- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
nepszter1
addikt
válasz
Cybertrone #43674 üzenetére
kevés lesz akkora ?
-
bul07
nagyúr
Lesz ma valami közvetítés?
Amíg lejön a MW3 addig néznék valamit, ne kövezetek meg Free Weekend van, csak kipróbálom
-
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #43693 üzenetére
Jólvan, nagyon örülök
-
ch003067
addikt
mekkora bug, hogy TV rakétával nem lehet kilőni a helit
[link]
-
HollyBoni
veterán
Hogy lehet gyors összehozni 45000 pontot helivel?
-
SVLaller
senior tag
válasz
Laraxior #43684 üzenetére
1600 óra, az már nem semmi.
én ezt a 150 órát is sajnálom kicsit amit a BF3-ra fordítottam, ennyi idő alatt lehetett volna tanulni nyelvet, programozást, akármit. persze azért jászok mert tetszik. az ME3 demót hogy lehet eltávolítani az originből, komoly 10 perc után uninstall volt, de ott maradt és azt mondja letöltésre kész.
-
HollyBoni
veterán
Folyamatosan bad luck-al halok meg,hihetetlen. Disabled-re lövik a helit,leszállok hogy megjavítsam,kiszállok erre bad luck. Kharg-on berepülök a hajó mellé,bad luck.
-
wwenigma
Jómunkásember
stannet_pl és diewithme , 2 kis retek... nem eleg hogy baserape, de még érdekesen is nyomták...
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #43664 üzenetére
csak ne ebbe a topikba
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #43662 üzenetére
Mindegy, visszaraktam a 12.3 -at. Ezzel jó.
Még egy ilyen és eladom az ati -t, és vissza nv -re, még akkor is ha kicsit lassabb.
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #43660 üzenetére
Igen 12.3 -al nekem is rendben volt minden. Visszarakom azt. Úgy látszik a whql a baj forrása.
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #43657 üzenetére
Nekem valami nem jó az új driverral. Kevesebb lett az fps -em bf3 -ban.
Nálad minden ok? 12.2
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #43657 üzenetére
Ez így van, ez egy Bug amit el lehet viselni. Vannak ennél kicsit csúnyábbak amiket nem ártana javítani mint például a helikopterek rotorja vagy ne élje már túl az ütközést a jet se.
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #43593 üzenetére
Van recoilja a PKP-nak csak a célkereszt áll meg néha egyenesen, de a golyók attól még szóródnak. Mondjuk néha érdekes fejeseket be tud adni.
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #43653 üzenetére
Mennyi ???????????????
-
sith7
félisten
Ha esetleg nem volt még .... metro fanatikusoknak 9000 Ticket ... haverom röpke 6 órán át tolta
-
- = Zk = -
félisten
nálam nem járt a srác. szal akkor én kimaradtam. vagy én vagyok az
-
McCartman
őstag
4 hete nem játszottam a játékkal , 4 héttel ezelőtti eseményeket is hooazott.
-
Gyula84
veterán
valami reklám fogás ez
van a profilján linkelve egy oldal talán azért csinálta, de valami programmal csinálhatta, mert szerintem mindenkinek hooahzott
és azt program nélkül elég necces
-
Zoli1222
őstag
Lehet, h neki ettől áll fel és nem a csíteléstől...
-
Gyula84
veterán
ez meg itt mi az miért tud hooahzni aki nem is az ismerősőm
-
nepszter1
addikt
E8400 3,6 gh
4giga ram
ati hd 6750mennyire futna jól ilyen rendszeren ?
-
Dantenero72
aktív tag
[link] Combat Fiction hmmmm,ki gondolta volna
A videoban korom sötétbe ra vilagit a kamerara és fele akkora se a vakito fény mint amilyen a jatekban reggel 10kor -.-"
ui.: 8:10-től kezdődik ez a rész -
Def26
félisten
Találtam egy jó kis, caspian no sniper szervert. Akit esetleg zavart a sok csipa... [link]
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #43629 üzenetére
LOL,az érdekes.
Pedig simán egy képet raktam be.
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #43625 üzenetére
Szerk.:
lóf.szt. csak utólagos engedelmeddel lusta voltam guglizni. elvégre a topik jobban pörög, mint a gugli keresőmotorjaErre írtam..
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #43620 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
Zoli1222 #43619 üzenetére
Tegnap próbáltam, de alig lehet forogni a gépágyúval a Jeep-ben, mindig kiszedtek
- = Zk = - : MK3A1: B2K assignments-ben feloldható cucc, ezek kellenek hozzá: 10 Kills with PP-19, 5 kills in DPV Jeep, 10 Kills in BTR-90 IFV, Play 2 hours on Sharqi, Play 2 hours on Gulf of Oman.A jeep-en kívül minden megvan.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
- = Zk = - #43620 üzenetére
MK3A1
-
Cleveland
csendes tag
Üdv!Utolsó elkeseredésemben hozzátok fordulok.
Battlefield 3 szépen ment egy ideig, de a legutóbbi patch után képtelen elindulni!Logging in...
You were disconnected from EA Online (1)Kibeku@t idegesítő, és nem tudom mit csináljak.Végig nyálaztam az összes topikot, mindent megtettem, nem segített.Kérlek segítsetek!!!
-
- = Zk = -
félisten
mesterek, használ valaki botkormányt BF3 alá röpködéshez?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan #43601 üzenetére
Kipróbáltam.....több TDM után rájöttem, hogy ez egy rakás fos!!!Ez a grafika, a pályák, a mozgás, a fegyverek hangja ill. viselkedése szánalom.Az MW2 köröket ver rá a harmadik részre.BF3 TDM is jobb, mint ez.A pályák icurka-picurkák...egy BF3 TDM pálya 2x nagyobb!Már a bezártság félelme kerülgetett, annyira kicsik a pályák.
Ez miért sikeres, azt nem tudom.Istenem, ide jutott az videójáték társadalom?Ezzel játszanak 20 millióan?Erre adtak 9 pontokat a "gémer" sajtó?Ha nem MW3 lenne a neve, szerintem lehúzták volna.
Bocsi az offért, de ez nagyon gáááz! -
FuRiONight
addikt
Hali!
A játékot az opciókban beállitanom (felbontás, grafikai részletesség stb.), de miután kilépek és újból elinditom a játékot, felrakja fullhd-be pedig én 1680x1050-et állitottam be, sőt a beállitásokban is ezt irja, de a tv amin játszok jelzi az aktuális felbontást, meg látszik, hogy nagyobb a felbontás, mint amit megszoktam.
Előre is köszönöm a segitséget!
-
BandiHUN
veterán
válasz
madgie #43607 üzenetére
Bakker...
Egyébként én is kértem segítséget az űrshotihoz,megmondom férfiasan,mert egyszerűen KELLETT az a fegyóAkkor ráadásul még messze is voltam az USAS-tól is.Viszont be is vált,most van rá 1301 killem
Defivel öltem már én is párat,de ami vicc,hogy szándékosan szinte lehetetlen,még hátulról is,csupa olyan killem van,hogy csapattársért mentem,és vagy félrement,mert elém ugrottak,vagy kínomban nyomtam rá az ellenre másodjára,mert nem találtam a gombot.
Lehet nem is öl rögtön,csak sebez,vagy esetleg olyan ellen működik,aki már sebesült,mert háttal álló snipert nyomogattam vagy 5 percig mindenfelől,guggolva,és nem nyúvadt meg.De amikor öltem vele,akkor épp hatott elsőre mindig.BC2-ben jó volt,ott tényleg konkrétan akármikor kifektette az ellent,volt,hogy épületes pontot védtem közelharcban defibbel,megsült,aki feljött a lépcsőnDe itt ez nem megy,ugye.
-
madgie
titán
válasz
Laraxior #43609 üzenetére
Á, most dolgozom (de minek, fél kilenc óta senki nem jött még be), délután dupla szülinap, estére kocsma. Holnap talán, de ki tudja, milyen állapotban leszek ezek után?
Azért kösz, lehet majd sikítok
execute93: van itt vagy hat szemüveg, amit be kéne csiszolni, de ha elkezdeném, tuti jönnének. Mivel egyedül vagyok, nem akarom, hogy elrontsam a szemüvegeket, ezért a nemes cél érdekében nem csinálok semmit
-
Laraxior
titán
-
BandiHUN
veterán
válasz
madgie #43602 üzenetére
steamen ingyenesen nyomható a hétvégén az MW3,legál.
De nem éri meg szerintem se,akinek ingerencia,annak a 3.5-öt egy keyért nem vészes,de akinek ennyit se,inkább ne bántsa,az mw2-3-nál szerintem egy régebbi többet ér,főleg a cheaterek és a túlsok biszbasz miatt.Engem még fair play esetén is marhára zavar,hogy mindenféle bombázás,automata ágyú,kis heli,stb.jön egy zsebkendőnyi mapon,meg persze kempelnek,hogy ezeket összehozzák.Nem is tudom,miért nem lehet olyan verzióban tolni,hogy mindenki csak fegyó és kész,ha már ilyen pici map és reflexgém alapból.Legalább akkor lehetne 1-1 jót hentelni.
Most meg főleg gáz,mióta az újban már olyan streakek is vannak,amiknél halál után is számol tovább,hogy azért a noob Pistikének is legyen valami extra cucca.
No ez a jó,hogy a bf3-ba nem került bele a streak,csak pontban és ribbonban,itt tökmindegy,hogy az ember az első vagy a huszadik embert öli egy élettel.Félős volt,hogy mivel a MoH-ban volt streak és bombázás,stb,hogy ebbe is bekerül,de hallgattak a józan észreIgaz viszont a bc2 airstrike-je azért néha hiányzik...
-
ProEvoFan
nagyúr
Mindjárt lejön a MW3
(free hétvége van ma)
Ki is próbálom.Kíváncsi leszek meddig bírom
Ti nem próbáljátok ki?Ingyen van, vagy ingyen sem kell?
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest