Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
slett27 #2998 üzenetére
Elméletileg igen (4870 is tudott menni a 4850-esl 4850-es órajeleken) De gyakorlatilag nem vennék rá mérget.
maat23 Ezekhez a rajzoló VGA-khoz nem értek, de azt tudom, hogy ami rajzba kafa, az játékokba nem annyiara. Míg ami inkább játékos, az tuti hasznosabb a mostani integráltadnál rajzban is. -
maat23
csendes tag
Sziasztok!
Egy Nvidia Quadro Fx1400-as kari vásárlása van tervbe véve, találtam egész jó áron egy használtat. Legfőképpen munkára kéne, Solidworksben rajzolok, az alaplapi integráltat szeretném vele kiváltani. A kérdésem az lenne, hogy van-e értelme megvenni, tapasztalható gyorsulást fog okozni? (pl ha egy összetetteb modellt forgatok most szaggat) A gépem: Athlon 64X2 4200, 2Gb DDR2. Valamint azt olvastam a chip megegyezik a mezei 6800-ban találhatóval, játékok hogyan futnának rajta, pl.: NFS Most Wanted, Sims2?
Előre is kösz.
Ati
-
slett27
addikt
ASUS HD 5770 és egy HD 6770 tud menni CrossFire-ben egy ASUS M4A79XTD alaplapban szerintetek ? Köszi előre is a segítséget.
-
RootRulez
félisten
válasz
csucsbicep #2996 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Sirandrish #2993 üzenetére
Nekem volt egy 8800GTSem és ott nem segített a downclock sem. 2 nap alatt már el sem indult, csak fekete kép fogadott.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
lehet ez akár több év is, de lehet, holnap rossz lesz. Nem lehet kiszámolni. Ha nem játszol vele, akkor pár hónapot ki kell neki bírni bőven hiba nélkül, főleg, ha még az órajeleken is visszább veszel.
RootRulez: most te engem 2mp-el
-
RootRulez
félisten
válasz
Ki tudja, lehet ellennél változtatások nélkül is fél évig, de lehet, ha lejjebb veszed is elhal hétvégén... De az órajel csökkentéssel mindenképp nő az esély (feltéve, ha használni fog neki)
-
Sirandrish
legenda
válasz
csucsbicep #2991 üzenetére
ÉS ilyenkor amúgy mennyi időm lehet még ha mondjuk nem erőltetem, ergo nem játszom minecraftnál keményebb gamet ?
RootRulez ez a kérdés neked is szól
-
RootRulez
félisten
válasz
Sirandrish #2988 üzenetére
Hát ha 60 fok, az messze nem melegedés. Visszább kéne venned a memória órajeleit kicsivel, hátha azzal kitolod a végső búcsút, így lesz időd másikra pénzt gyűjteni.
Váá, mire megkomponáltam csucsbicep beelőzött.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Sirandrish #2989 üzenetére
Igen valószínű, hogy kezd elszállni. Annyit tehetsz még, hogy csökkented az órajeleket. Bár a romlást nem állítja meg, max csak egy ideig orvosolja.
-
Gabesz144
senior tag
válasz
Sirandrish #2988 üzenetére
MSI Afterburner progival próbáld meg.
-
Sirandrish
legenda
Nah.
Everestet ON, COD4 ON...
A Kártya nem melegszik 60 fok felé és ami még nagyon érdekes hogy ha amint széthullik a kép..nyomok egy alt+tab combot majd egyből visszalépek a játékba, újból tökéletes kép fogad, majd 1perc múlva újra széthullik, ezután szintén alt+tab-al helyreáll..
Ezek szerint akkor a VGA elszáll lassan? -
Sirandrish
legenda
-
RootRulez
félisten
válasz
Sirandrish #2983 üzenetére
Mérned kéne hőfokokat, ha nem vészesek akkor gyűjtögethetsz új VGA-ra.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabesz144 #2984 üzenetére
Hát annak nagyon örülnék ha megdöglene
DJ WOKKY hát jah, terhelés alatt jön elő. Túlmelegedésre gondoltam én is vagy legalábbis reménykedtem benne de nem hallom hogy felpörögne a kártyán a venti.
Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik hogy több mint egy éve nem volt kitakarítva a VGAA felbontás minden esetben 1680x1050...mármint a játékoknál és az asztalon is..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
a kártya melegedése adatokban kifejezve mit mutat ? Nem poros a kártyád és a hűtője ?
Furmarkkal terheld meg, nyilván csak terhelés alatt jön létre a hiba, csak kíváncsi vagyok a teszt alatt is előjön e. Félek a memória hiba lehet az oka...
Mivel mondottad, ha ki tudsz lépni a játékból, akkor az asztalon helyreáll a rend.
Esetleg eltérő a felbontásod a játékban használtakkal, ill. az asztalon lévővel ??
Esetleg nézd meg másik kártyával is. -
Gabesz144
senior tag
válasz
Nagy az esély rá hogy haldoklik a 8800Gt kártyád.
Mostanában igen sok 8800-as adja meg magát. Valami túlmelegszik rajta, szerintem a memória lesz a hiba oka. Meg kellene próbálni egy másik kártyával így a legkönnyebb kizárni a hibát. -
Sirandrish
legenda
Heyho mindenki!
Lenne egy igen komoly problémám és szerintem a VGA lehet a ludas de mivel nem igen értek hozzá így a májerekhez fordulok
Szóval az van hogy az eddig tökéletesen működő gépem tegnap elkezdett érdekes dolgokat csinálni.Probléma: ha valamilyen komolyabb grafikai alkalmazást futtatok (CoD4, Sun, Dead Space 2) akkor kb 30-120sec után széthullik a kép, nem látni semmit, néha annyira semmit hogy kilépni sem tudok az adott játékból.
Ami számomra érdekes ha nem játszom akkor tökéletes, illetve gyengébb cucc, pl Minecraft tökéletesen működik és semmiféle hiba nem jelentkezik...illetve ha a kép széthullása után sikerül kilépnem a játékból akkor az asztalon is rendes, hibátlan kép fogad..Mi lehet a gebasz?
-
RootRulez
félisten
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
Ha erősebbet adnának is elállhat a cserétől (de ugye ki állna el) Ha nem ugyanolyan terméket kapsz, már nem vagy köteles elfogadni. Ekkor levásárolhatod a számlán szereplő összeget (tehát nem az elromlott kártya legutolsó listaárát, ami ugye általában kevesebb) vagy visszakéred a pénzt.
Ez azoknak érdekes, akik a válság közepén megvették a 4870-esüket 80K környékén és most berosál.
Azért 80-ért most kicsit durva karikat kapunk, de be is baszna, ha nem tudnak adni 4870-est, akkor 35K-t vásárolhatnánk le, mert annyi volt az utolsó ára a kariknak.Bár, ha egy 6770-est ajánlanak, egye fene elfogadom (na jó nem, 5830-asnál alább nem adnám
). De pl ha egy elromlott 3870-ért ajánlanak egy 4670-est, na ott kiborulna a bili...
-
erikke17
őstag
Üdv, mit lehet vele csinálni ha a Sapphire HD6770 nem hajlandó 40% fölé se alá vinni ventilátorsebességet? TriXX működik ennél a karinál? Mert ott ahogy láttam egy grafikonon be lehet állitani hány foknál mennyire menjen a ventilátor.
Előre is köszi. -
sonaj0203
aktív tag
válasz
RootRulez #2956 üzenetére
Köszönöm
Igazából arra lettem volna kíváncsi még, hogy a gtx 460 és 465 különböző verziói, márkái stb. közül melyik közelíti meg jobban a gtx 470 teljesítményét. Az általam nézett főoldalon talált tesztben sajnos nincs benne mind a három kártya. A gtx 560TI valóban jobb egy kicsit csak sajnos árban is több, ahogy nézem.
-
sonaj0203
aktív tag
Köszönöm
A főoldalon, gondolom a tesztek menüpont alatt, a videókártya részlegnél, nos igen ott találtam tesztet.
A gtx 465 szinte végig több játékban is a gtx 460 mögött van.akkor mér több 5-tel a számozása
Kár, hogy a gtx 470-es ebben a tesztben nem szerepel így nehezebb megítélni a lemaradást.
Na mindegy azé köszi -
zorzy4
addikt
válasz
ricky731 #2950 üzenetére
Pontosan nem tudom én sem, de korábban nekem is ajánlották ilyen problémánál. A gond az, hogy tudtommal több 10000ft-os tétel, így lettem róla, mert előbb utúbb az ember úgy is vesz olyan tv-t amin van kompatibilis kimenet. Teljesen fölösleges beruházás, mivel nem pár ezer ft-os kábel.
-
zalka
csendes tag
azt szeretném kérdezni hogy Gigabyte GeForce GTX 260 OC ehhez ez a táp elegendő-e fsp Blue Storm II 400
konfigom
alaplap asrock n68c-s ucc
proci AMD Athlon II X2 260 Dual Core Processor
3gb ddr2
500gb sata vinyó -
Iván7
tag
-
RootRulez
félisten
-
Iván7
tag
Hali
Lenne egy kérdésem:
Megdöglött a Gigabyte 9800 gtx em, kaptam gariba egy asus gts450/1gb ddr3 kártyát helyette, nem vágom a mai kártyákat de ez nagyon gagyinak néz ki a gigához képest.
Jól gondolom vagy kb. egálban vannak?
Köszi -
fatal`
titán
válasz
sonaj0203 #2952 üzenetére
"Szerintetek melyik jobb 5670 1gb ddr3 vagy 5670 512mb ddr5"
Fél giga, gddr5.
"Az is érdekelne hogy gtx 460-as ból a 768mb-os OC változat vagy a 1gb-os nem oc változat a jobb?"
Az egy gigás gyorsabb, húzni meg te is tudod. GTX465 ennél egy picit gyorsabb, nyílván az van a legközelebb a GTX470et. Tesztek meg a főoldalon.
-
sonaj0203
aktív tag
Hali!
Szerintetek melyik jobb 5670 1gb ddr3 vagy 5670 512mb ddr5
Az is érdekelne hogy gtx 460-as ból a 768mb-os OC változat vagy a 1gb-os nem oc változat a jobb?
Ja és a gtx465, hogy viszonyul ezekhez?
Melyik Nvidia kártya közelíti meg leginkább a gtx470-est?
Köszönöm, ha tudtok linkelni teszteket
(magyarul ha vóna jobb vóna)
Szívesen veszem a hozzá értő, okításokat is, hogy mér egyik és nem a másik a jobb.
Köszönöm -
ricky731
tag
Hali Mindenki!
Van nekem egy Inno3d 8800gts 512esem. Anya régi tvjével szeretném összekötni(csak Scart meg Svideo asszem). Lehetséges ez valamilyen módon?
-
Winne
nagyúr
Uraim!
Nincs valakinek egyfelesleges 75 mm-es átmérőjű ventije, aminek a csavarok lyukjainak távolsága 42,5 mm?
-
Hunork
veterán
válasz
gabo9201 #2936 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Sejtettem, hogy ez lesz...
Akkor még várok, mert egy jó táp is 10e fölött van, plusz vga, és hát a procit is lehetne cserélni, azzal együtt meg a memóriát ddr3-ra...és már kész is az új gépem!
Elírtam, GT-t akartam írni, és én is hasonlókat olvastam, hogy a 450-es az jó, illetve e fölött. AMD, nem tudom, még gondolkozom rajta. Hiába, a szokás nagy úr...
Köszönöm a segítséget!Hunork
-
sztenderrobi
csendes tag
A VGA kártyáknál a GPU-nak a shadernek külön külön mia szerepe? Azt tudom hogy a GPU a grafikus processzor,de amúgy semmit nem tudok.
-
Joe.36
addikt
Köszönöm a választ
-
Joe.36
addikt
Ezt nem tudom én sem, az a bajom....
-
gabo9201
senior tag
Jó lenne tudni, hogy hányszoros az AGP foglalat benne.
Ha legalább a 4x-es sebességet támogatja mehet bele egy AGP-s 4670 vagy egy 3850.
Ezek a legerősebb AGP-s VGA-k.Persze 478-ban egyetlen proci sincs ami ki tudná hajtani őket.
Mod.:
Mivel támogatja akár a 800-as FSB-s procikat is és a HyperThreading-et nem hinném, hogy 4x-esnél lassabb AGP portja van.
Szerintem inkább 8x-os az. -
Joe.36
addikt
Üdv!
Ebbe a lapba melyik a legerősebb videokártya amit bele lehet rakni ?
◊ Fujitsu Siemens D1675-A25
◊ CPU
- Intel Pentium 4 Socket 478 processzor akár 3,2 GHz-es 400/533/800 MHz FSB
- Intel Celeron Socket 478 processzorok akár 2,6 GHz-es, 400 MHz FSB
o Megjegyzés: Lásd az alábbi táblázatot a CPU kompatibilitás
◊ Chipset:
- SIS 648FX/963 chipset
◊ FSB:
- 400/533/800 MHz-es Front Side Bus
◊ Memória:
- 3 x 184 tűs DDR DIMM bővítőhely
- Támogatja akár 3 GB DDR RAM (PC2700 vagy 2 GB-os PC-3200)
- Támogatja a Hyper Threading technológia
◊ Bővítőhelyek:
- 1 x AGP slot
- 5 x PCI bővítőhely
- 1 x CNR slot
◊ A fedélzeti audio:
- Sigmatel AC9758 6-csatornás AC'97 integrált audió
◊ A fedélzeti LAN:
- ADMteck AN983N Fast Ethernet 10/100 vezérlőt
◊ Különleges tulajdonságok:
- Integrált FireWire vezérlő
- Az integrált USB 2.0 vezérlő
- Két (2) dual-channel UDMA/133 IDE vezérlők
- Egy (1) dual-channel hajlékonylemez vezérlő
- Támogatja a Hyper Threading technológia
◊ hátsó panel I / O portok:
- Két (2) PS / 2 port
- Egy (1) 9 pólusú szabványos soros port
- Egy (1) 25-tűs párhuzamos porton keresztül
- Két (2) USB port hátlap
- Két (2) USB port konzol
- Egy (1) Firewire port
- Egy (1) RJ-45 szabványos Ethernet-csatlakozó
- Line-in, mikrofon és line-out jack
- Egy (1) SPDIF jack (output)
- Egy (1) SPDIF jack (bemenet) - a konzol
◊ BIOS:
* Phoenix NuBIOS
* DMI
* Plug & Play
* Advanced Power Management
* Mentés lemezre
* Mentés RAMJoe
-
gabo9201
senior tag
Ahogy az előttem szóló is mondta a tápot mindenképpen ki kellene cserélni, mert egy elég megbízhatatlan darab. Ha elfüstölne és rántana magával mindent az gondolom nem lenne jó számodra.
Ha ettől eltekintünk egy újabb/erősebb VGA-hoz mindenképpen húzni kellene a processzorod, hogy ki is tudd használni a plusz erőt. ~3,5GHz környéke elegendő lenne, amit ezek a procik általában lazán szoktak vinni.
Olyan kártyák nincsenek, hogy GTX440 vagy GTX450, GT440 és GTS450 van.
A GT440 tesztek alapján kb. 10%-al lassabb, mint a jelenlegi 8800GS-ed.
A GTS450 a GTS250 leváltására született. Tesztek szerint az előnye a jelenlegi 8800GS-el szemben ~35%. Tehát erre akár meg is érheti lecserélned.Viszont ha BestBuy kártyát akarsz venni ami már körülbelül kétszer olyan gyors, mint a 8800GS, akkor használtan 19-20K környékén egy garanciás 5770 lenne az ideális a számodra. Igaz mondtad, hogy nem szeretnél ADM-t, de az 5770 lenne a legjobb választás.
Konkrétan nem írtad le, hogy mekkora felbontásban játszol, de gondolom, hogy a Crysis 2-nél leírt 1024x768-ban tolod. Ahhoz a felbontáshoz ha még nincs baja a 8800GS-nek valószínű, hogy nem is érné meg lecserélned.
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
A kérdésem nagyon egyszerű lenne: milyen videokártyát ajánlotok? Íme a konfig, ami mellé kellene. Alapvetés, hogy más alkatrész cseréje nem jöhet szóba (tápegység, proci,
memória...), a meglévő konfighoz melyik lenne "erősítés"?Intel E5200 2,5 Ghz
Asrock P43 TWINS
4x1Gb Kingston DDR2 800 Mhz
Trust 420W Táp
5 SATA eszköz
2 állandó USB eszköz
1 db 8 cm-es ventilátorA mostani Vga: Asus 8800GS TOP 384Mbyte DDR3-192bit
(Megjegyzem, Nvidia párti vagyok, nekem nem jöttek be régen a
Radeon-ok...)Ahogy körbenéztem, főleg a táp miatt, max a GTX440,450 jöhet szóba, persze csak szerintem! (extreme power supply calculator) De a proci, memória miatt is.
Fő kérdésem, ha netalán hasonló lenne a véleményetek, hogy valóban érdemes váltani Vga-t, vagy várjak egy nagyobb átépítéssel. (bár ez a jelen világban egészen távol van...)
A világhálón fellelhető adatok alapján a 8800GS egy erős kártyának számított nem is oly rég, és most sem gyenge. (Crysis 2 1024x768-on szépen fut, 1 órás játék után néha
beszaggat, de nem vészesen)
A fő kérdés tehát, hogy érdemes-e GTX 440-450-re váltani, jók-e ezek (már csak
azért, mert itt hiába a GDDR5 memória a vga-n, de 128 bites busszal párosul), és hogy valóban lesz-e mérhető, észrevehető különbség?
Várom a válaszokat, köszönöm előre is!Üdv:
Hunork -
udi24
tag
sziasztok !
a gépemben nem tudom pontosan milyen vga van..(eszközkezelő nem jelzi a pontos típust)
kiszedtem és az volt ráírva (asus v9520)
nem tudom pontosan hogy ez most ati vagy nvidia (gpu-z nem talál semmi adatot róla)
(valami twikert leszedtem ami azt írta nvidia fx5200)milyen programmal lehetne felderíteni hogy milyen vga is van a gépben (honnan érdemes drivert leszedni?)
válaszokat előre is köszönöm
-
frizso
senior tag
Üdv Mindenkinek!
A következő a problémám az új noti vga Quadro FX 3600M kártyával.
4 üzemmódja van a kártyának, a 3 felső üzemmódban nagyon jól megy, nem fagy jól húzható....., de az 1-es alacsony energiafelhasználásnál (2D üzemmód), rendszeresen kifagy
A Xp alatt a kép kimerevedik majd lefagy a gép, Win 7 alatt szépen elsötétül a képernyő és aztán fagy a gép.
A kártya jó csak valamiért a gépem nem jól kezeli a low üzemmódját
Létezik olyan program amivel ezt az üzemmódot ki bírom iktatni és/vagy meg tudom növelni a low üzemmód feszültséget?
A segítséget előre is köszönöm!ui.: piszok bosszantó, hogy a gép netezés közben rendszeresen kifagy
-
BogyóBP
addikt
Mekkora CPU kéne egy 6790 es VGA max kihajátáshoz? jelenleg pentium dual core e6500 assal vagyok.
-
fagy53
nagyúr
MSI Afterburner pl ez...
-
WZP
aktív tag
Heló!
Rivatunerrel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Régen csak szépen kiraktam azokat a nagy grafikonokat második display-re aztán láttam miből mennyi fogy, de 3870-ről 6870-re váltás után nem volt ott többé az a gomb amivel a hardvert lehet monitorozni, próbáltam utánaolvasni neten de a legtöbb amit találtam hogy nem támogatott hardvernél nincs ott a gomb, viszont rivatuner ha jóltudom már nem frissített program, szóval szeretnék érdeklődni hogy van-e valami mód működésre bírni, vagy kérlek titkeket hogy ajánljatok valami másik ilyen szép grafikonokba monitorozó programot. Előre is köszönöm.
-
Vargnatt
tag
válasz
RootRulez #2909 üzenetére
Köszi a tippet, de használtban nem igazán bízok, ha már úgyis cserélni kell, legyen egy normális új, ami tán még kihúzza néhány évig, még a költségvetésbe is belefér. Legfeljebb majd az újat adom el használtan, ha bekövetkezik a vég más fronton is, bár remélhetőleg erre minél később kerül sor...
-
Shady313
aktív tag
Az is okozhatja, ha nem megfelelően van a foglalatban a kártya ill. elmozdul működés közben.
Azért érdekes, mert ha ram hiba lenne akkor gyakoribb lenne szerintem az előfordulása (értem ezalatt, működés közben is fellépne a probléma)
Pl. ha elindul a gép rendben, nyomass neki tesztet: Furmark, 3DMark, valami játék.
-
Reibek
senior tag
Hali van egy MSI GTX 480 TF2-es kártyám és olyan problémám van hogy hol csíkos a kép hol meg megy hiba nélkül. Nem menet közbe pródukálja hanem elindításnál vagy jó vagy már eleve csíkos. Elméletileg ez VGA ram hiba, de kérdésem más nem okozhat ilyet?
Ja és a poén hogy a kari 1 hetes vadi új. -
RootRulez
félisten
-
Vargnatt
tag
A helyzetem a következő: most halódik az előző ATI Radeon 9550-em, 6 év után, és ahogy elnéztem a közeli üzletek ajánlatait AGP-s kartyák terén (mivel sajnos PCIe-nek híre-hamva nincs az alaplapomon), leginkább ez a masina tűnik esélyesnek utódként: ASUS Radeon AH3450/DI/512MD2 512MB DDR2 AGP 8X Low Profile
Mivel Windows XP-t és Kubuntu 10.10-et használok jelenleg felváltva, ezért a kérdésem az lenne, hogy hogy muzsikál ez a kártya Linux alatt? Kell vele valamit mókolni, hogy rendesen működjön, vagy out-of-the-box viszi pl. a KWin 3D-s effektjeit is?
Csak azért kérdem, mert pl. itt elég erősen le akartak beszélni róla valakit, és nVidia irányba terelni. Nekem viszont különösebb gondom nem volt a jelenlegi ATi-vel sem Linux alatt, bár igaz, hogy néha elment a video output, se szó, se beszéd, de elképzelhető, hogy az csak a halódás korai jele volt már.
nVidia-s kariból ez lenne egyébként még esélyes: Gigabyte GV-N62-512L 512MB GDDR2 AGP
Viszont ez utóbbi kisebb felbontást tud, valamint DirectX-ből csak a 9-est, OpenGL-ből csak az 1.5-öt támogatja, míg az ASUS a Dx 10.1-et és OpenGL 2.0-t.
Valamint az is felmerült bennem, hogy a 350W-os tápom elegendő lesz-e a Radeon 3450-esnek? A minimumnak 300-at írnak, ajánlottnak 400-at, szóval elméletileg gondolom el kéne ketyegnie vele.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
BogyóBP
addikt
-
Pee-Tee
tag
Sziasztok!
Ati Vga 4650, bakapcsoláskor nem ad jelet a monitornak, a ventije zúg mint az állat, felpörög-visszalassul-felpörög-visszalassul. korábban volt már hasonló de pár hónapja egy kivét visszarak után gond nélkül dolgozott mostanáig. Valakinek ötlet? megpróbálok szerezni egy másik vga-t, hogy az alaplapi hibát kiiktathassam ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest