Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
Laraxior
titán
Ma lesz két War... egy időpontban, mindkettő közvetítve lesz. Kinőtte magát a BFTV, hogy már kapcsolgatni is lehet a két adó között?
Mondjuk úgyis csak az egyik érdekel
-
Def26
félisten
Jó de ennyi? Nincs rá megoldás?
Igen T-home- os.
-
Mythsardan
aktív tag
Mert T-Home-os (ha nem, akkor nem tudom
)
(#42390) boogie84
Könnyen meglehet, 25 megás folyton belassul/este fele meg megszakad
(#42394) Def26
Nincs túl sok, mert t-home-os, gagyi a szolgáltatásuk, reméljük gyors megoldják (1-2 hónapja kezdte talán...)
Régi szép idők, mikor a 4k felbontású videót másodpercek alatt betöltötte
-
HollyBoni
veterán
Valakinek nincs kedve tolni egy ilyen "javelin squad"-os dolgot? 2 engi,1 sniper,1 support,Caspian antennán.
-
kmisi99
addikt
Na végre tegnap óta most tudtam egy jó CQ-t tolni. Nagyon élvezetes ha van egy jobb squad nem pedig össze vissza rohangászó és haló hülyék
-
boogie84
veterán
Az miért van h TDM-nél a pályák 10%-ára egy kis négyzetbe tesz minket? Miért nem áll rendelkezésünkre a teljes pálya??? Ezt k**ára nem értem, mert én még fel is idegesít a játék h egymás mögé éledünk, és elég a red dot h átlásd az egész pályát, megy a kempelés.
-
kmisi99
addikt
ti assault fegyóra milyen célzót szoktatok rakni
-
HollyBoni
veterán
-
bognar110
őstag
válasz
Mythsardan #42364 üzenetére
140 ? Nem olvadt még le a helyéről ? Rakjad ki az ablakba most -10 °C van.
-
Mythsardan
aktív tag
Jó nagyon(főleg azért, mert eléggé nagy kezem van és ezen kívül 2 egér volt ami normálisan kézreált: Razer DeathAdder v2 és a ROCCAT Kone [+], persze azok közül, amiket néztem), de néha(hetente kb. 1 alkalommal) csinál olyat, hogy mikor játszom mintha folyamatosan nyomnám a bal egérgombot így beakad, ilyenkor megnyomom egyszer és újra jó minden. A driverben is sok lehetőség van sztem, ami hasznos ha rákeresel, találhatsz a beállítási opciókról képet/videót a neten. A többi meg csak megszokás kérdése.
-
HollyBoni
veterán
Caspian-on hol parkol az AA?
-
Def26
félisten
válasz
Mythsardan #42372 üzenetére
Trust egérrel mennyire vagy elégedett?
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
v!ct0y #42370 üzenetére
Ezt se írtam le elég pontosan, lehet kicsit többet kellene aludni
. Nem tartalmi módosítás lenne a lényeg számomra, hanem a formázás, hogy átláthatóbb legyen.
Arra gondolsz, hogy valami gond van vele, hogy ennyire melegszik? A gond: por, de eszméletlen sok, szereznem kellene egy kicsit kevésbé "pormágnes" házat (jelenleg 47°C a vidkari és csak annyi változott, hogy kiszedtem azt a sok port) -
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan #42369 üzenetére
Rá kellett volna kapcsolnod a radiátorod, meg lett volna oldva a szoba fűtése és a kártya hűtése is egy lépésben
-
v!ct0y
veterán
válasz
Mythsardan #42366 üzenetére
Ki olvasná le ha 30 perc múlva módosítod ?
Szerintem elszállt valami abba a kariba. -
Mythsardan
aktív tag
válasz
lama_lamm #42367 üzenetére
Gondolkodtam rajta, de inkább kihagytam, sajnos képem csak 124°C-ról van, de szerintem ha azt a képet kirakom, akkor elszabadul a káosz(fészbúkon fent van)
Apropó a műanyag hűtésnek semmi baja, mintha új lenne, főleg így kitakarítva, bár arra hogy miért nincs megolvadva nagyon egyszerű a válasz.... Na ki tudja?
(#42368) HollyBoni
Igaz ezt nem lehetett megtudni a hozzászólásomból, ezért ide most leírom. 1 éven keresztül ment így, úgyhogy az enyém megedződött
-
HollyBoni
veterán
válasz
105C-ig bírják,örülj hogy működik a kártyád!
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
140°C?
Rántottát nem sütöttél rajta?
-
Mythsardan
aktív tag
Miért csak 5 percig lehet hozzászólást módosítani? Ez így eléggé gány megoldás, ha nem lehet bármikor módosítani, akkor az lenne a min, hogy 30 percet adnak...
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Kívácsi leszek rá. Nekem jelenleg a BF3 megeszi Win7 64bit alatt a mind a 4GB ramomat, és elég idegesítő, hogy kb 2 perc, míg újra feláll a rendszer, ha kilépek...
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Zoli1222 #42333 üzenetére
Szeva,
Szerintem gyorsabb mint a Windows 7, aminek örülök nagyon, sőt Battlefield 3 jobban is fut, mert Windows 7-en RAM hiány miatt (csak 3 GB van) szaggatott elégé sűrűn, de Windows 8-al meg csak 2,1-2,4-ig eszi a ramot, úgy hogy ugyan annyi program van elindítva, aminek nem kicsit örülök
Mint ahogy már ProciVettel kolléga is írta érdemes megvárni a bétát, mert elég sok újítást(lesz store[béta ideje alatt csak ingyenes alkalmazások lesznek], meg az Xbox-al is valamilyen támogatottság + gondolom biztonsági frissítések, stb.) meg a mostani Developer Preview változat elég régi, már több hónapos, így ha annyira nem sürgős, sztem várd meg február végét, mert akkor jön ki a béta. És a harmadik kérdésre a válasz: Igen, vagy Nem, ez több dologtól függ: Igen az egyértelmű, így nem is nagyon fejteném ki, Nem - lehet azért, mert mondjuk nem a 64 bites Windows 8-at szedte le, lehet azért, mert mondjuk, egy régebbi kevésbé stabil változatot szedett le, vagy feltett egy olyan programot, ami még nagyon nem kompatibilis a Windows 8-al, és még nagyon sok ehhez hasonló hiba lehet, ami miatt szaggathat egy játék egy nagyon korai státuszú operációs rendszeren.
Egyébként van néhány dolog ami nem tetszik a Windows 8-ban:
- A teljes operációs rendszer úgy van megcsinálva, mint ha tablet-re tervezték volna (mert arra is tervezték, nem értem miért...)
- Az első okból következik, hogy nem tetszik a start menü, bár idővel meg tudom szokni, ha nem fog belassulni a Windows.
- Szintén az első okból következik, hogy az Explorer is eléggé ronda lett, ezt nem nagyon tudnám megszokni, de szerencsére erre már most is vannak megoldások, amikkel ki lehet iktatni ezt az újítást
Mindent le akarnak egyszerűsíteni, mint pl.: a BSOD ami most már kiírja, hogy valami baj van és kész semmi infó a hibáról, mert hogy azt senki sem értette(akinek kell az értette, nem a falusi Margit néninek csinálták azt a képernyőt, aki arra sem képes, hogy utána nézzen annak ami ott le van írva)Hát ha már ilyen hosszúra sikerült, akkor azt sem hagyom ki, ami tetszik:
- Valami csodás a gyorsasága, de ezt írtam már
- Egész stabil, akárcsak a Windows 7, pedig még alpha(Developer Preview, nem alphának számít, de nem érdekel, nekem az, mert béta előtt van) státuszba van
- A Lock screen csodálatos, imádom, mikor elmegyek a géptől, mindig benyomom, mert szeretem nézegetni(ennél viszont az a negatív, hogy az Asztali számítógép tulajdonosoknak nem voltak képesek rá rakni egy gombot, hogy hé paraszt ide kattoljá' ha már nem futotta érintőkijelzőre/táblagépre, tudom, hogy ha a Space-t(nem 100%, hogy Space) megnyomom, akkor felmegy magától)
Na elsőre így ennyi, lehet hogy majd még fogok rajta kiemelgetni, hogy olvashatóbb/átláthatóbb legyen, még nem tudom, majd elválik
szerk.: Huhh, ez eléggé hosszúra sikeredett
Nekem a vidkarim mielőtt ki portalanítottam:
min: 80°C (Windowsba)
avg: 110°C (Játékban)
max: 140°C (Játékban) -
Def26
félisten
Nemrég, asszam polonic számolgatta, hogy aki 800+ órát játszik a bf3 -al az 7,x órát tölt naponta a gép előtt. Nos akkor Ő mennyit tolhatja naponta a bf3 -al? [link]
-
BandiHUN
veterán
válasz
Laraxior #42344 üzenetére
Az engedélyezést ki is lehet cselezni,de ami még biztonságosabb,ha az ember szépen ott bontja a házat,ahol épp nincsenek.
Általában rapekor is van letéve t-ugs,a csipával is lehet irtani,vagy figyelni,hol van üres ablak,és szépen intézni a betekintést
Mondjuk annyira rape nagyon ritkán van,hogy a 2 házba ne lehessen bejutni,türelmes emberek kellenek,hogy ne magában induljon el egyesével a nép,legalább egy squad,és már le is lehet táborozni az egyik házban,persze nem árt claymore,t-ugs,mobil spawnés persze medic és support,hogy biztosítva legyen a hely.Onnantól már lehet fent is,lent is kitámadni,sőt elbízott ellenfélnél szépen be is lehet osonni és elmenni a középső pontig a nagy kavarodásban
A legtöbb metró-rape azért van,mert nem is akarnak továbblépni az emberek,hanem váltanak sniperre,és letáboroznak,vagy megfelelő szerveren mortar,rakéta,M320 az első pontra.Sajna aki tud bánni a rape-helyzettel,így sem jár rosszul...én is csipázni szoktam,ha mi rapelünk,ha mi kapjuk,máskor nagyon elő se veszem mostanában a jó kis sv98-at.Simán be tud dobni az ember némi surveillance-t +pár sniper killt,minthogy vergődjön egyedül,mert senki nem jön az első ponthoz se.Sajna szél ellen nem lehetDe néha össze tud jönni spontán is jó squad,aminek általában amúgyis jele,hogy nem leragadnak a birkák az első pontnál kezdéskor,hanem mindenki nyomul középre.Ha birkanép van,95%,hogy a középső bukik is,mert mindenkinek a fránya 250pont kell az első foglalásért,ami nevetséges....
Én jobbszeretek menni a középsőre,sokszor az első killeket is én intézem megfelelően előreküldött gránáttal,aztán az első bátor hullámot le is lehet a lépcsőkről zavarni némi robbanóshotival. -
Def26
félisten
Az gáz, ha 95C környékén megy a procim húzva? 4.2Ghz gyári ventivel. Visszavettem gyári értékre, most olyan 50C között van, csak gondoltam megkérdezek valakit igy gyorsan egy offban.
-
Laraxior
titán
Métron mindkét oldalon megvan az ellenszer amivel ki lehet húzni a kör végéig szép kis ponttal, ha esetleg baserape van. Alagútból frages shotival könnyen utat lehet vágni, mivel szűkek a folyosók... Bankból pedig ajánlom az underslungos M320-at
Villámgyorsan betekintést enged az ablakok mögé a szemközti házaknál
Persze szerverfüggő, hol, mi van engedélyezve -
madgie
titán
válasz
lama_lamm #42340 üzenetére
M416+ mass shoti alatta, jöhet bármelyik USAS-es srác
Hozzá kell tenni, hogy a júeszéjesz le lett ám gyengítve, régebben a pukkanópetárdáival squadokat lehetett alázni vele, szemből
42341: nem szoktam mortarozni, már írtam. Van vagy 10-20 killem vele. Alapvetően a metro-n nincs jet, így bajban vagyok
Egy -egy embert kiszedek én is, ha beszorítanak, de frusztráló, ha meg se tudsz moccanni és úgy is hullik rád az égi áldás.
-
-
madgie
titán
válasz
SVLaller #42329 üzenetére
Szóval szerinted rendben van az, hogy beszorítják az embert a kezdőre, és nem tud a fedezékből kimozdulni, sőt ott is szarrá mortarozzák. Elképzelem, hogy te milyen macskajancsi vagy, kiszeded a fél csapatot mortarral, lol. Megnyomod az esc-et, switch team, kábé ennyire tűnsz vagány srácnak
-
Laraxior
titán
Nem kapkodom el
-
kmisi99
addikt
válasz
Mythsardan #42330 üzenetére
tdm canals calami rohadt jó. Néha azzal szórakozok hogy felszórom a konténerek környéként C4 el ha valaki berohan akkor puff. Van is már 116 C4 killem
-
Zoli1222
őstag
válasz
Mythsardan #42261 üzenetére
Hali!
Milyen állapotban van a win8? Érdemes lehet már felrakni? Máshol olvastam, h pl a bf3 akadozik. Akkor ott valszeg hardveres probléma lehet?
-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan #42330 üzenetére
mortaRRRRRRRRRRRRRRR
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
- = Zk = - #42327 üzenetére
sniper -> snipa' -> csipa
-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan #42324 üzenetére
mortar + csipa? eeeee?
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan #42321 üzenetére
Én BF2-ben is mindig infantryztam, főleg karkandon, szóval én is az agy nélküli lövöldözés híve vagyok
Leadom a szakdogámat, aztán nekiállok komolyabban bf3-azni mostmár
-
Laraxior
titán
Ez a Beam Scanning ez mit is takar tulajdonképpen?
gyorsabban lockolja az enemyt, ha guidedet, vagy heat seekert használok?
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
lama_lamm #42316 üzenetére
Én eléggé COD-os voltam mielőtt BFezni kezdtem, na jó, ha QUAKE meg UT nem számít.
BC2-őt próbáltam huzamosabb ideig, ami BF, de nem jött be, inkább mentem vissza agy nélkül lövöldözni...
szerk.: jut eszembe CS-vel is toltam, nem is keveset, bár az eredetivel van kb 30 órám összesen (1.6+Source) valahogy nem jöttek be az eredeti szerverek...
-
HollyBoni
veterán
válasz
kmisi99 #42314 üzenetére
Én pl Caspian-on csomószor bekempelek a C-hez az erdőbe a sziklákhoz,és tartom a pozíciót. CQ Large-ban nagyon sokan jönnek oda. Kempelés,de élvezem.
Tartom 5 percig,kicsit foglalgatok,megint visszamegyek. Próbáld ki te is. CQ-ban nem csak ész nélkül kell rohangálni,befoglalni mindent aztán otthagyni.
Zk: Hát igen nem ártana,de sajnos egy ismerősöm sem BF3-as.
Én mindig elvagyok egyedül,persze squadban mindig,az alap.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan #42315 üzenetére
Akkor ezek szerint csak faszláma vagyok
-
kmisi99
addikt
válasz
lama_lamm #42310 üzenetére
Én viszonylag gyorsan tudok. Egy tdm kör kb 15 perc ez idő alatt megvan kb 3-4000pont ölésből meg még 2-3000a ribbonok
G4ula84Én alapból imádnám a CQ-t de nem tudok játszani. Hiába ismerem a mapot meg minden mögém kerül mindig valami. Bezzeg mikor haverom itt volt akkor játszott életében először egy full ismeretlen mapon nagyon szép helyezése lett és csomót ölt.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan #42312 üzenetére
És mennyit lősz?
Mondjuk az igaz, hogy a ribbonokból meg ilyenekből jőn egy csomó, de azért conquestben még mindig jóval többet lehet szerezni. -
Mythsardan
aktív tag
TDM-en átlagban körönként(15 min/kör) olyan 10-15e xp-t szoktam kapni
-
Gyula84
veterán
válasz
kmisi99 #42282 üzenetére
én is sokat nyomtam tdm et habár most is, de unalmas akkor jön cq lényegében ott lehet élvezni a játékot felmegyek belépek egy squatban azt mehet
és igen megprobálok valami jármüvet keríteni, mert ez rohadt hasznos
sokszor egy biciklinek is megörülnék
ja persze meg engine-el megyek rpg meg repair tool elengedhetetlen szerintem
-
HollyBoni
veterán
válasz
Mythsardan #42306 üzenetére
+1,rush!
Én most nagyon rá vagyok kattanva a Caspian CQ Large-ra,szinte csak ott játszok.
-
Socket A
aktív tag
válasz
FuRiONight #42299 üzenetére
Lafamiliaestodo vagyok addoltalak
-
kmisi99
addikt
Nekem ez a játék valahogy nem megy BC2 be se igazán tudtam játszani. Csak röpködni tudok a conquestes mapokon vagy olyan játékmódot játszani ahol nem lőhetnek le ötezer oldalról. Szóval maradt nekem az OP metro és a TDM.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kephamos #42292 üzenetére
Szóval.
Tőccsé' le egy AIDA64-et,és egy MSI Afterburner-t. Menj be a beállításokba AIDA64-nél,alul pedig arra "Külső alkalmazások". Itt pipáld ki a Szenzor értékek RivaTuner OSD-be való írását. Pipáld be miket akarsz látni játék közben. Nyisd meg az Afterburner-t,és utána lépj be a játékba. Ha mondjuk látod,hogy a GPU 99%-on pörög,a CPU pedig 40%-on,akkor durván VGA limites vagy.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest