- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz Prosector #10099 üzenetére
szerintem egy zenéhez nem lehet öregnek lenni, mint hogy fiatal sem lehetsz egy zenéhez
fiatal vagyok mégis szeretem azokat a zenéket amiket max. nagyon fiatalon hallhattam/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #10094 üzenetére
Ezekhez en mar oreg vagyok
Egyebkent ezt a "pavazas" dumat kb. 15 evvel ezelott hallottam, nem mostanaban.
-
devilinsid3
addikt
válasz #82471168 #10097 üzenetére
hát olyan sok mindent nem tudnak lemagyarítani vagy a "zászló elfoglalva" inkább magyarul jelenjen meg? a többit ki lehet következtetni 0 angol tudással is
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
törölt tag
válasz devilinsid3 #10089 üzenetére
Azért kell nekem magyarítás,mert én tudni szeretném hogy miről van szó és nem csak úgy a vak világba nézelődni és nem értek semmit.Úgy nincs semmi értelme,ha nem értem.
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #10092 üzenetére
Nem tudom mi az az RTM... ...tenyleg nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #10084 üzenetére
Naná,h jo vagy,sot: P.R.O. !
Neki ugye az volt a kulon orom, h LvlCap-et olte meg.
Gondolom masnap a 4. osztalyban ezzel pavazott az osztalytarsai elott
-
devilinsid3
addikt
válasz kisza25 #10087 üzenetére
én sem tulajdonítok neki nagy dolgot most éppen kit lövök le
bár múltkor TDM-ben azért örültem mikor Winnie-t kikaptam#10085) bazsikaj
már bocs, de minek ehhez magyarítás? nem valami bonyolult stratégiai játék amiben számít minden betű../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #10084 üzenetére
én nem nagyon szoktam vele foglalkozni, hogy kit lövök le, csak akkor, ha valaki felidegesít
bazsikaj: lehet, de pénzbe kerül, miért milyen nyelvű, mert szinte senkinek sem magyar, hanem angol, vagy orosz[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
törölt tag
Sziasztok!
Avval a kérdéssel fordulok hozzátok hogy nekem megvan az EREDETI battlefield 3 és nem magyar.Na és az lenne a kérdésem hogy ehhez lehet valahonnan magyarosítást letölteni? -
devilinsid3
addikt
válasz Prosector #10082 üzenetére
hát valakinek már külön öröm 1-1 szerveren, ha ölni tud így megértem azt, ha egy lvl100ast (aki mondjuk ez a cap) meg tud ölni de, hogy ennek valami nagy dolgot kerítenek is, előrébb nem lettek vele szerintem
múltkor lelőttem tv rakétával azt a tankos gyereket mikor repült, srb-estaile vagy kicsoda, akkor én is jó vagyok?
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
r.laci38
tag
4 napja játszottam utoljára. Most be akarok lépni, erre Origin szerint le kellene töltenem a játékot! Meg van ez buggyanva? Láttatok már ilyent?
-
Prosector
addikt
Ezek ilyen LvlCap kaliberu gyerekek lehetnek
Multkor egy szerveren jatszottam LvlCap-pel. Egyszer csak latom a chatben, h vki kitoro orommel ujsagolja mindenkinek: "I killed LvlCap!"
Utana irogattak neki paran vmit, mire az egyik squadmate-je beirja: "LvlCap most tul elfoglalt ahhoz, h valaszoljon"
Szakadtam...
(#10012) Godlike79: en sem tudom
(#10032) kovy29: 2 ember...
-
Laraxior
titán
Szólj Elroynak... majd ő leveszi a bant. Az enyémet is leszedte, valamelyik agytröszt 2142-es dobott ki, mert éppen sziporkáztam valami istentudjamennyi/0-s stattal
akkor csak kickeltek. Majd visszamész a következőre. Én már csak holnap leszek, várom a processzorom
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
stoon
addikt
kibas.tak a kedvenc szeromrol mert pro pilota vagyok!!!!
ami érdekes egy másodpercet nem repűltem, de ha repültem volna sem bas.hatak volna ki mert nincs 2k killem semmi légijárművel! csak béna volt az admin és a csapata!tul sokat ölem belőlük 24/4 dobtak ki a suttyok! elroy nem a ti szerotok! ha igen jo lenne ha utánna néznél és csendre intenéd a vérpistiket mennyen legozni ha nem birja elviselni a vereséget!
Lara ,. csak ez volt!: Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: No Pro Pilots !
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Olympos
aktív tag
válasz devilinsid3 #10048 üzenetére
Engem is írj fel, remélem fel tudok menni: szombaton barackot szedünk pálinkának, ha estig leszedjük és az após nem kóstoltatja végig a tavalyi termést, akkor ott leszek
OriginID: Barack_palinka. Keleti oldal, Premium.Ha van rá igény, akkor 64 fős szerverrel is be tudok szállni.
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Ts cimet,iram szerverhez a kódot elkülditek majd privatban a jelentkezőknek?Nehogy ide ki írjátok!!
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #10069 üzenetére
rá kell hangolodnom de nem kell hozzá egy nap! én is lara
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
stoon
addikt
-
gali777
őstag
válasz aProPeti87 #10062 üzenetére
Szerintem később is becsatlakozhatsz nyugodtan, úgyse csak egy pályát nyomunk. Kelet vagy nyugat? Premiumod van-e?
-
dejaris
addikt
A bf2142-nek meg mukodik a multija? Jararnak emberek fel? Origin akcio van: Bf3 10, Bf2142 3, BF2CC 3, BFBC2 6 euro, es meg sok mas is akcios.
-
aProPeti87
aktív tag
Én jelentkeznék ha lehetséges de viszont nem tudom 100% ra hogy pont 8kor fent tudok lenni .
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #10060 üzenetére
Hazug gyesznó Félted a páleszkészleted mi?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #10059 üzenetére
nem ott lakom csak a környéken azt hazudom, mert így könnyebb betájolni hol is lakom
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #10048 üzenetére
Augusztus 5-8-ig Miskolctapolcán leszek. Még a végén összefutunk.
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #10041 üzenetére
Középen lakom, abban egyeztünk meg a multkor, hogy ahol létszám hiány van oda megyek. Mint ahogy most is írtam
A multkor is így volt, hogy a pest megye / pestiek állnak ide-oda. Ez jó lesz most is nem?
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
gali777
őstag
Na akkor gondolom aki akart jelentkezett eddig, de ha van még aki akar az jelezze. Ahogy láttam eugabesz írta, hogy a ts meg lesz oldva multigaming-es ts-en, szervert biztosít (amiért hálásak vagyunk ), már csak a pályákról kell dönteni akkor.
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #10053 üzenetére
-
devilinsid3
addikt
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #10051 üzenetére
De akkor visszavonhatod az osszes tevekenyseget, es torolheted is. Tehat ez a ujraregesdi ki van szurve.
-
devilinsid3
addikt
válasz dejaris #10049 üzenetére
hát most regisztrál úgy is egy viccesnek tartott névvel és ugyanúgy szerkesztgeti nem nagy dolog, de ebből látszik, hogy azért csak tele van --------------- a fórum aki nem bírja ki, hogy ne bassza szét
-
dejaris
addikt
válasz kriszpontaz #10046 üzenetére
Ezert nem kene hasznalni ezt a hulladek gugelmicsodat. Egy tisztesseges excel tabla skydriveban, szepen indexeli, hogy ki, mikor, mirol nyult bele.
-
devilinsid3
addikt
a jelentkezési dok le lett zárva, ha valaki még fel akar iratkozni az itt jelezze, vagy írjon privát üzenetet nekem vagy Gali-nak
gratulálok a sok troll szöveg beírásához és ahhoz, hogy kitöröltétek mindig látom az értelmi szint komolyan odabasz 1-2 embernél
-
kriszpontaz
veterán
Melyik idióta törli folyamatosan a táblázatot?
Azért a vicceskedésnek is van határa!(#10047) gali777: nem baj az, jobb ez így
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #10041 üzenetére
én kb leszarom, már bocsánat a kifejezésért, én megteszek mindent ami tőlem telik, élvezem a játékot és ennyi
-
gali777
őstag
-
devilinsid3
addikt
Deadmeat semmi offense, de a legutóbbi játéknál a létszám miatt voltál keleti vagy azóta elköltöztél?
#10040) kisza25 biztos lesznek olyanok, ha nyernek a másik orra alá fogják dörgölni párszor
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz aProPeti87 #10031 üzenetére
no para, nem gáz, ha nem játszol jól, csak tereld el az enemy figyelmét, golyófogónak jó leszel, vagy mediknek
viccet félretéve, itt az a lényeg, hogy kettő olyan csapat lesz egymás ellen akik a tényleges feladatot végzik, nem pedig trollkodnak, hogy ki nyer, vagy veszít, az szinte lényegtelen, a lényeg, hogy egy jót játszunk
nekem már volt olyan meccsem amit végül elvesztettünk, de végig nagyon szoros volt és többet ért, mikor balansz nélkül porig aláztuk az enemyt.
meg gondolom ilyen sem lesz, mint a legutóbbi pár meccsemen, mikor 2x annyi pontokat értem el, mint a 2.legjobb, mert az ég tudja a többiek mi a francot csináltak: 1, itt AloneWolf_HUN-al hiába követtünk el mindentAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #10008 üzenetére
amikor Gali ezt a lapot megcsinálta, mondtam neki, hogy tele lesz színezéssel, mert úgyis ott akarja valaki kiélni a gyerekkorát.. (hál Istennek nem így lett)
ő mondta, hogy nem csinál 2 lapot vagy külön itt feliratkozást és oda beirkálja
1 lap van amit nem szeretnék, hogy tele legyen baszva minden színes szarral, ezt amint látni kb. a 95% megértette, de van pár olyan aki azért nem jön, mert fekete lehet csak a betűszín meg nem lehet lila háttere.. na most az ilyenekről nem tudok nyilatkozni szép szavakkal/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz aProPeti87 #10036 üzenetére
A múltkor kentük együtt nem? Szerintem nincs a játékstílusoddal sem sem a tudásoddal baj!
-
M^xx
aktív tag
válasz aProPeti87 #10036 üzenetére
bízz magadban isten is megsegít!
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
aProPeti87
aktív tag
válasz Bjørgersson #10032 üzenetére
Hát ahogy elnézem 1-2 ember videóját eléggé pro játékosok lesznek egyben ,és én negyede annyit nem tudok mint ők
-
Exorsized
tag
Stinger / RPG + repair tool és esélytelen hogy visszafogd a csapatod
XONE : MrExoQt
-
Sósperec
tag
Ha a holnap esti sütögetés nem húzódik nagyon sokáig akkor felnézek én is.
-
gali777
őstag
2-3 ember vitázott (veszekedésnek nem nevezném) a táblázaton, a többséget meg nem zavarja Most ettől szerintem simán jöhetsz, egyáltalán nem számít, hogy mennyire tudsz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Egy ember hogy tudna annyira visszafogni egy egész csapatot?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
M^xx
aktív tag
válasz Laraxior #9926 üzenetére
Azt hittem felnőtt vagy, de úgy látom csak egy ovis. Elvárjátok hogy a fiatalabbak ki legyenek közösítve a játékból mert zavarnak benneteket, de te felnőtt fejel nem vagy képes megérteni, hogy ezt a doksit normál betűkkel, színekkel, átláthatóan szeretné a készítője és a többség látni kurvára nem érdekel senkit a ferde-hajlamod, felnőtt férfi létedre kicsit ciki ragaszkodni a színes betűkhöz pláne még be is sértődni rajta mint egy ovis.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
-
Gyula84
veterán
válasz aProPeti87 #10024 üzenetére
ez nem arról szól hogy ki hogyan tud játszani
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
aProPeti87
aktív tag
Én mennék szívesen csak nem ismerem még az itteni társaságot ,elég béna vagyok szóval nem hiszem hogy szükség lenne rám
-
Bjørgersson
félisten
-
Burki
aktív tag
válasz wody21 #10021 üzenetére
Laptopnál kicsit nehezen kivitelezhető
Szombaton délelőtt viszont lehet,hogy megtámadom a garázst és barkácsolok kicsit, és fejlesztek a hűtőpadon, hátha tudok javítani a helyzeten.Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
válasz gali777 #10019 üzenetére
Mennyire lesz véresen komoly? Utánna nyilvános akasztás a nooboknak?
Meddig lehet jelentkezni? A holnapi időjárás függvényében jelentkeznék, ha túl magas lesz a szobahőmérséklet, akkor sajna nem tudok részt venni, nem bírja a meleget a gépem.Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
válasz gali777 #10016 üzenetére
Üdv a kedves közönségnek. Csak fél szemmel figyelem a topikot így munka közben, így kicsit le vagyok maradva. Mi ez a táblicsku? Milyen kezdeményezés? Lehet hozzá csatlakozni?
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Mappa
addikt
válasz Prosector #10009 üzenetére
Őt egyszer lőttem ki canister shell-el, azért még meg is dicsért, hogy szép lövés volt. utána kb. 20 percig hanyagolta a jetet és inkább tankozott ő is. Aztán jött a másik pro jetes a helissel együtt.... és kész onnantól kezdve ez a magasból zuhanó repülés+pod majd megint vissza a magasba ment vagy 1 órán keresztül. akkor tudtak fordítani. Egyik irányból sem tudtam egy zászló pontot megközelíteni, mindenhonnét kiszedtek. igla-val sem jártunk sikerrel ecm elnyomták majd vissza a magasba. Brutális szét alázás volt a vége. Én meg már nem láttam a pipától.
nem kötelező megadni
-
gali777
őstag
-
t256
őstag
Kicsit le vagyok maradva a hétvégi játszmával kapcsolatban. Gondolom konkrét időpont még nincs.
Aki Budapesten lakik, az kelethez vagy nyugathoz írja magát? Konkrétan Pesten lakom, szóval kelet és kész?
Szerk.: Beírtam magam középre. A szolgáltatóm rosszalkodik, szóval reggel jó a pingem, délután este felé 200 és 500 között van. Ha magas lesz, akkor sajnos ki kell hagynom a mókát.
devilinside-ot ki írta át debilinside-ra?
[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
kungzi
veterán
Melyik szeron szoktatok tolni? En is felmennek, nem vagyok pro, sot... de jo lenne legalabb magyarokkal tolni a jatekot
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #10000 üzenetére
nem vagy semmi az első és a 10000. hsz. is a tied
azért 2hónap 10 nap alatt a 10e hsz. sem semmi
napi ~140 hsz.
azért annyira kíváncsi lennék, hogy egy ilyen körben mit csináltak a többiek vagy ennyire jó vagyok[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
Gyerekek,azt úgy nem lehetne,hogy kiírjuk itt egy üzenetben,hogy PH trollkodás lesz xy szerveren gz pályán ekkor meg ekkor,ha a Dunán innen laksz,akkor keleti és RU oldalra állj,ha onnan akkor nyugati és US oldalra.
(a ts a Multigaming ts lesz)
Úgy 50 hsz után bemásoljuk mindig és mindenki értesül róla.Ennyi.
Már 80 hsz született csak a színezésről...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #9989 üzenetére
-
Mappa
addikt
válasz devilinsid3 #9971 üzenetére
De érted, legalább egy AC130 lenne ilyenkor... nem is értem miért csak a armored kill dlc mapokon van
nem kötelező megadni
-
wody21
tag
Elkészült a legfrissebb egyszerű kis bf3 videjóm: TheK1llerElite + wody21 koprodukció.
[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
válasz Bjørgersson #9991 üzenetére
Cheat-o-meter mutatja, amit sztem mindenki gondol a stat es profilja lattan.
-
TXT
őstag
Hogyan kell az EA-nak a reportokon tul akar felvett videot is kuldeni egy csalorol???
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #10001 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #10000 üzenetére
ha nem kommentelnék ennyit most nem lenne minek örülnöd
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest