Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Nyomtató topik
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok.
Segítségetek szeretném kérni.
Van ez a konfig:- FSP Aurum Gold 700W
-4790k
-780Ti (EVGA)
-2HDD + 2SSDTehát azt szeretném tudni hogy SLI-ben még egy ilyen kártyát meg tud a hajtani a fenti tápegység vagy nagyobbat kellene venni.
Köszi válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi1984
csendes tag
Üdv.
Nem tudom hová írhatnék még,de megpróbálom itt is ezt feltenni ezt a kérdést hátha találkozott már itt valaki ezzel a hibával. Eddig csak steames játékoknál fordult elő ez a hiba. NFS Rivals,AC4 működik gond nélkül.
A hiba pedig a következő,hiba kód szerint:
directx device present failed device removed dxgi error device hung
Ezt a hibát a Call of Duty Ghost-tal és a Grid 2-vel egyaránt csinálja a rendszer.
Egy Gigabyte 780Ti-ről van szó. Átraktuk amúgy ezt a kártyát egy másik gépbe is,de ott is ezt csinálta,de egy másik 780-nal pedig nem ua. a gépbe nem. Steam fórumokon olvasgattam erről és ott eléggé különböző konfigokkal fordult elő ez a hiba, Nvidia-val és Ati-val egyaránt. A Youtubeon van pár videó ami ezzel foglalkozik,de egyik sem vált be egyedül a Cod-nál tudtam azt elérni,hogy csökkentettem EVGA Precision X-el a kártya prociórajelét 20Mhz-el és láss csodát működik,igaz nem értem,hogy miért! Ugyanez a Grid-nél nem működik.Segítségeteket szeretném kérni!
Előre is köszi. -
Sipi1984
csendes tag
Üdv.
Van egy Gigabyte 780Ti-m, és állandóan max órajelen van a kártya és 50 fokos holott az órajelnek vissza kellene ugrani, olyan negyedére,ha nincs komoly használatban,ja és kb.30 fokosnak kéne lennie.
Valakinek valami ötlete?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd