Aktív témák
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Doki-HUN1978 #49844 üzenetére
Ha Te azt gondolod, hogy a Linux az vírusmentes, illetve hibamentes, akkor tévedsz.
(#49843) Norb3rto
Próbáld live chat-en, hátha tudnak segíteni
-
Mythsardan
aktív tag
CENSORED: Black Ops egyjátékos kampányában volt egy olyan rész, mikor M60-al kellett öldökölni, ha meg eltaláltál valakit, akkor csak repültek a végtagok, szakadtak darabokra a katonák
(nemhiába tartom az egész sorozat egyik legjobb tagjának ellenben a legújabb jövevénnyel)
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
hajsza #49823 üzenetére
Akik készítik ezeket, valószínűleg ebből élnek, mert halomra keresik magukat, csak azzal, ha havonta csak 20.000 előfizetőjük van, így nem hinném, hogy el akarják veszíteni az előfizetőiket pár origin accountért cserébe
Csak hogy legyen valami alapja annak amit mondtam, beregisztráltam Illusion Hacks weboldalra, hogy hozzáférjek a tagok listájához.
Mint kiderült 27929 felhasználójuk van, ha ennek csak a fele fizeti havonta a legolcsóbb szolgáltatást, ami 10$, akkor az máris 139645$(30.797.640,36 Ft) bevételt jelentene. Hidd el ha tudnék cheateket készíteni, a nap 24 órájában azon lennék, hogy ne vegye észre a pb, főleg 30 millió Ft-ért havonta.
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
maskimx #48883 üzenetére
Patch előtt tökéletesen működött az a módszer, hogy miközben lő a jet kilövöd, mert ugye 2 sorozat kellett a tank kilövéséhez.
(#48884) Chabe89
"legyengíteni a Jet gépágyúját." én pont az ellenkezőjét vettem észre
(#48885) cellpeti
Kocsiba nyomogattam a space-t, hogy miért nem megy a duda
-
Mythsardan
aktív tag
Előbb játszottam 1-et, volt az ellenfél csapatánál egy elég jó jet-es, gondoltam megyek ellene tankal, beülök a tankba, nyomnám, hogy menjen előre, megy 5 métert és felrobban... a jetnek kb 2 mp kellett, hogy kilője a reactive armoros tankom, na engem ez idegesít a legjobban
más:
Hogy működik a duda -
Mythsardan
aktív tag
válasz
Illusion1010 #48810 üzenetére
162 - 1
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Cybertrone #48309 üzenetére
Feladom, győztél
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
ProciVettel #48305 üzenetére
átlag fps
Windows 8 2. hdd-n, játék az 1-őn. Lehet szebben is futna, ha az is a 2-on lenne?
(#48309) Cybertrone
Csúnya gyerekkorod lehetett
-
Mythsardan
aktív tag
Csak 1 kérdés: Mégis miért akarnék mindenkit átverni? +40 fps-t komolyan mondtam, grafikai beállítások komolyabbak win 8 alatt mint win 7 alatt. De mint írtam valószínűleg közbejátszik az a tény is, hogy a windows 7 egy elég gyenge teljesítményű hdd-n van
(#48302) SipiBcs
30 + 40
(azonos beállítások mellett 30 + 60)
Végül a kép a hdd-k ről
(#48304) Cybertrone
Nem mint neked... Az én win 7-emhez képest, ami full LOW + 16x élsimítás, míg itt inkább MEDIUM + 16x élsimítás (azonos felbontás mellett)
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
ProciVettel #48288 üzenetére
(#48291) Neoteric
Szebben megy, nálam +40 fps-t produkál
(#48292) Cybertrone
Pedig nálam Windows 8 Developer Preview-en jobban fut mint Windows 7 Ultimate Service Pack 1-en
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Bjørgersson #47842 üzenetére
A név maradt, mert az a neved a játékban, ami az Origin-en is
-
Mythsardan
aktív tag
Nézegettem, hogy vajon mi lehet az oka, hogy Windows 7-en maximum fpsem 25 körül van, míg Windows 8-on(Developer Preview) ez a szám komolyabb grafikai beállítások mellet is 80-90 között mozog. Eleinte a RAM-ra gyanakodtam, mert már eléggé belaktam a rendszert és boot után megette 70-80%-át a RAM-nak, de mikor kikapcsoltam minden fölösleges programot és még úgy is szaggatott(alapjáratban 33,3% körül mozgott a RAM használat) akkor kétségeim támadtak az előző nézeteim kapcsán. Most pedig eszembe jutott egy információ, amit még Windows 8-on fedeztem fel a feladatkezelőben: A HDD kihasználtság 100%-on volt játék közben. Gyors le is futtattam 1-2 tesztet:
2 db HDD van a gépben, az első(baloldali) nincs darabolva, csak 1 partíció van, míg a második több partícióból áll(a képen csak az egyik látszik, mert majdnem azonos érték volt mindegyiken így azokat nem fotóztam le). A Windows 7 és a játék az első(C: ) HDD-n van, míg a Windows 8 a második HDD-n(G: ). Lehetséges, hogy a HDD lassúsága akadályozza a játékot? Ha igen, akkor telepítsem újra a rendszert, de ezúttal a 2. HDD-re, vagy elég, ha a játékot rakom át?
-
Mythsardan
aktív tag
Na TDM-eztem egy kicsit, hogy készüljek DLC-re, de lehet kicsit elvetettem a sulykot, mert 1,5 óra alatt összeszedtem M16A3-ra 300+ kill-t így most van vele 767 killem
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
maskimx #46758 üzenetére
A felsorolt pályák alkalmasak 64 fő számára(javíts ki ha tévedek) szóval nem hiszem, hogy bele kell kötnöd, ugyanis ha tájékozódsz egy kicsit, akkor rájössz, hogy a "nagy" mint melléknév szerepelt az eredeti mondatomban, ugyanis a CLOSE QUARTERS DLC-ben a pályák 2-16 fő számára vannak tervezve(ha jól tudom, akkor nem is lehet 16+ játékosra állítani) ebből következtetve azok a pályák kicsik(mint melléknév) lesznek.
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
SkyS1gn #46754 üzenetére
Most felsoroljam, vagy megteszed, hogy megnézed battlelog-on, mielőtt hülyeségeket írsz?
Rendes leszek:
- Grand Bazaar
- Tehran Highway
- Caspian Border
- Seine Crossing
- Operation Firestorm
- Damavand Peak
- Noshahr Canals
- Kharg Island
- Operation Métro
- Strike at Karkand
- Gulf of Oman
- Sharqi Peninsula
- Wake Island -
Mythsardan
aktív tag
válasz
eugabesz #46745 üzenetére
Ha azon kiakadsz, hogy a nagy pályák mellé(13 db) kiadnak 4 db kisebbet, amit még nem is kell feltétlenül megvenned, akkor csoda hogy nem kezdted el perelni őket mikor kiadták azt az elcseszett konzolportot, amit bad company 2-nek neveznek, sőt csoda, hogy nem vetetted le magad egy hídról, mikor kiderült, hogy a télapó nem létezik...
Egyébként én teljes mértékben egyet értek L-e-f-i-e-el és Erdei88-e.
(#46753) Chabe89
Még nem volt, köszönjük az infót.
SPAS-12, AUG, L86A1 jó kis DLC lesz ez, én tuti megveszem
-
Mythsardan
aktív tag
Itt megtekinthető a videó azon nézők számára akiket érdekel. Tudom nem egy profi kivitelezés, de most erre futotta, majd ha patchelik, akkor a következő videót megpróbálom profibb módok elkészíteni.(A videóban azt mutatom meg, hogy hogy lehet Battlefield 3-at elindítani Origin nélkül) A zene természetesen pont úgy végződött, hogy nem tudtam levágni szépen a végét így inkább a videót igazítottam a zenéhez, ha már úgy is az egyik kedvencem
Illetve itt megtekinthető egy régebbi videóm, amit azért csináltam, mert a Battlelaunch program elévült a Back to Karkand megjelenése után, ám szerettem volna tovább használni, mert a jól belakott Windows 7-en kezdett elfogyni a RAM és a Battlelog pont elég volt ahhoz, hogy ne maradjon elég Battlefield 3 számára.
Leírás amint elkészül publikálva lesz, csak arra szeretnélek megkérni titeket, hogy NE linkeljétek a videót EA fórumra, mert akkor hamar patchelni fogják.
Ami kell a videóban látottak végrehajtásához:
- Hex Editor
-
Mythsardan
aktív tag
Készítettem egy videót, amit szépen megszerkesztettem, majd lerendereltem, feltöltöm Youtube-ra és csak ezek után tűnik fel, hogy zenét elfelejtettem alá rakni
, úgyhogy most újra kezdem a rendeleréstől, majd ha elkészült megosztom veletek, mert Battlefield 3-al kapcsolatos(nem gameplay) és sok mindenkit érdekelhet. A videó sem sikerült jó, mert meghalt a Camtasia Studio-m így nem tudtam lementeni a kész projektet, ebből kifolyólag nem látszódik az egér, ami sokba segítené a videó megértését(tutorial), ezért készül hozzá egy leírás is.
-
Mythsardan
aktív tag
Ma sem alszom, van egy olyan érzésem
(Top comment: "Ur Sexy And U Know It")
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
ingalls #46122 üzenetére
Az lemaradt, hogy géped alapján a FRAPS és a Dxtory közül válogatnék, mert azoknak van a legjobb minőségük, az MSI Afterburner sem ronda, csak kicsit gyengébb a minősége(elmosódottabb), ám cserébe alig van FPS csökkenés. Az Action!-al meg túl sok a meló, pedig szép a minősége(saját formátumba veszi fel, amit át kell konvertálni, hogy szerkeszteni tudd) Azt még megjegyzem, hogy nem árt ha van szabad helyed, mert nállam 1366×768-ban 10 perc olyan 10 GB
(#46126) dilipok
Most akartam megkérdezni, hogy melyik 2 a sok közül
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
ingalls #46122 üzenetére
FRAPS, PlayClaw, MSI Afterburner, Dxtory, Action! csak ennyit tudok, persze vannak a gagyibban(Gamecam[már ha még létezik ilyen], Xfire) A félkövéren szedettek mind felső kategóriás cuccok, de vehetsz "felvevőkártyákat" amik FPS csökkenés nélkül vesznek fel egy 2. számítógép/laptop segítségével, bár az ilyeneket inkább Xbox 360 és PS3 gameplay felvételéhez használják, de megy PC-vel is, illetve vannak még a nézd milyen drága monitorom van módszerek is, amikor videokamera segítségével veszed fel ahogy játszol
-
Mythsardan
aktív tag
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Cybertrone #46094 üzenetére
vótmá
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
sutyesz96 #45772 üzenetére
Ha átolvastad volna mind a 46.000 hozzászólást(20.000 körül a válasz
), akkor tudnád a választ, de nem akarom elrabolni a délutánod ezért csak felteszek egy kérdést, amiből rá kell jönnöd. Ki vesz új számítógépet játékra, ha a régin is elmegy minden?
(#45791) janihunk
Nekem is sokszor csinálja, 3 - 4-ik próbálkozásra menni szokott
-
Mythsardan
aktív tag
Ha már témánál vagyunk, akkor megosztom a mai "élményem":
Gondoltam egyet és felmentem egy 1000 ticketes metro/bazar-ra, mert miért ne, időnként nem árt kicsit kisebb mapre menni. Mikor belépett 980-950 ticket volt, nem a mi javunkra és az összes zászló az ellenfélé volt. Próbáltam kitörni a bázisról M16-al, AEK-val, M249-el és M60-al egyikkel sem sikerült, mert az ellenfél csapatából(US) mindenki a házakban vagy a házak előtt kempelte kezdőnket. Jól van, megemésztettem, nem léptem ki, mert azt gondoltam talán sikerül valahogy kijutni, DE mikor 4 embert kivéve az összes csapattárs elkezdett recon-al kezdőn sátorozni, na az kiverte a biztosítékot(600 ticket körül), írtam is chatbe, hogy mozogni kellene A zászló fele, de semmi reakció. Mindezek után átváltottam USAS-12 Frag-re és M320 SMOKE-ra, majd 3 társammal bevettük A-t, de még ekkor sem voltak képesek kijönni a kezdőnkről, hanem inkább várták míg visszafoglalják.(sikerült megtartani azt az 1 zászlót a kör végéig nagy nehezen, bár ez nem a reconok érdeme volt) Na meg ami még vicces volt, hogy az ellenfél 4-5 klán tagjaiból állt + 2 db kívülálló(egyikük lvl 2-vel, míg a másik lvl 17-el), ráadásul mindegyikük szép arany sas-al rendelkezett. A menetet végig játszottam, de amint megjelent a "Your team LOST!" felírat rögtön ALT + F4, mert egyszerűen szánalom, ami a szerveren volt. Battlereport
-
Mythsardan
aktív tag
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Prison85 #44829 üzenetére
Csaszi a legjobb közvetítő, komolyan, az akcentusa, szókészlete és a stílusa sokkal színesebbe teszi a közvetítést. Eddig 10 perc után kikapcsoltam a közvetítéseket, mert unalmasak voltak, de ezt végignézem, jó lenne ha a többit is ő közvetítené, akkor még élőben is nézném
-
Mythsardan
aktív tag
We Come Together - Még egy csodás alkotás, egyszerűen imádom a videóit, mikor feltöltötte az első bf3 videóját már akkor tudtam, hogy na ez a srác tud valamit, pedig ha ma vissza nézem az első bf3 videóit, akkor azt nézem, hogy gyenge a felhozatal a mostaniakhoz képest, de még mindig bőven a minimum felett van.
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Gulyopapa #44520 üzenetére
Nem értek veled egyet, mert normális autót újonnan nem kapsz 1 millióért, vehetsz komplett konfigot is használtan az új árának 1/4 részéért(persze itt nem a high end konfigra gondolok)
Egyébként az "újgazdag sznob emberek vagy emberpalánták" bugatti-t vesznek maguknak nem Toyota-t
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Scholes9 #44517 üzenetére
Szerintem nem azzal van a legnagyobb gond, hogy nem tudják megvenni a felhasználók a drágább alkatrészeket, hanem inkább azzal, hogy fenntartani nem tudnák, így inkább bele sem vágnak, mert egy komolyabb rendszer 1kW/h fogyasztással elég sokat fogyaszt (napi 500-1000 Ft-ot is akár) és ezt hosszú távon fenntartani nem olyan egyszerű mindenki számára így inkább ésszerűen építenek konfigot
szerk.: Most találtam egy nagyon "érdekes" tesztet, amiben WOW-al hasonlítják össze a GTX580 SLI-t és a HD7970 CF-t, nem értem hogy lehet egy MMORPG-vel tesztet/összehasonlítást készíteni, eddigi legrosszabb videó, amit életemben láttam...(persze kínai karakterekkel volt tele a képernyő, így nem is csodálkozom)
-
Mythsardan
aktív tag
Na mit találtam?
- Battlefield 3 oktatómód sorozatot, ami kezdőknek igen hasznos lehet:
Helikopterek
Repülőgépek
Szakaszok
SpottingNem értem miért nem lehetett magyar szót találni a "Spotting" helyett, ha már minden más magyarul van, de ez van. Kisebb tévedéseket leszámítva egész helyén való kis oktató sorozat ez, tessék szemezgetni vele
-
Mythsardan
aktív tag
Na mindegy, ne OFFoljunk többet, majd mikor megvan milyen videokártyát raknék bele, akkor átmegyek a hardver topikba
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
dilipok #44505 üzenetére
Nem tudom, hogy hány °C volt a szobában, mert egy kedves ismerősöm/barátom mondta nekem, miután megvette, egyébként nálam szinte egész nap nyitva van az ablak, nem csak akkor mikor 10°C van kint, így engem nem zavar, ha 10-20°C van a szobámban, mert egyszerűen 30°C-on rosszul vagyok... (mielőtt még valaki azzal jön, hogy menjek sportoljak valamit, és nem lesz melegem a sok zsír miatt: 190 cm magas vagyok, 90 kg, illetve boxolok szóval nem azzal van a gond, hogy sok a felesleg, egyszerűen ezt szoktam meg)
-
Mythsardan
aktív tag
Majd elolvasok 1-2 tesztet, hogy melyik hűt jobban, mert a H100-at csak látásra/hallásra ismerem, nem tudom, hogy mennyire jó hűtő, de azt tudom, hogy a V10 az i7-3960x-et tuning nélkül 19°C-on tartja, de lehet hogy mire az nVidia bemutatja a 28nm-es termékeit, hogy addigra lesznek sokkal jobb hűtők is, ezért nem biztos a mostani összeállítás
-
Mythsardan
aktív tag
(#44481) sith7
Jelenlegi helyzetben azért gondoltam, hogy kell 1200W-ot tápegység, mert ha belerakok 3-4 GTX 580-at, vagy 2 db GTX 590-et, akkor ahhoz kell táp, ám nem vagyok annyira hülye, hogy ezeket a nap 24 órájában hajtsam, ezért is választottam ezt az alaplapot, mert egyszerűen csak lekapcsolom a PCI csatlakozót, így nem kell szoftveresen kikapcsolni az SLI-t, hanem elég hardveresen, anélkül, hogy folyton kivenném őket.
(#44482) Xaels
Igen, nem 1 db VGA kerülne bele, ezért is a táp.
(#44484) ProEvoFan
Az én gépemben jelenleg egy Q6600 van 3-3,5 GHz-en húzva, ami tényleg elég, mert a bf3 is csak 40-60%-ra használja ki, de mint mondtam nem a mostani dolgok érdekelnek elsősorban, hanem az, hogy ne keljen 3 év múlva lecserélnem a gépet, mert elavult.
(#44487) Laraxior
Nem szándékozom 6 GHz-en hajtani a processzort, mivel jelenleg alapjáraton is sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint amennyi szükséges. A 32 GB ram azért kell, mert most egész olcsó, bele megy a lapba és bele fér a keretbe.
(#44490) Laraxior
A mostani configom lassan meglesz 5 éves és még mindig minden elmegy rajta (persze nem maximumon)
A V10-ben azért gondolkodom, mert ha ha nem akadályozzák a ramok, akkor tökéletes lesz számomra, amennyiben ez mégis bekövetezik és nem fog beférni a ramok miatt, akkor visszaviszem, veszek helyette egy Corsair H100-at
(#44493) dilipok
Szeretem a kritikát, főleg az építő jellegűt, ezért is gondoltam, hogy beírom ide a mostani elképzelésem.
-
Mythsardan
aktív tag
igen elég lesz, na de én hosszú távra tervezek, nem szeretném, ha az lenne, hogy veszek most hardvert 400e Ft-ért és 2 év múlva meg cserélhetem le, mert elavult... inkább belefektetek 2-3x annyit, de akkor még 5 év múlva is használható legyen...
Amit eddig néztem:
Gépház: CoolerMaster HAF X Full Tower RC-942-KKN1
Alaplap: ASUS Rampage IV Extreme Mainboard
Processzor: INTEL CORE I7 3960X SKT-2011 EXTREME EDITION PROCESSOR
Processzor hűtő: CoolerMaster V10 Heatpipe CPU Cooler
Videokártya: Na ez miatt várok még vele, mert kíváncsi vagyok mit alkot az nVidia
RAM: G.Skill 32GB (8x4GB) Octa Channel RAM Kit Ripjaws Z Red F3-14900CL9Q2-32GBZL
SSD: Crucial M4 512GB Solid State Drive SSD 2.5" CT512M4SSD2
HDD: 3x Seagate Barracuda XT Desktop Festplatte 2TB
TÁP: Corsair Professional Series Gold AX1200 Power Supply Unit (1200 Watts)
Monitor: Dell UltraSharp U3011 30" IPS Widescreen LCD Monitor -
-
Mythsardan
aktív tag
Tudom OFF, de ez nagyon nagy
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
ZozzHUN #44297 üzenetére
Szerintem nem, mert az enyém úgy, már 30 órája szinte csak conquestezek(nem metro) és mégis 87h 5458 kill, ami szerintem átlagos, ám ha maradtam volna TDM ezni, ahol átlagban egy 15 perces menetben volt 40 killem, akkor az azt jelentené, hogy 160 kill/h és nem nevezném magam csalónak.
(#44306) redingitell
EPIC WIN!
-
Mythsardan
aktív tag
-
Mythsardan
aktív tag
Most nézem, hogy 1009 nap alatt sikerült elérnem a lelkes újonc címet
(#44127) eugabesz
Nem tudom mit kell ezen nézni, én nem látok semmit sem...
(#44123) apollo12
Mekkora felbontás, milyen grafika? (tudom, hogy írtad, hogy megoldódott[(#44128) apollo12], csak szimplán kíváncsi vagyok
)
(#44133) killer095
Azért én is kaptam egy pár rakétát az arcomba
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
ForexGuru #43839 üzenetére
40 fps az átlag, 30 alá nem megy, de az a vicces, hogy se a proci se a vga használat nem éri el a 90%-ot sem (64-es mapen nagyobb összeütközésnél 80% megvan, az fps marad), úgyhogy nem értem miért nincs több fps-em (ram kb marad 1 - 0,5 gb, a winchester használat meg 100%, nem tudom ez lassíthatja-e a játékot ennyire)
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
FuRiONight #43793 üzenetére
Kicsit pontosítok az előző hozzászólásomon
C:\Users\[Neved]\Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile <- erre jobb klikk, majd Tulajdonságok -> írásvédett elől kiveszed a pipát, majd "OK" és kész is vagy, azt hiszem én így csináltam meg még anno, de ki emlékszik már arra
A joyal kapcsolatban pedig: szerintem nem kell joy bf3-hoz, mert ez egyszerűen tökéletes bill + egér kombóval, de ha ragaszkodsz a joyhoz, akkor ott az előző hsz-em
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
FuRiONight #43793 üzenetére
Az elsőt, mert az jobban néz ki
Egyébként a dokumentumokban vannak a bf3 fájljai, ami tartalmazzák a beállításokat, de most nem tudom megmondani melyik az pontosan, szóval neked kell megoldanod, a lényeg, hogy le kell szedni róla az írásvédettséget
-
Mythsardan
aktív tag
Valaki tankozni?
kell még 10k a reactive armor-ig...
(#43784) ForexGuru
Nem azzal van baj, hogy sok idő összeszedni, csak egész nap egyedül tankoztam és már kicsit unalmas, de kell az az armor
-
Mythsardan
aktív tag
Még nem, ez igaz, addig is, amíg nem indul el az online játék össze lehet gyűjteni 1-2 magyar-t, hogy mikor játszani szeretnénk ne keljen egyedül
A GFACE egy cloud alapú alkalmazás, amelyel játékokat futtathatsz, chatelhetsz, videókat nézhetsz böngészőben, olyasmi mint az OnLive, a Facebook meg a Google+ egybegyúrva. (Ha minden igaz, akkor mikor eléri a "Game Beta" státuszt, akkor játszható lesz rajta a Warface béta is, ami ugye a Crytek egyik új játéka lesz.)
További infó itt.
De nem is OFFolok tovább, mert nem szeretném magamra haragítani a Moderátorokat
-
Mythsardan
aktív tag
Egy kis OFF:
GFACE Closed beta elindult
Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest