Hirdetés
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- 3D nyomtatás
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz
Lézerparaszt #60555 üzenetére
Melyik Crysis?
-
Dot
őstag
Sziasztok,
A GTX670-es fórumból irányítottak ide, hátha tudtok segíteni.
GTX670-es VGAm van. Nemrég beszereztem egy UE40F6100AW 40" F6100 6-os sorozatú 3D Full HD LED TV-t.
Ha jól tudom az nvidiának van 3d támogatása. Valahogy össze lehet hozni ezzel a 3d tv-vel, hogy a játékokat 3D-ben jelenítse meg? És ne csak a TV alakítsa át 2d-ről 3d-re?
HDMI kábellel van összekötve a 2 eszköz. -
Dot
őstag
Helló!
Melyik az erősebb? Intel® HD Graphics 2500 vagy Nvidia GeForce 210 1GB? -
Dot
őstag
válasz
agressiv #32227 üzenetére
haha, de igen! és most msi afterrel lehúztam amennyire tudtam 316MHz-re + ramot is és 20W-al kevesebbet fogyaszt a gép. Gondolom ezzel az élettartalma is nő. Mivel használtan vettem nem tudom mennyire volt nyúzva, szóval lehet számít.
Volt 275-őm azt tudott, meg volt 295-öm is, az is.TÉNY, hogy így is jobb mint az ATi! pár napig volt 4890-em ami azt csinálta, youtube videóról felhúzta az órajelet valamennyire, nem max-ra! Bármilyen 240p-s szarnál is!! Megy a videó, pause, játékot indít! Persze a gpu órajele még mindig energiatakarékoson ment!
bugos szar..
nem hiába van külön topikja az ati drivernek!
1 hétig használtam, de több hajam hullott és őszült meg mint ami óta gépem van!
speedydb23:
Borda mennyire meleg? -
Dot
őstag
válasz
d3lete #32219 üzenetére
SP1 van a gépen, összes frissítéssel, mindent amit tudtam kikapcsoltam/úgy nézett ki a win mint a 98-as
/
kiléptem az összes progiból.
GPU-Z nél a szenzoroknál meg sem moccant 648-ról!
De régebben, játék közben is vissza vette a teljesítményt mikor olyan helyzetben/helyen voltam. Bár akkor nem volt két monitorom, az lehet, hogy most az a baja? a 19"-es mellé egy 15"-ös van kötve, amin az "oldalsáv" gatgetei vannak, ezek régebben is voltak, csak nem a 2. monitoron.TTomax:
Feltettem a 314.22-est, és úgy próbáltam a fentit. /fentieket azzal is megcsináltam, mármint a kikapcsolát/ -
Dot
őstag
Hali!
Van egy olyan kis problémám, hogy nem akar energia takarékos módba menni a vga-m.
GTX 285
Kb 3-4 hónapja vettem, elötte ati volt, nem telepítettem újra a gépet, azt hittem az okozza + azóta voltak rejtélyes direct x errorok + érdekes dolgok.
(pár napja 1 gépet csináltam amibe áttettem a vga-t abba jól működött windowsba 300mhz-en járt)
Ma újra telepítettem a rendszert, és még mindig nem megy 300MHz-re! De a dx error és a többi dolog megoldódott!!
Valakinek valami ötlet erre? Valamit be kéne kapcsolnom?
MSI Afterburnert használok(de nem húzásra) szeretem játék közben látni, hogy mennyire van kihasználva a vga + szeretem túlhűteni!
(az ati előtt fél évvel egy gtx275-öm volt annál is ugyan ezek a progik voltak, az működött, sőt volt 1-2 játék amibe 400mhz-en ment mert olyan régi volt a játék, hogy nem kellett neki sok kráft. Emiatt gondolom, hogy windowsba mindenképpen 300MHz-en kéne járnia! max fel- felugrál! de ez fixen 648MHz..) -
Dot
őstag
Ebben itt tud valaki segíteni?
-
Dot
őstag
Ebben itt tud valaki segíteni?
-
Dot
őstag
válasz
BomiBoogie #27493 üzenetére
Jó, de hogy tudnám középre varázsolni?
Elvileg 59Hz-en megy, ez lehet a bibi. 75Hz szeretnék! De 60 is megfelel. Azt azért megjegyezném, hogy gtx275, gtx295, 8800gt nvidiákkal és HD3000 intel igp-vel semmi gond nem volt. -
Dot
őstag
válasz
BomiBoogie #27488 üzenetére
A kép helyzetét a monitoron.. monitorom felbontása 1440x900, ezt állítottam a játékban is.
-
Dot
őstag
Ez mitől van?
-
Dot
őstag
Meg van mi a baj!
Először is egy hosszú szép magyar anyázás az amd-nek.
Mert ha elindítok egy youtube videót felhúzza 500MHz-re a gpu-t és úgy hagyja amíg ki be nem zárom a youtube oldat, bármit csinálok ha leállítom és elindítok 1 játékot se változtatja az órajelet, csak ha bezárom a youtube fület!Szánalmas, hogy egy 360p-s videóhoz órajelet kell emelni.. A HD3000-es IGP nem tett ilyet..
Asszem ez volt az utolsó ATi/AMD cuccom. Nvidia FTW. Peace. -
Dot
őstag
Hali!
Tegnap vettem egy HD4890-et. 9800pro-m után ez a 2. ati(amd) kártyám.
Feltettem a 13.1-es catalystot, azt írta az oldal ez a legfrissebb.
Elindítottam pár játékot de eléggé nem azt hozta amit vártam.
Mivel 2 monitorom van így real-timeba néztem a ccc-ben és a gpu-zben az órajelet ami a játékok alatt is 500MHz, a 850 helyett. Tehát nem kapcsol át performance-ba. Hol kell beállítani/engedélyezni, hogy ezt megtegye?Azóta felraktam a 12.1-et ugyan ez. Volt windows reinstall. Miután betölt a windows, 5-10 percig jól működik, 240MHz-en van windowsba, játékba 850. Az idő teltével viszont beáll 500-ra! Játékban és windowsban is!
A kártya a rossz vagy driverrel vannak gondok? -
Dot
őstag
Hali!
Tegnap, osztálytársam jelezte, hogy nem ad képet a gépe, a dedikált vga-val, de integrálttal igen. Elhozta, hátha tudok vele valamit kezdeni/pl. kisütni/
Mikor szemre vételeztem az x850pro-t feltűnt, hogy picit poros a ventilátornál a borda. Belefújtam, semmi, másik oldalról sem. Lekaptam a hűtő burkolatát, ekkor egy igen elképesztő látvány fogadott, 2cm vastag por/szösz/tömítés volt a borda előtt! Ezen nem, hogy levegő, de víz sem folyt volna át! Itt szerintem meg is találtam a hibát. Valszeg szét égett a gpu?! Vagyis szerintetek is? Gondolom az 1. ötlet, hogy süssük meg nem segítene!?
Maga a borda kissé barnás, sötét narancssárgás. Egy öngyújtóval hasonló színű foltot tudtam rá varázsolni azaz égetni.A gépe kompletten vettél pár hónapja, persze használtan! Tipp: Aki így vesz gépet, nézze át alaposan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...