova gondolsz távolabbi lövésre...
Nem véletlenül járművezek...
-
Laraxior
titán
válasz
LamaCube #30770 üzenetére
Mindenki a fejlődésre gondol amikor dupla XP van, pedig elmondanám, hogy még nekem is számít a duplaXP, most, hogy csinálom a fegyvereket, hogy meglegyen az összes, nagyon nem mindegy, hogy egy killre 100 pontot kapok, vagy éppen egy boostos, duplaXP-s pontot. Főleg mondjuk azoknál számít amit nem nagyon használ az ember, de kipróbálná, vagy éppen nem esik a kezére az első pár fegyver abból a kasztból, de az utolsók igen, akkor sajnos ki kell maxolni.
Ennél a tetű DMR-nél aktiváltam a maradék boostom, de annyira kínlódás vele ölni, hogy az katasztrófa. Az AEKkel simán tudok első 3-ban lenni TDMen is, pedig köztudott, hogy nagyon béna vagyok kézifegyverekkel
De minden más jellegűvel katasztrofális szenvedés a játék, és még mindig csak az SVD-nél tartok, és már romlott a K/Dm 2.1-ről 1,98-ra
Nem vagyok statbuzi, de azért ez eléggé szembetűnő, főleg amikor magamtól kilépek 1/10-nél, mert nem látok lehetőséget arra, hogy több killem legyen ezzel az félautomata sniperrel
-
LamaCube
addikt
Ma Zavodon egy 1000 tickettes cq-n úgy legyalulták a terepet, hogy nem voltak fák csak csonkok, rohadt jól nézett ki, pedig nem vagyok egy grafika mániás. Tiszta háborús "fíling"
Na a dupla xp-s hétvége alatt kb. 10 órát játszottam és 24 szintet léptem. Semmi értelme az xp-nek már itt a 4-ben. Mondjuk sose érdekelt. -
isizakhi03
tag
válasz
Flickering #30714 üzenetére
Én inkább a Medig Bag miatt aggódnék
Elég sokat kell hozzá gyúrni
Mondjuk CQ Lockeren hamar megvan.
Szerk: Jön vki most játszani? Lockeren?
-
Kevin's
senior tag
Hogyan lehet azt csinálni amikor gyalogosan megyek és rá mutatok a célra az istenek sem jövök rá ,melyik gombot kell hozzá nyomni ?
-
DieHard
senior tag
válasz
Foxmulder89 #30748 üzenetére
Azt tudom, csak hátha valaki mókolt valami okosat és jó lett.
Ja, anno nekem is volt ilyen baj, egy win-t telepitettem vagy t.köm tudja mit csináltam. És jó lett. kopp-kopp
-
Foxmulder89
senior tag
Már tucatszor volt róla szó, még mindig bugos a játék..nem a gép hibája a dx error.
-
dupladé.
csendes tag
nekem túlzott OC-nál jön elő (amikor már nem stabil a kártya) random fagy ki így viszont ha egyszer kifagy így akkor indítás után egyből ezt dobja és nem jöttem még rá hogy hogy kéne javítani szal gép restart OC kicsit viszább és szépen megy!
-
DieHard
senior tag
Cimborának ilyet ir ki:
DirectX Error "DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands
És nem ati kártya
. gtx560ti
A játékkönyvtárban lévő exe-t lefutatta. nem javult neki.
Valaki használható infot esetleg?
-
KERiii
tag
válasz
Snip3r_HUN #30694 üzenetére
200as boost csak premiumosoknak van?
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #30737 üzenetére
Még mindig itt az aprón
-
jonnyjoker01
veterán
Srácok hol a legolcsóbb DLCvel a játék? Még mindig CD galaxis?
-
mcmike
őstag
válasz
pilu85 #30728 üzenetére
Szerintem a SCAR-H nagyon erős, az tény hogy csak 21 lőszer van benne, de abból kb. 3db halálos. Nekem speciel bejön, nem kell egy valaggal beleeresztenem az ellenbe...
Rengetegszer futottam bele pl. olyanba, hogy én kezdem el lőni ACW-R-el, ő megfordul és egy lőszerrel leterít. Hiába gyors és sok lőszer van benne, ha az semmire sem jó...
-
pilu85
őstag
scar-h is nagyon jó. de a 20 lőszerrel csak egy ellenségre elég és ez sokszor a halálom jelenti...hc game-ben már jobb a helyzet kicsit.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Tudom hogy nem egy kategória a két fegyver, de távolabbi célpontoknál az ACE 23 vagy az AK 5C hatásosabb ? Persze "minden" felszereltséggel
-
SkyS1gn
félisten
Nem úgy volt anno hogy minden frakció játszhat minden pályán? Ahhoz képest mindíg u.a. a felállás.
-
Gyula84
veterán
Jó kis kőr volt
DRAW
-
Enton
addikt
válasz
Flickering #30716 üzenetére
Obtain 50 Medkit Ribbons
Obtain 200 kills with any Assault rifle
Obtain 10 Assault Rifle RibbonsDe előtte lesz még az assault basic, és assault veteran amik jóval kisebb kritériumokkal bírnak.
-
dupladé.
csendes tag
srácok ilyet még nem b.sztam
sírok
zavod311 nem szoktam csipázni de mondom adok neki egy esélyt assault már úgyis maxos... fent vagyok a tetőn C felett, látom minimapon a létránál van spotolva a srác odamegyek nozoom még mikor a létra tetején volt (jó oké nem nagy kunszt hogy nozoom nem is ez a lényeg) hanem a srác felrepült mint egy rakéta kb 10 mp múlva pottyant le az mondom GG
nem bugos a gém az a lényeg
-
-
Enton
addikt
válasz
Flickering #30711 üzenetére
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Nekem a sar-21 bejött, nem is olyan sar
itt megtudod nézni a fegyverek tulajdonságait. De az alap ak sem rossz
-
Xaels
félisten
válasz
Később AEK, M416. De érdemes meglesned az Engi-t is mert az is elég durva az MX4-el alapból szerintem.
-
Flickering
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #30710 üzenetére
Sziasztok!
Kezdő vagyok, eddig cod4-en élegettem és most elkezdtem multizni ezzel, nagyon remek idáig!
Assaulttal kezdtem, azt viszem jelenleg, ezt is tervezem.Mit mondotok, mely fegyverrel érdemes menni kezdőként?
A scar-H megvan, de az nem tetszik, gyorsan kifogy, nagyon sokat ránt.
Szóval viszem tovább az AK-t.Mit tudnátok adni tanácsot?
Előre is köszi!
-
DokiBaxxi
őstag
-
Def26
félisten
Mobil AA -nál ez az active radar valami fantasztikus. Csak kilövöd és magától célt keres.
-
andro93
aktív tag
Hali, bocs a hülye kérdésért, de az xp boost tokeneket, amik a battlepackokból esnek hol/honnan lehet aktiválni?
-
bul07
nagyúr
Na ez új
Error
Origin could not get code (-5ef7ffff): The LSX server didn't respond within the set timeout.Másnál ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest