-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gmx9
aktív tag
Ez inkább kőkemény marketing és szerintem azt hozzá kell tenni, hogy tényleg elég erős lett. Ingyen játékra sokan ugranak, de ha egy BF3-szintű darab az - jelen esetben konkrétan az és még ha maga a cég már nem is foglalkozik vele - akkor az nagyon jó fényt vethet az ea-re.
Úgy tudom elég nagy változások voltak a fejeseknél, gondolom észrevették, hogy valamit csinálni kell és ez az On the House épp azért van, hogy jobb színben tűnjenek fel. Azt hiszem ezt nevezhetjük szimpla parasztvakításnak, akik régebb óta vannak kapcsolatban az ea-vel, biztos érzik, hogy ilyenekkel nem győzik meg őket.
Plusz akkor a logikus az lenne, hogy a BF4-es csalókat rendszeresen figyelik és kiszórják, de kétlem, hogy így lenne (bár nem játszom vele). Ha lenne egy ilyen szűrőrendszer az originen belül, akkor annak minden multis játékra ki kellene hatnia.
Pár szó még a BF3-ról, amit eddig tudtak pénzt, kisajtoltak belőle és annyira se érdekli őket, hogy még ingyen is hozzávágják bárkihez. Abban egyetértek, hogy a BF4 nekik az abszolút priorítás, de a 3. rész promonak is jó mind a 4-hez, mind majd az új darabhoz. Főleg hogy már most a Swat-sorozathoz hasonlítgatják, ami az ea-re nézve hatalmas segítség.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Bjørgersson
félisten
A Humble Bundle-be jobb lett volna inkább a Medal Of Honor: Warfightert rakni a 2010 mellé szvsz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qtya123
őstag
Ezt én is így gondolom, hogy tudatos terelés a 4-re. Ha még a csalásokat nem is nézzük, alsó hangon több ezer vérpista szabadul a játékra. Jönnek majd a kempelések, a legidegesítőbb fegyverekkel való öldöklések, na és persze a folyamatos szitkozódások beírása. A "kemény mag" meg szépen továbbáll, mert elege lesz az egészből.
Az sem megoldás, hogy prémium pályákra kell menni, ha valaki néha az alapon is szeretne játszani.Ott a BFBC2, azért bezzeg fizetni kell, még a Vietnam kiegészítőért is.
-
warmonger441
aktív tag
Tegnap leírtam hogy mi is ez a DPC latency. Ha érdekel lapozz vissza 1-et. Abból az írásomból kiindulva már rátudsz keresni bővebben SZAKOLDALAKON ahol részletesebben tájékozódhatsz róla hogy mi is az és miért rossz ha magas.
win8at én a +fps miatt szívesen használnám de számomra túl sok a - érte
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
@rglaaf
veterán
hidd el van külöbség, csak ugye nem tudod kiprobálni mert win8-alatt nem lehet állitani a latency-t, ahhoz vissza kéne menni win7-re, mondjuk aki nem annyira figyel meg nem hc gémer annak fel sem tűnik igazából az az 1mp difi ,igazából nekem nagyon semmi bajom a win8-al csak azt se felejtsük el hogy ez az egész rendszer főként a mobil alkalmazásokra lett kitalálva nem desktop pc-re
PSN:BiZzare_0 ️
-
sixpak
nagyúr
-
devilinsid3
addikt
nem mondtam, hogy nem voltak rombolhatatlan házak, hanem úgy alapjába véve a lerombolható/nem lerombolható dolog volt több (azokra gondolok amik konkrétan a szemed előtt volt, mert nyilván 3 kilométerre ne csináljanak rombolható házakat) de pl. rush módban szinte ház nem volt ami nem volt szétszedhető vagy totálra lerombolható
az utakat is úgy írtam, hogy a BC2ben erősebb volt ez a 3ban nem tudom így megcsinálni az utakat sajnos a BC2ben nem kellett sok neki és már nehézkes volt a tankozás[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
KYZRR
őstag
Egyetértek, anno egy i3-540-el játszottam, ami szarrá volt tuningolva (4.4Ghz)
és HD6850 mellett a Close Quartes DLC már zavaróan laggolt, 32 fő felett már 35 FPS környékére esett a kepkocka, amikor sok tereptárgyat lőttek a környéken.BTW, a VGA is 975/1100Mhz-en járt, 1280x1024-es felbontáson
You can only die once, make sure it is worth it...
-
-
Algotis
addikt
Még egyszer hangsúlyozom, NEM azt mondtam, hogy a 2 magos proci bőven elég a jétékhoz.
A kérdése az volt hogy magasabb órajelű 2 magos elég-e hozzá? Erre válaszoltam hogy igen, az i3 már tud valamit nyújtani, nem mondtam hogy fölösleges a 4 magos, nem mondtam hogy jobb egy 4 magosnál, nem mondtam hogy azzal kell játszani, csak annyit, hogy azzal már lehet.Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
Nem mondtam hogy nem kevés, csak hogy kb. az a minimum a 2 magosok közül.
Játszottam i3-mal és 6770-nel, tudom milyen és simán élvezhető low-on... Majdnem fix 55fps van.
(#21522) kovy29 1680x1050-ben, előtte meg egy csomó ideig sima HD-ban amíg nem szereztem ezt a monitort. Ott teljesen játszható volt.
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
-
Bjørgersson
félisten
Irigyellek, nekem még claymore-ral meg aknával kellene ölnöm csomót..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Firkavadasz
tag
Én hoztam létre 2 accountot is, csak BF3 van benne
Egyikkel sem játszottam még, marad nullás szinten mindegyik Ki tudja mire lesz az még jó. Lehet le is tiltják őket, ki tudja. Megy mégy? Ki kéne akkor próbálni az egyiket Eladni pénzért biztos nem fogom, nem vagyok akkor patkány.
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
AAntii
őstag
Nem, de tegnap este látszódott, hogy elég sok patkányhoz is elért a lehetőség híre, szóval a prémium nélküli szerverek felejtősek, ha nem akarsz minden eddiginél több csalóval találkozni (kivéve ha a linkelt kulccsal regisztrált összes új játékost kizárják).
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Bjørgersson
félisten
-
stickermajom
addikt
Okoska, olvasd már el eddig miket írt.. Konkrétan akadt minden játék, míg az előzővel nem. Mivel a drivert elvileg letörölte és még mindig teljesítményproblémákkal küszködött, ezért jött képbe a hw gond..
"most sokkal rosszabb a gép mint a régivel. Most azok a játékok is szaggatnak, amik idáig rendesen mentek."
Csak, hogy keresgélned se kelljen, tudj anélkül fröcsögni..[ Szerkesztve ]
-
-
adamcsik
aktív tag
Megjött a másik kártya, beraktam és most sokkal rosszabb a gép mint a régivel. Most azok a játékok is szaggatnak, amik idáig rendesen mentek. Pedig az új kártya elvileg erősebb mint a régi. Ez miért van?
Az új kártya: ATI Radeon HD 5600 1GB DDR5
A régi kártya: ASUS 9500GT 512MB DDR2 -
pohár
félisten
-
DNS_65
senior tag
Nem keverem össze, tudom milyen topic, én a bf3-ról beszéltem bakker. Jo hogy megmagyarázod, sztem egyértelmű volt. Havernak is (32bit win7) elindulni elindult, de folyton összefosta magát a win, és különbözö hibaüzikkel jol lefagyott, volt hogy 3 perc volt hogy 10 perc után 32 biten.... próbáltam másik ismerős gépére feltenni, szintén 32 bit win7 és ott sem akarta az igazat.
-
"Én több időt nem pocsékolok rá már. Inkább a BF3-ban gyönyörködök. Ultrán az is nagyon szép."--> osztom az álláspontod és ugyanezt teszem !
regener : S maponként csak 1 nagy rombolható épület vagy ilyesmi dolog lesz. --> nice ! (lehetne mind az nem?)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nem akad , inkább mintha "laggol" -na... , pl. megyek gyalog vagy járművel akkor 1x csak megnyúlik a kép / személy egy pár mp-re , Loading képernyőnél meg fix 30fps -t mutat a (FRAPS) progi
Am. ütős maga a game ! (rombolható minden!?) , szépen törik az üveg , oszlop széttörik , tv-t kilehet lőni stb.. szépen megvan csinálva a grafika am. !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bjørgersson
félisten
De akár az is meglehet, hogy a végleges kiadás nem ugyanaz lesz, mint a béta. Talánesetlegvolna.
-
Csaber
senior tag
Jó most kapj a fejedhez a win8 8% részesedése abból adódik hogy kb laptopon és előre telepítve volt gyárilag , na meg a komplett gépeken az volt lehet neked új a win8-nál csak a Win7 terjed jobban [link]...(oh asztalai gépen 5%-o éppen meghaladja nos tényleg a linuxal versenyez...) komolyra fordítva a szót szerinted ha az emberek csúnyán mondva lesz@rják a win8-at most majd elszaladnak venni egyet miközben az előző szériánál pont fordítva volt ahol a win7-en jobban ment ?j A fenét...egy játékért felesleges és nem is éri meg ...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
HDD-ről ugyanolyan gyorsan bootolt nekem mindkettő. Abba az 1-2 percbe meg aztán tényleg bele is lehet halni. Főleg, hogy HDD-ről nekem a Win7 is max 1 perc. De ha nagyon nem tudok magammal mit kezdeni ennyi ideig, akkor pl. elmegyek pössenteni.
(#19157) Anfänger: SSD-ről minden gyors.
-
Firkavadasz
tag
-
Def26
félisten
Majd mindjárt jól megkapod valakitől, hogy ez még csak bééééta. Majd jön egy driver 2-3 hónap múlva ami 5 fps -t dob a sebességen. Azzal aztán kint van az ember a szarból. Szerintem a gépigénye miatt nem lesz olyan populáris játék mint a bf3 pedig nekem nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Neoteric
addikt
Nem szoktam levegőbe pofázni, nyálat verni meg főleg nem. Egy rohadt szóval nem mondtam milyen beállításokon játszom, csak azt h milyenen nem. Élsimítással simán megvan a 99% ultrán még 1680x1050-ben is. Bár a kérdés arról szólt h bf3-ban elég-e 100%-osan az i5 4ghz-en a 7870-nek, szal istenigazából simán ráereszthettem volna minden csipcsup effektet, mert úgy lett volna korrekt a dolog. Persze tolhatod 720p-be lowon és kihozhatod eredményül h a 4960x @5ghz is kevés neki, csak épp értelme nem sok van.
Lara 8mag/szál témáról meg hiába vitatkoztok, mert egyszerűen nincs benne a játékban. Ha működne, akkor kb olyan difi lenne, mint a 2mag 2 szál vs 2mag 4 szál közt. Nem muszáj nekem hinni, nézd meg azt a tesztet amit te linkeltél vagy kérdezd meg nyugodtan vmelyik DICE embert.
Bf4-ben ha lesz rendes 8 szál támogatás, akkor első dolgom lesz cserélni olyanra, viszont addig bf miatt nem éri meg a 8 vagy több szálas proci a felárat.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
kisza25
félisten
iponon vannak olyan árak amik pár darabig érvényesek, tegnap rendeltem 51eFtért egy Sapphire HD7870 OC-t, ahogy megkértem 55 lett az ára nekem 51eFt ért jön kb. 1órán át volt annyi és vettem így már vagy 5-6 terméket , ez amúgy még az árgrafikonon sem látszik
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
scope2007
addikt
hehe :-)
tegnap pont HC sniper onlyztam... ernyőzés közben pont az enemy fejére landoltam... tehát fejberúgtam... ő killed lett, én meg bad luck halál :-)gali777
köszi, így már én is látom hogy tréé xD[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
pohár
félisten
én se fizetnék ilyesmiért, de 150ft-tal volt drágább a SC verzió
mondjuk egyik héten az egyik volt csak elérhető, akkor lecsúsztam róla, másik héten csak a másik verzió volt, azt meg szabadságolás miatt nem tudtam megvenni... így marad a jövő hét, hátha nem lesz egyik semGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
hát ez majd attól függ, hogy jövő héten melyik benne lesz a nagykerlistában: ezt, vagy ezt, remélem, hogy az utóbbi lesz a listában, és akkor azt
ha megkapom kézhez a cuccot első napon, akkor én is nyomom egyből, a BF3 jó kérdés, hogy marad-e...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
- Sapphire NITRO+ RX 6900 XT Special Edition OC 16GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest