Aktív témák
-
execute93
őstag
valaki ph-s szerót linkeli?!
-
execute93
őstag
BF3 kis PH temanek keresnék egy weboldalt! Nem tud valaki adni aldomaint?
Ugyanis FW, ATW nagyon rossz! Egyiknek a megengedett látógatója 30 másik meg nem kezeli az E107 webmotort. Aki tud segíteni kérem írjon! KÖSZÖNÖM -
execute93
őstag
-
execute93
őstag
Vicc! Magyar BF.HU-s embereknek nem tetszettem.. Felmentem a szerverre (4000 metró) 270/60 os statisztika és 6-9 embert öltem meg egyszerre(többször, nem egyszer), erre ledobott!!! ez mekkora.. idióta majmok
-
execute93
őstag
BF3 értékesíthető? Tehát eladhatom szabadon?
-
execute93
őstag
ME3 mikor lesz letölthető originen?
-
execute93
őstag
Nekem megy a játék.. Pedig semmit nem csináltam vele.
DLC mikor jön ill. infó van róla? Dobozos lesz vagy csak neten megvehető??? -
execute93
őstag
Az új DLC mikor jön?
-
execute93
őstag
LLD kollegával nekiindultunk 4000-res metrónak a vége pedig 300+ kill lett illetve 3 órás menet! + előtte 3 ezres metrót letoltunk még.
Mai HS rekord: 344 M M98B Nagyobbat nem tudok
-
execute93
őstag
-
execute93
őstag
Jaja!
Én is ugyan oda lövök 12x ballisticcal de el sem találja, nem hogy megsebezze
Én maradok az SV-98nál abszolút de favorit nekem. -
execute93
őstag
Ehhez a PDW medálhoz mi kell? Nekem 39 van az 50-ből, de nem tudom hogy csináltam
-
execute93
őstag
OMG!!! Rendesen leizzadtam LLD kollegával itt: [link]
3 órás menet volt!!! -
execute93
őstag
válasz
- = Zk = - #42432 üzenetére
Kicsit én is
De nekem akkor is a magyar..
-
execute93
őstag
Magyarítás multi és singlire mikor lesz? Ha lesz egyáltalán.
-
execute93
őstag
5 Laser Designations
Ez kell az L96-hoz. Mit jelent? Egy kis help! Köszi!
-
execute93
őstag
válasz
HollyBoni #42037 üzenetére
Jobb sniper fegyverek ( aminek erőssebb a sebzése) 1 golyóval is megöli az ellent ha 20-30M-en belül vagy KB.
Kipróbáltam a Jetet hát nekem ugyanaz! Kanyarodok nyomom az S-t erre leengedi a kis kerekeit.. beszarok
ferdén az ég felé kanyarodok de nem nagyon akar normálisan menni!
Lehet én vagyok a hülye.. -
execute93
őstag
válasz
Laraxior #42015 üzenetére
Az jó! Nekem a JET még mindig nem megy..Hamarabb észreveszem az ellenséges jetet de képtelen vagyok követni(írányítás rohadt nehéz) és hát.. mindig mögém kerül és ellő vagy pedig lezuhanok..
Helikopter vezetés megy, de a jetet nem nekem találták ki.. B2K mapok meg rohadt jók! Alap pályákat hanyagolom..kivéve metró -
execute93
őstag
Gyerekek! Nem tudtok valami ingyenes tárhelyet? Google egy kuka..
atw-t pedig nem akarok használni mert sz.r. Aki tud az dobjon már egy PM-et. Köszi!!! -
execute93
őstag
BF.hu-n miképpen lehet kérni aldomaint?
-
execute93
őstag
Végre..Észrevette hogy aktiváltam
-
execute93
őstag
grr. most aktiváltam be a b2kt erre nem csinál semmit..pedig elfogata a kódot
-
execute93
őstag
válasz
belaazallat #41653 üzenetére
BF.HU-s szerver csak 32 slotos. Nekem is minden izé nélkül simán összejön egy kör alatt 60-90 ezer pont
-
execute93
őstag
Szét laggol ez a rossz STREAM. Élmény lesz nézni így a wart..Nem lehetne electronak szólni, hogy rohadtul laggol?
-
execute93
őstag
válasz
ProEvoFan #41504 üzenetére
Hello. Nekem i3-2100 + gtx 460 hawk tfii kombóm van 4 gb ddr3-mal és tökéletesen megy. +2 virtuális magot is remekül kihasználja. Nekem nem laggol, tök simán megy. Szóval csak ajánlani tudom. Néztem teszteket is, i3-i5-i7 közel ugyanolyan fps mértékeket mutatnak bf3-om alatt (azonos konfiggal). Nekem a "kis" i3-2100 bevált. Később pedig még bővíthetem is. Szóval szerintem jó. FX-4100-at meg inkább hagyjuk
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #41465 üzenetére
Amikor No zoomal lődözget, valahol 2 perc környékén, akkor kicsit sem feltűnő, hogy mindig pont testre ránt..na mindegy
-
execute93
őstag
Reggelt!
Találtam egy jó kis helis vidit akinek van kedve nézze meg: [link] -
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #41388 üzenetére
Milyen járműveket tesznek bele? Azt is rendelhetem..
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #41386 üzenetére
Tudom. De csak gyalogos pályák lesznek benne, nem? Mert azokat nem "szeressük"
-
execute93
őstag
Csak nekem ilyen rossz ez??? Azt mutatja ez itt oldalt, hogy több mint 2 en hozzászóltatok közben pedig 20 HSZ érkezett be.. Érdekes
-
execute93
őstag
Berosálok... 30 perce várok a BF.HU Metrós szerverére..Ez vicc emberek!!! Nem lehet bejutni
(főleg egy magyarnak)
-
execute93
őstag
válasz
- = Zk = - #40966 üzenetére
Gép vagy origin?
-
execute93
őstag
válasz
H.Ezredes #40901 üzenetére
Rám IS!!! értette, mivel én is linkelgettem.
Csapatmunka eleve, hogy legyen, ha nincs 1 haverod sem akivel felmenj játszani? Hagyjuk már ezt a gyerekes dumát..Hisz mindenki pubol de a csapat 3/4 nem ismeri, azaz hogy legyen csapatmunka? Pubban általában van egy k.rva jó csapat és egy k.rva szar. Ez a helyzet!
-
execute93
őstag
Főképp rám volt érthető gondolom. nos.. Caspianon sincs szarabb statom..átlag 20/5 (gyalogosként) Szóval, hülyeséget ne mondj.... Mellesleg mi közötök van, hogy mások hol játszanak és ide belinkelik? Semmi közötök hozzá.. Szabályellenes? Szerintem nem.. Ennyit erről.
Te biztos superhigh vagy. -
execute93
őstag
Nem tudtok egy olyan boltot ami hétfőn is szállít csomagot?
Ill. a Solymári auchanba van B2K?(aki környéki)
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest