Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Most TDM-eztem egyet, nem volt megengedett a mav, rpg, és az m320 sem. Siene crossingon 2 marha úgy bekempelte magát az egyik épület tetejébe, hogy sehogy sem tudtam a béna csapatommal kiszedni őket onnan, de ők meg rögtön lelőttek amint kiléptél valamerre. Jól felidegesítettek és el is búcsúztam egy jól célzott RPG-vel. Kick.. de legalább megdöglöttek a szemetek!
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Originen valamelyik nap láttam hogy az éppen játékban lévő emberek nevénél volt egy ilyen kis emberke és hogy rá lehetett kapcsolodni a játékához ahol éppen játszik..
Viszont most nem látom hogy lenne ott ilyen kis funkció..
Miért van ez? -
bognar110
őstag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: Your IP Address or Subnet has been banned from this server by
Fasza egyre jobb...
-
H.Ezredes
őstag
-
bognar110
őstag
válasz
- = Zk = - #44092 üzenetére
Amikor belépek egyből.
-
bognar110
őstag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Bognar1' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
Már mindent próbáltam
-
madgie
titán
válasz
- = Zk = - #44086 üzenetére
16 gigát nem bírt nekem még semmi betölteni, Full HD videóvágás már közel jár hozzá
-
- = Zk = -
félisten
válasz
madgie #44082 üzenetére
hát nagyon kiv leszek, nekem mit fog művelni, ha majd végre átállok AM3+ -ra.
minima 8GB. de erősen hajazok a 12/16-ra....
de az SSd-t mindenképp megtartom. egyet majd később rendszervinyónak, másikat pagefile-nak. legyen akármennyi ramom a közeljövőben.(#44087) madgie
nálam meg majd az ára fogja meghatározni a memória nagyságát -
dilipok
veterán
válasz
Dantenero72 #44080 üzenetére
nem is ertem mirol beszelsz amugy, de csak szidjad oket, attol majd megjavul
(volt ati meg nvidia kartyam is mar par, de soha semmilyen driver hibat nem tapasztaltam... biztos nekem van szerencsem
)
-
kissadam22
tag
sziasztok, a Bf 3 az Origin-ba a gmail.com-os címmel regiltem be, de töröltem a gmail fiókot. így tudok e majd játszani mert elindult a játék. vagy ilyenkor semmi változás....köszi
-
madgie
titán
válasz
Dantenero72 #44080 üzenetére
No majd ott megtudod, mi az igazi drivercumi
- = Zk = -: nekem lapozófájlom sincs, mégis hót f*s. Ez már csak ilyen válogatós játék, valakinek csont nélkül megy, valakinek meg óránként fagy.
HollyBoni: addig jó, míg nálad jó. Én évekig szívtam vele. Mondjuk egy ideje az nV-vel is, ezek már csak ilyenek, szerintem direkt lökdösik az embert a konzolok felé.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Laraxior #44065 üzenetére
Nah takarodjanak a büdös fenébe már!!!! Nem szakad le a pofájuk a mocsadékoknak?!?!?!?! 5hónap utan kiadnak egy WHQL-es drivert amivel ugyanugy elcsuszik a kép DX11es jatekok alatt?!?!?!?!?! Szánalmas hogy egy 6éves beta driver az egyetlen stabil driver amit kiadtak. Elmehetnek a fenébe máris cserélem ezt a fos nvidiat atira ,szorakozzanak az édes anyukkal retkek!!!
-
LLD
aktív tag
válasz
HollyBoni #44075 üzenetére
Én a karidhoz ezt ajánlanám [ezzel hasítani fog]!!!
-
bundilolo
tag
válasz
ProEvoFan #44021 üzenetére
A tegnapi napig még csak 4 giga ramom volt. Egy bizonyos idő után nem volt jó dolog az alt+tab, mert nemcsak a játék fagyott ki, hanem iszonyat mód belassult a gép. Kellett neki egy jó perc, mire összeszedte magát. Most 8 gigával simán megcsinálom, nincsenek problémák. Itt nem az 1 gigás videókártya a gond, mint azt sokan gondolják. AMD-vel meg elvileg kicsit gyorsabban kellene betöltenie a játéknak. Szívesebben váltanék NV-re, mert ők legalább tudnak drivert írni!
-
Laraxior
titán
295.73 WHQL
Battlefield 3:
Fixes instances of texture corruption/artifacts in Battlefield 3 when memory constrained (typically 1GB or less graphics cards running Ultra settings and high resolutions). -
nepszter1
addikt
Na megvan a játék , holnap jövök hozzátok játszani mert sajnos csak 600kb/s tudok tölteni és elég sok idő 15giga letöltése.
-
capafog23
őstag
Nekem map töltés első alkalommal szokott sok idő lenni, (gépem látható a profilomba) utána gyorsan betölt a többi map amikor váltás van, kör végén amikor mutatja a statokat én mindig windows gombot nyomok és netezek, és ilyenkor ilyen kis ablakba fut a bf3 kb a kép 1/3-a (1920*1080) képernyő másik felén meg megy a net amikor látom hogy betöltött a map visszakattintok bele és megy rendesen tovább.
Volna pár kédésem, vagy inkább közvélemény-kutatás.
M416-ba más is bele van szeretve? milyen kiegészítőket használtok hozzá?
Nekem idáig a foregrip+reflex párosítás tetszik csak, kipróbáltam az összes scope-ot de csak ezzel tudok jól játszani.SV98-at milyen kiegészítőkkel használjátok?
G36C még nincs meg mert kb 70%-ba assault vagyok 30%-ba recon, ezért az volna a kérdésem, hogy itt is olyan jó fegyver mint bf2-be volt? Ott kedvencem volt.
-
avisti
csendes tag
hogy állnak a bf3 csapatok vannak már egyáltalán ??? vagy esetleg valami war mod vagy ilyesmi ?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Karajev7
tag
Nem értem. Másik szerverekrol is kidobál.
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'norbee7' (for 2 minutes) ... Violation -
Karajev7
tag
válasz
belaazallat #44052 üzenetére
alig h beléptem a játékba. Beultem a helikopterbe lotem egy tankot, aztán kick. LOL
-
psg5
veterán
Back to Karkand-ot vennénk meg neten/originen keresztül maestro kártyával a batlelog-on keresztül, de idáig minden tranzakciót meghiúsított. (rendszeresen vásárolunk így vagyis a beállítások rendben és csak a visszaigazolásnál jelzi, hogy valamilyen tranzakciót megszakítottam, pedig nem.
Valakinek ilyen tapasztalat?
Természetesen az alap játék eredeti.Vagy az originen is először le kell vegyen valami előleg címén összeget, mint az android markt-nál?
-
Karajev7
tag
Ezt miért kaphattam?
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'norbee7' (for 1 minute) ... Prior Kick/Ban -
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat mindenkinek
-
McCartman
őstag
bő egy hónapja nem játszottam a játékkal , nem követem figyelemmel a híreket.
A régóta ígérgetett 'nagy februári patch'et kiadták már?
Kiegészítőről pletykálnak már valamit? -
LiPi006
tag
-
LiPi006
tag
válasz
ProEvoFan #44027 üzenetére
Részben igen,de az is játék élményhez tartozik hogy nem fagy ki meg alt+tab se hal meg!
Másrészt meg fps stabilitás szempontból is jobb lesz,tapasztalatom szerintCybertrone : ÉN most piszok gazdagnak érzem és meg engedem magamnak a 8gb!
meg hát ha LÚD akkor legyen kövér -
ZozzHUN
addikt
válasz
Gyula84 #44033 üzenetére
Furcsa, nekem csak VGA változott, és GTX580-nal most nem dob ki, pedig AMD-vel pedig kidobált a játék mindig!, furcsa...
És a játékból kilépés után sem kell hosszú másodpercekig várnom míg a windows újra feláll, ezt is furcsállom... meg fogom nézni a ram kihasználtságot. Mivel tudom amúgy játék közben kiíratni?
-
Karajev7
tag
én elejében 2, most 4 gigával játszok, de ha megy a game akkor nem nyomkodok alt+tabot, mert ha visszamegyek a játékba, szaggat az egész. 6870-el, és a jo oreg intel E7200-al.
-
Am 5770 van és alt+tab problémám nincs. Mindíg benn maradok.
-
Én is 4GB nyomom (ddr2 1066). Haver vett 12GB most. Hát ő már 2. killnél jár mire én meglátom az alagút végén a fényt
-
LiPi006
tag
válasz
ProEvoFan #44021 üzenetére
jaja sajnos ez a 4gb nekem is kevésnek bizonyul
szóval akinek ilyen bivaly vga van 4gb ramal és teheti az szerintem váltson 8gbra!
Mert felsorolt problémák nálam is jelentkeztek 1GB GTX 560 nál,de érdekes hogy enyémhez hasonló config csak GTX460 768mb már 6gb ddr3 nem produkálja.Szóval BF3 ajánlott 8GB ram
-
Góliát
őstag
Engem csak akkor dob ki, ha a játék közben megnyitok egy programot. Ez ugye kiküszöbölhető. Különben minden remekül müködik.
-
-
ZozzHUN
addikt
Kis erdekesseg:
Hd6970 : alt+tab? Kidob a jatek
Hd6870x2 : 2x annyi ideig tart a palya toltese, alt tab tovabbra is kidob.
Gtx580: alt tab megy es ujra gyors palya toltes.( ultra fullhd mind3 esetben, msaa es af nelkul)
Az viszont lehet hogy elfogy a vram 64 fos firestormban? 1.5gb valtozat.
Amugy emlitett szeron egy nyomi helis ki akart raketazni es nagyon egy helyben lebegett, nagy nehezen de kilottem a gepbol csipaval.
-
Honzi
senior tag
Srácok ez a disconnected from EA online (1) szöveg meg mi a bré?
Kezd már egy kicsit unalmas lenni hogy nem tudok egy nyamvadt kört végig játszani mert ezt kapom. -
boogie84
veterán
válasz
TTomax #44013 üzenetére
Mindig ping szerint keress, én csak azért h magyar szerveren játszhassak nem vállalnám a 200as pinget.
Conquestre menj gyakorolni, és kerüld a 64es szervereket.... Elején megpróbáltuk, de káosz az egész...
Sőt, az egész játék káosz volt pl nekem aki eddig nem játszottam BF sorozattal.
-
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #44010 üzenetére
Pont a TDM nyugtatott meg egy kör alatt... "TT0max received 7 new items"... Jó ez a játék,nincs ezzel gond én voltam türelmetlen...
Ám azért könnyen elveheti egy kezdő kedvét ha lépten-nyomon lelövik...egyébként pedig folyamat AEK 971-el lőttek le... állandóan... ha jól írom a típust...
Egyébként én eddig kihagytam ezt a játékot... sosem multiztam vele,szokatlan.Na meg van egy gyenge 200-as pingem... -
boogie84
veterán
válasz
TTomax #44007 üzenetére
Nem azért szednek le ilyen könnyen mert acog van a fegyverükön. Néha lassabb mint a nyílt irányzék, a gyári célzó. Én átlagban azokat használom. Nálam jobb az eredeti, mert amire azzal már nehézkesen lövök pontosan, addig már nem is nagyon visz el a fegyver.
TDM-en jól felidegesíted magad, mert 10×10-es pályára dobja be az összes embert.
Nem a fegyvereken múlik a játék. Sokkal inkább a csapaton! -
bognar110
őstag
Valaki megvásárolta a Specact Kit-et ?
-
TTomax
félisten
Ez így egy szívás...akárhova megyek mindenkinek ki van nyitva az összes fegyver,azért szednek le ilyen könnyen.. most nézegetem sehol sem tartok... nincs olyan szerver ahol van valami level határ???Nem igazán érzem magam jól lvl5-el a 20-30 levelesek között magam...Mindenkinek lézercélzó optika meg giga tár,hangtompitó.. stb ...nekem meg... a ruha sem ugyanolyan... éppen néztem amikor valakire kitáraztak és elvitte két lábon...
-
Socket A
aktív tag
válasz
- = Zk = - #44005 üzenetére
kedvencem, de annyira jó hogy megunja az ember egy idő után
btw .44 magnum unlocked -
- = Zk = -
félisten
ez az AEK-971 fegyó iszonyat pontos és gyors
...
-
ProciVettel
tag
Amúgy miért számolja el a "lost" vagy esetleg (persze az ilyen k@rva ritka) win kört amikor be se tud lépni az ember a szerverre mert pl vége.. ekkora elbaszott rendszert.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest