-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz #2480 üzenetére
ki beszélt megint rólad, hogy beülsz a gunshipbe? a legtöbb ember ezt csinálja, ha magadra vetted nem az én hibám, ami nem vonatkozik rám nem veszem fel, mert minek ugye.. a másik, nekem honnan kéne tudnom te hol haltál meg illetve hol van a legközelebbi pont ahova tudsz spawnolni? ha C-n balancol át és D-re tudsz spawnolni ez simán megoldható.. de megint én magyarázok bele dolgokat.. általánosságban beszéltem a gunshipről meg arról, hogy mennyi időd van visszamenni a tankhoz..
akkor azon a pályán 2 ponttal meg lehet nyerni a kört 3 pont ellenében?
ezt nem tudtam, de hát nekem is vannak hiányosságaim
vagy most akkor nem csak az a 2 pont a lényeg? gunshipből nehéz foglalni és azok akik ott ülnek csak álló célpontot tudnak ellőni.. 1000ből 1 ha van olyan aki a mozgót eltalálja
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kézilabda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest