- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz144
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy SLI kérdésem.
Van egy Asus GTX 560Ti kártyám, ha SLI be akarom használni akkor bármilyen NVidia kártya megfelel vagy csak ugyan ilyennel tudom használni?
Ha sokkal gyengébb lenne a másik kártya akkor tapasztalnák valamilyen teljesítmény csökkenést? Válaszokat előre is köszönöm!Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Gabesz144
senior tag
válasz lsebestyen #1232 üzenetére
FurMark a legjobb szerintem erre a célra.
Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Gabesz144
senior tag
válasz Realradical #1237 üzenetére
Netezés közbe elvileg nem melegedhetne, és ahogy Joe109 fórumtárs írta netezés közbe is előjön a probléma.
-
Gabesz144
senior tag
-
Gabesz144
senior tag
válasz Süni 1985 F #1407 üzenetére
Azért a GTS450 röhögve viszi a Dirt2-őt sőt a Crysist is.
Nem kell Full HD ba gondolkodni hanem 1280-as felbontásba de dadogás nélkül viszi.
Lord Vader fórumtársnak teljesen igaza van abba hogy normális hardver környezetbe minden úgy működik ahogy kell. Valamelyik lap nem csípi az Nvidia kártyákat a másik meg az ATI kártyát én is jártam már így. Nálam az Nvidia chipsettes alaplapok nem csípték az ATI kártyákat, de rálehet venni hogy normálisan működjön vele[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz Gabo0905 #1482 üzenetére
Egy intel core 2 quad q8200 as gépe van 4 giga memóriával és egy Asus gt220-as kártya.
A gyártók által javasolt konfigoknak nem kell bedőlni . Nyugodtan megnézhetsz pár videót hogy mit tud a kártya.
Az én konfigom az adatlapomon van ha érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz Gabo0905 #1830 üzenetére
Hát én nem tudom én ha Intel-es gépet rakok össze akkor kizárólag nVidia kártyát rakok bele mert már voltak gondjaim Intel és ATI kártyával de intel és nVidia kártyával még soha.
i5-2500k procihoz szerintem a GTX 560 Ti jobb választás de ez az én véleményem, nem akarok senkit rábeszélni.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Gabesz144
senior tag
válasz S e t h #1849 üzenetére
Én ha választhatnék akkor Asus vagy EVGA lenne.
Az EVGA nagyon jó vga-kat gyárt csak eddig Amerikába terjedt el nagyon de szerencsére már itthon is lehet kapni a supercklocked az gyárilag túlhajtott kártya. Asus kártyával nekem még személy szerint nem volt problémám soha tehát az is egy korrekt kártya szerintem.
A Giga kártyákkal nincs tapasztalatom az 560Ti széria elég felemásra sikerült de a 460-ast nem tudom milyen lehet. A Gainward nak nagyon hangos a ventillátora, lehet nem mindegyiknek de a legtöbbé igen. A többi gyártót nem ismerem sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz csucsbicep #1864 üzenetére
Oké akkor az Asus, EVGA, Gigabyt GTX 460.
Csak nekem nem volt vele tapasztalatom ezért írtam.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Gabesz144
senior tag
Sajnos én már belefutottam Intel és ATI keveredésbe 2x is és az nVidia volt a megoldás.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem fog rendesen működni ATI kártyával az Inteles konfig . Nekem is van elég sok ismerősöm aki Inteles konfigba ATI kártyát használ és semmi baja.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Gabesz144
senior tag
válasz RootRulez #2094 üzenetére
Hát én nem tudom nekem volt HD6870-es kártyám és most egy GTX 560Ti van és nem 3-4fps a külömbség hanem kb 10-15 a GTX javára.
Ugyan abba a konfigba használtam a HD6870-et is.
A GTX560 Ti-t a 6950-el szokták összehasonlítani inkább.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
-
Gabesz144
senior tag
válasz RootRulez #2099 üzenetére
Hát én ezt tapasztaltam sajnos ez van. Egyedül fogyasztásba jobb a 6870 de másba sajnos nem. Bőven megér 10k +-t de ezt csak az tudja aki 6870-et használt és GTX560 Ti-re váltott
gabo9201 Ez nagy tévedés a 6950 drágább mint a GTX 560 Ti és nem egy 1000-el[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
De nem szeretnék vitatkozni csak azért írtam mert nekem ez a tapasztalatom.
-
Gabesz144
senior tag
válasz Sirandrish #2983 üzenetére
Nagy az esély rá hogy haldoklik a 8800Gt kártyád.
Mostanában igen sok 8800-as adja meg magát. Valami túlmelegszik rajta, szerintem a memória lesz a hiba oka. Meg kellene próbálni egy másik kártyával így a legkönnyebb kizárni a hibát.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Gabesz144
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- XFX Radeon R9 270X 2GB GDDR5 256bit - ELADÓ! 14.000.-
- Diamond Monster 3D PCI 4 MB (3Dfx Voodoo 1)
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- Gigabyte GTX 1050 2GB vga korrekt áron és állapotban eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest