-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nudlika
csendes tag
Sziasztok. Frusztráló probléma. Adott egy passzív AGP-s Gigabyte 7600GS, ami kb 4-5 éves. No, a helyzet pedig az lészen, hogy ma, friss windows került a gépre. Drivereket tologattam fel. Értelem szerűen a képet a VGA adta. Felraktam a legújabb drivert, 280.26 os számút. A probléma itt kezdődött. Felraktam, ugye restart utána. Nade, a kártya nem akart képet adni. Sőt, nem is ad. Most se. Beraktam egy Savage S3-at, azzal tökéletesen van kép. Letöröltem a drivereket, de semmi. A vga semmi jelet nem ad. Ha berakom, bekötöm, elindítom a gépet, akkor melegednek a bordák, tehát áramot csak kap. Fizikai behatás nem érhette a kártyát, mert a driver telepítés, és reinstall között nem igen ugráltam rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest