Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #49800 üzenetére
Ez az ami engem is igazán bosszant. Bazz akkora kaliber krátert vágna a katona testébe, itt meg simán elfutnak előle.
-
Mappa
addikt
válasz
Cybertrone #49817 üzenetére
Jaaa tényleg
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #49813 üzenetére
Természetesen eltalálom, van hit (X), de most beteszem a javelint majd, azt hiszem már unlockoltam.
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #49810 üzenetére
RPG-vel 4-et belelövök és még mindig csak mozgásképtelen, ez elég idegesítő egy papírtanktól.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #49810 üzenetére
Ne nekem mondd, én még mindig "tankos" vagyok. Vagyis lennék, mert már ritkábban ülök bele mint másba.... mostanában a Jet és a Tschipa a nyerő
-
bundilolo
tag
válasz
Ezt én sem értettem sosem. A valóságban, ha eltalálnál egy embert vele, darabokban lenne. Itt meg minimum 4 találat kell hozzá. A hangja tényleg jó lett, de inkább erősítették volna meg azt a lövedéket.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #49798 üzenetére
Érdekes, mert nekem a Jet most jobban kézre áll mint a tank. Mostanában Jettel 4x annyi pontot szedek össze egy meccsen mint tankkal... pedig a tank a zistenkirály
-
Winne
nagyúr
válasz
Ez mondjuk elég fura volt nekem is, tegnap volt ember, aki két találatot is túlélt, hát nem szét kellett volna szakadnia?
-
Edem05
őstag
válasz
Lehet, hogy csak én érzem így de mintha minden patch-el rontanának a játékélményen. Mire kezded megszokni a fegyverek sebzését miből mennyi kell és kiélveznéd a helyzetet akkor benyomnak egy ilyen patch-et ami elrontja az egészet. Most megint kereshetem a fegyverem. Szóval nekem nem tetszik ez a patch.
-
TTomax
félisten
válasz
Cybertrone #49759 üzenetére
Konzolhoz van csalás?
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #49752 üzenetére
Legyek illúzióromboló? Nem csak a pub része. Ezek a puhatestűek mindenhol ott vannak.
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #49728 üzenetére
Ez így van. De azért vannak nagyon profi konzolosok is. Külföldön sokan ilyet vesznek, és rommá lövik a népet. Ez a ketyere lagmentesen teszi használhatóvá a billentyűzetet és egeret. Csak még igen borsos az ára.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Cybertrone #49583 üzenetére
Levágtam... csak szimpatikus a poen!
A hangsúly a látszó-n volt.
-
sith7
félisten
válasz
Cybertrone #49583 üzenetére
Tényleg ... április 1.
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #49553 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
Cybertrone #49384 üzenetére
sőt ezt innentől rásüthetjük az egész játékra...
na mind1 446H óra lehet bőven elégvolt belőle.
-
Qbász
aktív tag
válasz
Cybertrone #49396 üzenetére
Nem egyszer fordult elő hanem állandó jelenség. Fogalmam sincs mi okozza
-
KingKress79
aktív tag
válasz
Cybertrone #49384 üzenetére
neee
de most mért kellett ezt? a sok n00b miatt aki nem tudta használni? vagy akik nem vették meg a B2K DLC-t?
-
Mukorka
addikt
válasz
Cybertrone #49239 üzenetére
Korábban tárgyalták hogy javelinre nem hat csak tank guided-jére, valamint a javelin lock idejét is növelték, igen.
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #49236 üzenetére
És az h lézer ellen flares?
Legnagyobb baromság a játékban.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #49236 üzenetére
De azért leírhatom én is a véleményem ugyeeeee?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Cybertrone #49208 üzenetére
Akarják, nyilatkozták...
-
Neró
őstag
válasz
Cybertrone #49201 üzenetére
Ez nem erről szól. Ha valaki az eSport oldaláról nézi a játékot akkor egy nagy kalap szar lett. PUB játéknak tökéletes. Csak aki kicsit komolyabban bele szeretett volna menni abban minden remény szétfoszlott ugyanis a játék erre nincs felkészítve - alap dolgok hiányoznak belőle. De elég vicces is. A régi CoD2 -ben megoldották a spectatort meg a demo felvevőt csak ebben a 2012 -es játékban nem képesek rá. EA fail. Többet sem veszek EA játékot, ezt a **** meg eldugom valamelyik polc sarkába.
Ennyi lettem volna. A patchről meg no comment - "már fokozás lenne".
-
Alexios
veterán
válasz
Cybertrone #49199 üzenetére
wtf? szóval akkor ez a battlefield pozitív élmények fóruma? ennyi erővel te meg ne írd le hogy neked tetszik a játék, mert akinek nemtetszik, emiatt rosszulérezheti magát, milyen fasság már ez
-
Alexios
veterán
válasz
Cybertrone #49190 üzenetére
akkor miről szabad ebben a topikban beszélni? vagy itt csak dícsérni szabad a játékot?
-
Cseri0058
őstag
válasz
Cybertrone #49186 üzenetére
Nagyon jó video lett.
-
ProciVettel
tag
válasz
Tegnap még neked sem tetszett a patch nem?
-
Bati0501
őstag
válasz
-
Alexios
veterán
válasz
Cybertrone #49188 üzenetére
ja van más, csak mivel ezt már kifizettem hadd fejezhessem már ki a nemtetszésem, tudtommal nem ingyenes játékról van szó, hogy akkor íj. Mondjuk nekem a legnagyobb fájdalmam az a tank, az nevetségesen gyenge lett, kb semmi értelme már azzal menni, én meg amiatt vettem meg a játékot
-
Alexios
veterán
válasz
Cybertrone #49186 üzenetére
éljen, infantry játékot csinálnak a bf-ből, juhé
-
Viper26
nagyúr
válasz
Cybertrone #48967 üzenetére
Kérni azt lehet.
Egy véleményen vagyunk, a BETA t szerettem, ezzel a "javítással" löktek rajta egyet a szakadék felé. -
aAron_
őstag
válasz
Cybertrone #48940 üzenetére
Én eddig úgy vettem észre, hogy ez nem igaz. Persze az is lehet, hogy vmi bug volt...
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #48945 üzenetére
tank eddig is 2 rakéta volt. 1 a seggébe az disabledre dobta, majd még egy akárhova és bumm.
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #48928 üzenetére
de csak az L96-nál: [link]
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #48672 üzenetére
halál volt...
Mondjuk azóta sincs se víruskergetőm, se trójai-szűrő, se semmi. Bár eléggé zárt a böngészőm. 5-6 oldal van megnyitva folyamatosan. Se több se kevesebb
pH! - nCore - Facebook - Battlelog - ImageShack... és még néha ehhez a guru3d.com.
7 hónapja nincs gondom. installmentes az életem -
maskimx
senior tag
válasz
Cybertrone #48318 üzenetére
Szóval szerinted vagy hazudik, vagy hülye?
Én nem kételkedem abban, amit Rolly mond, de jó lenne utánajárni, hogy pontosan mi okozza a plusz fps-t. Kétlem, hogy a vinyó, abból nem hozol ki +80%-ot.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a nem hivatalos driverek és nem létező support miatt hibásan méri az fps-t, de ez nem valószínű.Szóval jó lenne pár összehasonlító teszt mindenféle benchmark meg rendszer monitor progival, mert ha ez tényleg a win8 miatt van akkor már teszem is felfelé
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #48318 üzenetére
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Cybertrone #48309 üzenetére
Feladom, győztél
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #48058 üzenetére
Az lesz a vicc, ha telibetrafálod vele és lelő.
-
sith7
félisten
válasz
Cybertrone #47722 üzenetére
Értem, hát ha a modik szerint is jó ez így , akkor biztos így is van ... meglátjuk mennyire lesz létjogosultsága annak a másik fórumnak
-
sith7
félisten
válasz
Cybertrone #47708 üzenetére
Nem vagyok admin, pro, wargamer, de ez egy kicsit nem diszkrimináció ?
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #47629 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #47626 üzenetére
Neked meg az ATI.
(csak hülyülök.)
-
gergo0328
senior tag
válasz
Cybertrone #47582 üzenetére
Nem csak én máshogy látom a játék fogalmát. Nekem ez a játék egy versenyre használható játék, és nemszeretem azt, hogy szabályozzák a játékstílusomat. Az, hogy 5 M320 killnél kickel/bannol a szerver, meg h nem lehet belőni a basere stb. Ha az én helimet lopják el akkor én jetbe ülök és levadászom majd visszamegyek a főbázisra és beleülök esetleg megvárom míg a tolvajt levadásszák. Az hogy nem is használja az ellenfél a saját járműveit az meg a saját hibája. Ki kell használni a játék által nyújtott lehetőségeket.
Veled úgy se fogok közös nevezőre jutni mert ugyan olyan makacs és nagyszájú vagy mint én...semmivel se különb.
-
makro
senior tag
válasz
Cybertrone #47423 üzenetére
Feltétlen ki fogom próbálni
Még nem néztem, de van esetleg training pálya légi járművekkel?
-
makro
senior tag
válasz
Cybertrone #47420 üzenetére
A javítást próbáltam, csak hamarabb szétkapták minthogy megjavíthattam volna. Meg persze az is ha kedves bajtárs lelép az üres szerkezettel
K/D javításra akkor a nagy(48 vagy nagyobb létszámmal rendelkező) pályák alkalmasak leginkább?
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone #47343 üzenetére
Köszönöm szépen a többiek nevében is a felvilágosítást
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #47326 üzenetére
Tessék. [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cybertrone #47326 üzenetére
nekem is jöhet! okosodni sosem késő.. főleg az én koromban
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #47323 üzenetére
Szerinted... szerintem meg igen.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Cybertrone #47309 üzenetére
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz.
Csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat. -
válasz
Cybertrone #47226 üzenetére
Sokszor meghalt, meg míg szállunk fel, nem igaz, hogy 2 szót nem tud visszaírni. Áhh, van pár ilyen ember, más játékokba is találkozok párral, de ott általában annyira bénák, hogy észre sem veszik, hogy nekik írnak...
Az meg a másik, hogy ez egy 3000ticketes szeró volt, majdnem 80%-ban végigheliztük... szóval biztos lett volna ideje írni. Namind1, nem dől össze a világ -
kutkut
addikt
válasz
Cybertrone #47226 üzenetére
Épp ezt akartam mondani... A heli sem repül magától.
-
gabipaci
őstag
válasz
Cybertrone #47093 üzenetére
Tóbiásnak gyermekkori sérelme van, őt nem tudod meggyőzni arról, hogy nálunk lehetnek szabályok amiket esetleg neki is be kell tartani. Majd bérel magának szervert, és futtatja nórúlszban.
Az RPG (elvileg) nincs büntetve elsőre, aki használ más fegyvert is, gyakorlatilag esélye nincs rá, hogy kidobja a szerver. Az utóbbi napokban volt pár admin túlkapás godfather részéről, ami szintén egy gyermekkori (V8-as) sérelemre vezethető vissza, de közös megegyezés alapján az ő kick jogát felfüggesztettem bizonytalan időre. És sértődés nélkül megértette, nem balhézik. Tagja maradt a közösségünknek. -
bul07
nagyúr
válasz
Sokan még a Logitech-es játék ellenére se mennek magyar szervere(én se megyek , pedig jól jönne) és ennek megvan az oka, és nem hiszem hogy csak a magyar a**ázós játékosok miatt lenne
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Meg azt a sz@r játékot azért adják ki,hogy HASZNÁLJÁK a benne lévő fegyvereket járműveket stb... Persze a saját szerverén a tulaj kitalálhatja az okosságot csak akkor minek a játékba x-y fegyver ha itt ne használd ha nincs fönt x ember ne ülje be járműbe ezt ne csináld azt ne csináld
Na mind1.
-
gergo0328
senior tag
válasz
én azt mondom, hogy túl sok a fölös szabály. nincs értelme, mivel úgy is hibázol még akaratod ellenére is. Rálősz egy tankra egy RPG-el kiszáll a srác és őt találod el. Akkor ezt még1X és repülsz is. Meg ha kifogysz esetleg fegyverből alap h rpg-el lövök rá a gyerekre nem fogok újratölteni....de mindegy is ezt már egy másik topikban kiveséztük
A másik meg sztem teljesen le lehet szállni arról, hogy egy egész klánnal megyek fel játszani....ugyan az amikor ti mentek fel csak nektek nincs előtagotok....ennyi erővel levesszük a ThoR feliratot és úgy játszunk egy jót. Az hogy valaki klánban tolja nem jelenti azt h nem pubolhat, csak ők túlléptek a public egyszerűségén. Néha tényleg sajnállak
-
csibe1
addikt
válasz
Cybertrone #46930 üzenetére
Ez egyre jobb lesz.
Parittya és bumeráng mikor várható,esetleg bola?
Távcső meg supressor azért legyen ám hozzá,meg persze első markolat is.(#46939) TigerCat
Ami nincs kiírva szervernévbe,hogy mit tilos, azt belépés után a chatablakba látod.
Ahány szerver annyi szokás,de az ilyen helyeket kerülni szoktam ahol azon tipródnak,hogy mennyiszer lősz rá lövészre.Kicsit agybaj szvsz. -
boogie84
veterán
válasz
Akkor k sok értelme van ha 2 találat kell....
-
pohár
félisten
válasz
ezt a baromságot honnan vetted? 80-ra leviszik a sebzését, az miért 1 hit a testre?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Tehát patch után az L96 lesz a legerősebb sniper fegyver? 120m-ig 1 shot testre, na az baba lesz
Szerk: értem
-
Kephamos
addikt
válasz
Cybertrone #46863 üzenetére
Szerintem pedig több 1 hites gyilok kéne. idegesít, mikor valaki kibír egy fél tárat közvetlen közelről.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cybertrone #46873 üzenetére
Engem a ping érdekel igazából, mert tuti jobb lenne ha nem 50-60as pinges seron lennék hanem 10-15, lehet nem a fal mögött vagy a sarok után 2 méterre még kapnám a hitet mikor beugrok valahova fedezékbe.
Mindenesetre, remélem még 1-2 évig támogatják meg fejlesztgetik a játékot.
És amikor abba hagyják a patch-elgetést ne is legyen hiba benne. (kb ez álom kategória.)
Neoteric: gondolom teszt fázisban vannak még ? (Vagy mióta futnak ezek a serverek ?)
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46861 üzenetére
Nem is én szoktam laggolni. 120-as UPC jól működik, de az utolsó patch óta jobban meg lehet érezni ha a többieknek sz@r a pingje. Nem egy kedvenc szerveremről szoktam le azért mert megsűrűsödtek a fedezék mögötti elhalálozások vagy a pisztolyból is elég 1hit és halott vagy effekt.
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46859 üzenetére
Nekem sem sürgős és megmondom őszintén, hogy a változásokat is lesz@rom csak a laggosságot csökkentsék le, mert az utolsó patch óta többször okoz gondot, jobban meg kell választani a szervereket.
Az elmúlt pár napban a legjobban az SG553 adta a játékban ami fura volt számomra. Ma amúgy kitűzött cél még az esti Airsoft előtt megszerezni a 6. Flag Attacker és Defender medált
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #46839 üzenetére
A múltkor klántársam 2 tár PKP-t lőtt belém közbetlen közelről, olyan szerveren ahol volt team kill. Nem sérültem. De csak engem nem tudott lelőni
-
dagadt92
csendes tag
válasz
Cybertrone #46814 üzenetére
és az mitől van h a speedtest egyszer 71-es pnget máskor 20 -at mér 30mb os netünk van.de eddig nem csinálta , reggel össze veissza hol van net hol nincs net.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #46736 üzenetére
Szerintem lesz No M320/Rpg/Usas és stb... nehány szerveren. Oda érdemes majd felmenni.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #46733 üzenetére
Én rendszeres használója vagyok az M320-nak. Szeretem
-
polonic
félisten
válasz
Cybertrone #46733 üzenetére
Dettó.
Nem is fogom ezt megvenni, az biztos.
Majd a következőt, a nagypályás dlc-t, esetleg még az utolsót.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #46723 üzenetére
3 év alatt 1x volt crash, mindenhol ezt használom, WinXP, Win7 64bit, bent a cégben is firefox van. Internet Explorer ezzel ellentétben... jézusom...
Azért lehet megnézem a ram használatot BF3 alatt firefox/chrome/ie böngészőkkel.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #46721 üzenetére
Én múltkor hajnali 1ig bírtam, de utána kékhalál lett a fejemben. Meg szerencsére BF3 hibával elszállt helizés közben. Szerinte 2GB vram (akkor még HD6950 volt) elfogyott full hd LOW beállításon.
Ne vedd sértésnek, de használj most már valamilyen helyesírás ellenőrzőt, pl firefox-ban is van, mert haver is mesélte milyen vicces vagy
TavaLY
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #46719 üzenetére
Hogy az istenben van időd-erőd ilyenkor játszani?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Cybertrone #46715 üzenetére
amúgy kegyetlen mi megy sok BF3 szerveren, mind itthon, mind külföldön. Van 5 pont és vagyunk rá 15-16an, és arra nem képesek, hogy az ellenféllel szemben 1, azaz 1 nyomorult pontot megtartsanak. Szánalmas. Szinte mindig csak 1-1 ember húzza az adott pontot, a többi meg elmegy hentelni, mert hentelni megy, nem is pontot húzni. Még azon szoktam nagyokat nézni, hogy mindenki szidja a heliseket, hogy miért jön helivel, meg stb, de annyi esze már nincs egyik csapatnak se, hogy esetleg bejöjjenek iglával, vagy stingerrel és leszedjék. A másik meg, hogy minden pont az övék, akkor 1 beleülne a repülőbe és átmegy arra a pontra ami a legmesszebb van és azt húzza be. De ezek nehéz feladatok. Ezeknél már csak az a jobb, mikor egy adott irány felől lövik a népet és csak annyi lenne, hogy megkerüli őket és leszedi azt az 5-6 embert, mert azok akik aprítanak általában nem figyelnek hátrafele és simán le lehet őket szedni. Nagyon sokszor sikerült ez már nekem is.
Erdei88:na ja...utállom metrot
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Cybertrone #46712 üzenetére
Akkor az is kamu, hogy a 35k-s szeró 8 óra...
-
Tomics
addikt
válasz
Cybertrone #46613 üzenetére
tudod mi az a kreatin?
te is eszed, mikor marhahúst fogyasztasz
természetes makrotápanyag. de leültem, viszlát
ja, még egy kis motiváció nektek, kockuljatok ilyen intenzitással és akkor prók lesztek
-
Zoli1222
őstag
válasz
Cybertrone #46608 üzenetére
Még jó, h a másik topikban rinyálnak, meg sírnak, mint 1 rossz qrva, h jaj itt vannak a kockák, trollkodnak! Erre itt köcsögöz le mindenkit. Gratulálni tudok hozzá...
(#46607) Tomics: akkor menjél és gyúrjál agyra is... ...köcsög
-
M3oH
addikt
válasz
Cybertrone #46552 üzenetére
Hat azert csodalkozom en is, mert azt nem szoktak megadni. Foleg, hogy a tobbsegnek a Win kezeli vagy ki van kapcsolva
-
romi77
tag
válasz
Cybertrone #46547 üzenetére
mivel 12 gb az ajánlott nekem az a minimum duplára szoktuk én így tudom
de javíts ki ha nem mondom jól -
Pierre75
senior tag
válasz
Cybertrone #46471 üzenetére
Nem igazán érted mi is a bajom ezzel. Leírtam, hogy én mit csinálok ilyen esetben. De ezek magukat Pro-nak tartják, miközben minimális tisztelet nincs bennük a játékostársaikkal szemben. Na ez az igazi probléma!
Természetes, ha egy baráti társaság összehangoltan küzd, felülkerekedik a szervezetlen ellenen, tegye is, fokozza a játékélményt. De az összefirkált monitorú Pro ne noob serveren élje ki a frusztrációját, mert az rohadtul unfair. Annyi klánserver van, mint a szemét, ott egymásnak eshetnek, nem kell tönkretenni a kocajátékosok játékát (sokszor megy az magától is). -
lama_lamm
aktív tag
válasz
Cybertrone #46446 üzenetére
Nem is értem, hogy az EA és a DICE ekkora háttérrel hogy tudott kiadni egy olyan játékot, amiben nincs spectator mód és nem lehet demot felvenni, csak 3rd party alkalmazással...
-
gergo0328
senior tag
válasz
Cybertrone #46444 üzenetére
mi is erre a következtetésre jutottunk.
Itt folytassuk inkább.
-
Neoteric
addikt
válasz
Cybertrone #46439 üzenetére
Nem fogják kideríteni, pont ez a probléma.
Mindegy.. részemről téma lezárva. Újfent gratula akkor a ThoR-nak.
-
romi77
tag
válasz
Cybertrone #46264 üzenetére
bocsi nem kötekedni akarok de ha újonc vagyok akkor meg se szólalhatok
vagy véleményt írhatók (te is voltál újonc ) szerintem -
romi77
tag
válasz
Cybertrone #46264 üzenetére
-
romi77
tag
válasz
Cybertrone #46262 üzenetére
jól tudod 7.62 de géppuska lőszer nem gépkarabély
orosz mesterlövés puska
bár ha élőbe elsütnéd szerintem magad alá piszkolnál -
romi77
tag
válasz
Cybertrone #46259 üzenetére
látom te se érted mit akartam ezzel mondani
arra hogy az orosz fegyvereket teljesen elnyomják ebbe a játékba és nem
az ak74 re értve hanem az egyik legjobb fegyver a világon az ak47 es
orosz fegyver ugyan úgy értve az szvd-re is
már ha tudod hogy mi az -
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone #46259 üzenetére
-
maskimx
senior tag
válasz
Cybertrone #46183 üzenetére
Ha realizmus kell, ott az Arma. BF sorozat soha sem arról volt híres, hogy realisztikus.
Meg milyen élvonalbeli hadászati technika? Repcsik gépágyúval ölik egymást, tankok örülnek, ha 500 méterről eltalálnak egy másik tankot, legjobb helikopter a játékban egy vietnámi háborúban kifejlesztett heli felújított változata.Ez legjobb esetben is egy árkád fps, amivel nincs is baj. Azért kell szeretni ami jó benne, nem pedig azért sírni ami nincs
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46183 üzenetére
Azért a Marketing tudjuk, hogy működik... Látványra meg fizikára még lehet is valóságalapja, ha nem is sok.
(#46185) Cybertrone: meg visszapattan a vízről.
"Még ha nem is sok" - mondottam vala. Mondjuk a mozgás tekintetében elég részletes. Sőt még sok is az első szemkinyitás effekt
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46181 üzenetére
Az a baj, hogy ha nem csinálják meg akkor meg az a baj, hogy sokakat idézve "B@sznak a supportra. Csak a pénz kellett nekik és le lettünk sz@rva" és a többi. Nekem már az első verzióval sem volt sok gondom a BF3.exe leálláson kívül el tudtam volna lenni azzal is.
Amúgy meg ez egy játék. Még mindig nem élvonalas szimulátor. Nem reality show. Vannak benne olyan dolgok amik lehet nem tetszenek, de a játékot tekintve kellenek, hogy legyen valamilyen egyensúly.
(#46183) Cybertrone: sajnos ez így van. Nézd mit műveltek COD4-el promod néven. Egy normál szervert nem lehet találni már...
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46179 üzenetére
Most tudsz mit tenni? Ha a tömeg megindul 1 irányba könnyen elsodorja az "ellenzéket". Vagy együtt élünk azzal, hogy a játékosok többsége kiharcolta "ezt" vagy menekülünk ebből az országból
hoppá összekevertem a topikot
Amúgy én szeretem a játékot és Seine mellet Firestorm és Kharg is nagyon kedvelt pályák nálam. De ha azon idegeskednék állandóan, hogy ez sz@r meg az sz@r akkor nem maradna időm élvezni a játékot. Én élvezem, akik meg sírnak azok azután is sírni fognak.
-
bul07
nagyúr
válasz
Cybertrone #46175 üzenetére
Claymore halál utáni eltűnését nem is említve
De van benne számomra pozitív változtatás is, hogy újra nem fog eltűnni az akna -
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46165 üzenetére
Ahogy a B2K is kimaradt elég sokból. Mindenki el fogja tudni előre dönteni, hogy az a szerver megfelel vagy sem nekik és ki lesz kis ikonnal jelezve ha DLC-s map van a rotation-ben. Valamint a szűrők is ki fogják szűrni. Nem kell attól aggódni.
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46162 üzenetére
Ha te csak 32-es és afeletti szerverekre mész akkor neked felesleges megvenni. Én szoktam sima CQ-t is játszani 16-os szervereken, de néha még CQL-t is. Van amikor szeretem ha van egy kis ideje az embernek gondolkozni.
(#46163) ingalls: nekem az úgy tűnt akkor van amikor a pályavégi összegzés elején az alap pontjaidat nem pörgeti végig és azt a végén hozzácsapja. Tehát csináltál 2000pontot, de az összegzés elején valamiért csak 1500-ig számolja ezeket be, de a végén a különbözetet ami 500pont hozzácsapja "Additional"-ként.
-
Gyula84
veterán
válasz
Cybertrone #46159 üzenetére
ebben teljesen egyetértek
szeretek tdm ni, de mikor nem, akkor nagy pályák előnyben meg legyen ember mint egy háboruban annyian 32-64
(#46162) Cybertrone
kettő iroda lesz -
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #46159 üzenetére
Szerintem elférnek. Minél változatosabbak a pályák annál kevésbé unható meg a játék szerintem. Szeretem ha 1-2 nagy járműves pálya után beesik egy kisebb infantry beállítottságú pálya így változatosabb a játékmenet. Egyenesen herótot kapok már a látványától is amikor azt olvasom Only "XY" map.
De lesz ugye járműves DLC is max. ha valaki nem szereti az INF-et az nem veszi meg a Close Quarters-t. Nekem bejön ez az irodaház feeling amennyiben tényleg szanaszét rombolható lesz a környezet.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest