-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok.
Segítségetek szeretném kérni.
Van ez a konfig:- FSP Aurum Gold 700W
-4790k
-780Ti (EVGA)
-2HDD + 2SSDTehát azt szeretném tudni hogy SLI-ben még egy ilyen kártyát meg tud a hajtani a fenti tápegység vagy nagyobbat kellene venni.
Köszi válaszokat.
-
Sipi1984
csendes tag
Üdv.
Nem tudom hová írhatnék még,de megpróbálom itt is ezt feltenni ezt a kérdést hátha találkozott már itt valaki ezzel a hibával. Eddig csak steames játékoknál fordult elő ez a hiba. NFS Rivals,AC4 működik gond nélkül.
A hiba pedig a következő,hiba kód szerint:
directx device present failed device removed dxgi error device hung
Ezt a hibát a Call of Duty Ghost-tal és a Grid 2-vel egyaránt csinálja a rendszer.
Egy Gigabyte 780Ti-ről van szó. Átraktuk amúgy ezt a kártyát egy másik gépbe is,de ott is ezt csinálta,de egy másik 780-nal pedig nem ua. a gépbe nem. Steam fórumokon olvasgattam erről és ott eléggé különböző konfigokkal fordult elő ez a hiba, Nvidia-val és Ati-val egyaránt. A Youtubeon van pár videó ami ezzel foglalkozik,de egyik sem vált be egyedül a Cod-nál tudtam azt elérni,hogy csökkentettem EVGA Precision X-el a kártya prociórajelét 20Mhz-el és láss csodát működik,igaz nem értem,hogy miért! Ugyanez a Grid-nél nem működik.Segítségeteket szeretném kérni!
Előre is köszi. -
Sipi1984
csendes tag
Üdv.
Van egy Gigabyte 780Ti-m, és állandóan max órajelen van a kártya és 50 fokos holott az órajelnek vissza kellene ugrani, olyan negyedére,ha nincs komoly használatban,ja és kb.30 fokosnak kéne lennie.
Valakinek valami ötlete?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 580 NITRO+ (8GB GDDR5 256bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Gigabyte RX 6750 XT GAMING OC 12G
- ASUS GeForce RTX 4060 Dual EVO OC 8GB - Új, 3 év garancia
- Hibátlan, másfél hetet ment, gyártói garanciás - ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC
- ASUS GTX 1660S Phoenix OC (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest