Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
válasz
BigDarkJoy #20198 üzenetére
Igen.
tobb szamolo egyseg van benne. -
siwok1
tag
válasz
BigDarkJoy #20196 üzenetére
JA és a memori sávszélesség ugyanakkor a gddr5 nek köszönhetően. dupla gyors/ fele akkora bit szélesség. 56,2 Gb/sec
-
BigDarkJoy
aktív tag
Akkor lehet megprobálkozom vele.
-
siwok1
tag
válasz
BigDarkJoy #20192 üzenetére
Mindneképp van értleme. Pl már a GF 450-nel 32X vonalsimítást tudtam bekapcsolni, meg dx11. GF 9600GT-505 millió tranzisztor Gf 450GTS 1,4 milliárd tranzisztor. Fizikailag meg ennyi a különbség.
-
BigDarkJoy
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni tőletek hogy érdemes e 128bites VGAt vásárolnom ha néha játszom is keveset.
PL: Shift,Run,BF3...stb....
Nemtudom hogy érdemes e lecserélnem igy a jó öreg Galaxy 9600Gt Oc karim.
Szeretnék ujjabat de töbnyire árban csak 128 bites VGA t találok.
-
KYZRR
őstag
válasz
CoolMan #20190 üzenetére
Kb 7 honapja megy a CPU 4Ghz-en. VGA jeleleg alapon.
Szerk2.:
Annyit meg hozzatennek, hogyha szerencsem van, es eppen elkapom a fagyas pillanatat egy ctrl alt cipotalppal, akkor csak annyit csinal, hogy bf3.exe mukodese leallt, es egy TDR hibat nyom elem. "A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt"[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
Udv!
BF3 alatt folyton 0x0000116 atikmpag.sys hiba van. mi a teendo?
Mar vagy 34124512653126512 fele drivert kiprobaltam, es 12321x ujratettem a winfost.
Csak a BF3 alatt van ilyen.
Futtattam a fur markot kb 6 oran at, de ott nem jott elo a hibajelenseg. Csak BF3 alatt van ez, kb 3 perc jatek utan. -
norci84
tag
Sziasztok mesterek!Haveromtól megvennék egy ilyen 5850-et,de ilyennel még soha nem találkoztam,valakinek van vmi infója róla??
-
agressiv
addikt
válasz
AkosAkos #20172 üzenetére
Nincs értelme 6 magosat és nem csak a magok száma számít. Ha megint egy Athlon-t veszel azzal nem sokra mész, Phenom II-t vegyél ami OC-vel igen erős is tud lenni.
szben05 Gyanítom, hogy a monitorod és a gép között nem százas a kapcsolat és DDC adatok híján nem tudja a gép, hogy mit támogat a monitor és túl nagy felbontásra, vagy frissítési frekvenciára állítja ajátékban.
Meg kell keresni a játék konfigját és átírni bennne a felbontást.
[ Szerkesztve ]
-
bszabi84
csendes tag
Hali!
Valami nem stimmel a videokártyámmal.
Ahogy olyan játékkal játszom, aminek kell egy kis erő (crysis...) néhány perc játék után elsötétül a kép, hangját még hallom, de a monitor készenléti állapotba kapcsol!
Mi a fene lehet ez?
Asus x1950pro/256mb
4200+amd
4gb_ddr2/800 -
khrissz
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #20161 üzenetére
9800gt a vga-m hát próbáltam a legujabb és régebbi driverrel is
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyre írok-e, nem igazán szoktam böngészni a PC-s topikokat.
Szóval. Tegnap este ráleltem az Age of Mythology Gold Edition-ömre (alapjáték+kiegészítő), gyorsan fel is telepítettem, régebben imádtam a játékot. (mondanom sem kell, hogy egy 2003-mas játékról beszélünk, alig van gépigénye.450MHz processzor, 64mb ram -xp-nél 128 - másfél giga szabad hely...)
Nagyjából fél óra után azonban elpixelesedett a kép, lefagyott a gép is, csak a restart segített. Ma megpróbáltam újra, szintén nagyjából 15-20 perc múlva ez történt.. Restart, aztán már a monitorom két szélén is lett egy-egy fekete sáv....
Régebben, még a régi gépemen csinálta ezt néhány játéknál, akkor nem bírta a táp, de most van egy 550W-os. A VGA-m ZOTAC NVIDIA GeForce 9800GT 1GB.
Letöltöttem a friss driver-t, megpróbálom, hátha segít, de kétlem.. Esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond és mi segíthet?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Hunork
veterán
válasz
szcsaba1994 #20175 üzenetére
Lövésem sincs...
Lehet, hogy vége.
Ami továbbra is aggaszt: hogy a rákban lehet akkor, hogy 3D alatt (F1 játék), a VGA normálisan üzemelt?
Vidd el egy boltba/szervizbe, teszteljék le, akár helyben megvárod, hogy mit virít ott a kártya. Persze, előtte mondd el, hogy mi a történés. -
Hunork
veterán
válasz
szcsaba1994 #20157 üzenetére
OKé, meg elolvastad a két linkelt oldalt?
Van-e valami telepítve, ami Tweak program a VGA-hoz? Konkrétan a Trixx?
Sőt, én az Afterburnert is törölném, restart, és CSAK a GPU-Z-vel nézd meg, mit mutat, az még szép log fájlt is csinál neked. -
Kiskutya
veterán
válasz
BigDarkJoy #20166 üzenetére
És mivel oldottad meg?
-
Kiskutya
veterán
Hi!
Adott 1 nv gigabyte 9800gt 1024mb kártya. kb 10 játékból 9 kifagy 1-2 perc után.( a torchlight 2 kivételesen megy gond nélkül ) 1080p-s filmeket is gond nélkül viszi. ( természetesen a lejátszó a gpu-t használja) win7-et használok 32bit. wint már újraraktam, kártyát szétszedtem pasztáztam. Több drivert is próbáltam de a hiba még mindig megmaradt. Vga ram tesztelő progit lefuttattam de hibát nem talált... A gpu 39 fokos. Mi lehet a gond???
-
Geresics
addikt
válasz
szben05 #20162 üzenetére
Win-reinstall előtt volt hardver-mozgás a gépben? Esetleg mozgattad magát a gépet? Érdemes kivenni a VGA-t, lehúzni a tápcsatlakozót, majd visszatenni mindent, és úgy megpróbálni.
A "video mode not supported" utalhat esetleg arra is, hogy a felbontásod rögzítve van vagy a játékban, vagy a windowsban, érdemes azt is ellenőrizni! -
szben05
tag
Már feltettem ezt a kérdést a Sleeping Dogs topic-ba, de lehet, hogy ide kellett volna.
Tehát:
Letöltöttem a Steam-ről a Sleeping Dogs demót, és amikor el akarom indítani, a monitorom azt írja ki, hogy video mode not supported. Volt már ilyen más játéknál, akkor letöltöttem egy másik drivert és megoldódott a probléma. Viszont ezzel a driverrel, nem jó a Sleeping Dogs. A kérdésem: melyik drivert töltsem le? A videokártyám egy GTX 260. -
khrissz
csendes tag
Üdv szeretnék segítséget kérni windows 7 újratelepítése után az összes játék befagy becsíkozodik a képernyő vagy csak lekapcsol simán a monitor előtte ilyen gond nem volt
-
Geresics
addikt
válasz
Puma K #20156 üzenetére
Javaslom a Milyen videókártyát topikot, az ilyen kérdéseknek ott a helye.
(Ezért a pénzért kb. a 7950-7970 kapható.) -
v2
senior tag
üdv, tudnátok javasolni valami jó hűtőt pny gtx 560-ra? köszi
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Gépet raknék össze, és érdeklődő jelleggel kérdem, hogy ti milyen VGA kártyát vennétek, ha 6 évig nem akartok a géphez nyúlni, maximum 110k Ft-ig?
Ismerősnek kéne a gép.
Régen volt PC-je valami régi masina, de vitte a Bioshock-ot medium-on, aztán váltott 2006-os MacBook White-ra, amit kivégzett mostanra és váltana vissza PC-re, de kizárólag játék céljából (több kézikonzolja és konzolja van).Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz
szcsaba1994 #20141 üzenetére
Üdv!
Közben tettem-vettem, tömeg-közlekedtem...
Még mindig idegesít a dolog.
Én ezeket csinálnám meg mindenképp, ártani nem árt, de persze csak akkor, ha értesz hozzá, és nem gond:
1. VGA ki a slotból, kipucol, ha van, pasztáz, slot is kitisztít
2. Ha a tápból két csati jön ki, a másikat a karira dugniFontos: Driver uninstall, de így:
Driver uninstall, utána restart csökkentett módban, ekkor C:\-n törölni mindent (program files, users, program data) ami ATI/Catalyst mappa, ezután restart, de nem engedni a Win-nek, hogy magától feltegye, hanem TE csináld. Nyilván egy olyan drivert tegyél fel, mikor még nem csinálta ezt a fura gpu-használatot.Azt nem írtad, hogy ez a hiba mikortól jelentkezett. Driver frissítés után, vagy valami egyéb matató-program telepítése után, Vga-bios volt-e frissítve...Volt-e tuning...
A neten találtam egy hasonló topikot, nézd meg, angolul van: [link] Itt írnak egy Trixx programról, ami egy tweak program, ha van nálad, állíts benne mindent default-ra, majd töröld. Állítólag a Catalyst 12.2 és újabb verzióival nem működik, lásd itt
Ami engem zavar, hogy 3D alatt (F1 játék) normálisan megy, míg desktop alatt felpörög...ez nem megy a fejembe, de talán lesz valaki, aki komolyabban is hozzá szól.Aztán szólj, hogy mi a helyzet.
-
quaddamage08
tag
válasz
siwok1 #19954 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat, sokat segítettél !
A tápom egy 650W - os forrásból táplálkozik tehát jut áram belőle bőven ( szerintem ) .
Amit észrevettem : mindenképp a VGA a ludas ugyanis amint húzni kezdem programmal eltűnik a csíkozódás - de azt olyan mértékbe kell húznom, hogy meghal a gép .
Szóval viszem gariztatni . . .
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
BigDarkJoy #20149 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz
BigDarkJoy #20149 üzenetére
-
BigDarkJoy
aktív tag
Sziasztok.
Lehet hogy idiota kérdéssel állok elő,de ezt a topikot tartom méltonak a kérdésemhez.
Szeretnék hamarosan VGA t venni, és amik számitásba jöhetnek azokon csak hdmi kimenet van ( persze monitor kimenet is) .
Tv re szeretném kötni mert elég sokat nézem filmet a gépen,de a tvm sajna nem hdmi,azaz RCA kábellel tudnám rákötni.
Létezik hdmi-rca átalakitó?
Válaszotokat előreis köszönöm!
-
AkosAkos
aktív tag
Tehát akkor így már menne is a 4. mag? Köszi a segítséget,holnap lehet,hogy ki is próbálom(remélem nem lesz belőle "baj")!!
-
shootme2
senior tag
válasz
AkosAkos #20145 üzenetére
Megérné. Ebben biztosan ott a negyedik mag lehet hogy még 6mb l3 cache is van de hogy működik is az egyáltalán nem biztos csak úgy derül ki ha kipróbálod.
Be kell lépned a BIOS-ba ott az OC Tweaker fülre kell menni ott az Advanced Clock Calibration menüpont ezt kell AUTO-ra állítani és menteni.
Elindítod a windowst és cpu-zvel meg is tudod nézni hogy megvan-e plusz mag és az l3 majd prime95-el, játékokkal izzasztani kell hogy kiderüljön stabil-e. -
AkosAkos
aktív tag
ÉS fel tudnám a mostaniban oldani a 4. magot? Megérné? Ezt hogy is kéne? Procim: AMD Athon 2 X3 450 3,19GHZ
szerk:Most látom már jött egy privátom ebben a témában,akkor a kérdésem tárgytalan...mondjuk ha valaki tud valami "tanácsot" az leírhatja.[ Szerkesztve ]
-
szcsaba1994
tag
válasz
szcsaba1994 #20125 üzenetére
Ez hogy lehetséges?
-
aram01
nagyúr
urak!
egy gyors kérdés: melyik az erősebb? 6200 256mb ddr2 vagy ATI Radeon HD 3450 512 ddr2?
agp-s mindkét holmi -
Geresics
addikt
válasz
Mito594 #20131 üzenetére
VGA-k esetében általában igaz az, hogy amennyivel drágább, annyival erősebb.
Tapasztalat: E5200-as 3,6GHz-en elég szépen kihajtott egy HD5850-et, de mikor i3-2120 került bele, azért jelentős teljesítménynövekedés következett be.
Első, és legfontosabb kérdés tehát, hogy mennyi pénzt tudsz rááldozni?
(Persze vannak kivételek, és akad néhány "Best Buy" kártya, mint pl. a HD4850, ami ugyan nem egy mai darab, de átlagos felbontás (1280x1024 vagy 1440x900) mellett még a mai napig minden szépen elmegy rajta, és 3 év garral megkapható újonnan 18-20eFt-ért.) -
AkosAkos
aktív tag
Olvastam is valahol,hogy a BF-ben fontos a proci.
De most lenne nagy változás,hogyha 1 maggal több lenne? Ne vegyek inkább 6 magosat(de ennyit már tényleg csak akkor költök ha nagy javulás lenne)? -
Mito594
csendes tag
Sziasztok!
Egy E5700-as proci mellé (3.5ghz) milyen vga-t ajánlanátok amit kihajtana? -
Ronny3
aktív tag
Valaki tudja, hogy az új Gigabyte GV-N630-1GI 1GB DDR3 videókártyán, hogy lehet beállítani, hogy a gép indulásánál a monitoron kiírja a boot üzenetet.. a vidi kártya tulajdonságaival?
Ez az opció lenne :
Display Boot Messages
Sajnos az NiBitor egyenlőre nem támodgatja, mert az utolsó verzió a 6.06 és még májusi kiadás óta nem frissítették:S
Köszi, ha valaki tud rá még megoldást! -
Geresics
addikt
válasz
AkosAkos #20127 üzenetére
Had válaszoljak csak az SSD-s kérdésre:
Sok helyen (többek között a PH! cikkekben is) lehet olvasni, hogy jelenleg a legnagyobb gyorsulást a SSD-vel lehet elérni (ha van egy jó alap konfig).
Kipróbáltam, vettem egyet, és azt tapasztaltam, hogy tényleg hatalmas előrelépés! Igaz, hogy csak SATA2-t tud az alaplapom, de még így is! (Skyrim pályabetöltésnél nincs időm elolvasni a szöveg első sorát!)
Aztán vett a haverom is, neki viszont SATA3-as alaplapja van, és kb. 2x gyorsabb neki minden!
Viszont, itt csak olyan műveletekre gondolj, ami a winchestert használja! Ilyen a játékoknál a pályabetöltés; a Windowsban a lapozófájl kezelés, a telepítés, törlés (Guild Wars 2-t most töröltem: 20-22GB 1mp alatt tűnt el!); vagy ha dolgozol a gépen (videóvágás, renderelés, stb.)!
Viszont Battlefieldben nem hiszem, hogy +FPS-t hozna, csak 2 pálya között negyed annyi időt kell várnod... -
AkosAkos
aktív tag
Szerintem az én VGA-mmal(7770,bővebben az adatlapomon) a Battlefield 3 mehetne több FPS-el is mint kb. 40,mert most annyival megy,ráadásul 1440x900-ban megy csak! Egyébként nemsokára veszek egy Full HD monitort(igaz is:játékra is inkább IPS,mint TN? Megéri a plusz pénzt(amúgy 23" kéne)?),ott mennyivel fog csökkenni az FPS?
De vissza az eredeti kérdésre:Szerintem a processzor miatt nem több az FPS(3 magos van). Sokat javulna egy négy magossal? Vagy inkább plusz 10ezer(bár most nem akarok annyit költeni csak ha muszáj) és akkor 6 magosat vegyek? Vagy jobban járnék ha átállnék SSD-re?
Köszönöm a válaszokat!!![ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz
szcsaba1994 #20122 üzenetére
Most lehet, hogy baromságot kérdezek, ezért elnézést, AMD driver/catalyst nyűgök terén nem vagyok otthon
, csak sokat lehet hallani ezekről.
Szóval: nincs valami elállítva a catalyst centerben? Értem úgy, hogy nincs valami bekapcsolva, elállítva? Feladatkezelőben nincs valami, ami nem oda való, valamilyen ATI cuccos? Ami megy asztal megjelenítéskor, aztán 3D-ben meg kikapcsol?
Előre bocsátom: tapogatózok, de az biztos nem normális, hogy 3D játék alatt normálisan működik, amúgy meg nem...
Ja, meg egy driver csere/frissítés nem árt, abból baj nem lehet...
Én ezzel szoktam megnézni: [link][ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz
szcsaba1994 #20120 üzenetére
A Windows-ban 100%-os a VGA terheltsége, játékban pedig 50%-os?
-
barisj
aktív tag
nem szar a netem.. vagyis szar,de eddig jó volt
és csak sima vga és alaplap csere volt. HD3450 -> HD2600XT. és ugy volt rosszabb az fps.. gigabyte alaplapom cseréltem egy asusra és igy volt kevés fps. sztem vmi bios frissitést kellett vna tolom. toltam is csak sztem nem sikerult
aztán tegnap visszaszereltem a giga alaplapot és timerefreshnél 200fps helyett 600at irt. szóval jobb lett vmivel. de igy is sokkal tobbet kéne irnia.. 640x480ba.
-
agressiv
addikt
Ó anyám
Az AGP-s verziót fikáztam, mert sok gond volt az AGP-vel, nem maga a kártya rossz, vagy a teljesítménye, hanem az AGP-s verziójának a rialto-ja, vagy annak a beállítása nem tudom, de az, hogy a 2600XT AGP-vel gondok voltak és vannak is tény.
Ha a net szar akkor laggolhat a játék, de az FPS-nem lesz kevés.
A HT-s (nem, nem hiper-trágya) Pentium procik is nagyon jók a célra amire ő szeretné használni, főleg ha bekapcsolja a HT-t.
Sokra nem megy a HT-vel mivel egy szálon dolgozik a játék.
Emberek szedjétek már össze magatokat rémes ökörségek kerülnek ide...
Én abból élek, hogy számítógépekkel babrálok, szóval a tapasztalatról lehetne beszélgetni.
És az egész hozzászólásod a legelső és legutolsó szóig sületlenség!
-
Spet
addikt
válasz
agressiv #20100 üzenetére
Pff... nem tudom mit kell fikázni a 2600xt-t , nekem is volt egy olyanom (tegyük hozzá, hogy az azért 512-es volt), kb. ugyanolyan teljesítményt nyújt mint a HD3650 (csak tudom mert előtte, meg olyanom volt az akkori gépemben), igaz, hogy előző generáció volt, kicsit masszívabb, meg jobban termelte a hőt, na meg egy kicsivel jobban fogyasztott. Ezért is volt érdemes legalább az ajánlott táp teljesítményét mellé rakni. Érdekes módon a GRID/Oblivion (ami ha jól emlékszem komolyabb grafikával rendelkeznek mint CS:S, főleg, hogy a módosított oblivion motor megy a skyrim alatt), kényelmesen elfutottak gond nélkül mind a 2 kártyával alig észrevehető különbséggel.
Ha meg jobban figyelnéd az Ati (bocs AMD), kártyák számozását akkor tudnád, hogy a x450 kódú kártyák sohasem a játékra készültek igazából. Ha játszani szeretett volna az ember akkor vett egy x750/770/850/870 (ne adj isten x650/670, de ott már kompromisszumot kellett kötni) kódú kártyát.
A HT-s (nem, nem hiper-trágya) Pentium procik is nagyon jók a célra amire ő szeretné használni, főleg ha bekapcsolja a HT-t.
Laggolás meg attól is leht, hogy a net sz@r (már bocs a vulgáris kifejezésért), ezt így elég érdekes kijelentés, hogy nincs ott az ember, nem látja.
Nem szeretnék ebből frame áradatot indítani ebből, csak mielött kijelent már valamit az ember a mögött legyen valami tapasztalat is.
-
agressiv
addikt
válasz
szcsaba1994 #20114 üzenetére
Ha tényleg semmilyen program nem használja akkor eléggé agyhalál gyanús. A döglött kártyák 100-on pörögnek olykor másik mellé berakva is, de elindulnak.
-
agressiv
addikt
válasz
szcsaba1994 #20111 üzenetére
Ha túlmelegszik, márpedig, ha lehet hinni a grafikonnak akkor csoda, hogy ki nem gyullad, akkor fojtja magát és az idle is 100% lehet akár.
Tényleg ennyire meleg? Fogtad a tetejét a kártyának? Tiszta, száraz ujjal érintsd meg a kártyát a GPU fölött, vigyázz, mert ha tényleg ilyen meleg akkor nagyon könnyen megégethet.
És olyan infó kéne, hogy mikor kezdte el ezt a kártya, vagy így vetted stb. szóval kórtörténet.
Ha nem meleg, de úgy érzi 100-on megy, akkor a kártya nagy valószínűséggel meghalt.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz
szcsaba1994 #20111 üzenetére
Próbáld ki manuálisan, mert így legalább az kiderül, hogy állítható-e, szabályozható-e a ventilátor fordulatszáma!
Mert ha nem, na, akkor lesz a kérdés szép...
-
agressiv
addikt
válasz
szcsaba1994 #20107 üzenetére
Nincs rajta a hűtő? leesett?
Amúgy fullon is pörög?
-
Hunork
veterán
válasz
szcsaba1994 #20107 üzenetére
Ez szép...
Pipáld ki az Auto-t alul, és ha szeretnéd, még a Settings/Fan fülön be is állíthatod, hogy milyen hőmérsékleten hány %-os fordulat legyen. És nézd meg úgy, hogy mit tesz! -
1501N
tag
Helló!
Egy P5VD2-MX SE alaplapba, egy Extreme AX800XL miért nem jó? Nem indul el a gép.
Régi maradék, viszont a SAPPHIRE HD 2400PRO-val össze vissza ugrál a (szinte bármilyen) videó.
Asus P5AD2E Premium lapban mindkettő működik. Tehát a kártyák jók. -
szcsaba1994
tag
válasz
szcsaba1994 #20079 üzenetére
valaki nem tudja, hogy itt mi a hiba?
Vírus nincs, semmilyen más program nem fut -
agressiv
addikt
válasz
Geresics #20104 üzenetére
Én nem személyeskedtem, csak rávilágítottam arra, hogy ökörség amit írsz, mert az.
A végzettség meg egy papír, arról hogy megtanultál dolgokat és úgy néz ki, hogy bemagoltad, de meg nem értetted és a kettő között óriási a különbség.
Ha szerinted 640x480-ra egy régi null grafikás játékhoz erős VGA kell, nem pedig processzor akkor járd újra a sulit. Mintha még sosem botoztál volna az 1.6-ban..
Nem saját gondolatod volt, hanem a klasszikus "alapelméletet" idézted miszerint "a játékhoz VGA kell", de az már nem sikerült, hogy figyelembe vedd a körülményeket és ezért mondtam, hogy ez neked nem megy, mert nyílvánvaló.
Nem megsértődni kell, hanem elkondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz
agressiv #20100 üzenetére
Azt hiszem kezdesz áttérni a személyeskedésre a szakmaiság helyett. Nem baj, nem zavar, de felnőtt embertől ennél azért többet várnék.
Abban pedig nyilván igazad van, hogy "fingom sincs" az egészről, nyilván viccből van felsőfokú informatikai végzettségem, és csupán a fingom szaga miatt vettek fel rendszergazdának egy közel 500 gépes rendszerhez... -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy a BF3 multiban egy GTX680 rosszabban teljesítsen mint egy GTX660Ti azonos konfig és beállítások mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Autóhifi
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd