- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2499 üzenetére
hát ha csak nem ülsz egy sarokban és szórod az lvg m320-t az nagyjából mindegy.. szerintem inkább acc. függő, hogy mit játszol, bár ha csak üríted a tárat, mint jó páran akkor mindegy mit játszol
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
BlessedElroy
senior tag
-
devilinsid3
addikt
-
EczkE
veterán
válasz devilinsid3 #2494 üzenetére
Csak mint tényt említettem, hogy majdnem kerek 500 óra volt a 145 szint meglépése.
Asszem mindenféleképpen!
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #2492 üzenetére
Persze, de ha mi is ketten vagyunk akkor rózsavíz... mert ugye úgy fair... 2vs2.
(#2496) Elroy1980: Nem sokat, de így sincsen sok kedvem, mert nagyon nehéz joinolni, remélem jön valami patch vagy mittomén...
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
devilinsid3
addikt
nem arra írtam, hogy neked mennyi van.. csak, hogy felesleges azt nézni ki mennyi idő alatt szerzi meg, mert ha nem azt játszod akkor lényegtelen összehasonlítani
(#2489) Laraxior: hát látod.. szar vagyok, de legalább ha meglőnek nem bujkálok meg szaladok vissza kezdőre, mint te mikor "tudni kell visszavonulni-t" játszol
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Algotis
addikt
Noooo nincs több dáböl ikszpé!
Androidos Outlookból küldve
-
EczkE
veterán
válasz devilinsid3 #2488 üzenetére
Az m320-szal nincs sok killem, csak amennyi az assigmenthez kell, Metroból meg a rusht szeretem.
Asszem mindenféleképpen!
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #2475 üzenetére
Teged az attack heliből sem nagy ügy ki varázsolni
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
-
raggg
senior tag
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #2484 üzenetére
na most megint mit nem értek? amikor először válaszoltam a kommentre egy szóval nem írtad, hogy te hol voltál meg hol volt a legközelebbi pont.. majd írtad, hogy "leírod érthetően"..
utána meg írtad, hogy 2 pont számít igazán B és D így volt vagy nem? így.. és a maradék 3? attól, mert tiétek a gunship meg 1 tankos pont azzal nem lesz megnyerve a kör, ha béna ül a tankban vagy csak szimplán túlerővel találja szemben magát nem ér semmit..
mikor írtam, hogy a legtöbb azt csinálja, hogy elfoglalja a pontot suicide és ül a gunshipbe magadra vetted, megemlítettem egy szóval is, hogy te csináltad azt? nem.. akkor miről beszélünk? megint magadra veszel olyan dolgokat amiket nem is arra írtam, hogy te csinálod aztán meg mentegetőzöl.. édes istenem krisz../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
Feleslegesen nem vitázok, én nem folytatom. Elbeszél az ember a másik mellett, mert megint nem a lényeget érti, ebből lehet regényt írni, de semmi kedvem hozzá, sem türelmem, főleg újabb figyelmeztetést kapni.
Amúgy a Battlelog web plugin frissítése után miért jelzi minden alkalommal hogy van új frissítés (amikor ugyanaz ami már fent van)? A Better Battlelog bekavar?
[ Szerkesztve ]
-
-
raggg
senior tag
Végre ( ) pörög a topik
ragklaatPS
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #2480 üzenetére
ki beszélt megint rólad, hogy beülsz a gunshipbe? a legtöbb ember ezt csinálja, ha magadra vetted nem az én hibám, ami nem vonatkozik rám nem veszem fel, mert minek ugye.. a másik, nekem honnan kéne tudnom te hol haltál meg illetve hol van a legközelebbi pont ahova tudsz spawnolni? ha C-n balancol át és D-re tudsz spawnolni ez simán megoldható.. de megint én magyarázok bele dolgokat.. általánosságban beszéltem a gunshipről meg arról, hogy mennyi időd van visszamenni a tankhoz..
akkor azon a pályán 2 ponttal meg lehet nyerni a kört 3 pont ellenében? ezt nem tudtam, de hát nekem is vannak hiányosságaim vagy most akkor nem csak az a 2 pont a lényeg? gunshipből nehéz foglalni és azok akik ott ülnek csak álló célpontot tudnak ellőni.. 1000ből 1 ha van olyan aki a mozgót eltalálja
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #2479 üzenetére
Kezdőről hogy gyalogolsz el odáig mire felrobban? Ha nincs a környéken foglalt pont, esélytelen.
Elmagyarázom még egyszer, hogy megértsd és utána hanyagoljuk egymást.
Spawnoltam Laraxior mellé gunnerként, mikor B felé ment (mert Squadnál ez lehetséges, ha esetleg nem tudnád). B-nél kiugrottam, beültem az M1128ba. Ennyire egyszerű, csak megint körbemagyarázod. Gunshipben meg nem ültem, ami lehet neked furcsa.
Itt befejeztem, mert alap lényegen felül magyarázod megint azokat a dolgokat, aminek semmi köze ehhez.
Ennél a pályánál a B (Gunship) és a D (MBT) a lényeg. A többi senkit nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #2476 üzenetére
hát, mert aki B-t foglalja annak addig terjed általában a képessége, hogy elfoglalja, suicide és ül a gunshipbe.. amúgy attól, hogy balancol kinyír, de a tank megmarad, 10-15 mp mire elkezd égni, mivel elhagytad 10 méterre vagy hogy van, de gondolom nem tudtad és megint beléd kötök
-
aizen92
addikt
válasz SkyS1gn #2477 üzenetére
Ez a tojásfa**os csávó?
a videó amúgy büntet"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #2475 üzenetére
Tudni illik a B ponton amikor az ellentől foglalod, általában van egy szabad M1128. Így sikerült. Az Autobalance meg kinyír ha tankban ülsz, meg amúgy is, így nem marad a segged alatt. Ültem már be LAV-ba is RU-ként, csak ki kell zavarni belőle a konzervlakót.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #2474 üzenetére
hát scout helit könnyebb kiszedni, mint mást, mert szerintem nincs annál lassabb jármű, talán egy disable tank, de azért csak sikerült RU oldalon US járművel ölni a legtöbbet vagy balance volt?
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Nem kell Javelin meg soflam helihez sem. Tegnap Armored Shield-en 5X egymás után szedtem ki főlöveggel Attack és Scout helit vegyesen. Jól kell időzíteni, és tudni kell lőni, és gyorsan manőverezni. Ha a heli alá kerülsz, mire megfordul, leszeded. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz Bjørgersson #2471 üzenetére
Koszi a gyors valaszt!
-
Bjørgersson
félisten
-
devilinsid3
addikt
hát igen.. remélem a 4ben úgy lesz a javelin, mint itt a stinger/heli páros.. 2 stingert ki tudsz lőni 1 flare alatt akkor a tankra is jusson 2 javelin 1 füst alatt.. szóval később tárazza be a füstöt.. meg ha már be van mérve ne térítse el, mert a bemérésnek semmi köze a füsthöz.. de hát ez a bf annyira jó, mert fáj ha eltalálnak, de arra már nem futja, hogy a többi részét is értelmesen átgondoljuk
#2468) kisza25:
ez nem azon múlik ki mennyire nagy mester van amikor bespotolhatatlan az akna.. csak azt nem értem akkor minek van a játékban.. még hardcore-n is bespotolod, aminek meg főleg az lenne a lényege, hogy nincs spot, de az az expl. nem vonatkozik
bc2-ben hatásosabb volt az akna elég volt megközelítened és robbant, itt van mikor átmegy rajta és semmi.. tegnap én is véletlenül ráhajtottam egyre, mert későn vettem észre, de a játék velem volt és nem ismerte el, hogy ráhajtottam bezzeg ami mögöttem volt 3 méterre attól meg berobbantam szóval ennyit errőlminek pdw tdm-re meg close quarterre amikor ott van a jó kis class weapon is sok pdw meg soti sniper között öröm volt a fejeseket leosztani
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Ha rafrissitem a BF3 B2K Limitedre a Premiumot ,megmarad a statom ,meg minden ugye?
Vagy kell vmire figyelni?
-
gali777
őstag
válasz eugabesz #2465 üzenetére
Mondjuk az AT mine meg a claymore a vicc kategóra... A 2-ben ezerszer hatásosabb volt mind2. Nem volt az, hogy 1től nem robban a tank / hal meg az ember. Ha csak a közelébe mentél robbantak, itt meg ugrálnak a claymore-on azt semmi. Tankok ellen minimum 2 AT mine-t kell egymásra rakni, hogy ha a játék is úgy akarja akkor meghaljanak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz eugabesz #2465 üzenetére
Nekem még csak pár napja lett meg vele az első killem. Nem nagyon foglalkoztam vele eddig, most is csak az assignment miatt kezdem használni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eugabesz
őstag
válasz Bjørgersson #2464 üzenetére
Ha "mesterien" csinálod,jó az...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
emiki6
veterán
válasz gali777 #2461 üzenetére
Ergó tankot sokmindennel ki lehet szedni, kivéve jevelinnel.
Ami szégyen az az, hogy a jevelin AT rocket, de helit többször szednek ki vele, mint tankost, akinek van füstje[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz devilinsid3 #2459 üzenetére
"ha annak aki tankban ül van füstje, mert csak kifüstöl és eltéríti"
Az első rakétát lehet.
-
devilinsid3
addikt
válasz DEV_NULL #2450 üzenetére
a javelin amikor megfestik lézerrel ugyan olyan "OP" (majd mindjárt kifejtem miért nem op amúgy ), mint amikor a play4free-ben belövi valaki dart-al te meg nyomod a jobb egérgombot amúgy mikor még játszottam a free-vel élvezhetőbb volt a helizés meg tankozás, mint itt meg nem is volt annyi csaló
amúgy a jeteket nem lehet lelőni javelinnel, ha a pilóta ismeri a fordulást, szóval most, hogy így montage-ba bevagdosták, hogy leszedi a jetet az hasztalan igazából ..
tankok ellen megint használhatatlan, ha annak aki tankban ül van füstje, mert csak kifüstöl és eltéríti
egyedül olyan jármű ellen lehet használni amiben nincs "riasztó" amikor bemérnek, illetve nincs füst, de amiben nincs füst és riaszt csak kiugrasz belőle és kész.. megint nem haltál meg
helik ellen javelint/guided shell-t használni pedig szerintem szánalmas.. mikor jön rád a nagy heli fighter laser painterrel a gunnernek meg guided shell van.. tipikus olyan playerek akik nem tudnak csak úgy érvényesülni, ha a gép lelövi helyette../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
válasz kriszpontaz #2449 üzenetére
De rég láttam. Viszont még mindig az egyik legjobb.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
SkyS1gn
félisten
De most komolyan meddíg van 2XP?
Mert látom még mindíg, szóval jettára fel!!!
-
DEV_NULL
őstag
válasz kisza25 #2452 üzenetére
Ha Te mondod... Én sajnos nem látok bele a BF3-ba, szégyenszemre sosem érintkeztem vele.
BF2 már teljesen halott volt, aztán indult a BFP4F... Mondom ezzel elleszek mire jön a BF3, közben sikerült erre a "Free to play" játékra egy BF3 Premium árának kb. 8 szorosát költenem. Szóval nem tudok elszakadni tőle. Majd a BF4. Talán.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
csak akkor az, ha valaki soflamozik, és kell egy supprortos is
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
DEV_NULL
őstag
Ez a Javelin egy cseppet OP, a video alapján...
-
kriszpontaz
veterán
-
scope2007
addikt
talán ma telepítem fel a bf3at újra :-)
3hónap kiesett vagy nem több :-PCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Mappa
addikt
nosharon egy 32 fős szerveren akad 1-2 sniper de nem zavaró mert szét kapják rpg-vel a daru tetején lévőket. ha meg ott nincsenek fent akkor tényleg nem sok vizet zavar - ha többen is vannak.
zibban nem szoktam látni snipert. elvétve akad akik a sarok szobából aprítanak A-C pont között de az is hamar kiiktatható... inkább bekempelő supportos hetyke bajszos noobokat.
nem kötelező megadni
-
t256
őstag
válasz Prosector #2430 üzenetére
Ahogy nézem Only Noshar TDM és Metro.
Nosharon 4-en vannak, 2 vs. 2. Gondolom statpad.
Más. Gondoltam megszerzem mindegyik fegyverre a service start. Kezdtem az M16A3-al, mert azzal mentem régebben és már csak 20-at kellett ölnöm vele, hogy meglegyen.
Most viszont nem tudom letenni! Általában ha velem szembe jön valaki shotgunnal, mire lőnék egyet már halott vagyok. Ez a fegyver komolyan mondom felveszi a versenyt. Kettőből kettő ilyen párharcot megnyertem.
Tényleg túl jóra sikerült. Könnyű vele célozni (ráadásul a Reflex RDS-en keresztül látszik a fegyver saját célzója (iron sight)), gyors, pontos, nem kell fél tár az ellenbe.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #2413 üzenetére
wihihihiiiiii
azt a 3 kört 870-el nekem is adta mint az állat ilyen 140% accur.
majd jössz HC-ra
nem kötelező megadni
-
DEV_NULL
őstag
válasz DEV_NULL #2438 üzenetére
A hozzá tartozó statisztikát lehagytam...
-
DEV_NULL
őstag
Kis off: aki szereti a helit, azzal szívesen osztom meg pár régi videom.
Enjoy!
-
Pubszon
veterán
válasz Gyuszopapa #2353 üzenetére
Nekem is ez volt, a legújabb beta origin miatt, vissza raktam a 9.1.15.109 - 218578-asat és azóta megint megy a játék.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
Prosector
addikt
Ez a srac mit csinal ,hogy ennyi ido alatt ilyen szinten van?
-
EczkE
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #2426 üzenetére
Az első normális gratuláció. Köszi!
Amíg meg van a csapatunk addig nem nagyon unom meg.
Asszem mindenféleképpen!
-
- = Zk = -
félisten
NEEEEM, én soha!
ment a cset-beszéd és hát "következtettek" pár dologra.. ennyi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
emiki6
veterán
válasz - = Zk = - #2423 üzenetére
Tán említetted nekik?
Egyik haverom látott 4 magos kenyeret
a Quad Core Bread nagyot ütne (Intel pékáru)[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hoppá! na vajon honnan
EczkE.
óóó, drága kenyér" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
emiki6
veterán
Hogy tudták meg?
Én is az vagyok, csak titkolom. Hoppá!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #2414 üzenetére
hát látod?!...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
xavix13
őstag
válasz SkyS1gn #2416 üzenetére
Ugyanez van nálam is a legutóbbi Battlelog update óta.
Egyszerűen lehetetlen csatlakozni. Vagy 20x kell újrajoinolni hogy menjen.
Megnyitom a feladatkezelőt, és látom hogy ott van beragadva a bf3.exe 5mb ramot foglalva.
Meg minden egyes csatlakozás után vmi eacoreserver.exe is. Ha 10x csatlakozom akkor 10 eacoreserver.exe van.
Megy a joining server fél óráig majd Could not join server (1) hibaüzenettel leáll. Vagyis nem áll le hanem beragad. Nekem kell kilőni hogy ujra tudjak csatlakozni mert amúgy Please wait for game to exit. üzenetet dobál.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
SkyS1gn
félisten
"Please wait for game to exit. "
Mivan má? Pár napja egyszerűen alig tudok bejutni akárhova is...
elsőre nem csatlakozik, aztán meg hogy launched ouside from the web.. aztán meg vagy ez vagy could not join!!! Kurva életbe már!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Te is?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
- = Zk = -
félisten
mappának üzenem....
qqqrva nagy ez a 870MCS
és bannoltak a szeróról, mert rasszista vagyok. hát ez van. megéltem ezt is
nah, keresek mást" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SkyS1gn
félisten
Meddíg lesz 2XP? Hány óráig?
-
Gyula84
veterán
válasz BlessedElroy #2392 üzenetére
én néha ha olyan kedvem van havasat utálom csak
(#2404) Algotis
Alap bug, ha olvasnád a bf3 ph-s topikot akkor tudnád[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Algotis
addikt
Miafaszez, hogy TV-vel elviszem a helit, erre nem robban be, csak mis durranás, por, és megy tovább a heli? Még nem is sebzett!
Androidos Outlookból küldve
-
BigBlue69
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #2379 üzenetére
Naaa.... Én meg Shitnek.. Mondjuk minden mást is..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
nagybá
senior tag
válasz devilinsid3 #2397 üzenetére
mert ha már abban sincs "csapatmozgalom" akkor minden elveszett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest