Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #46094 üzenetére
Hát, elég kicsi pálya. Már látom az m320 meg rpg meneteket.
Ha jól látom co-op pálya? Lol... Nagy ötlet.
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #46092 üzenetére
itt az új MoH is, FrostBite 2-vel igencsak szépen muzsikál ahogy néztem... így első blikkre félúton van a cod és BF közt
-
Cybertrone
veterán
Close Quarters
Hát így elsőre fura!
-
H.Ezredes
őstag
válasz
- = Zk = - #46088 üzenetére
Én is kipróbáltam a bétát és mondtam ez a játék kell nekem
-
- = Zk = -
félisten
egyelőre engem is a kis inf only mapok vonzanak. majd ha találok magam mellé napi szinten fix 3-4 főt csapatban vonulni, mint a madarak, akkor jó. addig inf onlyzom
nálam a döntést anno elősegítette a Bf3 Béta.... MW3 vs Bf3 között őrlődtem. ám a béta segített dönteni. pont a Métro, ami aztán a nagy kedvencem lett...
-
TGaben
tag
válasz
lama_lamm #46067 üzenetére
Én ezt úgy tudom elképzelni (sajna nem értek hozzá), hogy nem "igaz" 3D, vagy nem tudom,hogy fogalmazzak, de gondolom nem adna ki senki több százezret speckó monitorért, vagy 3D tv-ért, ha 1 gagyi szemüveggel is ugyan az az élmény. Valószínű közel sem. Van olyan szemüveg ami eleve százezer felett van
(#46078) LLD:
-
törölt tag
válasz
janihunk #46070 üzenetére
Remélem igen, mert nekem az első nem kell... én a tankot szeressem, elvégre ez nem CS, COD, STB, hanem Battlefield!
-
csapee
őstag
Metron Mav-ra C4, felemeled szintre, robbant. Féloldalt le van tarolva mehet a rush
-
LLD
aktív tag
válasz
TGaben #46051 üzenetére
Na frankó!!
A legelső lépésként billentyű parancsokat állítottam át mert gyárilag ótvar(numerikus ra állítottam be 1234 stb,)
Van olyan opció játékon belüli speciális beállítások engedélyezése na azt engedélyezd!!
-konvergencia növelése-csökkentése
-látótér korrekció váltása
És ugye van a mélység csökkentése -növelése!!
Ezeket játék közben tudod akkor állítgatni,szemednek megfelelően!!
Remélem érthetően írtam le!!De felraktam még pár játékot hát eléggé durva!! -
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #46058 üzenetére
tőlem aztán kérdezheted, az atomrobbanásos részig jutottam csak a single-ben
-
janihunk
senior tag
válasz
Cybertrone #46061 üzenetére
Ha lesz rá keretem úgy is megveszem
Bár B2K sincs még meg.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cybertrone #46061 üzenetére
nálam jöhet ezerrrel. nagy mapokra egymagam nem szeretek felmászkálni....
-
janihunk
senior tag
Most ez az új dlc csak épületharcot fog tartalmazni?
-
-
pohár
félisten
válasz
v!ct0y #46054 üzenetére
bebaszna ha ugyanaz a csoport csinálná a javításokat mint akik a játékot írják...
TGaben... ez az a map, és ennek van egy olyan verziója, ami kétszintes, csak a nevét nem tudom már
-
TGaben
tag
Na vettem gabonapelyhet
(a 3D szemcsi miatt). Az írtad segítesz, és 3D-t mindenkinek
Az nvidia teszt nagyon jó vele! A video "elmegy" (picit az már "szellemképes") a játék viszont érdekes... látom,h más, de annyira nem érezni a 3D-t nálam, mint az nvidia tesztnél. Amiket beállítottam:
nvidia panelen engedélyeztem a 3D-t, mélység 50%, és kivettem a pipát,h a játék indulásakor ne tiltsa le az alkalmazást. BF3-ba: sztereo micsoda 3D ON, a szín korrekciót meg ki-be kapcsolgattam. És most te írd le,h hogy csináltad. Légyszi. -
-
Két különböző szerón is próbáltam, de amit játékba kerülök felakad az egér az égre, csak felfelé tudok nézni, a HUD pedig ugrál össze-vissza.
Találkozott már ilyennel valaki?
-
Laraxior
titán
basszus...olyan kört toltam Omanon
Asszem jót tett ez a pár napos kimaradás a game-ből. Ritkán hoz össze a sors ilyen jó helipilótával. Nem is nagyon beszéltünk össze, de mindig felvettük egymást, akárhol is voltunk
Be volt téve neki a laser painter, pont jól jött az én guidedemhez
-
t0ki90
csendes tag
Üdv mindenkinek!
aki játsza a Battlefield 3 mat vegyen fel nyugodtan,énmagam szeretnék egy társaságoz csatlakozni mert nem sok embert ismerek sajnos.
Origin azonosítóm: t0ki04 -
pohár
félisten
Battlefield 3 Close Quarters Gameplay
0:40-től a lényeg, abszolút a CS-s poolday-re elmékeztet (kedvenc mapom onnan
)
-
Ribi
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #46039 üzenetére
Tudom, haverokkal úgy toljuk, de coopban, ha csakúgy indítod, akivel összerak abszolute nem tudsz komunikálni.
-
Ribi
nagyúr
Coop legnagyobb hibája, hogy nem lehet közben csetelni a másikkal.
Vagy csak nekem nem ment.
Coopban azért nemárt néha beszélni, hol mi volt a gond ha nem sikerül.
Kb 3x próbáltam coopot radom playerrel, de mindig igengyorsan kudarcbafulladt.
Főleg úgy, hogy ha valakit berak helibe vezetni akinek nem megy (pl én). -
válasz
Doki-HUN1978 #46035 üzenetére
Majd még sokat próbálgatom, hátha megoldódik.
-
válasz
Doki-HUN1978 #46032 üzenetére
Van kivel, de egyszer sem működött még...
Amikor felcsatlakozna, kiírja, hogy saving, aztán kilép.
-
maskimx
senior tag
-
válasz
Cybertrone #46022 üzenetére
Nem baj, az egyik kedvencem az 1911.
-
maskimx
senior tag
Ettől félek én is, nem a zsebkendőnyi mapok és a 8v8 inf miatt vagyok BF rajongó
Remélem az Armored Kill-hez adnak érdekes új járműveket. Ruszkiknak kéne egy normális heli, akkor talán lenne értelme a 2v2 heli laddernek. Meg esetleg egy Apache és egy kétszemélyes repcsi is jöhet.. álmodni lehet
-
Sziasztok!
Végül is megvettem a játékot, épp töltődik le.
A dobozos verziót vettem, ehhez mindenki ugyanazt a Gun Clubos fegyvert kapja, vagy ez véletlenszerű?
-
pohár
félisten
válasz
maskimx #46016 üzenetére
ahogy mondod
bár ha épületharc, akkor tuti lesz olyan mint a Metro lépcső... 8vs8 rakéta és gránát
bár azt írják HD rombolhatóság, szóval valaki megszórja az alsóbb szinteket C4-gyel, aztán összedönti a házat ahol megy a partiCareless | A Battlefield 3 Montage by Mr Kees de Koning feat. Sgt.Enigma
egész jó, a gránátos multi se semmi... meg a végén a claymore
-
dilipok
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #46011 üzenetére
de itt close quartert mapok lesznek. nem 64 fos mapokon kell bolyongani...
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
redingitell #46003 üzenetére
Ez nem más mint egy paródia, melyben általában eltúlozva mutatják be a hiányosságokat, hibákat vagy esetleg differenciákat, mint jelen esetben is.
Kicsit többet kéne lazítanod.
-
absr
csendes tag
-
Cseri0058
őstag
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest