Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotTóni
tag
Ha nem hivatalos mód a flagrun,akkor miért vannak tele ezek a szerók?És mi alapján kapnék bant? "Ejnye-bejnye összeszedtem 10k xp-t foglalással?"
Ilyen alapon lehetne camp ban is....5 sec egy helyben és kivág -
LamaCube
addikt
Nekem is csak az első 2 hétben voltak exe. hibák meg crashek. Azóta semmi problémám nem volt. Kopp-kopp.
-
ScomComputer
veterán
Erre"31278" nyomnék... melyik idióta faszkalap találta ki ezt "flagrun"-t... azért így adtam egy pár kilt a szarháziaknak......
-
Olympos
aktív tag
válasz
fornettisuti #31292 üzenetére
Holnap benne vagyok, ha addigra nem végzel vele.
-
fornettisuti
veterán
Urak, keresek vállalkozó kedvű társat L85 feloldásához, egyszerűen nem tudom megcsinálni egy körön belül az unlockhoz szükséges dolgokat.
Jutalmazás: én is segitek feloldani vmit cserébe.
PÜ-ben lehet jelentkezni, köszönöm!
-
sensejke
aktív tag
Kövezzetek meg, de még egyszer nem fagytam ki.........
-
gyuromoj
veterán
Akkor csak nekem stimmel minden a játékkal?! December vége óta van még és azóta 2-szer volt BF4.exe működése leállt.
Mondjuk a napi 1-2 óra játék elenyésző ill. nem is vagyok HC gamer. -
Winne
nagyúr
Egy jó erős hónap kihagyás után felmentem, két pályát bírt dx hiba nélkül, szal mára ennyi volt. Jó látni, hogy foglalkoznak a játékkal és jönnek a javítások...
-
Viper26
nagyúr
válasz
ScomComputer #31278 üzenetére
No flagrun, azért.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Mivel a flagrun nem hivatalos játékmód amennyire én tudom. Volt róla vmi bf4 fórumban is, hogy tiltott. Szóltak is, hogy akár bant is kaphatsz érte. Max szervert tudsz beállítani auto-kickre, ha ölsz. De minek rizikózni, ha tilos?
-
TTomax
félisten
válasz
Falgrun szerverre mentél,ahol fut a FairFight.... a server tulaj failja...
-
ScomComputer
veterán
Ez meg miért:
-
TTomax
félisten
Az összes lmgnek egy trükkje van,nem szabad mozogni lövés közben,mert akkor elszórja...
-
FollowTheORI
nagyúr
Szeretem mikor azzal is a világ végéről kilőnek...
-
pilu85
őstag
válasz
isizakhi03 #31270 üzenetére
összes lmg-vel lehet szépen lehasalva.
-
isizakhi03
tag
-
Xaels
félisten
Érdekes... Kivágtak egy szerverről a "nyelvre" hivatkozva amikor angolul írtam a chatbe és nem káromkodás volt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
isizakhi03 #31264 üzenetére
5.2 - 5.4 GB zabál nálam, a 4 szerintem kevés.
-
isizakhi03
tag
válasz
Frozzy #31265 üzenetére
Én sem tudom most mi van. Előtte vírusom nem volt. Tuti. Semmit sem csináltam a rendszerrel ! SEmm driver telepítés, semmi ! Abszolút ! Megcsináltam a ready Boostot, majd leállítottam a gépet. Elintéztem a dolgom, végignyomtam a singlet, és már itt felfigyeltem, hogy nem akad be. A single is droppolt. Mondom wtf? Nyomtam 2 kör A viharos pályán, mi is a neve? Valami storm, vagy mi. Mediumon 1680x1050-ben. Konfig az adatlapomon. Érdekes amúgy, mert i5 4570-el is droppolt. Szval nem a konfig váltás miatt van, mert mikor összeraktam megint az s1155 konfigot, ugyanúgy csinálta.
-
Frozzy
őstag
válasz
isizakhi03 #31264 üzenetére
na ezt lehet én is kipróbálom. 4gigáson is fasza lenne ?
64-est csak nem formázom telibe ezért
-
isizakhi03
tag
válasz
killer095 #31256 üzenetére
Értem, köszi szépen ! Látod Cris, nem kell itt órákat csevegni, tudod, szép tömören
Egyébként nem értek valamit. Egyenlőre még 4GB memóriám van, és a játék folyamatosan droppolt vele.
Még LOWON is néha beesett, és eléggé dühített..
Emberek, ez a Ready Boost ennyi segít? Van 8GB-os pendrivem, és odaadtam a rendszernek.
Most Mediumon sem esik be az fps 90 alá !! Semmi drop semmi nem volt, folyamatosan ment.
Baromira érdekes ez !
-
-
killer095
őstag
válasz
isizakhi03 #31253 üzenetére
A lényeg hogy a nagy youtubosok kint voltak E3-on példáúl.
És minden egyes videóban a játékot istenitik miközben már akkor tudták hogy mik a hibák a játékban.. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Sajnálom, 1,5 órát nem fogok legépelni
(#31254) Def26 Ez már megtörtént, nem gyártanak semmit.
-
Def26
félisten
válasz
Összeesküvés elméleteket gyártanak.
-
SkyS1gn
félisten
Érdemes meghallgatni...
Battlefield Podcast : 160 - State of Battlefield 4 - A Mature Rant
A youtubeosok is átvertek minket? Sokan ottvoltak meghívott eseményekre és mégsem beszéltek előre a hibákról?! Érdekes dolgok ezek!
-
SkyS1gn
félisten
"Alan Kertz @Demize99"
The Scout cannon tweak is because they are better at all targets than the miniguns. They are designed to be a weak anti vehicle option.
Ok, so that's a pretty resounding "the AH needs survival not firepower." The flip from missile impact is not intentional, so...
NLAW, Active Radar, STAFF
We're working on some more comprehensive tweak rationale stuff for official channels. My twitter is not exhaustive, more for feedback.
-
pilu85
őstag
-
Laraxior
titán
válasz
pityaa23 #31238 üzenetére
Mert nem jetes szerverre kell menni ilyen egyszerű. Golmud Railway-re, vagy Lancang Damra. Az utóbbi annyiban jó, hogy az enemy AA biztos, hogy a saját bázisán kempel, viszont csipegetni így is tud belőled, az első mapon bárhol lehet, de nagyobb is a kínálat. Paracel Stormon meg ha sötét színű a jeted, akkor a vihar idején szinte észre se lehet venni, sőt ha a tiétek a "B" pont, akkor le se lehet szedni, ugyanis csak ott van az AntiAir. Good Luck.
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Minden map váltásnál miért indulhat újra a gépem állandóan?
Feláll utána a rendszer és az Eset nod32 csak Blocked Object feliratokat dobál vagy 6 ot...:/
-
Ybron
senior tag
válasz
pityaa23 #31238 üzenetére
Pedig ott a legegyszerűbb annak akinek nem megy a Jet-ezés, mert elég hozzá szerencse is, értem ezalatt hogy a kiszemelt áldozat már eleve meg van sebezve és csak párat kell beleereszteni.
Próbáld paracel storm-on, én ott csináltam meg. Valamint test range-n gyakorolj (hajók kilövése illetve a levegőben keringő derítők kiszedése).
-
pohár
félisten
-
Olympos
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni.
Windows 8.1 alatt a Battlefield 4 FullHD felbontáson 59.94Hz-en képes működni 60Hz helyett, amin nem tudok változtatni. (Windows 7 alatt ilyen gond nincs, ott 60Hz-et ír ki.)
Ez azért idegesítő, mert Win 8.1 alatt egy Alt+Tab gomb nyomása 2-3mp-es fekete képernyőt okoz és csak aztán lép át a Windowsra. (Olyan, mint amikor felbontást vagy Hz-et váltasz.)
Amit próbáltam:
- C:\USER\flhasznló\DOCUMENTS\Battlefield 4\Setting\PROFSAVE_profile fájlban az 59.94 argomentumot átírtam 60.000000 értékre, de nem oldotta meg.Tud arra vki megoldást, hogy hogyan lehet 60Hz-re stabilizálni a képfrissítést?
-
wowkocka18
csendes tag
válasz
isizakhi03 #31160 üzenetére
Már meg van az ACW-ered! http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/TiBoySkY/weaponunlocks/197180289/pc/ felesleges kérdésnek meg nincs itt helye.
nézz kicsit szét. a saját profilodon.!
-
R3laX
addikt
Nektek is ilyen fos, hogy 50-en van a brightness, mégis ha bemész az options-ba, és belövöd újra 50-re világosabb lesz a game?
-
Laraxior
titán
Jettel a legkonnyebb a hajot vagy az ac130at szetszedni. Általában multikill van belőle.
-
scope2007
addikt
válasz
redingitell #31170 üzenetére
router miatt van
kaptam jópár kicket bant bf3-bf4be is xD -
Foxmulder89
senior tag
-
pohár
félisten
nem mai kép, csak most jutott eszembe... ez a gyökér egyfolytában nyomta a szöveget, telefosta a chatet, spamelt, mint állat, (OMG OMG OMG, csak ezt), és zsarolta a játékosokat, hogy ha mernek írni a chatbe bármit is (!!!), akkor folytatja tovább... admin se volt hívni se tudtuk, votekick/votaban se volt a szerón...
az ilyennek letépném a 10 körmét, aztán besóznám
itt a profilja, gondolom anyuciék megvették a játékot, aztán nagy lett a pofája...
-
pohár
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001 #31198 üzenetére
UCAV-hoz az airburst fejlesztés lehetővé teszi hogy te robbantsd fel, és ne csak "direct hit"-re robbanjon a töltet.
-
Sabre
őstag
válasz
CoolBoy323 #31174 üzenetére
Sajnos az SP alig eszik az MP-hez képest, főleg a nagyobb mapokon 48 v 64 fővel, ezért a realitás talaján gondolkozom a low-on, mert a 30-40fps körüli drop játszhatatlan szint, nekem legalábbis.
találtam 7770 ghz edition 1gb-ot már, holnap este kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest