Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
imruss #43096 üzenetére
csak egy kerdes: te mennyit jatszottal vele?
Es csak ismetelni tudom magam: nekem semmi problemam nem volt meg a jatekkal, es sokan masoknak sem, csak ok nem jarnak a forumra "dicsekedni", hogy nekik minden jo... Aztan a hibak egy resze biztos h user error, tulhajtas, egyeb hiba. Innentol fogva, barmi ilyen nemu megallapitas szerintem felesleges es pontatlan...
"viszonylag" elfogadható textúra, (bár a mai gamék mellett nem lett nagy durranás) - erre ha peldat tudnal hozni pls. Milyen mas gamekrol beszelsz? Ebben a stilusban azert olyan oriasi felhozatal nem nagyoon van...
petymeg: ha leveszed high-ra? Akkor is produkalja?
-
petymeg
addikt
sziasztok!
ma üzemeltem be a hd 6870-t és ehhez kicsit megpiszkáltam a cpu-t 3.0 ghz-re és a memóriákat visszavettem 800-ra 1066-ről (mert nincs olyan szorzó amivel 400-as fsb-nél 1066 jönne ki többet meg nem bírnak a ramok), meg beállítottam ultrára a grafikát élsimítás mb meg ilyenek nélkül és ilyeneket produkál, hogy megakad a kép, hang főleg olyankor mikor kilőnek és mutatják azt aki kilőtt. a processzor nem bírja esetleg, vagy a memória?
-
imruss
csendes tag
Elnézve a hozzászólásokat, azért BF3 ide, BF3 oda, eléggé gyerekcipőben és hibákkal telis- tele baktat ez a szoftver. Pedig nem lenne rossz! Jók az effektek, hatalmas pályák "viszonylag" elfogadható textúra, (bár a mai gamék mellett nem lett nagy durranás). Mégis inkább a játékélmény ami igazán vonzó.
Nem is kell messzire menni ha csak abból indulok ki, hogy a demó telepítése már önmagában egy igen "szívatós" és körülményes telepítést eredményezett. Vajon miért nem lehetett létrehozni egy egyszerű telepít-játszik demót? Hát ez rejtély.No és a játék megjelenése sokak kedvét lelombozta. Szintúgy körülményes telepítés, bugos single, irdatlan mennyíségű-méretű patch, stb.
-"Srácok ezt elkapkodtátok de nagyon!"
Nem ez lesz az év játéka az egyszer biztos! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ramses07
Modder
Jelentem már megint van egy csaló: onix_86 a neve.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/onix_86/stats/415047658/
Ha valaki tudja jelentse...
Pálya végéről lő ki mindenféle járműből... -
kmisi99
addikt
Nektek ad be rendesen szerókat? Nekem alig bír találni pb nincs frissítve de nem hinném hogy az. Eléggé kurvára idegesítő hogy ez mekkora egy fos.
-
bognar110
őstag
Nem tudom srácok el kezdtem megint tankozni de az orosz tank valahogy így viselkedik [link]
-
- = Zk = -
félisten
melyik jóképességü heggesztett össze 35ezer(!!!) ticketes szerót?
...
az állatja -
Hajdi
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #43081 üzenetére
Ea Gun Club, vagy valami hasonló, ahová regelni kell, ha minden igaz
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #43081 üzenetére
Veteran fegyók ?
-
Rabbitf_24
addikt
Megvettem a BC2-t, de nem oldódtak fel a veteran fegyók. Mit kellene csinálnom, hogy jó legyen?
Adam: M1911 és verziói..
-
Kephamos
addikt
Akinek fent van már a pecs, az mesélhetne róla, hogy mennyit gyorsult a játék. Ígérték, hogy jobb lesz minden, a nap is szebben fog sütni.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Rabbitf_24 #43078 üzenetére
3-5 perc kb.
Mondjuk ha egyszerre éppen sokan szopják az lassíthat a dolgon.
-
Rabbitf_24
addikt
Nektek milyen gyorsan tette fel a patchet? nekem már legalább fél órája szarakszik vele...
Frissítés véglegesítése néven áll már egy ideje...
-
Xaels
félisten
Na Pbsetup és restart után az első szerverről nem vágott ki. Egy 44-15 lett a vége Bazaar CQ-n
-
kmisi99
addikt
tök jó hogy a szuper frissítés óta alig van szeró
-
eugabesz
őstag
válasz
DonThomasino #43073 üzenetére
A miénk is fut,nem értem mi bajotok?
-
kutkut
addikt
válasz
DonThomasino #43070 üzenetére
Olvass vissza egy picit, és menj olyan szerverre, amit linkeltünk, hogy jó.
-
DonThomasino
veterán
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'XVY' (for 0 minutes) ...
Miért dob ki?
-
Gyula84
veterán
válasz
planbmokus #43060 üzenetére
ohh értem itt van egy térkép, ha jól rémlik a-b pont között
(#43062) execute93
dobozos DLCkicsit furán hangzik, de jöhet a kővezés
(#43065) kutkut
mivel volt már rajta cq-ben, gondolom ebből tudni fogja -
HollyBoni
veterán
válasz
execute93 #43062 üzenetére
Egyszerűbb,mint kétszer megkérdezni.
-
execute93
őstag
Nekem megy a játék.. Pedig semmit nem csináltam vele.
DLC mikor jön ill. infó van róla? Dobozos lesz vagy csak neten megvehető??? -
HollyBoni
veterán
Nekem semmi probléma a játékkal.
-
execute93
őstag
Az új DLC mikor jön?
-
kutkut
addikt
-
siriq
őstag
Nalam mukodik a patch utan is csak idom nincs vele jatszani.
-
Gyula84
veterán
válasz
planbmokus #43055 üzenetére
úgy kb középen
de egyszerübb lenne ha felmennél egyre nemde?
-
planbmokus
senior tag
A Karkandon hol van a TDM szekció?
-
ludsimon
veterán
Találtam 1 szervert ami jó.
-
Gyula84
veterán
valaki help ez a tvmissle hogy megy?
oda írányítom és semmi nem robban csak azt látom ott van valami az enemynél amin ott a nevem mi ez?
(#43047) HollyBoni
mindenkinek tőkéletesen megy nálad lesz a hiba(#43054) ludsimon
a no pb-s mind jó, de pl én is linekeltem egyet ami jó és pb van rajta -
HollyBoni
veterán
Nem megy a játék,nem tudjátok mi a baj?
-
planbmokus
senior tag
-
ludsimon
veterán
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted File/Memory
GGC-s volt ez és kidobott.
Ribi:
Semmi hasonlót. -
ludsimon
veterán
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted File/Memory
Megoldás?
-
Laraxior
titán
~150MB? Hát..javításnak nem éppen sok... viszont elcseszéshez pont elég
-
lama_lamm
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de mivel waron nincsenek rank-ok (ha jól láttam a közvetítésekből), milyen unlockok és fegyverek használhatók?
-
redingitell
senior tag
A PB setup futtatása után ne felejtsétek újra indítani a masinát. Mert az biza kell ahhoz, hogy fusson a game.
(csak azért írom mert én is 10 perc görcsölés után próbálkoztam vele és jó lett) -
dilipok
veterán
válasz
abel110 #43023 üzenetére
nekem pl semmi problemam nem volt meg a jatekkal
Es biztos vagyok benne, hogy nagyon sok mas jatekosnak nincs, csak ok nem fognak a forumokra jarni, es eldicsekedni, hogy nekem pedig jo, bibibiiii. Tehat szvsz annyira nem rossz a helyzet.
(a helyesirasodra meg pls figyelj egy picit, mert azert a "miadt" vagy a "hadják" eleg fajdalmas, mikor mas olvassa
)
-
abel110
csendes tag
én már várom a dudát a járművekbe!! mert a DICE-nek ez a legfontosabb. Az új patch miadt alig találok szervert mert a PB-is egy fos. Lassan oda jutok (meg szerintem sokan), hogy hadják az egészet és inkább nem játszanak ezzel.
-
Def26
félisten
válasz
Rabbitf_24 #43021 üzenetére
Viszem a ps3 -at is, de azt meg a sógor lenyúlja. Hideg van, Gyulai fürdőt utálom, két dolgot tudok csinálni, inni és aludni.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Zoli1222 #43018 üzenetére
Legnagyobb meglepetésemre nem (persze mindig akad 1-2 barom.....) Teljesen jó, pörgős játékmenet volt. Oda-vissza foglalások... Azt hittem, hogy beszorítás lesz és kész, de nagyon jól el volt osztva a két csapat. Ma este foly köv.
lama: de az az...
Def26: sztem függő vagy
... de elvileg nem lehet probléma vele....
-
Def26
félisten
Kérdés:
Ha asszony laptopjára feltelepítem az origint, meg a bf3 -at nem zavartatja magát a játék, hogy két gépre is fel van installálva? A cél az lenne, hogy ha éppen hazamegyünk Gyulára, akkor tudjak lent is játszani a játékkal. Szerintetek?
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #43017 üzenetére
Nem a Battlefield.hu 4000 ticketes metro-s szerverére gondolsz?
-
Zoli1222
őstag
válasz
Rabbitf_24 #43017 üzenetére
m320 pistikék voltak?
-
Rabbitf_24
addikt
Találtam egy magyar Metros szervert. 4000 ticketes. Tegnap este végigtoltunk egy menetet. Szinte csak magyarok voltak... Azokat a szövegeléseket..
Állat volt. Keressétek meg, egy próbát megér..
-
SipiBcs
őstag
Kipróbáltam a PB letöltést és működik. (előtte kidobált)
- Evene Balance honlapjáról a PB Setup letölt.
- Kicsomagolni a játék mappáján belül a PB könyvtárba
- Telepítés
- Be kell helyezni a BF3-at az ablakba.
- Frissíteni kell
- Enjoy -
törölt tag
Most mi van? Kipróbáltam egy PB-s szervert és semmi gond nem volt...
-
Xaels
félisten
Hát a teljes újratelepítéssel is ugyanolyan sz@r.
Srácok, ha csíter van a szerveren két dolgot tudtok tenni. Beírjátok közösbe, hogy "Don't Spawn" és ha senki nem éled újjá akkor megunja, hogy nincs senki vagy leléptek.
(#43005) Runo: mennyi ideig voltál fent? Engem kb. 5perc után vágott ki, még 3-szor leRapeltek helivel Caspianon mielőtt kidobott volna.
-
Ramses07
Modder
Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest