Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
sesomaru1989 #45187 üzenetére
Íme egy pár aktív átalakító.
-
varmi2
nagyúr
válasz
sesomaru1989 #45184 üzenetére
Az eyefinity akkor működik, ha a displayport átalakító az aktiv átalakító. Ha passzív, akkor az a gond. Az aktív átalakítók 8-10k körül indulnak. Csak ezekkel lehet aktiválni az eyefinity-t.
Más megoldás:
Shaphire márkának van FLEX verziós kártyái, ennél nincs szükség se displayportra, se displayport hdmi aktív átalakítóra. -
válasz
sesomaru1989 #34769 üzenetére
Nekem jelenleg egy 2 ventis/nagyon halk/ 7770 van,alapállapotban 30-33 fokos,játék után 40 körüli.
-
válasz
sesomaru1989 #34755 üzenetére
Én nemrég adtam el a 6670-et,szerintem nagyon jó kártya.
Nekem Sapphire Radeon volt,aktív hűtéses,kicsit hangosabb volt a jelenlegi kártyámnál,de ha olcsón akarsz jót akkor a 6670 neked való.
A mostani játékok többségét is lazán vitte 1280x1024-es felbontáson medium-high beállitáson. -
varmi2
nagyúr
válasz
sesomaru1989 #34753 üzenetére
Nem fog problémát, vagy lassulást okozni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989 #34219 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok az eredményre.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989 #34217 üzenetére
Nem érdemlek köszönetet.
Elképzelhető, hogy az első bekapcsolás alkalmával bemelegszenek a csatlakozások, és a hőtágulás miatt másodszorra már passzos minden. Ezért mondom, hogy egy "takarítás" talán segít, nem lesz gond az esetleges korrózió.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989 #34215 üzenetére
Szerintem érintkezési gond. Pucold meg a csatlakozásokat.
-
helkis
veterán
válasz
sesomaru1989 #33612 üzenetére
semennyire..
az a kártya azért van, hogy adjon képet..
(#33611) artiny - [link] itt mindent megtalálsz..
(#33610) zsistvan - frissíts biost a lapban, esetleg próbáld meg nem az első pci-e slotba tenni, ha elindul tiltsd az onboard vga-t, és próbáld meg újra az elsőben..
-
Kerto
tag
válasz
sesomaru1989 #33102 üzenetére
A 8400gs-nél szerintem manuálisan nem lehet állítani az rpm-et. A kártya szabályozza magának jobb esetben,vagy pedig fixen megy. Üdv
-
Rivaul
addikt
válasz
sesomaru1989 #28770 üzenetére
Inkább az nvidia vezérlőbe állítsd. Nem az a baj hogy nincs rá igény hanem hogy az átlag felhasználónak fogalma sincs hogy mi is az a kártya. Én mindig vágytam 1-re de akárkinek mutattam csak annyit kérdeztek: mi kerül ebbe ennyibe?...
-
Rivaul
addikt
válasz
sesomaru1989 #28768 üzenetére
Nem sokan használunk szerintem quadro-t
Amúgy a kép kiterjesztésén kell variálni kezd el klónozni, kiterjeszteni stb amit enged. Régen én is csináltam s nem minden opcióba hajlandó továbbjátszani a filmet játék mellett. Csak azt nem tudom melyik volt a nyerő így neked kell végigzongoráznod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd