- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
mostantól van superman class is a játékban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kisza25
félisten
ez a felbontás hogyan jött ki
az nem valami fényes, jobbra számítottam, azt hittem 1600x900, vagy legalább 1366x768-ban egy átlag 50-et kifacsar magából, egy 32főst 1366x768 low-ban megnéznél vele noshar, caspain, operation, EG pályák AK pályák, ezek mind jöhetnek, amelyikhez kedved van
ja milyen és mennyi RAM van mellette?Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Hajdi
senior tag
Jól átprogramozták a battlelogot... és hiszek a mesékben!
"The Man Who Sold the World"
-
Def26
félisten
No, megnéztem. Végigtoltam egy caspian 64 emberest 1280x960, minden low, kivéve mesh quality az ultrán volt. Olyan 30-40fps körül ugrált. Egész játszható volt. Igazából 32 ember fölé nem szabad menni vele, majd még nézek többet is, de most ennyire volt időm. Ha akarod írd meg milyen felbontáson nézzem, milyen pályát stb.
Itt a riport. [link]Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Sheldon
tag
válasz Sósperec #684 üzenetére
Az igen!
10X átlőtt minden pályán, egyik szerverről a másikra, ahol egy szerencsétlent pont fejbe talált a kósza golyó...
Szerk.: Sósperec - Javítva!
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
- = Zk = -
félisten
-
Sósperec
tag
ez csak nekem furcsa?
[link]
a longest headshot értékét csak én látom rosszul vagy az tényleg annyi? -
Dexter-2000
őstag
ohh értelek köszönöm
Szép napot!
-
őstag
válasz Dexter-2000 #679 üzenetére
Játék legalacsonyabb felbontása: 1024x768 (ha jól tudom 800x600-ra már nem engedi lerakni)
A BF3 megjelenése előtt szinte az összes játék támogatta még a 800x600-at. Anno nekem kellett is használni sokat
Mikor BC2-be 800x600-on, DX9, minden LOW, és megvolt a 30 fps. De örültem neki istenem (8600GS 512mb, Q6600@2.4ghz, 2GB ram)[ Szerkesztve ]
-
breakout123
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz breakout123 #678 üzenetére
ha ha ha
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
breakout123
aktív tag
-
őstag
válasz Dexter-2000 #673 üzenetére
Hát nem high-five. Gondolni kell az olyanokra is, akik kisebb monitoron játszanak. A játék is 1024-ig támogat, akkor támogasson odáig normálisan a battlelog is. Gáz...
-
- = Zk = -
félisten
Urak ne szarozzunk...!
nekem egy ilyen kell! [link]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Perillustris
senior tag
Mekkora gyíkok. Pont, mint bármelyik multinál, csak azért áttették a másik oldalra a kisablakot, hogy látszódjon, valamit csináltak is...
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
itt egy teszt róla ez a srác elég sok puskát tesztelt már
Origin: p0rch_m0nk3y
-
blaca83
őstag
Ez az új plugin amivel frissítettek Szörnyű lett...
Ocsmány és nem találtam elsőre semmit a megszokott helyén.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
devilinsid3
addikt
ki kell tapasztalni, mert változó
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Gyula84
veterán
Nekem meg egy ilyen kell R700
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
emiki6
veterán
"csípőből tüzelésre" melyik fegyver, melyik kiegészítő (a lézeren kívül) és melyik specializáció a legalkalmasabb/ajánlottabb?
+ foregrip vagy rail/semmi?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
t256
őstag
Deathaddert próbáltad? Én egy Left-handed editiont nyúzok úgy egy éve. Be lehet vele adni néhány fejlövést.
@Laraxior: Már el is ment a kedvem
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #650 üzenetére
nagyon kell az engedély, szívesem elveszem a kedved attól, hogy elkérd
elég ha ásót hozok, vagy kell őrölt bors is?
-
- = Zk = -
félisten
replica fegyverre nem kell....
-
t256
őstag
válasz - = Zk = - #644 üzenetére
Na jól van, akkor most egyesével lefényképezitek a fegyvertartási engedélyeteket vagy elkobzóm az összeset!
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #646 üzenetére
ááá, nálam nem a minőség a lényeg ha G3-ról van szó
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #644 üzenetére
G3? Ilyen volt az elsőm... mindjárt előkeresem a képet, bár ha jól emlékszem nem valami jó minőségű, már ha egyáltalán megvan még...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #639 üzenetére
jöhetek én is?
xDDDD(#634) p0rch_m0nk3y
mi ez?....[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Meg újult a battle log , kicsit érdekes a kinézete.
-
devilinsid3
addikt
válasz Dexter-2000 #638 üzenetére
invert mouse? megszokás kérdése
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz p0rch_m0nk3y #634 üzenetére
Na... 1v1?
Ígérem egyes lövéssel fogom használni
-
Dexter-2000
őstag
vannak itt invertes játékosok (nem bal kezesekre gondolok) érdemes annak lenni van értelme, mi a véleményetek róla?
előny/ hátrány?
Nekem eddig annyi amikor a haver átjön akkor mindig át kell állítaniSzép napot!
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #632 üzenetére
nálam is előfordult már ha gunner vagyok az r helyett /mellet megnyomom az e-t is! és van gunner ,nincs gunner.
(#634) p0rch_m0nk3y: na akkor agy neki egy kis tápot (12v/220v/kukorica/búza, vagy épp amit találsz!) azt lőd be!
amúgy mi ez? sv98 slávia
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
végre megjött ki is megyek belőni a tápcsövet ilyen szép időben
Origin: p0rch_m0nk3y
-
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #630 üzenetére
már az is van mellete biztos ami biztos! viszont ami még idegesit nagyon sokszor azért lőnek ki tankból mert az 1 és 2 es gombal váltom a fegyvert és néha a túlzott nyomkodás eredményeképpen véletlen megnyomom a 0 is és kész káosz van mert az egér még attol megy csak a tankal nem tudok forgolodni és ezt későn veszem észre sajna merthát nem csak a pontosság számit a csatában de a jo manőverező képeség nem elhagyagolható tényező ! éshát egy állo célpontnál nincs könnyebb célpont!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kriszpontaz
veterán
Én a múltkor deréktól ragadtam be egy betonfödémbe. A lában lent volt a felsőtestem meg fent. De faszául tudtam iglázni .
Stoon: ezért cseréltem le vezetékes egérre. Mondjuk a vezeték nélküli billentyűzetem frankón lemerült a múltkor amikor tankban ültem. Ott álltam mint f@sz a lakodalomban .
[ Szerkesztve ]
-
Csaber
senior tag
" pro " helis játszik ~1 km-ről lőtte le sorba le a repcsiket az égről Gulf of Oman-on ne kérdezzétek hogy de az anyahajó mellől tv rakéta....a lényeg megtaláltam 3-4 alakalommal kemény 2 vagy 3-kill és 9 halál után azaz 0.2 -0,3 kill/deat arány után kidobtak a szerverről Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Kicked by admin más kérdés utoljára a repcsim maradványai ölték meg őket
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Csak én érzem, hogy elég fos lett az "új" battlelog? Úgy látszik trend mindent egyre szarabbá tenni.
-
t256
őstag
válasz kriszpontaz #624 üzenetére
Bizony, ellenben maradt a csatlakozási probléma és ma háromszor, azért lőttek le, mert elakadtam tereptárgyban.
Jó ideje Ak-74M-et használok. Kíváncsiságból váltottam M416-ra. Még a kezdetekkor toltam vele. AK után valami brutális. Erősebb pontosabb. Valahogy nem az igazi Reflex célzóval, de közelre Holoval lehet aratni.
[ Szerkesztve ]
-
brown26
tag
Köszönöm
-
brown26
tag
Lenne egy láma kérdésem, orosz alap játékot vettem, ha veszek hozzá prémiumot, akkor azon kell-e állítani valmit vagy az már alapból angol lesz
-
Sósperec
tag
Az érzés amikor játék közben lemerül az elem a billentyűzetben... felbecsülhetetlen!
úgy téptem szét az elemes zacsit mint egy debil kisgyerek az ajándékot.[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Sok dolog nem változott ezzel az update-el.
Más a battlelog kinézete, ami idővel szokható. Más hang van, amikor battle report érkezik.
És hogy ne legyen tökéletes a battle reportoknál Conquest Domination helyett csak Conquestet ír.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Assasin_
aktív tag
válasz devilinsid3 #612 üzenetére
Én jelöltelek be battlelogon néha tolhatnánk valamit
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #608 üzenetére
miért mivel kellene mennem csatába rollerrel
kicsit profitáltam xboxból, hogy ott nagyon nehéz célozni, PC meg könnyűAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
aAron_
őstag
What is your ikigai?
-
Laraxior
titán
Akkor még nincsen Betterbattlelog erre az új BLogra?
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #602 üzenetére
konkrétan nem tudom, mert úgy nem szoktam, hogy egyik high másik low. ha leveszem a grafot mindent leveszek, ha felveszem mindent felveszek, külön nem szoktam nézegetni
#606) kisza25:
egy kis szépséghiba, hogy tankkal mentél/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
visszatértem PC-re aim king, egy kis TDM , pedig csak tesztelgetem , hogyan fut jobban ,
32főig jó vagyok, de miután megtelt a szerver pálya szélén 40-45 közepén 22-25FPS, 32 főig nem ment 30alá, szóval az lesz a limit sajnos[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #602 üzenetére
Itt van ez a leírás, már régebben is volt belinkelve. Itt szépen le vannak írva, hogy mi mit állít, meg mennyire eszi a gépet.
-
ETOM
addikt
válasz kriszpontaz #597 üzenetére
Itt egy jó leírás. Ez alapján jól belehet állítani az igényeknek megfelelően.
-
csibe1
addikt
válasz Dexter-2000 #599 üzenetére
A francért a csilivili csetveszekkel foglalkoznak.Alapból az oldal aljára megy a böngésző,amikor felgörgetek szinte mindig lenyitja a sávot,és ez idegesítő.
Megcsinálták?
A dizájnolást nem nevezném annak.Most is csak negyedszerre bírtam belépni,a harmadik pályaváltás után meg kidobott az asztalra.Szerintem lófütyit nem csináltak.(#601) ETOM
Nem tudom mit akartak,de ettől az előugrós megoldástól hülyét kapok,mert jön ha kell ha nem.
Jó lett volna a sima verzió,ami érdekel majd megnézem; nem törik le a kezem attól a pár plusz kattintástól.
Inkább a valódi hibákkal kezdtek volna valamit.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #598 üzenetére
Most a Terrain quality és Terrain decoration-re gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest