- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
gabipaci
őstag
Ha már szóba került, fontolgatjuk, hogy a szervert átteszük HC-re. Mit szólnátok hozzá PoH-osok?
Ja, a mostani TS-etekről meg nem elcsábítani szeretnélek benneteket, de amikor nálunk vagytok, átjöhetnétek, mert a múltkor Erdei is belépett a squadomba, de milyen jó lett volna utasításokat hallani tőle, nem csak loholni mögötte. Bár egy pár perc alatt kialakult, hogy én előre rohanok az ajtón, ő meg megbosszul, és feléleszt -
sith7
félisten
A "gyerek" szó nálam az pozitív töltésű kifejezés, nem negatív, mint mondjuk a "haver" megszólítás
, de szószó, toltad tegnap is, mint a lopott biciklit
Igen én vagyok az, köszi az elismerést
, néha, ritkán van, hogy jól megy, de hajlamos vagyok én is ész nélkül "gyerünk a pontot behúzni, mert kikap a csapat" felkiáltással , a legrövidebb úton a ponthoz rohanni, és mikor monjduk a bazaron kiérek "C" - nél a nagy üres térre, akkor döbbenek rá, hogy hoppá, lehet előbb körül kellett volna nézni ...
Mondjuk amióta tart a verseny, a nagyon komoly "e-penis" mutatóim (k/d, accuracy)komoly tizedeket zuhantak ... többek között nektek, meg a szalonna klánnak hála
, és még jó pár embernek.... de nem baj, mert legalább így küzdős meccsek vannak, meg talán leszokom az eszetlen rohanásról, és megfontoltabb leszek.
-
sith7
félisten
válasz
Erdei88 #45889 üzenetére
Az lehet, de lőtt is mint Rambo, nem csak rohant ... meg ez a PohPeti gyerek ....
... na ő se adta elő gyengén
Mondjuk a legelső nagy Pohfont, azt Tőled kaptam az első versenynapon a metro - s pályán, amikor 6v6 volt csak ... akkor a játék 5. percétől kezdve a pontok behúzása utáni elsődleges célom az volt, hogy amikor meglátlak legalább a "Q" betűt le tudjam nyomni, hogy az utánam jövőnek nagyobb esélye legyen
... bár a vége felé talán 2 - szer lelőttelek, de azóta , ha meglátok egy Poh - os nevet , akkor már tudom, hogy nem lesz egyszerű a menet ...
-
törölt tag
-
sith7
félisten
válasz
sutyesz96 #45884 üzenetére
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy megéri - e , beválltja - e a hozzá fűzött reményeket, több száz óra játékidőd lesz benne, vagy csak 10 - 15 óra
Ha még nem játszottál vele, akkor mindenképpen próbáld ki valakinél, akinék jól megy, és eldöntöd, meglátod
Mrdevil
Tegnap este is fenn voltam a harc sűrűjében, de ahol Ti megjelentek, ott az átlagharcosnak sok babér nem terem ...de mondjuk az igen jó érzés, amikor lelövök valakit, és kiderül, hogy az illető neve Poh - hal kezdődik
Sok ilyen eset nem volt még, de azért küzdök, mint malac a jégen
-
sith7
félisten
hopp , eltűnt pár hsz . ..... miről maradtam le ?
-
Ne vitázzatok, nem éri meg.
-
dilipok
veterán
akar beszelhetnetek privatban is, mert oszinte leszek (es szerintem sokaknak neveben beszelek
): ez valahogy qrvara nem erdekel
(ne vegyetek sertesnek)
-
ZozzHUN
addikt
Kicsit kaptak a srácok
-
csapee
őstag
Nah megint felbaszta az agyam ez a debreceni szar-szerver.
Pedig hányszor megfogadtam, hogy nem megyek oda, de rákaptam a rush-ra. Baserape masszívan a (bUd) klántól és még egy jót se lehet káromkodni mert kitesz a szar -
v!ct0y
veterán
Érdekes ts-en nem volt problémátok amikor fent voltam. Lacival se volt bajotok..Hátunk mögött meg jól kibeszéltetek..Ez látszott is amikor kiléptem. Egy szó nélkül kiléptem volna de ezt már leírta Laci, hogy miért írtam amit írtam. És nem törlöm amit írtam. így gondolom fogadd el!
-
Soni84
tag
Hali!
KLÁNT keresek!
Már régóta hiányzik a játékból az összetartás és a taktika amit random szervereken egyszerűen nem tudok viszontlátni. Ez nagyrészt a kommunikáció hiányának tudható be. Gyakorlatilag arról, hogy egy összetartó csapat részese legyek csak álmodozni tudok!
Kb. december óta kezdtem el játszani, 30-as szintű vagyok, nem játszok túl sokat, naponta kb. 1-2 órát, de szívesen tölteném el ezt az időt egypár olyan ember társaságában akik gyakran harcolnak együtt.
Ha esetleg lenne 1-2 ember akinek Skype-on vagy TS-en keresztül van kedve összeröffenni egy-egy estére és lealázni a népet az írjon!Kicsit magamról:
Leginkább engineer, support és assault amivel játszom, reconért nem vagyok oda, de ha kell akkor azzal is elvagyok. A fontosabb unlockok megvannak, a pályákat ismerem, kedvenc játékmódom a rush, utána a conquest.Na ez elég társkereső szagú lett, de a lényeg benne van
Akit érdekel pls. írjon!
-
Zoli1222
őstag
válasz
Cybertrone #45857 üzenetére
A fűtés/hűtés volt a kérdés...
-
kutkut
addikt
Nem jön valaki multigamingre?
Nem én vagyok a fizetett reklámember (sajnos
), csak mennék játszani, de egy jó játékhoz kéne még egy pár ember.
-
Kr/\toS
senior tag
Kedves Morzan.
Egy hete kiléptem a csapatból, mindenféle rossz szó, és szándék nélkül, de több okból is. Nem vertem nagy dobra, ugyanis nem volt mit. Azt a pár elköszönő szót is amit írtam, csak hörgés követte a belső fórumotokon, ahogy hallottam. Ennek ellenére a Victoy kilépését követően megjelentek az én kilépésemet is éltető hooa-k. Érdekesnek tartottam. Ezek fényében annak az eldöntését hogy kiknek érdekes a gondolkodása; rád bízom. -
maskimx
senior tag
válasz
- = Zk = - #45840 üzenetére
Itt egy összehasonlító videó.
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone #45837 üzenetére
Nem is kell, a Win7 betyárjól sikerült
-
maskimx
senior tag
válasz
- = Zk = - #45833 üzenetére
Mert sárga.
Video settings, colorblind support > on.
Sokan használják mert kevésbé rikítóak a HUD színei. -
Laraxior
titán
válasz
KingKress79 #45835 üzenetére
perknek beteszed a gránátot
Kapsz 2 hajigálható gránátot, és 7 töltetet abba a szarba
-
KingKress79
aktív tag
m320-hoz csak 4 lövedék lehet nálam vagy fellehet ezt növelni?
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Mikor lesz új peccs?
Választ előre is köszi.
-
nepszter1
addikt
[link] aki még nem vett fel vegyetek fel
szeretnék veletek játszani majd
-
Neró
őstag
válasz
Zoli1222 #45822 üzenetére
Két érdekes gondolkodású tag végre megvált tőlünk és nagy dobra verik. Ennyiről lenne szó.
Az oldalt költözés miatt lezártuk, úgyhogy most 1 hétig nem lesz elérhető. Az új cím majd ki lesz írva a régi honlapon is. Valószínűleg www.heartless.eu néven lesz majd elérhető, és az oldalon is végzünk még kisebb nagyobb alakításokat.
-
Zoli1222
őstag
Há' mi folyik a Heartless klánnál?
Tudom, h semmi közöm hozzá, csak szomorú látni az "olyan" hsz-eket battlelogon...
-
Laraxior
titán
válasz
ProciVettel #45817 üzenetére
2x "H"
-
ProciVettel
tag
Nem is csak arra értendő a vesztes csapatban egy ketten folyamatosan sírtak/anyáztak.
-
-
sith7
félisten
válasz
ProciVettel #45809 üzenetére
De amint látod, egy sorral lejjebb, meg is lett az eredménye ...
-
ProciVettel
tag
Magyar szerver ez egyszerűen minősíthetetlen. Külföldi szeron ritkán tapasztalni ilyen szintű baserapet. A folyamatos anyázásról nem is beszélve. Mondjuk team vs pub emberek nem meglepő.
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest