Aktív témák
-
Tompo92
senior tag
válasz
ForRedGlory #26096 üzenetére
Csak lássalak meg tankkal Caspian-on, egymagam végzek veled
Tank killer-nek becéznek. -
Edem05
őstag
Ez a Grand Bazar egy nagy daráló! Meg is lett az eredménye.
-
harry3
őstag
válasz
ForRedGlory #26095 üzenetére
A net elment, a plugin összeomlott, a játék szaggatott. Mára elteszem magam.
Ez ide is szól. ---->
Ha holnap valaki menne én benne vagyok. -
ForRedGlory
félisten
Hogy lehet valaki törölni a barátok közül? Szerintem sikerült felvennem egy csalót
-
-
HollyBoni
veterán
Laraxior: Kösz,ez a "Shooter" tök jó film,most tartok a végénél.
-
rasoio
csendes tag
Voltmár?
[BF3 Music]
-
harry3
őstag
válasz
BandiHUN #26087 üzenetére
A CoD 2-höz jó emlékek fűznek.
Azt szeretem, amikor a fél csapat kempel, közben támadniuk kellene, a csapata úgy is veszteni fog, a sok killel meg villoghat, de az ilyen akkor miért nem megy TDM-et játszani?
Hát a statomon látszik, hogy én nem arra hajtok, szép komótosan megyek előre, bár amikor leülök játszani, szórakozásból, a sok idiótán felhúzom magam és abbamarad. -
madgie
titán
válasz
BandiHUN #26087 üzenetére
Én akkor érzem jól magam a játékban, ha nem a sima dara megy, hanem finom megoldások vannak. Az nekem nem finom megoldás, hogy Metro-n beáll valaki a GL-lel a sarokba és szabályos időközönként kihajol lőni a triple killt. Az sem, ha az ellen kezdőjére odaállnak a tankokkal és megy a baserape. Az viszont értékelendő, hogy ha a profis repcsis hagy felszállni, majd csak aztán lő szitává, vagy épp az egész squadomat épületeken át üldözi egy ügyes helis, akit alig lehet kilőni. A Jihad Jeep meg a finomság csúcsa, bár sokak szerint nagyon paraszt módszer, szerintem csak nézelődni kéne a tankban is, nem csak egyfelé lőni ész nélkül
-
BandiHUN
veterán
válasz
Rabbitf_24 #26085 üzenetére
Hát ja,régen nem volt ilyen e-pénisz statolás,stb,felment az ember,és vagy nem volt szint,vagy mint a cod4-nél,hogy 2-3 hét alatt max,utána jött az örömjáték...és még abban az időben ott a helyszínen kellett jót játszani,nem ilyen statoldal,stb,hanem lenoobozták az embert,ha kempelt vagy olyasmikkel csinált pontot,ami kevésbé számított skilles megoldásnak,pl.tripla gránát,gl,stb...
Itt meg a sok hülye stat meg a millió szint miatt nem is a játékra hajtanak az emberek,hanem jajj a kövi szint,fegyó,kieg,embléma,akármi.
De az nem jut eszébe senkinek,hogy jajj de jó,nyertünk,ha egyéb haszna van a dologból,akkor mindenki simán játszik úgy,hogy piszokul nem érdekli se a nyerés,se a csapat,se az objektíva,csak ömöljön a pont. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #26083 üzenetére
Mert ott már 230k egy szint, azelőtt meg vmi 80k volt.
Nem tudom milyen stílusba játszol de ahogy nézem infranty-t tolsz csak, ott pedig igen hamar lehet nyomatni a score/min-t mint az állat, csak légy squad leader add az utasításokat stb úgy nagyon pörög, főleg cq large grandbazaron még ha csak assault only-val is tolod.
Jah meg figyeld melyik pontot jelőlte ki a squad leader mert ölésenként +20-at hozzácsap a ponthoz ha a kijelölt zászlónál tevékenykedsz. -
Rabbitf_24
addikt
Az a baj, hogy mindenki a hülye statokkal fogalakozik, és vér komolyan veszi ezt az egészet. Akárhogy is nézzük, ez csak egy hobbi, aminek elvileg ki kellene kapcsolni az agyat egy-két órára. De a sok "vér" profi, akinek nincs más dolga az életben az 2 nap alatt beletol 200h játékidőt, és eljátssza a királyt. Ez az egyik eshetőség. A másikat lentebb részleteztem... Egyik se jó.
Valahol a kettő között kellene lenni....
-
harry3
őstag
válasz
ForRedGlory #26081 üzenetére
És jönne is?
-
Laraxior
titán
Egész nap tolom baszki, de még egy szintet se sikerült lépnem... rohadt lassan fejlődik már a SASnál
közbe sikerült átlépnem a bűvös 400as SPM határt
-
gabipaci
őstag
válasz
redingitell #26014 üzenetére
Nem vagy ugye tengeren túli IP címmel? Mert azok ki vannak rakva autómatikusan a ping miatt.
Ha így lenne, akkor felteszlek white list-ra. -
BandiHUN
veterán
Konzolon másképp kell eleve megoldani,mert ugye ott nincs battlelog...
Egyébként én remélem,hogy egyszer észbekapnak,és tesznek olyan kihívást is,hogy foglalj x zászlót,gyógyíts,javíts,robbants m-comot és hasonlók...vagy akár érdekesebbet,minthogy pl.3 roadkill 1 körben,játssz minden kaszttal egy körben kasztspecifikus(javítás,élesztés,lőszer,stb)pontokat is kapva x-et mindegyikre...
A BC2-ben azért volt sok ilyesmi is,vagy hogy rombolj le x házat,stb...
Eléggé hanyagoltnak érzem a játékban a rohadt killeken kívüli többi dolgot...pl.még repairral és defibbel kill sincs már,pedig a bc2-ben volt,stb...
Challenge is nuku,ribbon is kevés van,azok is jobbára az ölésre vannak,pl.büdösül nem értem,miért kellett csak arra ribbon,hogy az adott körben résztvettél+1 ami a nyerésre...inkább találtak volna még ki érdekesebbeket,csapatjátékosabbakat,pl.spot-ribbon,squad order,heal,repair ribbon,stb... -
harry3
őstag
Valaki nem szeretne coop-ozni?
-
cellpeti
nagyúr
Akkor bocs.
-
cellpeti
nagyúr
Ez a kép igencsak jól néz ki, ilyen lesz a mostani helyett?
-
zack
nagyúr
Baromi sok a csaló, és amit láttam eddig ban-t az csak AIMbot miatt volt.
Olyanok is csalnak, akikről jóhiszeműen azt gondoljuk hogy pro-k...
Mert vannak olyanok akik ésszel próbálnak csalni, és figyelnek a túlságosan kirívó stat-okra. TDM-en több mint gyanús ha körökön keresztül 26-4 statokat csinál a kölök, váltott pályákon, ráadásul úgy, hogy nem hülyegyerek az enemy. Ráadásula halálok nagy részét úgy szedem össze hogy tarkóst kapok, mert a random respawn lebasz az enemy nagylábujja elé.
Van amikor összejön nagy arányú k/d de nem minden pályán kiegyensúlyozottan, és jó ellenfelek ellen.
Sajnos többen vannak azok, akik valamilyen úton-módon csalnak, még ha az nem is szúr szemet, mint azok akik korrekten játszanak. Manapság ebben a rohanó világban nem "pálya" 70-100h játékkal tölteni, és fejlődni. Mindenki egyből jó akar lenni, és szerver első, 2h játékkal is akár. Aztán amikor meglátja, hogy mindenkit aláz és folyamatos szerver első és ott van mindig az élmezőnyben, megrészegül tőle, és onnantól kezdve nincs megállás.
Ez lesz az egyik veszte a multiplayer-nek.(#26071) Laraxior
Gondolod hogy csak az csal, akinek jó a stat?
Persze ez a nagy általánosság, és persze lehet hogy nem csalt, csak szerencséje volt, csak már smekker vagyok minden olyan tényezőre és játékosra aki bármi furcsát csinál a megszokottakon kívül.
Biztos ha jobb lenne a cheater helyzet, nem lennék ennyire gyanakvó.
-
ETOM
addikt
HT-ra lesz javítás a patchban? Van valami konkrét lista?
-
TXT
őstag
beléptem Battlelog-ra és Originbe, de nekem nem frissített semmit. Jól olvastam itt, hogy javítás érkezett hozzá? Hogyan kellene frissíteni, ha így van?
-
csibe1
addikt
Itt is van egy:
-
SimS
senior tag
Üdv
Arra tud nekem mondani valaki valamit, hogy recon-nal hogyan lehet (azaz milyen játékmódban, mekkora létszám mellett, milyen mapon) leggyorsabban fejlődni?
Azaz nem a "katonám" szintjét akarom felvinni, csak a kasztét.Köszi,
p.s.: ha valaki nagyon körültekintően akar válaszolni a többi kasztra is írhat egy rövid guide-ot
SimS
-
cellpeti
nagyúr
üdv
dátum szerint mire várható a frissítés?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Rabbitf_24 #26049 üzenetére
"Nem egyszerre veszi meg mindenki a játékot, és az új vásárlók
meg a tinik ugyan ezt csinálják, ha már megvan mindenük akkor is.."
Aki teljes áron megvenné,már megvette,talán Karácsonykor duzzad még a játékosszám,aztán ha leárazzák...de addigra meglesz a fullos és komolyabb réteg a kontrollhoz.
A tinik nagy része 1 hónap után el fogja felejteni a gémet,tök mindegy,milyen jó,jön a következő...olyan ember,aki darál csak,statra megy,legtöbbször nem tartós játékos,bármilyen jó is irtani,nem fogja ez hónapokig lekötni+a legtutibb helyekre,módokra hamar jön a megoldás is,sokszor mire az ember lát pl.videókat a mit-hogy-hogyan-ról,addigra már ő maga nem sokat profitálhat...
A "tinik" pedig olyanok,hogy addig jó poén valami,amíg megéri....aki kempel,ha reflexből takarítják már ki a jó helyekről,vagy feladja,vagy megkomolyodik. -
L4D1K
őstag
Nem nagyon tartozik a játékhoz, de azért még
[link]
-
H.Ezredes
őstag
Mekkora volt...
8 embert szedtem ki 1 lövéssel a SMAW-ból a lépcsőnél ilyen még nem volt
-
Laraxior
titán
Amióta nem megyek azokra a nagy mapokra rohamosan nő a Score / Min-em
Lehet tényleg a CoD való nekem -
Rabbitf_24
addikt
válasz
BandiHUN #26045 üzenetére
Nem hiszem... Nem egyszerre veszi meg mindenki a játékot, és az új vásárlók
meg a tinik ugyan ezt csinálják, ha már megvan mindenük akkor is....
(Ez olyan mint a pénz, ha sok van, akkor még több kell...)Bemegyek a házba, kitakarítom a kemper bagázst, ahogy mennék ki tovább, már szálingóznak is vissza... Komolyan mondom... Akkor mindek csináltak ekkora pályákat?
Elég lett volna 10 m2, meg 2 fal aztán akkor mindenki örül...Laraxior: A film jó, de nem ide való....
-
Laraxior
titán
válasz
Rabbitf_24 #26043 üzenetére
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Rabbitf_24 #26043 üzenetére
Sajna ezt hozza,hogy bár jó pont az objektíva aránylag,de abból még nem fejlődik semmit a kaszt,nem jönnek a fegyók,kiegek,és ez elég gáz.
Mindenki igyekszik megszedni magát/hajt az áhított fegyóra,kiegre,és sajna ez még mindig a kemppel megy a legjobban...
Remélem,egyszer majd lesz egy komoly gém,aminél a fegyverek és a normál kiegek meglesznek alapból,és csak a különlegességekért kell fejlődni...de sajna így,amíg azért el nem ér az átlag egy bizonyos szintet,sok ilyen lesz,ha már szinte mindenkinek meglesznek az alapfegyók,sokkal jobb játék lesz,hidd el. -
Rabbitf_24
addikt
Annyira jó játék született volna, ha büntetnék az egy helyben toporgást...
Egyszerűen belefáradtam, hogy hasaló, meg nem mozduló baromarcú kemperek
szednek le egész délután, csak hogy meglegyen a kis ribbonjuk meg a dogtag...
Az ember egy kis kikapcsolódásra vágyik aztán felb@ssza az agyát..
Remélem boldogak vele és van mit mutogatni utána este a vacsoránál anyunak.. -
BandiHUN
veterán
válasz
domesz #26041 üzenetére
LEHET,hogy el kell indítanod a letöltését,hogy működjön,majd utána Origin bezár,megnyit,ezt nem tudom már biztosra.A lényeg,hogy a mappát megmutattam neki,utána ha el is indítottam a letöltést,utána restratoltam az Origint és megjelent "telepítésre kész".
Egyébként lehet,hogy jobban is át lehetne menteni a beállításait is átmásolva,de úgy voltam vele,hogy inkább tegye fel a win alá magát rendesen,single-vel nem játszottam,a beállításokat meg összehoztam gyorsan. -
BandiHUN
veterán
válasz
domesz #26037 üzenetére
Ha nem a wines partíción van,vagyis megmarad,akkor csak origin feltesz,játékkönyvtár beállít,erre ott is lesz "telepítésre kész",felrakod és gó.Én Vistáról mentettem át így win7 alá,pár percbe telt.Talán annyi extra lépés volt,hogy a Battlelog nem ette meg a telepített gémet addig,ha jól emlékszem(nem írta installednek),amíg az originben meg nem próbáltam 1x elindítani normál módon(nem csak install,hanem a play ábra is utána),utána ment minden rendben.
-
törölt tag
Barátomnak megvan miért dobálta le a szerver fél óránként... rossz volt a router... bármit állított rajta ledobálta, aztán kicserélte a routert (más ok miatt!) és azóta 1x sem dobta még le....
(#26038) pohár Persze lehet hogy pár dolgot újra fel kell telepíteni.. origin... BF3....aztán indulni fog
-
domesz
aktív tag
Egy gyors kérdés, ha újrateszem a windows-t utána indulni fog a játék?
-
BandiHUN
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
Tompo92 #26026 üzenetére
mindkettőből felteszed a legfrissebbet és futtatod a háttérben.
Aida64: beállítások fül-> külső alkalmazások -> Mind a 4 pipa.
Alatta nem árt kipipálni hogy mit szeretnél látni, különben odavág elég sokmindent.
Aida64 és Afterburner újraindít és kész ismadgie: Comic Sans MS. Mindenhova ezt használom
Lucida Blackletter szebb vóna, de sajna néhol olvashatatlan
-
Tompo92
senior tag
-
BandiHUN
veterán
Azér' a sok rpg és m320 között még ilyen szerón is lehet partizánakciókat csinálni...kivárod a pukkanásokat,egy hasalós kiugrás,és egy tárral megvan 4-5 ember,miközben táraznak
Én a lépcsőn szoktam guggolós akciókat levágni,mert ha kilőnek,leesek az aljára,ahol biztonságban összekapar úgyis egy medic,aztán gó fel megint.
Egyébként pont ez a lényeg,ezért volt jó,hogy a BO-ban is volt egy ilyen hentelő map,mert az ember felmegy ide fejlődni,aztán más szerókon meg mehet a normális játék,halad is,kevés időt is elüt eredményesen,de kevésbé bosszantó,hogy sokszor csapatmunkával,sikerrel sincs valami nagy pont kaszálás,meg van,hogy 5-6 kill esik le egy győztes meccsen is,abból pedig soká lesz eredmény...nomeg az ilyen M320,rakéta cuccok is haladnak,nincs az,hogy ejj hogy csillagozzam,ha normális szerón nem lehet emberre lődözni...kilőttem már sok tankot,de 4 tankból egyben ha marad valaki,hogy kill is legyen néha.
Meghát amúgyis,kell a lazítás,szerintem a komoly teamworkos arcok is meg-megfordulnak ilyen helyeken egy kis kötetlen lazításra -
Laraxior
titán
Instinct-Gaming.org - 24/7 Metro | No RPG/M320 | 1000 Tickets
Ehhez mit szólsz?
Good Hunting Soldier!
-
ETOM
addikt
válasz
H.Ezredes #26008 üzenetére
Ebben mi a jó, hogy 64 esztelen egymást lövi egy fordulóba GL-l meg RPG-vel? Nem is megyek, de a véleményem leírhatom én is.. ha nem gond.
Kiugrok GL-l fedezékből visszabújok (ha kinem lő a másik aki ezt csinálja) ezt 100x megismételve megvan a végeredmény. Csak arra jó, hogy gyorsabban fejlődj meg jó K/D legyen.
-
redingitell
senior tag
válasz
namenyicsavo #26012 üzenetére
A legfrisseb van fent és azon keresztül frissítettem De valószínűleg én vagyok a balfék, és valamit nem jól csinálok.
Gergosz2 Még nem voltam fent a MultiGaming szeróján. (Egyébként csapatjátékos vagyok)
-
Gergosz2
veterán
válasz
redingitell #26011 üzenetére
ha kidob az admin , vagy túl sokat tkzol , vagy sokáig afk vagy akkor is ilyen hibaüzenettel dob ki.
-
namenyicsavo
tag
válasz
redingitell #26011 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe
-
redingitell
senior tag
válasz
namenyicsavo #26010 üzenetére
Mostanában nem. Próbálom, pill
Na update megvolt. Most ez az üzi: Game got disconnected
Ja még annyi, hogy csak ez az egy szeró csinálja a kb 20-ból amit használni szoktam
-
namenyicsavo
tag
válasz
redingitell #26009 üzenetére
pb update volt??
-
janihunk
senior tag
Jött valami frissítés a játékhoz? Mert mikor ma csatlakoztam valamit letöltött.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest