- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz Dexter-2000 #2599 üzenetére
Úgy hogy ha dice partner vagy, nagyobb youtubeosok kaptak, PL Grizzle!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dexter-2000
őstag
ezt hogyan tudom megszerezni?
[link]Szép napot!
-
Audifan
tag
válasz devilinsid3 #2590 üzenetére
Csak téged. /szigorúan kisbetűvel/
-
őstag
-
Delta×
senior tag
válasz dilipok #2588 üzenetére
mmm én q-val csak ammot szoktam kérni >< nem vagyok egy pro player naggyábol azért játszok ezzel mert van benne tank xD de azért köszi megpróbálom megoldani ><
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
devilinsid3
addikt
hát eczke, hogy veletek nem lehet egy jót játszani sehol.. mindig leléptek, vagy csak engem tiszteltek meg ezzel?
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
- = Zk = -
félisten
válasz kisza25 #2574 üzenetére
hátigen. ezt soha nem fogom megtudni.
majd ha max másnak is előjön a lagg, megkérdezem, miféle CPU-t használ....(#2576) G4ula84
PKP noob[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
t256
őstag
Elég ha elmegy mellette valaki. Spotolja az ellenfelet. Ugyanúgy látszódni fog a térképen, mintha te nyomtál volna rá a 'q' betűvel. Egyébként T-UGS a kütyü neve.
Másik lehetőség a MAV (Mobile Air Vehicle) használata. Jó móka. Repkedsz vele jelölöd az ellenfeleket és, akit megöltek arra kapod a motion sensor assist pontokat.
Jobban belegondolva lehet a T-UGS-nél is kell, hogy megöljék az ellenfelet. Valaki majd nyilatkozzon erről.
Én reconnál csak soflamot használok.[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
GERIlla83
tag
válasz kriszpontaz #2578 üzenetére
Az durva lenne.
De a videóban 1:22-nél nem semmi kis műszer van.
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
Delta×
senior tag
Motion sensor assistot úgy tudok szerezni hogyha a snipernek azt a tripodját lerakom a földre és a közelben ölnek ? vagy ez teljesen más ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
őstag
-
sixpak
nagyúr
Tökmindegy. Én már pár hónapja játszottam a játékkal és ezután vette meg a feleségem a könyvet szülinapomra, de nem éreztem úgy, hogy most összekuszálódtak a dolgok a fejemben. Talán a kicsit felejthető alap sztori miatt lehet mindez és ez elmondható a könyvről is.
Nem mondom, hogy szar, de az egyszer elolvasós majd örökre polcrarakós könyvek sorsára jutott nálam. Mindegy, enni nem kér.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Delta×
senior tag
Azt meg tudja nekem mondani valakai hogyha elakarom olvasni Az Orosz c. könyvet akkor érdemes ismerni a játék történetét ? vagy teljesen külön szál ? vagy pedig a játék előtti részről szól így a könyv után kellene a játékot kijátszani ? vagy a könyven semmi köze a játékhoz csak egyszerűen oda van írva hogy elé hogy battlefield 3 ? előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz - = Zk = - #2566 üzenetére
én még maradtam egy pkp körre
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
kisza25
félisten
válasz - = Zk = - #2570 üzenetére
nekem az i3-mal volt ilyen lassulás 32fő feletti szerókon, pl. 48-64 fő szeróra rámentem mikor még csak 30 körül voltak rajta, és ahogy megtelt lettek FPS eséseim, i5-3450 orvosolta, de mondom van, hogy a szerver lagol, nálam HD7850 volt
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
devilinsid3
addikt
-
GERIlla83
tag
Nem gyengén adják elő a srácok.
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
- = Zk = -
félisten
válasz kisza25 #2567 üzenetére
hm.. igen, ettől félek én is...
ezt hogy orvosolhatom? ezt a teleszemetelést... vga kártya vagy cpu lehet a gond?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
@rglaaf
veterán
-
kisza25
félisten
válasz - = Zk = - #2566 üzenetére
a szerver is lagolhat, mondjuk a végére telik meg teljesen az a gépedet is befolyásolhatja
-
- = Zk = -
félisten
Mappa & Gyula faken fórumtársnak köszönöm eme csoda CQ Zibát ...
870 tényleg adja... jpbban mint az M1014/SPAS... hm... érdekes.ezt a laggos dolgot nagyon utálom. lehet tényleg a vga megbetegszik a kör végére, mive lennyire rombolható ez a car?!... hm.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kisza25
félisten
köszi srácok a játékot aláztatok TDM-en bár engem talán 2x élesztettek egész idő alatt
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Multkor olvastam itt vkitol ,hogy ha ujra kell tenni a jatekot(nem Win reinstall miatt ,tehat a registry-ben megmaradnak a BF 3 bejegyzesek) ,akkor nem kell az egeszet letolteni megint ,hanem:
1.:elinditod a letoltest
2.:nyomsz 1 pause-t
3.:atmasolod a mar vinyon levo jatekot oda ,ahova az Origin telepitené az ujat
4.:elinditod a letoltest megint es elvileg a letoltesi csik felugrik 100%-ra , mert az Origin eszreveszi ,h mar ott van a mappabanEbbol az kovetkezik nekem ,hogy akkor az Originnek egy masik letoltesi mappat kell megadni,nem azt amiben mar van a regebbi letoltott jatek ,hiszen akkor nem lehetne atmasolni a jatekot ,mert mar abban lenne benne.
Jol gondolom?
Remelem ertheto voltam...
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz - = Zk = - #2561 üzenetére
Azért azt tudjátok, hogy hülyeségen vitatkoztok?!
Hardcore létezik elektronikus (pl techno) és egyéb stílusban is.
A fogalom, nem önálló zenei műfajt jelöl! -
- = Zk = -
félisten
nekem nem kell megmagyarázni. nekem ez nem HC... ennyi
-
sixpak
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
ez metál, nem HC....
(#2548) Mappa
nagy zene(#2549) Winne
neeeem. sehol[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz breakout123 #2556 üzenetére
restart segit.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
breakout123
aktív tag
Az miért van, hogy eltűnt 15 premium assignment-em?
Origin: malysztor
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #2550 üzenetére
Tank Destroyer 100. Service Star
Azaz 100x40000 pont után.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudom, közönséget szeretném kérni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
5000-es kérdés, van közönség segítség, meg telefon
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
gali777
őstag
Na szerinted?
-
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #2539 üzenetére
de nem az ilyen statot buzizzák, mert ugye ez nem számít sehol...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #2533 üzenetére
vagy ami a legjobb HC-n tolni gabber style-ban nem áll távol tőlem volt kőkemény rave korszakom, ami hébe-hóba elbújik belőlem [link]
nem kötelező megadni
-
Bjørgersson
félisten
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #2534 üzenetére
Omg. Ez mióta HC? Vagy tényleg ezek a langyi zenék is hardcore stílus alatt futnak?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #2540 üzenetére
a sima lőveggel messzebről is szedtem le ezért feleslegesnek tartol! vagy guide s. vagy tow vagy k.hlg pálya és helyzet függö
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
- = Zk = -
félisten
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #2539 üzenetére
M1128-nál már játszottam szinte az összes arccal a top50-ből, és állíthatom, hogy nekik bizton megvan az összes, és saját maguk szedték össze. Akik az első helyeken vannak szinte mindig látom gamelni, vagy mellettem, vagy ellenem...tényleg jól tolják
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
kriszpontaz
veterán
Az 50-60 méter sok neki, akkor inkább főlöveg. 2 lövés után max füstöl, vagy disabled. Kb. 20-30 méterről már 1 lövés és vége, de akkor már megint inkább a főlöveg. A canisterrel nem kell annyira pontosnak lenni. Gyakorold, megy az, csak rá kell érezni.
Nekem inkább az a csalódás benne hogy a gyalogost telibe vered vele és meg se kottyan neki.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
(Y)
ez is jó...(#2538) Laraxior
én félek egy pöppet az ilyen lsitától.
mert mi van, ha az első, nem is ölt ennyit. csak fogta. és beírt vmit. módosította a BLogját... mert van ilyen ugyebár....[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz - = Zk = - #2535 üzenetére
(#2532) Godlike79: canister-rel eddig csak gyalog volt meg 2 pumpáltam helibe jelezte hogy sebez de elrepült nekem az csalodás! pedig kb 5-60 méere lehetett
(#2538) Laraxior. zsiiiiiir megyek bicskázni
(#2539) - = Zk = -: ifju südö korom zenéi, ellazit kikapcsol és ütemre lehet puffogtatni mint állat!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz devilinsid3 #2534 üzenetére
-
devilinsid3
addikt
válasz - = Zk = - #2533 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
gondolod?.. én és a HC két külön dolog. max zenében tűröm el
-
kriszpontaz
veterán
Azt is hozzátenném hogy rammelő jetest, vagy jó szögből érkező vagy éppen rakétázgatás után felfelé húzó jetest is könnyen ki lehet szedni főlöveggel, csak jól kell időzíteni. Kár hogy nem csinálok videót róla de vagy 6 alkalommal simán szedtem ki jetet is tankkal, canisterrel meg majdnemhogy gyerekjáték. Egy ellen nincs esélyed, ha merőlegesen felülről jön. Akkor vagy pusztulsz, vagy hegeszthetsz, de ha nem ketten vagytok, esélytelen felegeszteni a gépet amire visszafordul.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz kriszpontaz #2518 üzenetére
Ez még igazabb a jetre, már ahol van, mert néha a heliért versenyt kell futni
-
emiki6
veterán
.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
stoon
addikt
Ati-kám látom behozod a lemaradást, 19 hsz a 86-bol amit nem olvastam megy ez neked!
amugy mindegy milyen helit lősz tankal ha nem porzik le a lövés elsöre kill vagy dupla kill! ezen nincs mit magyarázni! de ha valaki tud helizni az nem a tank lövi ki! azért van kivétel. egy jo helis a tankot messziről vagy magasbol lövi ezt ti a cimborádal tudjátok de sokan nem és repkednek a tank előtt mint golyafo. a levegőbe aztán jön a csiiiiiterezés! pedig csak ő volt béna! ha sok tank van egycsomoba annak a fele tuti a helit lővi aztán vagy bejön vagy nem 4nekem is beszokot jönni olyan 10 ből kb 5 ször tuti!amugy ha elismerik itt ha nem tudtok helizni nem azzal van baj hanem a száddal de ez már egy másik történet!
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #2522 üzenetére
Ez erdekes ,hiszen elvileg nincs meg minden bit a gepen ,de nem ketlem ,hogy igy volt.
-
devilinsid3
addikt
hát ahol mi vagyunk helivel ott nem az megy, hogy vadásszák a tankokat, hanem minden enginél stinger, ülnek az AA-ben, és jön ránk a 2 jet rammelni, mert még lelőni sem bír.. szóval akkor majd ott fogok játszani ahol te és akkor nyugtunk lesz
-
raggg
senior tag
Azért tegyük hozzá, hogy aki Debrecenben él, az is debreceni.
(#2522) devilinsid3 :
Azt is tegyük hozzá, hogy amikor caspianon rohanok ezerfelé, lő rám a tank, a jet, a sniper, meg Isten tudja még kicsoda, az sem egyszerű. Helivel behúzod magad egy bokor mögé azt csókolom.[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #2518 üzenetére
ha annyira egyszerű helizni miért nem helizel sosem? csak sírsz, hogy helizünk.. akkor ülj be ha olyan egyszerű, vagy kérdezz meg olyanokat akiknek hiszel, pl winnie vagy bizarre, hogy nem olyan egyszerű a helizés, mint ahogy az lentről tűnik..
#2520) haly:
a guided még jó, hogy nem téveszt célt, ha kilövöd kivéve, ha füstöl a tank#2521) Prosector:
én nem arra gondoltam, hogy amikor töltöd az egyiket addig játszol a másikkal és működik, hanem nekem olyan volt, hogy miközben töltöttem le az adott dlc-t akkor azzal már játszottam is bár ez szerintem valami egyszeri bug lehetett[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #2517 üzenetére
Oke ,koszi a valaszt.
Egyebkent ezt mar en is hallottam ,ha letoltod vmelyik DLC-t ,akkor azzal mar tudsz jatszani ,fuggetlenul attol ,h a tobbi meg nincs letoltve.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz devilinsid3 #2459 üzenetére
Pedig az régen nagyon jó volt a kis scout helibe is, hogy lézered volt, meg guided. Most már 2 emberes a dolog, egyszer nem tudtam kihasználni a patch óta, ami ezt érintette.
Helibe meg, még TV rakéta előtt toltam guided-al, és adta rendesen, nem hibázott soha a gunner, mint a TV rakétával. Azóta mondjuk én is áttértem TV-re. -
kriszpontaz
veterán
Vannak olyanok is akiknek a lába nem éri a földet egész meccs alatt, csak a kezdőn, amíg helibe nem szállnak, ja oda sem kell, mert csak bele kell spawnolni .
-
devilinsid3
addikt
válasz Prosector #2515 üzenetére
na így már mindjárt másabb nem a premiumot töltöd le hanem a dlc-ket, amúgy nem kell semmit csinálnod, letöltöd és játszol
nekem még volt olyan, bug is, hogy mikor töltöttem le közben már tudtam játszani azzal a dlc-vel
+ ha játszol fent valahol és közbe töltöd nem laggolsz játék közben (nálam így volt)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #2514 üzenetére
A Premiumban levo DLC-ket toltom most ,azok nem voltak meg.
Az elozo postba azt valoban nem irtam bele.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz Prosector #2512 üzenetére
most vagy te vagy fogalom zavarban vagy én valamit félre néztem aktiváltad a premiumot originen, és most töltöd le azokat amik eddig nem voltak meg, magát a premiumot nem kell letölteni az csak egy valami, hogy meglegyen minden fegyó, minden kiegészítő
-
BlessedElroy
senior tag
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #2509 üzenetére
Nem kell letolteni? Akkor en feleslegesen toltom le?
84 %-on van a letoltes.
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2510 üzenetére
hát az egy dolog, hogy ott kezdted, de vannak olyan huszárok akik csak ott vannak.. gondolom ott élnek abban a kis házban B környékén
bár azért több volt ez, mint sikerélmény, ha 20k+ ölésed van/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
BlessedElroy
senior tag
válasz devilinsid3 #2507 üzenetére
Akkor arra voltam rákattanva. Ott volt először sikerélményem a bf3-ban. Mivel előtte nem játszottam battlefieldet, közöm nem volt hozzá. Most armord kil buzulás van, de az meg is marad. Az kicsit összetettebb mint a metro.
Origin: BlessedElroy
-
devilinsid3
addikt
válasz Prosector #2508 üzenetére
a premiumot nem letölteni kell, hanem aktiválni, és egyből megy nem kell újraindítani semmit, legalábbis nálam nem kellett
origin-ben kell aktiváló kódot megadni (gondolom neked is olyan)[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Ha a Premium letoltese utan ujrainditom az Origint ,akkor engem mar premiumkent fog felismerni a Battlelog?
Vagy kell vmit csinalni?
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2505 üzenetére
hát jó, bár én ezt a játékstílust nem tartom jónak 2 kört totlam metron no rules szerveren 64 slot, dupla xp m320lvg amikor csináltam a dog taghoz a killeket, 77-3 lett az egyik a másik 109-9 de aztán ott is hagytam, mert értelmét nem láttam majdnem 2 szintet léptem a 2 kör alatt, bár biztos van ilyen aki annak örül, hogy 24/7 metron szarja a gránátot meg m320t vagy rpg-t
-
Winne
nagyúr
válasz kriszpontaz #2503 üzenetére
Ő nem debreceni, csak betelepült.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
BlessedElroy
senior tag
válasz devilinsid3 #2502 üzenetére
2 az nem nehéz. De azzal semmire nem megyek, csak vegetálok. Metróban nem 2-es K/D-m volt. 20K feletti m320killem van
[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2501 üzenetére
hát pedig close quarteren 2 kd ne olyan nehéz, főleg ha medic vagy.. vagy shotgun/pdw sniper (aminek az értelmét nem látom)
-
BlessedElroy
senior tag
válasz devilinsid3 #2500 üzenetére
Hááát...
Amikor metro és m320 faggot voltam, akkor azért elég magas volt. Utána close quartereztem, az levitte mint a pi..a Most szinte csak armored kill, ez megint jó lenne, de 50K kill felett elég lassan kúszik vissza a K/D-m. Hiába megy egész jól a tankozás.Origin: BlessedElroy
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest