Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
cannibal
senior tag
A hétvégén már én is elértem arra "szintre", hogy bannoltak egy szerverről (Freizeitkiller).
Amúgy egyedül mentem fel, és BMP-vel elkezdetem körben húzni a pontokat. C -> E -> A -> D -> C mire ismét a D -hez értem már túl voltam két LAV-on is. A D-t már nem sikerült elfoglalnom még egyszer, mert ki lettem tiltva indok nélkül
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
sutyesz96 #45772 üzenetére
Ha átolvastad volna mind a 46.000 hozzászólást(20.000 körül a válasz
), akkor tudnád a választ, de nem akarom elrabolni a délutánod ezért csak felteszek egy kérdést, amiből rá kell jönnöd. Ki vesz új számítógépet játékra, ha a régin is elmegy minden?
(#45791) janihunk
Nekem is sokszor csinálja, 3 - 4-ik próbálkozásra menni szokott
-
janihunk
senior tag
Sziasztok régen játszottam már most gondoltam felmegyek de nem tudok mert állandóan EA hiba vagy disconect hiba jön ki a battlelogon. Ez miért van?
-
lotek
csendes tag
válasz
- = Zk = - #45781 üzenetére
-
dilipok
veterán
válasz
- = Zk = - #45781 üzenetére
battlelog, dogtags
-
- = Zk = -
félisten
hol tudom megnézni, hogy össz mennyi dogtagot csencseltem el enemytől?
-
huby80
senior tag
az miért van hogy a saját pingemet nem látom?
-
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #45759 üzenetére
Vannak ám fedett játékok is
Mi minden szerdán akarunk majd menni.
-
bognar110
őstag
válasz
- = Zk = - #45757 üzenetére
Meló + suli + hétköznap minden nap kondi + úszok, nincs időm játszani meg pihenni is kell edzések után meg nincs sok kedvem a gép elé ülni, meg itt a jó idő hétvégente megyek airsoftozni. Amikor lesz időm próbálok játszani.
ProEvoFan: Metrot nem csak pont gyűjtésre használtam hanem a reflexeim fejlesztésére is, mint black opsba a nuketown pályán anno ott is a reflexre mentem aztán annyira belejöttem már állandóan le hackereztek. -
ProEvoFan
nagyúr
Gondoltam felnézek a Multi-Gaming szervere.Kár volt, klánok ellen semmi esélyünk nem volt....persze ez nem a szerver hibája.Igaz, talán jobban megkeverhette volna őket.
Egy tuti, ezentúl ha a másik csapatban 2-3 azonos klán alkotja, akkor lépek.Mindegy melyik szerver az.(#45752) bognar110
Mi történt?Meguntad a Metrot?
Mint mondtam, máshol is lehet gyorsan fejlődni.TDM, kis CQ.TDMen 11 perc alatt összehozol 5-7k pontot. -
törölt tag
válasz
- = Zk = - #45750 üzenetére
Az meg a másik fincsi dolog... beül egy sarokba, kap egy mentőládát balról, egy lőszeresládát jobbról és szórja az áldást... mondjuk szerencsére metrón jellemző ez és mivel a metró engem a CS-re meg a COD-ra emlékeztet, ezért oda nem járok sűrűn, szerencsére nem igazán találkozom az általad említett núbokkal
-
bognar110
őstag
NA srácok, a jövőben alkalmi játékos leszek vagy még az se, azt hittem meg lesz a 100lvl de szerintem az 51-sem lesz meg, további sok sikert, jó játékot GG.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #45748 üzenetére
Ha engem valaki irnv-vel szerelt fegyverrel lő le, mindig kiröhögöm a csetben
-
creedszl
senior tag
most hogy újra kezdtem játszani megnőttek furcsa módon a textúrahibák, villódzások.valaki érzékeli ezt?vagy csak lehet kéne az új driver zöld alá?
-
-
creedszl
senior tag
válasz
- = Zk = - #45733 üzenetére
nem egy magyar szerveren jártam...egyszerűen nem tetszik az a stílus ami a magyar szervereket jellemzi...
-
kutkut
addikt
válasz
- = Zk = - #45733 üzenetére
Na, ilyenkor van az, hogy mindenki a jó csapatban bízik. Elő az m320 smoke, legyél te az, aki kitör.
-
creedszl
senior tag
feltévedtem egy magyar szerverre...azonnal érezhető volt...bazaar, kezdőröl nem lehetett kimozdulni...ki is vettem a szerverkeresőböl a pipát a hungary elől.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
a beállításokat egy fájl raktározza vagy az Origin szerver, vagy hol van tárolva? Mert kezd kurvára idegesíteni, hogy ahányszor elindul a játék, mindig újra kell állogatnom mind a fegyver beállításokat, mind a billentyűket. Kezd idegelni a dolog
Tudnátok nekem ebben segíteni?
-
huby80
senior tag
Sziasztok!!
valaki nem tudja hogy a Q -rol hogy lehet eltüntetni végleg a az alap beállitást (vezény parancsok vagy ilyesmi) hiába állitom át a következö pályánál ujra kell állitani ! tartanám vissza a levegöt a csipával célpont belöve erre kidobja a parancsokat és nem tudok löni -
törölt tag
válasz
- = Zk = - #45723 üzenetére
Érdekes, nekem már XP-n 2 GB rammal is ki volt kapcsolva a lapozófile....
-
- = Zk = -
félisten
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #45720 üzenetére
És miért jó ez, hogy az SSD re teszed a lapozófájlt ahelyett, hogy lenne 8GB ramod ? és azt ne mond mert az SSD gyorsabb, mert az hülyeség és szerintem még drágább is. Nekem van 8GB ramom, page file kikapcsolva és ram az úgy teker 15GB/s el is ami oda vissza veri az ssd sebességét. Esetleg tolj egy bios resetet és rakj minden VGA beállítást is vissza gyárira, lehet elfáradt valami a vga ban és nem bírja már a módosított üzemet.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cybertrone #45719 üzenetére
háhh
az be is b.szna
bár miért ne?!...nincs 1,5 hónapos.
ez csak egy laza 8GB-os kingston SSD. ezen van a lapozófájl only. mert ha a C-n hagyom, belehalok, mire ki-be lépek Bf3-ból/ba/be....lehet a ramokon is kéne picit heggeszteni....már az MSI AB-t is kilőttem, mert hallottam oylat, hoyg 2.x verziók kissé összeakadnak... konkrétan melyik, hol miért kivel, kire nem tudom.
-
Cybertrone
veterán
válasz
- = Zk = - #45718 üzenetére
SSD lekapcsol? Oszt hogy.... Nálam ilyen instabilitás akkor volt mikor az előző SSD-m a végét járta, aztán egyszer csak nem bootolt többet
Megdöglött!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cybertrone #45715 üzenetére
oprendszer qrva régi, de annyira belaktam, hogy nincs szívem újrahúzni
kovsol.
igen, utólag olvastam, hogy voltaképp van OC-m....
a kártyát direkte így vettem. (moddolható). eddig működött, csak most kezdett el fáradozni?!.... persze, miért ne.
egyelőre most a CPU-t visszaböffentettem alapra. de sajnos történtek itt már keményebb dolgok is, és akkor csak neteztem. SSD lekapcsolástól kezdve volt itt minden.... szal... kéne ezzel törődni, csak épp kedvem nem sok van már ennyi idősen. lehet eladom, oszt veszek autót. elkezdek Élni -
No, lehet elsiklottatok felette, de fontos lenne választ kapnom:
Hello! Nálam valamiért nem működik a co-op. 2 emberrel is próbáltam, úgy, hogy én csatlakoztam rájuk, vagy hogy ők rám, de sehogyan sem ment. Odáig jut a gép, hogy a töltést befejezi, kiírja, hogy saving, aztán annyi.. kidob. Kiírja, hogy client closed the connection, vagy csak kilép. Public matchmaking-et is kipróbáltunk 2-en, de semelyikünknél sem működik. Kérdésem: ,,Há' miva' ezze'???!!! "
Köszi
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #45711 üzenetére
most ezen jót nevettem... nincs OC! csak a procit húztad meg +500Mhz el és a VGA kártyán unlockoltad a shadereket, amit lehet pont azért tiltottak le a te kártyádban, mert nem is mentek rendesen
-
Cybertrone
veterán
válasz
- = Zk = - #45713 üzenetére
Oprendszer mikori? Egy reinstallt megérne, én mikor szar egyből rakom ujra, a lenyeg mentve van
20 perc és nincs gond... én az emeleten való kivágást szoktam favorizállni amúgy...
-
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #45711 üzenetére
Pedig nem is egy alsó kategóriába tartozó masináról van szó!!
Más szoftverekkel is művel érdekes dolgokat??Vagy csak a Bf3 nem szimpi neki?? -
SVLaller
senior tag
válasz
- = Zk = - #45708 üzenetére
próbáld ki OC nélkül, valahol ott lehet az eb elhantolva
-
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #45708 üzenetére
Az durva,mióta megvettem nekem sose csinált még ilyet,csak a netemből adódó gondok szoktak fellépni!!
-
- = Zk = -
félisten
a rákért nem tudok egy 1000 ticketest véginyomni, anélkül, hoyg a BF3 exe leállna, vagy kifagynék, vagy kékhalál állapot kékhalál képernyő nélkül... -.-
kezdem unni nagyon.... -
Xaels
félisten
válasz
Laraxior #45702 üzenetére
Engem sem izgat ha azzal lőnek el. Egyedül csak az zavar amikor ráülnek egy lőszeres ládára és folyamatosan küldik ész nélkül. Például Bazaar-on B-nél, az M320-al egyetemben. Na ezek azok akiket be lehet kerülni mert csak 1 irányba néznek és akkor jön a videókban látott Noob mészárlás.
Rohadt pálya alá bemászós Glitch Metro-n ami kiborít. És persze ő ki tud lőni és tudja húzni C-t csak te nem őt... Na meg a sok ház kemper Support Seine-n C4-el. És még ők sírnak ha USAS-al megkínálod őket.
(#45705) Zoli1222: na igen az sem semmi...
-
Zoli1222
őstag
-
Laraxior
titán
Red-Kék..és működik..nagyon ütős tényleg.,
olyan a monitorozás, mintha a levegőben lógna 3D-ben..óriási
-
Laraxior
titán
A minap éppen Noshar Canalon voltam, egy arc vezette a scout helit, én meg nyomkodtam az F2-F3-at hol innen, hol onnan pumpáltam a földiekbe a rakétákat. Nehogy már ott legyen nálam 10 töltet és nem küldöm el egyiket se, csak várom, hogy mikor lehessen javítani a 'koptert. Automatával úgyse találok el senkit, mert egy pillanatra nem áll meg a helidriver...legalábbis ha van agya
Az se zavar ha azzal lőnek ki, mi ven akkor... az viszont már zavar ha valaki a textúrába süllyedve, vagy éppen valami fasza kis glitch helyről küldi...jut eszebe visszatettem a régi drivert...ezzel sem akarja az igazságot a 3D
-
Xaels
félisten
válasz
Laraxior #45698 üzenetére
Ez így van. Épp cserkésznéd be a tankot erre ott terem előtted. Ki a f@szom fog azzal szenvedni, hogy elővegye az elsődleges fegyvert. Aládurrantok minden szívfájdalom nélkül. Na meg ugyanez amikor egy fél csapat jön szembe és kifogy a golyó a puskából.
Na meg ott a véletlen is amikor kiugrik a csávó pont a rakéta elé. Anno BC2-ben volt olyan szitu, hogy tracelt helire kiküldtem az RPG-t és kiugrott a pilóta becsapódás előtt és őt kapta el a heli meg sértetlenül zuhant le. Az agyam dobnám el ha ilyen miatt kickelnének...
Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest