-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv!
Gainward GT730 -as VGA rendszeresen TDR hibát produkál(elsötétül a képernyő, visszajön, és a windows kiírja, hogy a képernyő illesztő helyreállt)
Itt, és az nVidia TDR hiba topicban olvastam, hogy a 2D órajeleket és feszültséget kell átírni a biosban és akkor végleg megoldódik a probléma.
Addig eljutottam, hogy GPU-Z-vel lementettem a biost, Maxwell BIOS Tweakerrel megnyitottam, de innentől kínai nekem, hogy mit kell állítgatni, tudna valaki segíteni?
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
aram01 #47346 üzenetére
Nem SFF, hanem rendes tower, de a másik gond a VGA-val hogy nem tudtam az X16 fogalaltba rakni csak az X4-be, mert nem fér el a nagy hűtője két alaplapi kondenzátor miatt... Szóval inkább eladom ezt a 4850-et,és veszek valami újabb kisebb fogyasztásút bele aminek nem kell tápcsati se, és azt bírni fogja ez a táp is
-
Red_Bull
aktív tag
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Miért nem megy a videokártya (HD4850) ha a VGA tápcsatalakozónál mindkettőt bedugom?
Ilyenről van szó:Ha az egyik van bedugva csak akkor megy, de gondolom mindkettőnek be kéne lenni dugva..
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy Sapphire HD4850-es VGA-t egy PCI-e x2 slotba rakok a x16 helyett az nagyon visszafogja szerintetek? Egy HP DC 7900 CMT gépbe akartam beletenni, de a x16 slotba nem tudom beledugni rendesen, mert ott van két kondenzátor és nem fér el tőle -
Red_Bull
aktív tag
szerk.
-
Red_Bull
aktív tag
Ha ilyen videokártyát szeretnék rákötni a TV-re akkor gondolom egy DVI-HDMI kell, csak szerintem így nem megy át a hang ugye?
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen videokártyára szeretném lecserélni a mostani HD4650 kártyámat, csak annyi a problémám, hogy ezen nincs HDMI kimenet, csak DVI. Hogyha ezt DVI-HDMI átalakítóval kötöm a TV-re akkor átmegy szerintetek hang is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest