- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
Milyen nyugodt a légkör itten e.Ti nem úgy látjátok? Csak a blogon megy a hiszti Szemét is pi*a klán kidobta a kis királylányt
Btw mééér kell ennyi hüjének játszania ma? Mér jó az nekik, hogy semmit nem csinálnak csak kempelnek a háztetőn 612x táccsővel és puffogtatnak.. Ha meg kilövöm őket a tankal akkor csaló vagyok Miééért?
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
SkyS1gn
félisten
Hát ezen a revealen nemvolt semmi BF, cod meg az új enginen szép-szép de egy 2007-es Crysis 1-2 moddal übereli azt a dzsunger képet...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Algotis
addikt
XBOX ONE
Androidos Outlookból küldve
-
őstag
-
- = Zk = -
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz gali777 #1576 üzenetére
Én faszbukon... elvileg a mai Xbox revealen is lesz valami (talán)
BF twitter/facebook meg ezt írta ki ma:
"Big announcements are coming soon - Don't miss a single thing!"(#1583) Algotis Amugy ja eléggé fakenek tűnik!
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz gyantaszuz #1578 üzenetére
Na, zsír
Köszönöm az infót -
gyantaszuz
aktív tag
válasz fenergie84 #1553 üzenetére
Hasonló konfigom van. Egyedül a vga 6750, ami átlagban nem sokkal gyorsabb az 5750-nél. Highon nagyon szépen fut 1920*1080-as felbontáson. Igaz bloom nélkül, mert az baromira idegesít.
-
Algotis
addikt
Valaki kapott?
Androidos Outlookból küldve
-
Bjørgersson
félisten
válasz fenergie84 #1570 üzenetére
Meg lehet azt a letöltést szakítani, szerintem elég az alapjáték meg a B2K is a teszteléshez.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EczkE
veterán
válasz fenergie84 #1570 üzenetére
Ha jól tudom nem muszáj az összeset leszedni. Vagyis megoldható, hogy csak az alapjátékot töltse le. Mert hajól emlékszem többeknél volt, hogy pl Eng Game-mel nem játszott, mert az már nem fért el neki, így nem töltötte le vagy ilyesmi.
Asszem mindenféleképpen!
-
t256
őstag
válasz batai15 #1568 üzenetére
Reconként szoktam magnummal rohangálni, igazából minden kasztnál azt használom ha ürül a tár.
Nagyon jó fegyver!
Régebben Glock 18-at használtam. A magnum stílusosabb.
Scoped változatot próbáltad már? Nekem nem tetszett.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
SkyS1gn
félisten
Once again EA and Origin have been hit with ‘unexpected downtime’
Nem voltam itthon, ez lett volna a leállás?
-
batai15
félisten
mostanság pisztoly szerót tolok, nagyon adja ez a magnum!
-
SkyS1gn
félisten
Bekockáztatok egy mediumot, HBAO, SSAO nélkül, nekem volt sapphire 5750 1gb-om, Bc2-t szépen vitte!
-
KYZRR
őstag
válasz fenergie84 #1560 üzenetére
Én anno i3-540+HD6850-el toltam ugyanezen a felbontáson, és highon sosem esett 45Fps alá.
Testvérének ráadásul erősebb procija van. ami kis felbontáson sokkal lényegesebb, mint az erős vga.You can only die once, make sure it is worth it...
-
őstag
Ha közel vagytok egymáshoz, akkor internet kábellel összekötöd a két gépet, és átrakod rá. Nem tudom ott mennyi a max átvitel, de szerintem több, mint a 10 megás net.
Mi is így szoktuk, csak az elején megy a sz@rakodás az otthoni csoporttal, meg a megosztott fájlokkal stb... -
EczkE
veterán
-
zserbox
őstag
másold át a tiédről és nem kell letölteni, de hát ha nincs hely hogy akar játszani?
-
Gyula84
veterán
válasz TechArtist #1552 üzenetére
előbb gameltem de csak 1es szinten voltam
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
KYZRR
őstag
-
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
Az nem megoldás, hogy a te accoddal kipróbálj a gépén? Aztán kiderül valóban, hogy menne e neki.
Asszem mindenféleképpen!
-
zserbox
őstag
eldöcögne
-
fenergie84
addikt
Kérdés:
Tesóm gondolkozik, h beruház az alapjátékba, de nem tudja, h a multit mennyire vinné a gépe:
Amd 955 II + 4 gb ram + Ati 5750 1gb 1280x1024 felbontás.
Szerintetek? -
TechArtist
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
Ott van fölötte, hogy "Elmentem ezt az oldalt!" és akkor nem kell upolni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BigBlue69
őstag
Ha egy üzlet beindul..
Amugy engem előbb beengedett..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
EczkE
veterán
-
TechArtist
aktív tag
UP.
-
TechArtist
aktív tag
"The EA and Origin login function is currently down, as well as Answer HQ. This means that you will likely be unable to login to access your account online, cases, forum posts, or contact a Game Advisor. Some titles are also experiencing a temporary outage and may not load or be accessible online at this time.
Our team is monitoring this outage and are working to restore normal access as soon as possible. Please feel free to browse our Help Center for technical support articles, patch and update notes, and more to find answers!
Stay tuned to this article for further updates and thanks for being an EA player."
-
őstag
You have no favorite servers
Még hazudozik is. Amúgy a battlelog nálam már működik. -
Sabre
őstag
válasz BlessedElroy #1530 üzenetére
-
EczkE
veterán
Ha már xbox bejelentés. Nem rég volt a PS4 is ugye. Na annak van egy rövidített változata: [link]
Asszem mindenféleképpen!
-
BlessedElroy
senior tag
Tudtok csatlakozni szerverekre? (PC)
Origin: BlessedElroy
-
SkyS1gn
félisten
Xbox: A New Generation Revealed
Utálom a konzolokat de ezt megnézem esetleg az új címekért, 19:00 kezdés!
-
Def26
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #1524 üzenetére
Miért, ki az a exaile?
#1526: Akkor volt öröm.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
cotag
senior tag
Megy a játék
-
KYZRR
őstag
You can only die once, make sure it is worth it...
-
gali777
őstag
Remélem azért még a kör amit lenyomtam elmentődik. 1000 ticketes pistol tdm, nem szívesen húznám fel megint a g17c-t 3. service starig.. Már örültem, h nincs sok hátra a dog tag-ig
-
deatom
tag
sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy nem tudok belépni az origines accomba, rossz jelszót ír ki. Ha kérem a jelszó emlékeztetőt, akkor meg vlmi proxy errort ír ki az origin (???)
a nevem JohnnyFilpo lenne (origin nevemn is ez), meg tudnátok nézni, hogy most be van-e jelentkezve valaki? köszi -
t256
őstag
Nem lehet, hogy a szokásos keddi karbantartás van?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
cotag
senior tag
A rosseb egye meg őket
Ma van időm rá, erre ez van ismét -
Def26
félisten
COD szériában is ilyen sok leállás van?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
BigBlue69
őstag
The Game Statistics Engine is currently down. Ahhaaaa és így lesz dupla xp?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
- = Zk = -
félisten
baaacki, most akartam átmenni oda kicsit csavarogni.... fakk
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ukrajnai háború
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox One
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest