Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
7
addikt
A témakör megtelt, erre tessék!
-
ch003067
addikt
válasz
strabowsky
üzenetére
Jól megvan csinálva

uram atyám : [link]

-
Viper26
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978
üzenetére
Csak már nem kapja szét a tankot, ha jól gondolom...

-
strabowsky
tag
-
Winne
nagyúr
Megpróbálom köszi! Lánctalp, kerék esetleg?
50000! 
-
Ribi
nagyúr
Fu ezt most kaptam: az igazi pro playerek
-
janihunk
senior tag
Miért van az hogy amiket a sniperektől elveszek dögcédulákat a battlelogon ott van egy lakat mellette. És nem tudom használni őket.
-
Winne
nagyúr
Support castban jól emlékszem, hogy nem csak lmg-al lehet menni?
-
Ribi
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Én low-n tolom, lehet hogy highon bejátszik már a textúra méret is.
Majd este kipróbálom úgy is. Bár ott nekem 50-60-ról le fog esni szerintem 30-35 körülire ami már macerásabb játék szempontjából, de letesztelem.
Te fix high beállítással tolod, tehát blurr meg AF is be van kapcsolva? Vagy csak az első 6-7 beállítás high, a többi meg off? Mert én úgy szoktam. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Hangulatos kis videó, kitűnő zene választással.

-
Illusion1010
senior tag
-
Ribi
nagyúr
válasz
janihunk
üzenetére
Grafikától nem igazán függ hogy hogy fut 2 magon (legalábbis nálam). Low szinte ugyanolyan mint high. Cpu 100%on pörög és csomószor vannak 1-2 másodperces belassulások amikor 10 fps-re esik.
Nemhiszem, mert most is ugyanaz a vga van, ugyanúgy low grafon tolom és nincsenek ilyen belassulások. Csak akadások, de az töltés miatt és akkor megáll minden, de az olyan 0,2 sec. És csak ott csinálja ahol még nem jártam a mapon.
2 magossal konstans csinálta, akármennyit is játszottam. -
Sabre
őstag
tegnap kezdtem el megtapasztalni hogy összekuszálták a fegyvereket elég szépen.
engineer oldalról az m4a1 ami maradt jó meg a91, a többi eddig negatív élmény volt

assault-ra ki mit használ a patch óta? mert aek971 volt a kedvencem de ha nem tdm-ezek akkor messzire totál ratyi lett...
-
Winne
nagyúr
Kérdés: a radart nem lehet felmókolni bal felülre valahogy?
-
Ribi
nagyúr
Nos beruháztam Q9550-re 2 magos helyett és hogy is mondjam, mintha más játékkal játszanék. Nincsenek eszement belassulások és az egész játék nem akadozva fut. 2 magossal habár 40-50 fps-t ír, akkor is valahogy nem futott simán. Mostmár minden faja. Remélem a lap bírni fogja a procit. Öreg már szegényke.
-
Cseri0058
őstag
Nektek leengedi tenni a mortalt?
Mert nekem valahogyan nem engedi... -
Xaels
félisten
Nem lehetne végre felfogni, hogy ez egy játék. Az a lényege, hogy szórakoztató legyen úgy, hogy mindenkinek azonosak legyenek az esélyei. Ha túl realisztikus lenne sokkal kevesebben játszanának vele, mert többet nézné az ember a Spawn képernyőt mint játszana.
Azon kívül én csak egy dolgot hoznék vissza, mégpedig a tracer gunt az összes kaszthoz pisztoly helyett választhatóként. Helinél csak az ECM ütné ki, tanknál a füst.
-
hajsza
aktív tag
válasz
janihunk
üzenetére
Én egyszer voltam, majd' beleőszültem. Itt írtam róla.
-
mackosajt
addikt
válasz
janihunk
üzenetére
este nyolctól hajnal félkettőig 50k?
Picit inkább soványnak nevezném. Már bocs.
TDM szerveren, ha jól sikerül, egy 20-30 perces kör 20-30k-t hoz a konyhára. Vagy ha díjak nélkül írtad a pontot, akkor más.
Amúgy bele tudnék őszülni egy 5 1/2 órás körbe. Pláne egy kempelő csipa csapattal. -
Cybertrone
veterán
-
boogie84
veterán
0 tudás kell ehhez amit csinál. Semmi komolyabb manőver.
4 percig még csak lőni sem lőttek rá. Utána már kezdték beméregetni. Valamire való szerveren 1 percig ha él egy heli. Jettel nem is mennek rá.. lámák ellen nem nehéz játszani.
Megnéztem volna mit csinál HC szerveren, ha két Jet megy ellene (ha rendesen dolgoznak).
Érdekes h az ilyen űber videók nagy része nem HC-n készül. -
janihunk
senior tag
Úristen volt már valaki 10.000 tickets-es szerón? Nem akarok hazudni este 8 tól mostanáig toltuk öcsémmel és 4000 embernél jártunk. De az útólsó fél órában már csak mi haltunk meg mert mindenki aki velünk volt hátul kempelt sznájperrel. De úgy hátul hogy caspian-on a jet-ek mögött. Alig voltunk elől vagy 10 en. Holnap megint megpróbáljuk hát ha lesz egy normális csapat. Rengeteg vagy 50ezer pontot szereztünk most.
-
gergo0328
senior tag
-
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ki mondta hogy rambózz egyedül?

behuppansz egy tankba/LAV-be, meg még vársz pár embert, aztán osztod az észt
vagy gunnerként helibeWinne... egér + bill

-
- = Zk = -
félisten
nem, mert mivel egymagam vagyok, nem szeretek "rambózni"...

ezért nem járok nagyobb mapokra. házak között elbohóckodom, TDM, CQ small
(#49943) pohár
ink földi erőt képviselek. több "élvezetet" látok egy késeléses animációban, minthogy egy tankkal eldöngölök egy hasaló emberkét...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Ez sajnos egy ilyen világ. Profit mindenek előtt. Nem akarok a másik játékkal dobálózni mert nicns vele semmi gondom, de ott is rengeteg probléma van, mégis aranyáron adják ki hozzá a kiegészítőket.
Egyébként ha jól emlékszem megjelenéskor a LE is 9k volt, abban meg ugye benne van a karkand.
A DLC biznisz az ilyen. Lehet akármilyen a játék, a következő részig ha tolják a DLC-ket, akkor mindig több pénzt fognak az emberek beleölni. Nincs ma már az mint régen volt, hogy kiadtak egy játékot, patchelték, ha valami gond volt vele megint patchelték, aztán pár hónapra rá meg kiadtak egy kiegészítőlemezt, kb ugyanannyi tartalommal mint az alapjáték. (ej régi szép idők)
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nem lesz szükséged? Armored izé, legnagyobb map, rakat tank?

-
H.Ezredes
őstag
Az rendben van de ha azt nézed az átlag ember boltban megvette a játékot ~8K B2K ~3,5K a mostani kieg is 3,5K akárhogy is azért csak 15K és ezért a pénzért elvárható lenne ,hogy NORMÁLIS legyen a játék ne egy FOS :S Szeretem a game-t nagyon de amit csinálnak az már vicc kategória szvsz....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
H.Ezredes
üzenetére
3500-ért vettem boltban a Karkandot megjelnés után 2 héttel, szerintem simán megérte. Más játékoknál(köhöm köhöm codszéria, köhöm, köhöm) dupla ennyi pénzért negyed ennyi cuccot kapunk)
Bőven megérte, úgy meg főleg hogy a Limited Edition tulajoknak meg fizetniük sem kellett.
Itt most kapunk több új pályát, fegyvereket, extrém rombolhatóságot, új kiegészítőket, mindezt 4k-ért. Lehet hogy kevesebb mint a Karkand, de szerintem ez is megéri majd.
Ne feledjétek, ezek után jön majd a BF történelem legnagyobb pályás dlc-je. Szintén extra fegyverekkel, JÁRMŰVEKKEL, REPÜLŐKKEL, HELIKKEL, több pályával, majd télen a 3. ismeretlen dlc.
Ezek mind mind valszeg 4k-ért lesznek majd kaphatóak. Bőven megéri megvenni majd őket.
Persze a játékkal is kellene foglalkozni, de a DLC-ket külön csapatok csinálják, ők nem tudnak tenni semmit a patch-ekkel.
(#49936) - = Zk = -
Karkandot 576-ban vettem 3,5k-ért, valszeg ez is meg a többi dlc is ennyibe fog kerülni. Ez nem pénz érte szerintem.
-
- = Zk = -
félisten
-
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Szerintem írj a készítőknek mert nem fonettisutis eléggé még a játék, és hát te vagy a többségi vásárló, legalábbis azt hiszed és hátha megfogadják, biztosjólecc.
No offense
-
törölt tag
-
maskimx
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Hogy finoman fogalmazzak, az érdeklődési köreinknek nincs közös metszete.
De látom már megtaláltad a knife only szervereket, jó szórakozást
-
pohár
félisten
válasz
janihunk
üzenetére
CPU: Intel Core i7 920 @ 4GHz
MB: BIOSTAR TPower X58
Power: Seasonic SS-850KM
CPU Cooler: TRue Black 120 REV.C + 12cm FAN x 2 (メーカー&型番忘れ)
MEM: Corsair CM3X2G1600C8D x 3 (6GB)
VGA: Palit GeForce GTX560Ti 2GB x 2 SLI (Driver: 296.10)
Sound: Auzentech X-Fi HOMETHEATER HD
モニター: BENQ FP241WZ
KB: MITSUMI KFK-EA4XA
マウス: Razer DeathAdder
マウスパッド: Zowie G-RF
ヘッドセット: ROCCAT KAVE + AL-DP100V (Decoder Amp)ilyen géppel jó hogy ~100FPS-e van

-
Viper26
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez bizony az élet egyik nagy kérdése.

-
SipiBcs
őstag

Muszáj ide trollkodnom!!!
-
maskimx
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Kösz a lehetőséget, de inkább kihagyom.
-
hiroki
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
jajj, hát nem tudtad, hogy nem szabad sátrat verni az admin szeme láttára?

-
maskimx
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Pedig ez a játék neked való, vannak olyan szerverek amik 1 játékossal indulnak. Könnyebb lesz paddolni mint eddig bármikor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
RichieTri
senior tag
válasz
szebev
üzenetére
nekem is ez volt...valami hibakóddal.
úgy oldottam meg,hogy kikapcsoltam a boxot. majd PC-n felmentem LIVE-ra. ott "megvettem" az update-t. ami bekerült az "active download" listába.
utána LIVE-ról kiléptem, majd bekapcsoltam a boxot. elindítottam a játékot. erre megint megkérdezte, hogy kell-e az update. erre nyomtam egy igent, de addigra már 6%-ot letöltött belőle mert az "active download" listát vszeg már bekapcsoláskor elkezdte tölteni.... -
janihunk
senior tag
Live Egy japán srác tolja, nagyon pró.
-
törölt tag
Nyuszika bemegy az erdei festékboltba, ahol a hörcsög az eladó.
- Jó napot, ecetet szeretnék!
- Szia nyuszika! Sajnos ecet nincs!
- De én ECETET szeretnék!!!
- De nyuszika! Mi nem árulunk ECETET!
- HŐŐŐRCÖG! Adj már egy pemzlit!!! -
NFL#13
tag
válasz
hajsza
üzenetére
Apuci miért engedi játszani a kölkét egy 18 év felettieknek szánt játékkal? Nem véletlen az a 18-as karika sem a borítón.
Az ilyen mind megérdemli ,hogy kisemmizzék. Szülőnek is nulla, persze tudom a gép előtt nincs gond a gyerekkel.
Gondolom azért KA-zik és csal egész nap ,mert olyan jól meg lett nevelve.
Nem tudom sajnálni az ilyen gyereket ,szülőt, embert...
Vesszem a férgese!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagy mákja volt...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Full hd-ben megtapasztalható, vagy?

amúgy jogos