Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Azt tudja valaki hogy az Afterburner melyik verziótól hozta be a lecsökkentett max beállítható órajelet? Tehát azt a legutolsó verziót keresem ami még alapból enged 1000 fölé állítani, nem csak a cfg fájl átírással mint az újak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Amd HD 7670M kártyához nem telepítettem fel a PX profil frissítést, Hydra visiont, meg valami transzformáló cuccost, csak a Catalystot meg a videokari drivert.
A fel nem telepített dolgok mire szolgálnak? -
varmi2
nagyúr
Mi a különbség az aktív és a nem aktív display port ---> hdmi átalakítók között?
-
De4d
őstag
Helyzetjelentés.
A táppal kalcsolatban nem lettem okosabb, de a vga most már szitne 100 hogy jó.
Elvittem valahova tesztelni egy másik táp vitte rendesen. Halk volt 60 fokon ment
Meg nem mondom milyen progi volt ami futott úgy 15 percig. Aztán egy 3dmarkt alatt is úgy 10-15 percig
50-60 fpst produkált ha jól emlékszem. -
Gézengúz
addikt
Más...
GTX650-et ami PCI 3.0-s nagyon visszafoghat egy PCI Expressz 2.0-s alaplap?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Dell 3521 laptop, windows 8.1 upd.1, Intel HD 4000 vga, és Amd HD 7670M kártyával. A legfrissebb driver (14.4) van fent. Bemegyek a "váltható grafikus rendszer konfigurálása" menübe, beállítom, hogy akkuról és hálóról is max teljesítmény legyen, továbbá hozzáadom pl. a winword.exe-t és beállítom nagy teljesítményre. Ennek ellenére nem vált át -aidábólnézve, a videokártyáknál és hőmérsékletnél sem jelenik meg az amd, csak az intel, illetve PCH dióda).
Hogyan lehetne megoldani, hogy "életre keljen"?Szerk.: képet csak holnap tudok mellékelni.
[ Szerkesztve ]
-
zolee33
csendes tag
válasz
GrmnShepherd #40384 üzenetére
akkor benéztem...
amit néztem az csak 1x 6 pines....
-
zolee33
csendes tag
Nekem olyan hülyeséget csinál a karim,hogy a 8-as csatinál a+2-nek a felső szálát elvágtam,és inditáskor egy pillanatra áramot(12v-ot) kell adnom neki,akkor zöldre vált ésmegy,
Utánna ha kikapcsolom nemkell ezt eljátszani többet,és az sem érdekli ha be sincs dugva az utolsó két szál,de elsőre ezt igényli,áramtalanítás után.
Kiérti??[ Szerkesztve ]
-
zolee33
csendes tag
válasz
GrmnShepherd #40380 üzenetére
Annak csak egy 6pines csatija van..tehát 120w körül megy,nagyon plafon a 150,de annyit nemesznek.
A gtx en meg 2db.alapbol többet eszik,de a prockód is egy zabagép.
Egy 550-es táp elkéne,de abból is egy szép darab,fx-ek tudnak enni főleg ha meghuzod
Én most vettem egy 650es chieftec super.....-t,kell a karim aláez 300-at is megtud kajolni
[ Szerkesztve ]
-
zolee33
csendes tag
válasz
GrmnShepherd #40378 üzenetére
tr2....nekem annó már egy gtx9800-al is ciripelt...
gtx280al a 650-esem is ciripel ,de ez nemannyira épphogy,a tr2 viszont nem egy túlzottan erős darab.
fogyasztásban valahol ottvagy mint én anno a 9800-al.
ha idegesit vegyél nagyobbat,de nemhiszem hogy baja lessz,csak dolgozik a táp...persze ha egy Qxxxx procid van sok memo...stb akkor már igencsak kevés az a táp.[ Szerkesztve ]
-
GrmnShepherd
tag
Üdv Kollégák !
Egy nagyon idegesítő problémába futottam bele. Nemrég költözött be egy EVGA GTX760 a gépecskémbe, tökéletesen működik, a hőmérsékletekkel sincs baj, viszont bármilyen 3D alatt ha load-ban van a kártya, ciripelést hallok a gépből (nem tudom pontosan belőni a helyét), ha épp sötét a kép, akkor arra az időre elmúlik.
Ami érdekes, hogyha erőforrás igényesebb játékot lerakok a tálcára, a ciripelés megmarad míg be nem zárom.
Ebből kiindulva reménykedek benne, hogy a tápommal van a gond, nem pedig a VGA-val. a Tápom egy TR2 RX 450W tudomásom szerint eléggé minőségi Thermaltake.Volt már bárkinek hasonló problémája ?
-
De4d
őstag
Helló.
Lenne egy fontos kérdésem ide is idevághat, és több segítség jobban jönne.
Elvileg a 280x -hez elég kellene legyen egy 550-es táp.
Viszont fel sem pörgeti, se ventik se semmi. A pontos táp típus gps 550ab a chieftec (de már 4éves)
Valaki azt mondta a vga lehet rossz, viszont egy 1200as táp felpörgette, éppen win7 települt rajta.
Nos lehet még így is hogy a vga nem okés, vagy a táp lehet már nagyon karcsú hozzá?
Feleslegesen nem akarok addig tápot venni, illetve ha vga nem okés, akkor meg nyílván főleg nem.
De nem tudom hogy most mi is lehet a gond, és más fórumokon is megosztva vannak a vélemények.
De a tények ezek. 550-el meg sem moccan
1200assal win7 is települt láttam. -
Vakegérke
félisten
válasz
5000watt #40372 üzenetére
A SlimDrivers lehet, hogy megoldja a problémát.
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Régi VGA csíkoz, ha a hátsó felső sarkát megemelem, normális képet ad. Olvastam a reballról, az megoldás erre? Megéri? -
5000watt
aktív tag
Sziasztok.Mi van akkor ha a Vga driver gyári se és semmilyen más sem ismeri fel a vgat? egyenlőre nem tudom hogy milyen vga de holnapra megkérdezem a barátomat.Csak érdekelne hogy kuka vagy nem kuka. képet ad de az alap win7 driver vagy mi a szösz...
-
RAZERXX
aktív tag
(#40334) ere nem tudtok semmit mondani ill irni !!!???
-
Sziasztok!
Van egy HP 8540p laptopom, benne egy NVS5100M videokártya. Win8.1 van rajta 332.21-es driver-rel.
A problémám pedig, hogy néha megakad a játék (RACE 07). Szimulátorozni szoktam online, például megyek egy autó mögött 1 másodperccel, jön mondjuk egy fél másodperces akadás, addig nem történik semmi, aztán ugyanott folytatom, csak épp közben az előttem haladó fél másodperccel távolodott (meg mindenki más is természetesen). De vannak kisebb akadások is, amik csak 1-2 tizedmásodpercig tartanak, de volt már 4-5 másodperces is.Hogy lehetne ezt megszüntetni? Az biztos, semmi se melegszik túl, 60 fok alatt van a VGA.
-
Szesz1984
csendes tag
Néztem másik gépben is a karit,hasonlóan muzsikál mint sajátomba,csak más időközönként fagy.Drivereket 12.xxx-től egész az új 14.4-ig nézegettem,de semmi.A gyári biost simán felülìrtam benne,nemtom így vissza lehet e rakni.Mondjuk Asus hivatalos oldalán azt írták,ha az általuk kiadott hivatalos frissìtéseket felpakolom,az nem jár gari vesztéssel.
-
NFree
addikt
válasz
Szesz1984 #40361 üzenetére
Próbálj még ki régebbi , vagy újabb drivereket , ha nemmegy akkor sem rendesen , akkor még másik gépbe kellene kipróbálni ha ott sem akkor mehet vissza gariba sztem.
Ha netán gari lessz belőlle jó lenne visszatenni a gyári bios-t nehogy gubanc legyen.[ Szerkesztve ]
-
Szesz1984
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a kövi lenne,nem tom találkoztatok e már problémával.
Nemrég vettem egy Asus R9 270X DC2T 2Gb videókarit,amit ha a gyári beállításokkal hajtok,kifagy a gép kb 5-10 perc használat után.Próbálgattam drivereket,frissítettem biost az alaplapon,egyik forumon olvastam hogy kiadott az Asus egy bios frissítést a karihoz,amiben ez a hiba is szerepelt,szóval a kari biosán is megcsináltam a flashelést,de ez sem segített.De lehet láma vagyok és elsiklottam valami felett.
Stressz tesztet is csináltam Aidával abban a GPU 72 fokig ment,a VRM1 75 fokig a VRM2 30 fokig asszem.Ha valakinek van valami ötlete plz help
-
Spet
addikt
válasz
#17954112 #40354 üzenetére
A PCI expressz csatik visszafelé kompatibilisek egymással.
Azonban ha megnézed a használati útmutatódban benne vannak, hogy milyen kártyákat kezel a lapod, de az is igaz, hogy még ebben a manualban pl nincs benne a windows 7 támogatás (amit nagy valószínűséggel egy quad procival kéne tudnia futtatnia).
Sajnos az sem derül ki, hogy 1.0-ás vagy 2.0-ás a bus mert sebesség különbségek vannak köztük (ha csak 1.0-ás akkor az agp a jobb ha 2.0-ás akkor viszont a PCI)
Szerk.: spanglee001 AGP-s kártyákat vagy már 5-6 éve nem gyártanak.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz
#17954112 #40354 üzenetére
A linked nem működik
Beszerelhető a pcie visszafelé is kompatibilis.
Az AGP, régi felejtendő vezérlő, mindenképp pcie használj , elvileg sokkal gyorsabb a 3 mint a 2 de gyakorlatban semmi haszna sincs csak parasztvakítás. A pcie gyorsabb, sokkal mint az agp, és olcsóbb a vga is hozzá. Agp kártyákat nem tudom, hogy gyártanak e még[ Szerkesztve ]
-
millerur
tag
Üdv!
A héten sikerült beújítani egy Alienware X51-et, amiben i7 4770 van és egy R9 270x.
A probléma az, hogy win7et feltettem rá, ha felmegy rá a vga driver, akkor csíkoz, aztán kék halál, nem van erre vmi megoldás? Valakinél történt hasonló gond ilyen kártyánál?
-
Spet
addikt
válasz
#17954112 #40344 üzenetére
Szép technológia a P4, de már eljárt felette az idő (nekem is vannak itthon de csak tartaléknak, hátha eljön a világvége). Mivel látom, hogy socket 775-ös, illetve nem tudom, hogy mennyire szeretnél/illetve van cash konfig váltásra, lesd meg, hogy a lapod tudja-e használni a dual coros 775-ös procikat, és ha igen akkor keress az aprón helyette másikat (de ha bírod a lapod típusát akkor én is megtudom mondani).
Illetve a vga is kevés egy 512 MB-os változattal sokkal többre lenne képes a játék.
-
Spet
addikt
válasz
#17954112 #40341 üzenetére
Mert minél kisebb felbontáson használod annál kevesebb pixelt kell kiszámolnia a rendszernek hiába van überf@szára felcsavarva a részletesség ha csak a hangyának a 3-adát kell megjeleníteni. Ha növeled a felbontást annál több pixelt kell megjelenítenie a VGA-nak illetve számolni a CPU-nak így érthető ha növeled a felbontást sokkal jobban csökken az FPS mintha a részletességen állítottál volna.
De ha mondasz egy CPU+VGA kombót illetve játékot akkor megmondja valaki, hogy melyik a kevés.
-
IstvánLászló
senior tag
-
MZsoltee
veterán
válasz
IstvánLászló #40339 üzenetére
A 80fok nem sok, normális működés.
-
IstvánLászló
senior tag
Sziasztok.
Remélem idevaló a vga bios gondom.
Segitségeteket kérném szépen,NVIDIA GeForce 8800 GT hütö ventillátorának fordulatsszámát hogyan tudnám beállitani vga biosában.
A vga höfoka aggasztoan magas 80 fokos terhelés alatt,újra pasztázás megvolt teljes tisztitás után.
A biosát lementettem gpu-z vel,több órai probálkozás után sem sikerült rábirnom hogy ventillátora 1200-as fordulatszámát biosában nagyobra tudjam állitani.
Ati tipusu vga kártyáknál sikerült megoldanom hogy a ventillátor magasabb fordulatszámon müködjön hiba mentesen.
Töb bios editorral probálkoztam eredménytelenül.
Találkozott valaki ezzel már.
Minden segitségret köszök.
-
-
havri1
félisten
Szemrevételeztem, van rajta DVI, kap egy
átalakítót, aztán kiprobaljuk.Köszi az infókat!
-
Spet
addikt
válasz
havri1 #40333 üzenetére
Létezni létezik, de kb. netezésre jó kártya (4000-es széria nagy fogyasztás kis teljesítmény a 350-es végződés miatt). Az 5000-es szériától kezdve már kisebb a fogyasztás jobb a teljesítmény (pl nem 64 bitesek mint ami fentebb van linkelve hanem 128 bitesek, illetve érdemesebb ddr5-ös memóriával felszerelt változatot beszerezni). Használtan meg persze belehet szerezni 6-os 7-es szériát is, csak kérdés, hogy újat vagy használtat szeretne.
PS-hoz meg ha jól tudom jó processzor illetve sok memória kell, szóval a vga mellékes dolog benne.
[ Szerkesztve ]
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 9800gtx+ kari aminek 2x6pin táp kell !
Következő a kérdés...
Tehát gyárilag adtak hozzá 2x6 pines csatit aminek összesen 4 db molex csatlakozót foglalt el a tápon mert egy 6pin 2db 4 molex csatlakozót kelet belekötni!
Na most ebből a 6 pin ből csak 5 volt bekötve a középen valamelyik hiányzott már nem tudom hogy alsó vagy felső! Na most ugye van már olyan táp amin van 6 pines csati de aból nem hiányzik a közepéből semmi tehát ott van feszkó !
A problémám az hogy úgy lett bekötve a kari hogy egy tápról jövő 6 pines és amit gyárilag adtak hozzá abból pedig egyet !!! Na kérem el is szált rajta egy kondi !!!! kicseréltem a kondit és a gyárilag adott táp kábellel csatakoztattam azzal jó is működik ! De ha vissza raktam a tápos csatlakozót akkor megint kínlódót ill sipot is a kártya !!! A táp az jó mert ati kártyával tökéletes a 6 pinről!
Tehát van e valami szerepe annak hogy a gyárilag adott 2x 6 pines kábelből hiányzik a közepe tehát csak 2x 5pin csatlakozik a kártyába akkor jó ha meg olyan a táp amin már van 2x6 pines csati amiben meg van mind a 6 pin akkor a kártya elszáll !????
nem tudom érthető voltam[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Sziasztok.
Tudom, hogy van milyen vgat vegyek, de számomra nem adott választ egyik ottani ajánlás sem, nem találtam hasonló konfigot.
Ismerős az irodai géphez vett egy új monitort. HDMI-s bemenettel.
Nem ért hozzá, én ajánlottam neki, pontosabban a támpontokat én adtam.
Igen ám, csak egy dolog kerülte el a figyelmemet, hogy a vga - n nincs neki HDMI kimenet.
Radeon 4350. Letezik? Csak telefonon beszéltünk, még nem néztem rá.
Viszont venne másik kártyát. C2d cpu, 4gb ram, és PhotoShopra használja.
Tudtok ajánlani valamit? Nem kell csúcs kártya..Köszi
-
S.Feri
őstag
válasz
Hegyirabló #40328 üzenetére
Sok játék beállítja magát auton, csináld azzal.
Vagy állítgasd te a grafikai beállításokban manuálisan. -
Sipi1984
csendes tag
Üdv.
Nem tudom hová írhatnék még,de megpróbálom itt is ezt feltenni ezt a kérdést hátha találkozott már itt valaki ezzel a hibával. Eddig csak steames játékoknál fordult elő ez a hiba. NFS Rivals,AC4 működik gond nélkül.
A hiba pedig a következő,hiba kód szerint:
directx device present failed device removed dxgi error device hung
Ezt a hibát a Call of Duty Ghost-tal és a Grid 2-vel egyaránt csinálja a rendszer.
Egy Gigabyte 780Ti-ről van szó. Átraktuk amúgy ezt a kártyát egy másik gépbe is,de ott is ezt csinálta,de egy másik 780-nal pedig nem ua. a gépbe nem. Steam fórumokon olvasgattam erről és ott eléggé különböző konfigokkal fordult elő ez a hiba, Nvidia-val és Ati-val egyaránt. A Youtubeon van pár videó ami ezzel foglalkozik,de egyik sem vált be egyedül a Cod-nál tudtam azt elérni,hogy csökkentettem EVGA Precision X-el a kártya prociórajelét 20Mhz-el és láss csodát működik,igaz nem értem,hogy miért! Ugyanez a Grid-nél nem működik.Segítségeteket szeretném kérni!
Előre is köszi. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #40327 üzenetére
Tudom, végig 99%-on ment a vga ezen a felbontáson is. Több FPS volt így, mintha FHD lett volna.
Hegyirabló Ahogy előttem is írják. Szedd le a Fraps-ot és nézd meg mennyi FPS-ed van. Minden játékon belül állíts grafikát úgy, hogy ne akadjon. Nem is értem a kérdésed, ez teljesen alapvető dolog mindenki részéről, aki gépen játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz
Hegyirabló #40328 üzenetére
Ömm nem akarok ironikus lenni, de mondjuk a játékok beállításával játszatsz, és egy fps mérővel tesztelsz?
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hogyan kell beállítani egy videokártyát, hogy optimálisan menjen? Tehát szép is legyen, és gyors is, ne szaggasson, stb. Konkrétan a saját kártyám esetében érdekelne, ATi Radeon Sapphire HD 7870 2GB.
Nagyon rég óta gépezek, de sosem gondoltam ebbe bele mélyebben.
Köszi!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #40320 üzenetére
Nem egy benti pályán kéne tesztelnie a srácnak, kinti részeken sokkal kevesebb FPS lenne.
Különben 1200/1600-on lévő 7790-en sem fut a Crysis 3 ultrán 1680x1050-en élsimítás nélkül sem.[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Darth-anyán #40322 üzenetére
Koszonom
-
Belako
tag
Hola!
Valakinek produkált hasonlót Asus 7790 directcuII 1gb-s vga:
Kifagy, kékhalál, újraindulás?
Találkoztam hasonlóval, és azt szeretném tudni hogy ez általános jelenség.
Köszi
B. -
Darth-anyán
tag
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Taifa Díaz #40320 üzenetére
Fantasztikus. Ha ennyire érted a dolgod, akár neki is válaszolhattál volna. Hirtelen ezt találtam, gondoltam kiindulásnak nem rossz. Ha más tud jobbat, úgyis belinkeli. Hidd el, segíteni akartam...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
3.Aragorn #40312 üzenetére
Hát ez éppen maci f**ára vitézkötés, mert a kollégát az érdekelte volna, játékokban hogy teljesít két konkrét típus, ez meg csupán a puszta fizikai adatok alapján állítja sorrendbe a diszkrét VGA-kat.
A helyében inkább a keresőbe írnám be a kártyát és egy konkrét címet, pl. Crysis 3 on HD7790: és lássanak csodát, rögtön van is találat -
NFree
addikt
Egy alapot talán de ugye azt is lehet valamennyire tuningolni, de hosszú távon nem nagyon éri meg kihalytani a vga-belét, mert hamarabb tönkre megy , ebben a felállásban viszont én inkább néznék egy sima tuningolt példányt,és annyit az is tud 24/7 re mint a mátrix , ezeknek a dögöknek 1 előnyük van a marha erős vrm, és a + fesz amivel meg lehet küldeni szegény gpu-t rendesen, de nem hosszú távon sajnos.
Én a te helyedbe biztos a mátrixot venném , mert szeretek tuningolni, de csak 3d markok erejéig használom extreme módon a karikat, egyébként alulfeszelve visszavett órajlekkel használok mindent, de ez én vagyok.
Te dönsd el mire van igényed de ha csak játék akkor egy sima ASUS Radeon R9 280X DirectCU II is megteszi.
abban is van már elég tuning potenciál 24/7 re , ha viszont van lé szarásig akkor mindíg azt vedd ami megtetszik, mert addig úgysem nyugszol míg meg nincs a cucc.[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Asus r9 280x matrix platinum megéri a 110k -s árát ??
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok olyan oldalakat írni, ahol újabb kártyákat össze lehet hasonlítani sok modernebb játékban? (konkrétan GTX 650 Ti vs HD 7790)
Köszönöm
-
Nincs mit.
Ez az alja, kb egy 6670 GDDR5 szintjén lehet. Sok csodát nem kell várni tőle, de alacsonyabb felbontáson és a beállításokat visszább véve azért lehet vele játszogatni. Ha van még kess, akkor ezen azért érdemes elgondolkodni: ASUS R7 250 GDDR5 20 ezerért, jelentősen erősebb, mint az R7 240-es (majdnem 7750 szint). Ebben az ársávban használtakat nem nézve nincs erősebb. Lefelé csak jóval gyengébb kártyák vannak.
Táp mellett alaplapot is nézd azért meg, régi nForce és intel chipsetek nem szeretik az újabb Radeonokat. Kérdezz majd be ide.
Zöld oldalon GT 640 GDDR5 van, ez az R7 240 GDDR5 és R7 250 GDDR5 között van, előbbihez közelebb. 20k kürül megy ez is.
-
Ez esetben viszonylag erős vga-t is lehet a gépbe rakni. Így mindenképp kellene, hogy mennyi a max, amit rá tudsz szánni a vga-ra. Illetve hogy mehet e használt is, vagy csak újban gondolkodsz e.
Tápot azért ki kellene deríteni, mert ha valami veszélyes fajta, akkor záros határidőn belül azt is cserélni kell, nehogy elhalálozása közben vigye magával a gépet a sírba.
mod: R7 240 GDD5(!) - 17k kezdésnek. Lehet menni lefelé és felfelé is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ryle
tag
Sziasztok!
A kérdés nem tudom ide tartozik vagy nem, de remélem ti tudtok nekem segíteni.
Rendelkezem egy ati radeon hd 5450-el ( 1gb-s változat ) és azt mondták hogy nem igazán alkalmas játékra.
Milyen kártyát vegyek, ami olcsó és viszi normálisan a játékokat ?
Válaszokat előre is köszönöm!
UI: Olcsó, sajnos tényleg a legalsó kategóriában kell gondolkozzak...mert mostanában nem vett fel a pénz.
-
blau24
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Vásároltam egy Lenovo G580 típusú laptopot:
Intel Dual Core B960
[link]
Integrált Intel HD series
Dedikált Geforce GT635M
[link]A laptopot HDMI kábellel összekötöttem egy LG42LM620S tv-vel.
Szeretnék BD ISO illetve 3D ISO filmeket nézni, a sima BD ISO-val nem volt gond, mondjuk néha mintha akadozott volna, viszont a 3D teljesen nézhetetlen, a kép is és a színek is botrányosak, PowerDVD 13-al és TotalMedia Theatre 6-al is próbáltam, elindítom a filmet majd bekapcsolom a lejátszó programba a 3D-t aztán pedig a tv-n és olyan a kép szemüveggel mint nélküle...
Az Nvidia vezérlőpultban be akartam állítani, hogy a lejátszó programok a dedikált kártyát használják de nem engedi csak az integráltat, játékoknál viszont igen, az integrált pedig ha jól látom nem támogatja a 3D lejátszást. Próbáltam telepíteni a 3D Vision-t is de a telepítés végén mindíg kiírja, hogy nem található megfelelő adapter, olyan mintha nem látná a dedikált kártyát.Köszönöm,üdv
-
Garada
őstag
válasz
Taifa Díaz #40302 üzenetére
VRM hűtés hiánya a gond semmi más