- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor452
tag
válasz p0rch_m0nk3y #1180 üzenetére
engem is bejelölt "Anti-HangoverHUN" nem ismerlek ne jelölj be még1szer légyszi
-
emiki6
veterán
Krisz az pont melyik? / Ki az a Kriszpontaz?
Közben érkezett válasz
Csak én nem tudom, hogy mi a travimókus?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
breakout123
aktív tag
-
kriszpontaz
veterán
Igen. kriszpontaz
-
devilinsid3
addikt
örömmel láttam a ph-s különítményt a szerveren
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Sósperec
tag
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Eme fiatalemberek innen jelöltek be a fórumról?
Striper-HUN
malysztor
kriszpontaz
Anti-HangoverHUN
tavimokusOrigin: p0rch_m0nk3y
-
DeadMeat
nagyúr
Az engem sem zavar, ha lekopik. Az Mx500-am már 10 éves, fényesre kopott, de működik. Csak egy 15K-s egértől nem azt várná az ember, hogy hetek alatt fényesre kopik. De zavarni nem zavar egyáltalán hogy néz ki.
Próbáld ki valahol vásárlás előtt, tapizd meg, hogy nagy neked vagy sem. A működéséről max próba után tudok nyilatkozni.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
őstag
válasz kriszpontaz #1175 üzenetére
Most átmentem tesómhoz, kezembe fogtam, és így kényelmesnek tűnt, de tudom, hogy egy picit nagyobb, nehezebb volt, mint amit az előtt használtam, éppen ezért nehéz volt nagyon megszokni.
Deadmeat: Kopás engem annyira nem zavar. Látnád a mostani egeret, 6 év után gyakorlatilag eredeti szín nincs is már rajta[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Nincs nagy kezem, mégsem nagy az egér nekem.Így a dobozból kivéve az elődhöz képest ami feltűnt rögtön, hogy lecserélték a vezetéket, már nem olyan merev, mint a régié, sokkal flexibilisebb.A gombok érzésre puhábbnak tűnnek (kattintás) az egér felülete kellemes tapintású, remélem tovább fogja bírni mint az előd, az pár hét után kifényesedett. A szenzor is új, remélem nem visszalépés történt ott, az új szenzorról még nem sok mindent találtam a neten.
Én nagyon szerettem a g500-at, remélem erre sem lesz panaszom, hiába lézeres, nekem szerencsére nem tűntek fel / nem jöttek elő a hibái.[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
M^xx
aktív tag
Magyar szerverek eltűntek a listából ? A szűrésből is eltűnt a magyar zászló.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #1162 üzenetére
Hagyd mert magadnak nagyobb bajt csinálsz, tapasztalatból tudom (máshol, máskor)!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
DeadMeat
nagyúr
Megjött az egerem Várom, hogy hazaérjek
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
- = Zk = -
félisten
-
Algotis
addikt
Amúgy kajak azt vettem észre, hogy csak az alap mapok töltenek fél napig, a többi meg szinte azonnal
Androidos Outlookból küldve
-
Bjørgersson
félisten
-
Mappa
addikt
válasz devilinsid3 #1123 üzenetére
vagy csak szimplán nem akar!
még jó, hogy hetente lehet nevet változtatni.
nem kötelező megadni
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #1128 üzenetére
amúgy különböző volt a perk a squadban azért lehet annyit lerakni
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
venom123
tag
válasz Bjørgersson #1128 üzenetére
Eltűnik az első, ha lerakod a hetediket.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #1127 üzenetére
Nem tudom, te vagy a szakértő, majd te megmondod.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #1126 üzenetére
igen és a többi nem tűnik el?
-
Bjørgersson
félisten
-
venom123
tag
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #1111 üzenetére
mi van lara? ennyi ? megint embereket gyűjtesz? inkább azon gondolkoznál, hogy miért csak 1 oldalon 1 járművel tudsz játszani meg esetleg egy választ is adhatnál mr. legend
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Air Sup. ftw!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #1105 üzenetére
ott nem lesz olyan, hogy a tank kiporzik meg a tv nem 1 hit kill biztos ezt akarod?
#1106) Winne: a c4 ölés mondhatjuk skill, mert tuti be vagy spottolva meg amikor rakod akkor is kiabál a katona, hogy "hé rakom te balfasz szaladj el" de az, hogy suicide.. nem tudom én azért nem robbantom fel, hogy meghaljak én is rögtön.. max ha amtrac vagy lav amiben 4-5en ülnek
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #1098 üzenetére
Én nem csinálom, mert nincs rá ingerenciám, de amikor nyomatták a srácok folyamatos visítás volt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
Az előfordulhat hogy sima BF2 kódot nem tudok beváltani Originen? Only BF2...nem az egész pakk a 4 kiegészítővel..
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Mappa
addikt
ahh új hangja lett a battlelog reportnak ?!!!
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest