Hirdetés
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcok94
senior tag
Hello,
pár napja írtam hogy szarakszik a vga-m, Sapphire R9 280x Vapor-X mit mondtam nagyon melegszik.
Thermal pad-k cserélve és pasztázva is volt. Evvel annyit értem el hogy nem add be fehér képernyőt illetve ilyen csíkosat, de wotozás közben 70-80-90 fok között ugrál igen magas venti fordulat szám mellet.
valami más hűtővel jobb lenne vagy a kártya végét jelenti?
köszi
-
Akcok94
senior tag
hogy mondjam mikor elkezdtem furmark-l cuccal nézni akkor semmi baja,
de gpu usage 99%-100% akkor 90 fok fölé is menne valami gyengébb furmark olyan 75% gpu usage 75 foknál megáll. de netezés közben felmenne a ventilátor fordulatszám és fehér képernyő.szerk.: új thermal padok vannak 1mm vastag 6W/mK és mx4 paszta.
[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
hello,
volna egy sapphire r9 280x vapor-x-m, nagyon melegszik még netezés közben, és néha fehér képernyőt add be és hello.
Mennyire járja a végét? Vagy esetleg valami más baja van?
köszi
-
Akcok94
senior tag
Hello,
Gad pad-t vennék a vram-ra mert szét szedésnél egy-kettő cserelesre szorul. Milyen vastagságú kell? Sapphire 280x a kártyám.
Köszi -
Akcok94
senior tag
Hello,
Gad pad-t vennék a vram-ra mert szét szedésnél egy-kettő cserelesre szorul. Milyen vastagságú kell? Sapphire 280x a kártyám.
Köszi
-
Akcok94
senior tag
üdv,
olyan problémám volna hogy ha hdmi kábel van bedugva akkor a kép ilyen zöld és furcsa színekben pompázik, de a dvi van akkor semmi baja? Ez mit jelenthet?
Köszi
-
Akcok94
senior tag
hali,
nekem van egy AMD HD6970-s kártyám(vízzel hűtve), azt vettem észre hogy terhelés alatt mintha sípolna(ciripelne) vagy nem tudom milyen hangot ad ki, először tápegységre gondoltam,de az most a gépen kívül van és külön hallgattam és semmi, így maradt a videokártya és onnan jön, mi lehet a problémája?
köszi. -
Akcok94
senior tag
válasz
energy4ever #33268 üzenetére
nem nagyon mert ezek a kártyák kazánok főleg ha egymás alatt van 3db, úgy kb egy felszálló vadászgép hangja lenne. víz lenne az legjobb megoldása.
-
Akcok94
senior tag
üdv,
újra gap pad-ztam egy videokártyát és vastagabbat raktam bele, és látszik hogy kicsit nyomja ez probléma lehet a későbbiekben? -
Akcok94
senior tag
üdv,
melyik az a legolcsóbb újonnan/használtan videokártya amely képes 2 monitort(vagyis egy monitor és egy lcd tv kezelni full hd-be) és van rajta hdmi hang kimenet, mert egy keveset fogyasztó költségegben nem az egett szagató gép kellene netezni es filmet nézni.[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
üdv,
elkezdtem húzni a kártyámat de már 20-20mhz elkezd a monitor így furán rezegni csíkozni, HD5850 Sapphire Extreme a kártyám, akkor ez nem éppen tuningos példány?szerk.: mivel járnék jobban egy HD5850 CF vagy HD6970 kártyát néztem, melyik lenne a jobb megoldás játékra?
[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
üdv,
van egy sapphire hd5850 kártyám, mennyire lehetne felhúzni? MSI afterburner szeretném, most 725 core clock és 1000 memory clock órajelen van. -
Akcok94
senior tag
üdv,
olyan problémám lenne hogy a Catalyst-t feltelepítettem a Sapphire HD5850 kártyámhoz, de nem látok benne olyat hogy teljesítménynél a videokártya húzást ventilátort sebességét, ez valami fajta bugg? nem a legfrissebb van rajta hanem a 13.4
[link] -
Akcok94
senior tag
üdv,
olyan videokártyát keresek amely képes két monitort 1920x1080p kezelni és legyen rajta HDMI hangkimenet, nem kell a legjobb, olcsóság kéne mert csak netezni és filmezni kéne a gép és a cél a minél kisebb fogyasztás.
köszi előre is. -
Akcok94
senior tag
üdv,
volna egy Sapphire hd5850 kártyám 2gb verzió, ez mellé csak ugyanúgy csak 2gb verzióst kártyát rakhattok crossfire-be? -
Akcok94
senior tag
hali,
annyit szeretnék kérdezni hogy a Club3d márka az milyen is? -
Akcok94
senior tag
hali,
annyi kérdésem lenne, mi a baja a videokártyának ha kis négyzetek ugrálnak a képernyőn, mi lehet a gond? -
Akcok94
senior tag
és ha alaplapra kotnem ra a gpu ventijet? mit csinalna?
-
Akcok94
senior tag
válasz
BomiBoogie #26726 üzenetére
ez micsoda?
szerk.: köszi Rivaul majd holnap világosba megcsinálom, addig meg csak egy kártyát használok.
[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
válasz
BomiBoogie #26724 üzenetére
de játék közbe nem is pörög így jó hogy túl melegszik.
meg a catalyst nem engedi állítani a ventilátor sebességet .
meg hibásnak nem gondolom mert megcsinált egy 3DMark tesztet és igaz a végére 80C fokos volt de kibírta.
[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
hello,
annyit kérdeznék hogy vettem ma egy XFX HD4830-t a dupla slotos változatot.
Windows indításakor még a ventilátorja rendesen pörög (meg talán netezés közbe is),de ha elkezdek játszani vagy benchmark csinálni leáll a ventilátorja és kék halállal kifagy, mi lehet a gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háború Izraelben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...