- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
Hali!
AGP-s Geforce 6600-as ventimotorja kerreg. Ha leszedem a ventit, ez a kicsi borda elég rá?
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Régi VGA csíkoz, ha a hátsó felső sarkát megemelem, normális képet ad. Olvastam a reballról, az megoldás erre? Megéri?Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
HIS 3870-en frissen berakva Asrock 939A790GMH-ba.
Kiegészítő 4 pin ATX nincs rádugva a lapra: gép indul, kép nincs
Kiegészítő 4 pin ATX rádugva az alaplapra: gép nem indul (zéró reakció a bekapcsra)Műszerrel megmérve szakadás nincs, táp is, vezeték is jó, alaplapi csati is OK.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Hol lehet utánanézni, h a GV-N570OC-13I-ra referencia NYÁK-e, azaz felmegye-e rá a Twin Turbo II (Windforce 3X helyére)? Se a Gigánál, se a fórumokon nem találtam erről infót.Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Tud vki esetleg arról, h a Gainward 8800GT Golden Sample 1GB inkompatibilis lenne hardverrel v szoftverrel?Az XP installnál szaggat a telepítő, félúton vga.inf hibára hivatkozva kidob, a Win7 telepítésnél meg minden egyes képre perceket kell várni, és utána is diavetítés zajlik.
Az OS-k jók, minden más pc-re vígan fölszaladnak.
Sajnos nincs lehetőségem alkatrészcserékre.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
8800GTS 512-n 340.12-es driver DVI-on Samsung LS22CM-en nem adja be a GPU scalinget (natív alatti desktop felbontáshoz). Konkrétan az egész scaling menüpont hiányzik.Neten nem találtam erre megoldást.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Üdv!
Létezik, h Nvidia 342.01 legacy driverben nem lehet beállítani az órajelet? 8800GTS512-nél downclockolnék, vele a fant, mert idegesít a hangja.Esetleg van más mód órajelállításra? A Rivatuner felülete horror, ntune csak nv-s chipsetekhez van.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Üdv!
Afterburnert használok downclockolni a VGA-t, de játék közben 1x csak felbőg a hűtés, mire alt+tabbal desktopra váltva azt látom, h az eredeti órajelen fut a kártya, mielőtt visszaugrik 2D-re.
Ez vmi bug v tényleg semmi haszna az Afterburnernek?Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
válasz Apollo_21 #72698 üzenetére
Giga EX58-UD4; Xeon W3580 3.33GHz; Mugen 2; GTX580; 3*4GB Hynix DDR3; Seagate 1TB
w7 64 bit (pár hetes a konfig); legacy driver 391.35 (utolsó, ami jó a gpu-hoz)
Tudom, h fölmelegszik, de épp ez az, h nem szabadna a beállított órajelek fölé ugrania (amik az elérhető legalacsonyabbak).
Ehelyett bmelyik játékban (wows, warthunder, xcom, minden egyéb) egy idő után alt+tabozok, és látom, amint a gyári órajelekről ugrik vissza először az általam beállítottra, majd 2d módba.
Desktopon 41 fokos a kártya, és amíg működött a progi, addig 3D-ben 59 fokig kúszott fel. Pár napja viszont már 81-eket produkál, és azért csak annyit, mert inkább kilépek a game-ből.Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
válasz Csupingo #72704 üzenetére
Hardveresen a kártya és a hűtője okés. Földobtam a gpu-z-t, meg néztem az Aida64-et, de uazokat írják ki, mint az Ab.
Régebbi drivert nem akarózik feltenni, mert pl. a 342-es bsodolt korábban, h OS reinstall lett a vége.
Szoftveres a probléma: nem működik rendesen az Ab. Mintha a driver v OS felülbírálná időszakosan, v vmi ilyesmi.
Teszteltem újra Wt-ben, de most megállt a beállított órajeleken, ezzel együtt a 60 foknál, ah azt az első napokban tette.
Kezdek arra gyanakodni, h a mobo instabil (vannak egyéb problémái is).
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
Üdv!
GTX680-ra a TwinTurbo II 4pinje van rákötve, de idle 75%-on pörög a venti (ez a minimum,
amit Afterburnerben be lehet állítani), ami nagyon hangos.
Van 1 3 pines csatija is a hűtőnek, de az úgy nézem nem kompatibilis a VGA-val.
A manual használhatatlan.Mit lehet ezzel kezdeni?
Mindig minden mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest