Hirdetés
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Socket AM4
- Milyen notebookot vegyek?
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A gtx460-as videókártyámon 2 dvi és 1 mini hdmi csatlakozó van. A kérdésem az lenne, hogy a mini-hdmi visz a tv felé hangot is alapból, vagy azt külön - illetve egyáltalán nem - lehet megoldani?
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Williamgrant #6996 üzenetére
Erre gondoltam én is, csak olyan fura, hogy épp most, épp így. Bár lehetséges, hogy ez az adapter adta meg magát, de kétlem. Itt valahol más fele kell keresni a nem megfelelő jel menetét.
Csak nem tudom hol. Tegnap olvasgattam, papírra rajzolgattam hol akadhat meg (mert szeretem a csokit) De érdemileg nem jutottam előrébb.
-
-
MZsoltee
veterán
válasz
Williamgrant #6982 üzenetére
Nem lehet, hogy az átalakító rossz. Valamint nem fut a kábel valami mellett ami megzavarhatja a jelet? Mágneses cucc pl.
-
dr.amd
csendes tag
Hello!! létezik e az, h kari sütés után, addig bírta amíg egyszer kicsit jobban fel nem melegedett?kiszedtem az egyik ventit mert hangos volt kb 2 óra és megint jöttek a csíkok -.-
-
Végülis csak potom 27.000 hozzászólás van a témában:
http://prohardver.hu/tema/milyen_videokartyat_2/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
-
Laptop képét (VGA és HDMI kimenet van rajta) szeretném eljuttatni 1 monitorra vezetéknélküli módon, milyen eszköz tudja ezt ?
-
01and
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, mert régen követtem a videokártya témát, de már nem vagyok képben, és ahogy most olvasgattom, totál káosz az egész. Szóval a 8600Gt-t lecserélném már...
Asus p5k alaplapom van, mint biztos tudjátok PCI Expresses, Intel procim, 4gb ram.
Videokártyára szánnék max. 20-22 ezret, nem akarok szuper-hd képet, nem játszom éjjel-nappal, főleg Nba 2K12-vel nyomnám, és persze ha majd jön az új Call Of..., és játszogatnék a Battlefield 3-mal (nem maxon...)
Segítsetek eligazodni a káoszban, Nvidia vagy Ati (eddig úgy láttam inkább Ati...), de abból hogy alakul? Mondjuk a 6570 jobb mint az 5670, vagy a számozás így nem számít?
És 512 Mb vagy 1GB (annyit olvastam, hogy talán ez majdhogynem mindegy, ha nem hd minőség a cél), és a ddr téma? Szóval például inkább egy 512mb-os ddr5-el, mint egy 1gb-os ddr3-mal?
Nagyon jó lenne, ha segítenétek, nem akarok kidobni 20 ezret, mert nem vagyok képben...
Köszi előre is! -
-
válasz
Williamgrant #6982 üzenetére
Úgy értem, ahol RÉGEN jó volt a TV, Most ott se megy.
-
válasz
DoubleD #6926 üzenetére
Tudásod megfelelő.
Szeparált feladatra szeparált kártya jó. (tesztelve)
Ami erősen javasolt: sok rendszermemória (4 GB felett) és emiatt 64 bites oprendszer.
Gyors lesz.
Mondjuk azon elgondolkodnék, hogy inkább combosabb kártyára upgradelném a rendszert.
Üdv: WG
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DJ WOKKY #6980 üzenetére
Ezért marom magam én is napok óta.
Egyszerűen nem értem.Valszeg újrahúztam volna a winfost, de mivel nem töröltem a régi winyót mikor a velociraptort vettem, gyakorlatilag egy átdugással egy régi win7 töltődött be ahol még jó volt a Tv... Eszem megáll.
A díjat ezennel megemelet KÉT CSOKIRA! :-)
Köszi!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Williamgrant #6979 üzenetére
sajnos nem, mert minden lehetséges dolog próbálva. És fura hogy a->b-be nem megy a jel, viszont a->c->b -be már igen...
-
6971-re semmi ötlet?
-
PAWI
tag
válasz
spista222 #6976 üzenetére
Nem látok rajta olvadást, bár a legnagyobb papír matrica a hátulján nincs rajta, az ember azt mondta, ő szedte le, mert már nagyon lifegett, látszik is, hogy úgy lett letépve, egy kis rész még ott van a nyákon. Illetve látok a nyákon, meg itt-ott valami ragacsos áttetsző anyagot...
-
spista222
addikt
-
PAWI
tag
Sziasztok!
Vettem egy MSI 9800GTX+-t egy aukciós oldalon.
Mivel az öcsémnek vettem, ma szólt, hogy szar a gépe, Nem indult el a Win, kifagyott induláskor.
Alaplap post képernyő elég szemcsés( pedig nem kéne), és fekete háttéren halványpiros csíkok vannak 3-4-es csoportban, kb. 7cm-re egymástól. Öcsém azt mondja, kb egy hete jelentkezett először a probléma, de újraindításkor elmúlt. Beraktam egy régi kártyát, azzal oké a gép.Memóriára gondolok, de hátha valaki okosabb nálam. Meg idegesít, hogy már eltelt két hét a vásárlás óta, hová reklamáljak.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Adott egy asus 560 ti,alaplap és processzor csere után 2d-ben mikor megnyitok egy ablakot vízszintesen hullámzik,az előző konfigurációban ilyet nem csinált és most teljesen random szerű,megfigyeltem full hd filmeknél is csinálja.Mi lehet gond? Esetleg az új driverek csinálhatják,mert dobál ki "a "képernyőillesztő program nem válaszolt...."? 30perc furmark alatt nem hibázott.Leginkább ahhoz hasonlít mikor nincs bekapcsolva a v-sync a játékokban.Húzva semmi sincs,minden alapon megy.
[ Szerkesztve ]
-
Erre kössetek BOJTOT! :-)
Adott egy Sapphire HD 4870 X2, két digitális kimenettel. Az egyiken egy LG W2261VP, a másikon DVI-ra átalakítva egy 40"-os LED TV a nappaliban.
Nagyrég szétszedtem a kártyát (írtam erről itt egy esszét végül), kitakarítottam, újrakentem a hűtőfelületek között. Minden rendbe is jött, elvileg. Azóta nincs piros csík indításkor, lefut a stressz teszt rajta, játszok rajta, egyszóval Öröm Bódottá' :-)A TV-re viszont nem óhajt jelet küldeni. Eddig az alapképernyő másolása volt (mivel a monitor és a TV is fullhd, nem volt vele gond), és úgy néztünk rajta filmeket. Most viszont nem viszi át a képet.
Felcseréltem a két digitális kimeneten (a tv helyére a monitort dugtam, előbbiére a TV-t) a csatlakozást, és a monitor a másik porton is vígan műxik, míg a tv továbbra sem.
Ezen felbuzdulva, átdugtam a hdmi kábelt a dvd játékosba, a TV-n megjelent a jel, szépen ment. Ergo a szitu:
- HDMI kábel jó.
- TV HDMI bemenet jó.
- Monitor mindkért porton jó.
- Monitor + TV nem jó. :-)Van valakinek ötlete?
Az ATI HDMI output (hang, jobbgomb, lejátszás) pedig "NINCS CSATLAKOZTATVA" üzemmódban van.
Létezik hogy a DVI portos monitor megy róla, a HDMI (gyári átalakítóval) ami eddig frankó volt most nem megy?
Már lemartam magamról pár réteg bőrt, drivert frissítettem, kattintok erre-arra de semmi változás....
Aki feltölt bölcsességgel, megoldja a gordiuszi csomómat, az egy tábla csokit kap! :-)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
Teljesítményben a gtx560 a legjobb, tuningolható is. Hűtése szerintem jó. A hangosságról nem tudok mit mondani, csak két venti megy rajta..
Teljesítményben a következő a 6870, 1 ventis jó hűtéssel, talán halkabb lehet mint a gtx-é.
Majd az 5850 vapor-x. a hűtése szinte ugyan az mint a másik atinak. teljesítményben ez áll legalul. Tuningra szerintem mind a 3 kártya alkalmas.Egyébként én gtx-et venném.
[ Szerkesztve ]
-
sammo
csendes tag
Helló!
Szerintetek melyik a legjobb választás ezek közül?
1, Sapphire HD5850 Vapor-X: 41.700 Ft
2, Sapphire HD5850 Game Edition: 39.700 Ft
3, Sapphire HD6870 (11179-09-20G): 43.200 Ft
4, Gainward GTX560: 44.500 FtTudom, hogy a 6870 egy pár százalékkal gyorsabb, mint az 5850, de úgy tudom, hogy azok nem nagyon tuningolhatóak, viszont az 5850 meg nagyon.
Melyiknek a leghalkabb a hűtése?
Melyik tuningolható a legjobban?
A PhysX mennyit számít a játékokban?Előre is kösz a válaszokat!
-
Szabo.Peter
csendes tag
Sziasztok!
Minden modern mai kártya képes a digitális audio jel (HD audio) továbbítására HDMI-n keresztül? (Egy ideje nem vagyok képben a VGA piacon..) Értem én ez alatt, hogy ki lehet kerülni a diszkrét hangkártya használatát úgy, hogy kifogástalan HD audiót kapjunk (akár HD-ma / TrueHD)?
Köszi előre is!
-
Mareszh
csendes tag
Hali!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a VGA-m egyfolytában bekattan. Játék közben fordul elő a leggyakrabban. Szétesik a textúra, elfeketedik a kép, leáll az illesztőprogram aztán újraindul. Néha még kékhalált is kapok nvlddmkm.sys fájlra. Jelenleg egy Nvidia Geforce GTX 560Ti-m van, de ezek a hibák már régóta fennállnak. Előző VGA-m egy nvidia geforce 9800gtx volt és annál is ezek történtek. Először ajánlották, hogy új tápot vegyek, nem oldódott meg a probléma. Aztán vettem meg a mostani VGA-mat, gondolván hogy mivel azzal van a baj, megoldódik ha kicserélem, de nem oldódott meg. Nemtudom már mi lehet a gond. Plz help. -
martin66
senior tag
Hali!
Venni szeretnék egy használt hd 5870-et mire figyeljek majd amikor tesztelni akarom, hogy minden oké, ill. milyen programokkal, milyen hiba jelenségek jöhetnek elő?
Várom a válaszotokat!! -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Darko_addict #6957 üzenetére
mindenféleképpen kell az eredeti bios, mert ezzel ha kiszúrják valóban ugrik a gar.
-
zsole84
senior tag
válasz
Darko_addict #6960 üzenetére
A kártya topicjában kérdezz rá szerintem:[link]
-
zsole84
senior tag
válasz
Darko_addict #6957 üzenetére
Ha visszateszed az eredeti bios-t, akkor nem ugrik a gari. Ha nem és rájönnek, akkor igen.
-
Darko_addict
őstag
válasz
DJ WOKKY #6955 üzenetére
Erre voltam végül kíváncsi, hogy intézzem a garit vagy sem.
A HD5670 Topicosok szerint az előző tulaj húzta a kártyát, a kártya BIOS-át, mert defaulton 875/1050-on működött, akármit állítottam, ez lett a default. Eredetileg pedig csak 775/1000 az értéke. Ezt az OverDrive-nál visszaállítottam, de csak folytatja a hülyeségeit.
Ettől elszáll a gari? Lehetséges visszaállítani úgy, hogy gariztatáskor ne jöjjenek rá? -
Snooker
senior tag
Köszönöm, akkor jól emlékeztem.
De egy kérdésem lenne: ha kitöröljük a régi drivert, akkor az abban lévő "tapaszok" automatice benne vannak az új driverbe?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Snooker #6953 üzenetére
kérdés, hogy frissítesz-e vagy teljesen mást teszel fel. Ha frissítesz, akkor felül írja legtöbb esetben. De nem árt előtte törölni. Ez a biztosabb !
Darko_addict: sajnos tisztán látszik a videón, tényleg durva.
Meg kéne nézni egy bios reset után. Gondolom tuning nincs. Ha így sem jó, akkor gari, ha van rajta.[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Drivert úgy kell helyesen telepíteni, hogy az új driver telepítése előtt, az előzőt eltávolítjuk a számítógépről?
-
Darko_addict
őstag
válasz
DJ WOKKY #6951 üzenetére
Sziasztok!
Már folytattam kutatást a videokártyám topicjában (5670), de hátha itt többen látják.
Pár szóban:
A gép kicsit felfrissült, kapott több ramot, jobb hűtést és egy jobb VGA-t, majd a Win7 x64-et újratettem, tehát tiszta lappal indult a konfig.Játék után a kép ugrál, pattog és pillanatokra elmegy. Ha nem játszok, vagy újraindítom a gépet, helyreáll, mintha semmi sem történt volna.
A kép ki van vezetve a TV-mre HDMi-vel, és hasonlókat produkált filmnézés közben, akár SD akár fullHD minőségről legyen szó...
Viszont amin felb@asztam magam, ahogy bekapcsoltam most, azonnal elkezdte... Kaptam magam és készítettem videót: ITT látható!MI lehet a gond, emberek? Idegesít. Konfigom az adatlapomnál olvasható.
-
lsfilm
csendes tag
sziasztok,
egy éves toshiba satellite a665 i7 740QM, 310M video, próbáltam egy két játekot rajta,de nem estem hanyatt.Van egy 6 éves dell xps-em 2000 mhz core2vel valami gtx-es videókártyával s szerintem komolyabbat nyom.Ez normális? lehet-e javitani ezen? Gpu csere?plusz memoria, illetve már régóta gondolkozom, hogy nem lehet v.hogy egy külső videokártyát rádugni?
köszi -
spista222
addikt
válasz
szalasz87 #6942 üzenetére
Szia!
Az az FX 5200 teljesen jó bele. Minden AGP-s kártya 32 bites és 66MHz en szaladgál amire figyelned kell hogy geforce-nál ne legyen régebbi mert pl a TNT2 már nem működne benne mert az 3,3V-os de belemenne amire ez a warning is szól amit írtál:
"i Some older 3.3 V AGP graphics cards are coded like 1.5 V AGP graphics cards. The
installation of such 3.3 V AGP graphics cards can cause serious damage to the
mainboard and the AGP graphics cards." -
spileraaa
senior tag
Sziasztok
Eleg fura dolgot csinal a gepem amikor bekapcsolom es eltelik kb 15 -20 perc elfeheredik a kepernyo alt f4 utan es enter log offolja es utana ez a hiba nem jon elo csak ha restartolom a gepet vagy ha ujonan van bekapcsolva ... nem tudom mi lehet a hiba forasa hogy bekapcsolas utan jon ez a hiba es utana pedig mar nem jon akar hogy terhelem a gepet...
Ilusztarcio mivel a print screnel a haterben futo dolgokat veszi fel
es a sarokban mindig marad az a feket kocka ... es nem teljesen feher hanem feher es halvany szurke valtakozik csikozodva ...
egyik ismerosom azt mondta hogy a videokartyval lehet gond
ha igen akor mi a megoldas ?
ha pedig nem akor mi lehet a valos hiba ?lehet kapcsolodik az elozo hibahoz ami volt kb 1 honapja
ez a hiba uzenet jot be elote kb 10 masodpercre elfekedet es elmosodot a kep es restart utan ezt a hiba uzenetet irta ki
hanem egy masik oldalon is megkerdeztem ott ezt tanacsoltak
Ezt rakd fel az előző eltávolítása után: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.26&lang=us&rev=&ostype=Windows%20XP%20-%20Professional/Home
Eddig ugy nez ki hogy ez a frisites segitet vagyis kb 2 hetig nem jot elo az a hiba uzenet es most sem jon elo de megjelent az elozo hiba amit leirtam ...
-
szalasz87
csendes tag
Sziasztok!
Légy szíves segítsetek! Öcsémnek integrált vga-s gépének agp slotjába szeretnék egy legalább 128 mb-os kártyát...
Az alaplap: FUJITSU SIEMENS D1567
ezt írja a manual:
The AGP slot supports the modes 4x/8x with 32 bits and 66 MHz. Only 1.5 V AGP graphics cards
are supported.
i Some older 3.3 V AGP graphics cards are coded like 1.5 V AGP graphics cards. The
installation of such 3.3 V AGP graphics cards can cause serious damage to the
mainboard and the AGP graphics cards.Hát vaterán keresgéltem: Geforce FX5200 128MB DDR 64Bit AGP [link] jónak tűnt, 8X-os, ahogy utána néztem úgy tippelek hogy az ilyen az Universal AGP 3.0 Card és jó lehet 1.5 foglalatba.
A 32 bits and 66 MHz viszont nem tudom mire értendő? A memóriára? Mert akkor ezeket szerint ez nem működne... van egyáltalán, tudtok ilyet mondani ami 128 Mb-os, használható régebbi játékokra?
KÖSZÖNJÜK
Ha segít az everest ezt írta ki az alaplapról: Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D1567
Front Side Bus tulajdonságai:
Busz típusa Intel GTL+
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 133 MHz (QDR)
Effektív órajel 533 MHz
Sávszélesség 4267 MB/mpMemóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa Dual DDR SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAMSB arány 5:4
Valódi órajel 167 MHz (DDR)
Effektív órajel 333 MHz
Sávszélesség 5333 MB/mpLapkakészlet busz tulajdonságai:
Busz típusa Intel Hub Interface
Busz szélessége 8 bit
Valódi órajel 67 MHz (QDR)
Effektív órajel 267 MHz
Sávszélesség 267 MB/mp -
spista222
addikt
válasz
@matthew@ #6935 üzenetére
Amennyire én tudom ez egy az egybe egy FSP400W-os táp csak Peak be tud 460W-ot
Ahogy néztem 14+15A-t tud leadni. A 14A megy a CPU hoz sárgán a 15A(15A*12V=180W) meg megy a VGA-hoz, HDD-hez, stb-hez fehéren. Ha az a kártya 180W TDP-s akkor nem fogja elbírni mert ennyit tud max és még a többi hardvert is el kell vinnie.Másik megközelítés:12V on tud 348W-ot Proci 125W+VGA 180W=305W 87% körüli kihasználtság ami ugyan csak nem tesz jót a tápnak és még a ventiket, HDD-t bele se számoltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
spista222
addikt
válasz
pockhome #6930 üzenetére
Épp egy sárga 12V hiányzik belőle és 4 fekete/ föld van bekötve 3 helyre. Az hogy 1 Fekete elég? NEM mert akkor a PCI-e sínen folyna az áram ami nagy étvágyú kártyáknál nem elhanyagolható mert az egy dolog hogy a 15A befolyik a sárgán de ha nincs fekete akkor valahol el kell folynia -> alaplap -> nem egészséges. Érdekes a 8 as csatin nem 4 föld/4 12V van hanem 5 föld és 3 12V nem fordítva mint ahogy te is írtad.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
VGA cserén gondolkozom és a HD4850-emet szeretném lecserélni és egy Gigabyte SuperB 460W-s tápom van. Eredetileg egy HD6950 volt tervben de annak a 200W-s TDP-je miatt lebeszéltek mert azt nem bírná el a tápom. Most 2 versenyzőm van: Gigabyte HD6870 SOC illetve GTX 560Ti 2 márka is: MSI és Asus Szerintetek a tápom elbírná a GTX 560Ti-t a 180W-s TDP-jével? Azt tudom h a HD6870-et elbírná, mert egy másik fórumtársnak is ugyan ilyen konfigja van (az adatlapomnál amúgy az enyém is ott van) és neki elmegy szépen. Illetve melyik lenne jobb? Én szerintem a legjobb a 3 közül az MSI HAWK lenne, de nem vagyok benne biztos h bírná a tápom, vagy igen?
Ja és még vmi: van egy teszt az MSI-ről és itt a tesztben van fogyasztásról is eredmény, amit nem tudok h csak a kártya vagy a teljes konfig fogyasztása van-e a grafikonon közölve?
Előre is köszi szépen a helpet! -
DoubleD
aktív tag
Sziasztok!
Matematikai feladatokra használok nVidia kártyát CUDA interfészen keresztül. Jelenleg mind a megjelenítés, mind pedig az aritmetika azonos GPU-n fut, ami azonban rányomja a bélyeget a teljesítményre. Második kártya beszerzésén gondolkodom, hogy a számítási feladatok és a grafika diszkrét eszközökön számolódjék.
A kérédsem az lenne, hogy a feladat ismeretében szükséges az SLI képes alaplap beszerzése, vagy elég, ha van két PCI-E sín?!
(Tudomásom szerint az SLI csak ahhoz szükséges, hogy a két kártya teljesítménye egy kimeneten adódhasson össze - itt pedig most nem erről van szó.)
Windows 7 x64.
Köszönöm
-
Storms
őstag
üdv
Valaki megtudná mondani hogy a 6770 mért erősebb lényegesen mint az 5770 Dx11-be? Teszt: link 2 kártya ugyanaz sőt az 5770 magasabb órajeleken jár...Akkor?
-
kisza25
félisten
válasz
villmoska #6919 üzenetére
kicsit zavaros amit írtál, erre az oldalra gondolsz?
Prof01: nincs mit[ Szerkesztve ]
-
villmoska
tag
sziasztok van egy külföldi oldal amejen ati és nvidia kártyákat tesztelhetünk. régi és uj kártyát egyaránt valaki tud segiteni mejk lehet azaz oldal a teszteknél az nvidiát zöldel az atit pirosal jelölik
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Vettem nemrég egy Ati 4870-es vga-t, aminek 2db 6pines tápcsatija van. Az egyikre rádugom ami a tápból jön, a másikat meg átalakítóval 2db molex-re. A kérdésem az lenne, hogy az átalakítót 2 külön ágú molexre kössem, vagy ez lényegtelen?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Haveromnak telepítenénk egy GTS 450-hez új drivert és driver sweeper-el leszedtük az nVidia display részét és miután feltettük az új drivert nem volt jó a kijelzőfelbontás és nem is tudtuk egyáltalán átállítani. Mi lehet a gond? A Driver sweeperel minden nvidiás cuccot leszedjek vagy csak a displyat kell? van még chipset és physics is, ezeket is leszedjem vagy mit kéne? -
spileraaa
senior tag
lehet kapcsolodik az elozo hibahoz ami volt kb 1 honapja
ez a hiba uzenet jot be elote kb 10 masodpercre elfekedet es elmosodot a kep es restart utan ezt a hiba uzenetet irta ki
hanem egy masik oldalon is megkerdeztem ott ezt tanacsoltak
Ezt rakd fel az előző eltávolítása után: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.26&lang=us&rev=&ostype=Windows%20XP%20-%20Professional/Home
Eddig ugy nez ki hogy ez a frisites segitet vagyis kb 2 hetig nem jot elo az a hiba uzenet es most sem jon elo de megjelent az elozo hiba amit leirtam ...
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen videokártyára szeretném lecserélni a mostani HD4650 kártyámat, csak annyi a problémám, hogy ezen nincs HDMI kimenet, csak DVI. Hogyha ezt DVI-HDMI átalakítóval kötöm a TV-re akkor átmegy szerintetek hang is? -
spista222
addikt
válasz
spileraaa #6907 üzenetére
Nem biztos hogy hardveres hiba. Ha lehet ki kellene próbálni egy másik gépben hogy ott is produkálja a VGA ezt. Szerintem valami háttérben futó progi jön előtérbe amit alt F4-el kilősz. Nekem egyszer HD4550 el volt olyan problémám hogy a CCC megfagyasztotta ki-be kapcsolgatta azt letöröltem azóta is tökéletesen működik.
-
spileraaa
senior tag
Sziasztok
Eleg fura dolgot csinal a gepem amikor bekapcsolom es eltelik kb 15 -20 perc elfeheredik a kepernyo alt f4 utan es enter log offolja es utana ez a hiba nem jon elo csak ha restartolom a gepet vagy ha ujonan van bekapcsolva ... nem tudom mi lehet a hiba forasa hogy bekapcsolas utan jon ez a hiba es utana pedig mar nem jon akar hogy terhelem a gepet...
Ilusztarcio mivel a print screnel a haterben futo dolgokat veszi fel
es a sarokban mindig marad az a feket kocka ... es nem teljesen feher hanem feher es halvany szurke valtakozik csikozodva ...
egyik ismerosom azt mondta hogy a videokartyval lehet gond
ha igen akor mi a megoldas ?
ha pedig nem akor mi lehet a valos hiba ?[ Szerkesztve ]
-
Laonyr
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom új VGAt akar venni, az már biztos hogy valamilyen ATIt, Sapphire által gyártottat, mert ezek eddig beváltak, de nem tudom mit mondjak neki hogy inkább 5ös vagy a 6os szériából vegyen. Mi a lényeges különbség ezek között? Olyan 20 ezer forintér szeretne vásárolni. Előre is kösz.