-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabi.tamas
csendes tag
válasz
syberia #34792 üzenetére
Sarokban van, de a lényeg: Soha többé nem eszek forró levest a gép közelében. Ontja magából a párát és amondó vagyok, hogy ez volt a ludas. Persze nem egyszer ettem gépelőtt
, így hiába tisztítom a gépet a zsíros pára nyomot hagyott gondolom és kb 2-3 év alatt ez most ki is bukott. Mondjuk legalább ezzel is okosabb lettem. Már csak reménykedek hogy maradandó kár nem keletkezett sem az alaplapban, sem a videokártyában, se a tápegységben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2x GIGABYTE GTX 460 OC Rev. 1.0.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest