-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34766 üzenetére
Jók a HP gépek, csak ugye nem tervezték be, hogy többet kell bírnia a tápnak, mint az eredeti összeállítás áramfelvétele.
Ne búsulj. Először próbálj meg egy tápot kölcsönkérni, de legalább teszteld le a kártyát valakinél, hogy rendben van-e. Aztán ugye nem égrengető összeg egy fincsi 400-450 wattos táp... -
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34763 üzenetére
Maga a proci is megeszi a magáét: 63.13 Watt (Stop Grant mode) / 118.75 Watt (775_VR_CONFIG_05A)
Fogalmam sincs, hogy az összterhelés mennyi, de hogy a tápod nem ad le 250 wattot, az biztos.Ha a VGA nem kap elég szuflát, elképzelhető, hogy nem mutatkozik az eszközkezelőben.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34761 üzenetére
Ezen az oldalon kattints csak a System Requirements gombra. Azonnal kiderül, hogy "400 Watt Power Supply is required."
Szóval kevés a tápod neki. -
IstvánLászló
őstag
válasz
Biluxzsolt #34758 üzenetére
Mijen konfigot használsz 250w-os táppal,meg kérdezhetem.
A mostani vga-k 100-150w-ot is fogyaszthatnak. -
djdaniel
senior tag
válasz
Biluxzsolt #34758 üzenetére
szerintem kevés neki a 250w-es táp.
egyébként milyen táp ? hp ?videokártya másik gépben megy ? gpu melegszik ? többi kimeneten sem add képet ?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #34749 üzenetére
[Erre] valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Elfelejtettem a film címét
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest