- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen videokártyára szeretném lecserélni a mostani HD4650 kártyámat, csak annyi a problémám, hogy ezen nincs HDMI kimenet, csak DVI. Hogyha ezt DVI-HDMI átalakítóval kötöm a TV-re akkor átmegy szerintetek hang is? -
Red_Bull
aktív tag
Ha ilyen videokártyát szeretnék rákötni a TV-re akkor gondolom egy DVI-HDMI kell, csak szerintem így nem megy át a hang ugye?
-
Red_Bull
aktív tag
szerk.
[ Szerkesztve ]
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy Sapphire HD4850-es VGA-t egy PCI-e x2 slotba rakok a x16 helyett az nagyon visszafogja szerintetek? Egy HP DC 7900 CMT gépbe akartam beletenni, de a x16 slotba nem tudom beledugni rendesen, mert ott van két kondenzátor és nem fér el tőle -
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Miért nem megy a videokártya (HD4850) ha a VGA tápcsatalakozónál mindkettőt bedugom?
Ilyenről van szó:Ha az egyik van bedugva csak akkor megy, de gondolom mindkettőnek be kéne lenni dugva..
-
Red_Bull
aktív tag
-
Red_Bull
aktív tag
válasz aram01 #47346 üzenetére
Nem SFF, hanem rendes tower, de a másik gond a VGA-val hogy nem tudtam az X16 fogalaltba rakni csak az X4-be, mert nem fér el a nagy hűtője két alaplapi kondenzátor miatt... Szóval inkább eladom ezt a 4850-et,és veszek valami újabb kisebb fogyasztásút bele aminek nem kell tápcsati se, és azt bírni fogja ez a táp is
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv!
Gainward GT730 -as VGA rendszeresen TDR hibát produkál(elsötétül a képernyő, visszajön, és a windows kiírja, hogy a képernyő illesztő helyreállt)
Itt, és az nVidia TDR hiba topicban olvastam, hogy a 2D órajeleket és feszültséget kell átírni a biosban és akkor végleg megoldódik a probléma.
Addig eljutottam, hogy GPU-Z-vel lementettem a biost, Maxwell BIOS Tweakerrel megnyitottam, de innentől kínai nekem, hogy mit kell állítgatni, tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER GDDR6 - ELADÓ! 35.000.-
- 2db Asus ROG STRIX RX 580 8Gb videokártya eladó JEGELVE Zsolt részére
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (GV-N105TOC-4GD)
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 DUAL OC Eladó! 105.000.-
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya - 1 év garancia (használt)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest