Szerintetek lehet ilyet kapni valahol? Vagyis HDMI-s laptop képét kirakni régebbi tv-re, amin van RCA bemenet van ha jól tudom. (Piros, Sárga, Fehér dugó) Vagy a D-SUB át lehet valahogy alakítani?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Sanci38
(PH! kedvence)
Létezik kb 16-20 ezer ft-ért,de drágábban is, pl..
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Bator92
(tag)
Az rohadt drága. D-SUB-RCA átalakító nincs olcsóbban? És akkor a hang az mehetne a notebookról.

dozzz
(újonc)
Szia,
Lehet kapni Amazonon nem vészes áron, kb 10-12 ezer Ft. Én is kisvártatva rendelek egyet. :-)
http://www.amazon.co.uk/HDMI-Composite-S-Video-Converter-3RCA/dp/B0055MXRW6/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1316812336&sr=1-7

Rosep
(senior tag)
Ez nem lehet jó:
http://technopyrate.blogspot.com/2011/08/vga-to-rca-adapter-steps-in-connecting.html
Nekem is kéne egy ilyen megoldás.

Rosep
(senior tag)

agyhalottak
(lelkes újonc)
No valaki már szerzett ilyet?
Kiváncsi lennék jó e?!?
TDU2 nick: agyhalottak

kicsimo18
(újonc)
Szép estét!Én az ügyben érdeklődnék ,hogy olyan TV-t amin jelenleg szabadon csak SCART-csati van azt HDMI vel összelehet e kapcsolni a videokarival illetve ha igen hol vásárolható ilyen kábel? Üdv.
Chuck Norris egyszer olyan korán kelt, hogy látta aludni saját magát!! :D

MasterMark
(őstag)
A HDMI digitális, a Scart pedig analóg. Vagyis csak egy digitális / analóg átalakítóval lehet rákötni ami drága.
Amit Rosep linkelt kábel, valószínűleg nem úgy fog működni, ahogy nektek kéne, a fent említett dolog miatt.
Azt el lehet felejteni hogy a digitális HDMI-t elektronika nélkül, egyszerű átkötéssel analóggá lehessen alakítani. (RCA-n kompozit, VGA, vagy Scart-on RGB-re, vagy bármi más analóg jellé csak analóg / digitális átalakítóval lehet megoldani.)
- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark