- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós kamerák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
Viktor77 #80227 üzenetére
Szerintem minden jól be van lőve, az integrált VGA is engedélyezve a dedikált mellett, AHCI mód van, 64bit HPET, de mire gondolsz pontosan, ez a lap nem képes UEFI-re...
bergo99 adott el egy ilyen összeállítást év elején, ő sem érti, mi lehet a gond, bár az ő VGA-ja windforce példány volt, ami 6-os pint igényel---
Ez a dupla ventis fajta pedig nem igényel + tápcsatit, nincs is lehetőség rádugni egy 6-os pint sem, én is tapasztaltam, hogy ilyenkor előfordul ilyen inkompatibilitás...
Érdekes, hogy a lapon 2.0 PCI-e szerepel, míg a giga oldal mégis 3.generációjúnak írja a PCI sínt: https://www.gigabyte.com/in/Motherboard/GA-H61M-D2-B3-rev-10#ov
Gyanítom, az lehet a gond, nem bírja felvenni a szükséges áramot a sínből a vga, de inkább ennek terhelésnél kéne mutatkoznia, nem??
Szóval felejtsem el ezt a kombinációt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest