Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Quan-Chi #30798 üzenetére
a másik oldalról a 9800 GT-t; bár ez utóbbi már egy igencsak koros típus leszármazottja (egészen pontosan a 8800 GT-é), ami alig pár száz forinttal olcsóbb a GTS 250-nél, ennélfogva nem tartottuk érdemesnek az újratesztelésre, egyrészt mert már jó párszor szerepelt nálunk, másrészt értelemszerűen a GTS 250 – úgy tűnik – jobban megéri az árát.
A GTS 250 néhányszor elverte a HD 4850-et, de láttunk ennek a fordítottjára is példát, ráadásul úgy vettük észre, hogy a Radeon a kritikus helyzetekben jobban teljesített.
Két idézet innen, ez alapján 4850 .
Mod napoleon2323 : Egy radeon 4670, de a procid elég gyenge ahhoz már .
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
A következő videókártyám van:
GIGABYTE GV-N95TOC-512H 9500GT 512MB PCIE(kb fél éve vettem újonnan) ezt cserélnem le valami erősebbre és persze még rá is fizetnék de max. 10k-t.Mit ajánlotok?
Köszi előre is a gyors válaszokat
-
Quan-Chi
őstag
üdv
szerzek egy Asus P5K premium lapot , jelenleg egy 8800GS-em van de cserére érett ! nem tudom mit rakjak bele , 4850 vagy 9800gt matrix közt gondolkodok! esetleg ötlet érvekkel alátámasztva -
laczkoo
tag
Sziasztok,
Dell E5500-as notebookban sajnos nincs HDMI kimenet. Letezik olyan megoldas (PCMCIA, vagy barmi mas), amivel HDMI-n tudom tovabbitani a noti kepet a TV-re?
-
chuck91
tag
Ha probálgatom levenni az elbaszhat valamit? mármint a processzorát kiszakicsa vagy iesmi?
-
chuck91
tag
Hali!
Van egy MSI 7600GT-m és azt kérdezném hogy a négy csavaron kivül tarcsa még valami a hütőt?Mert kicsavartam de nem jön le. -
Chaotich
csendes tag
válasz
katt777 #30781 üzenetére
A táp:
Gigabyte GE-R460-V1
460 W elvileg igazatok rajta vagy csak fordítva bontható a házamA konfig pedig a következő:
EP45-DS3P alaplap
2 SATA vinyó
1 DVD író
IC Duo E8400
coolermaster proci hűtő
2 házventrikb ez zabálja az áramot, azért gondoltam a tápra mert elvben 500W kéne neki, de lehet hogy a kártya maga ami gebaszos szóval ez most egy vicces szitu. A régi kártyával megy a gép
az új kártyával meg akármilyen oprendszert rakok fel... legyen az 7, vagy Vista vagy 32/64 sajnos nem tud elindulni bejön a betöltő képernyő sikeres telepítés után és leáll az oprendszer töltése, vistánál meg fekete képernyő.... -
lsc
nagyúr
válasz
Szandi19 #30782 üzenetére
A 4870 elmehet 30-35 körül, ha egy 10-et rádobsz nem elég semmire . Ami erősebb az a 4890 vagy a gtx275, de olyanokat nem nagyon kapsz 45 körül, ráadásul nem is látványosan gyorsabbak . Ami megérné az 5850 de azok 60-tól indulnak ha kaphatók . Egyébként mi a gondod a 4870-nel ?
-
katt777
félisten
-
lsc
nagyúr
válasz
Chaotich #30779 üzenetére
Szinte minden táp oldalán ott az adattábla, ott megbontva /12 V, 5 V ... /ott szerepel a terhelhetőség, a normálisabb tápok ami rá van írva azt tudják is, a noname papírnehezékek nem . Milyen táp és konfig, az is lehet valami más gond van .
Mod thief888 : Mivel az árba csak ez fér bele újan, ha jó a használt is akkor 4850, 20 körül már lehet venni garisat, a hűtésére kell odafigyelni . Abból érdemesebb cf-et építeni, de lehet a 4670-ből is csak az gyengébb lesz .
-
Chaotich
csendes tag
válasz
Dr. Romano #30778 üzenetére
Elvileg nem elég csak az egyiket, az átalakítóra dugni, legalábbis az elvilekben úgy lenne logikus én is most próbálok összekalapálni egy épkészláb gépet több kevesebb sikerrel,
Valószínűleg tápügyi gondjaim akadtak, a windows telepítés sikeresen lefut viszont aztán már nem indul el az op rendszer.Igazából a kérdésem az lenne hogy van e valamilyen olyan progi amivel meg lehet határozni a táp áramerősségét /W/ illetve hogy okozhat e egyáltalán ilyen problémát a gyenge táp erős kari kombináció vagy valami teljesen más lehet a probléma oka???
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Van egy GF GTX 275 vga. Ezen van 2x6 pin-es tápcsati. A tápon csak molexek vannak, ezért átalakíót kell használni.
Így ebbe 4 molex csatlakozót kell felhasználjak, vagy elég kevesebbet is rádugni? -
Boboka
tag
Sziasztok! Az ATI radeon 4870hez létezik voltmod szoftveresen? És ha igen mi?
Vagy csak hardveres mod létezik?
KÖszike -
thief888
tag
Milyen videókártyát ajánlanátok nekem 15-20 között?
-
Nic!{
tag
hellótok van egy x1950pro-m ami ezelőtt elvileg működött, haveromtól szereztem csak neki tönkrement rajta a hűtés most tettem rá másikat és nem akarja bekapcsolni a monitort de a kártya melegszik, meg a végén is ahova a tápcsatit dugom bele ott is a kis piros led vagy mi az is felvillan, próbáltam mindkét csatlakozóját de egyiken sincs semmi reakció:S mi lehet a baj?
-
Szandi19
csendes tag
Helo
A 4870-es 1gb-os videókártyámat mennyiért tudnám eladni? 4hónapja vettem
ha nvidia 260-ast szeretnék vanni használtan vagy ujjonan tök mind1 akkor menyibe lenne a csere? -
aron79
csendes tag
Segítségre lenne szükségem, Mit tanácsoltok melyiket válasszam:
Nvidia GeForce G 102m/512
ati radeon hd4330/512 -
katt777
félisten
Program nem mér. Egyik sem. Ha nincs egy hőmérőd, marad az ujjad.
joi29: Tehát a GPU-Z sem jó.
zbence: Sőt, ki is lehet lépni a telepítőből, és Eszközkezelőből telepíteni a drivert, ennek a legkisebb a hibafaktora az ATI meghajtóit ismerve.
dzseron: Nincs mit, szívesen.
Bár más fórumokon egyesek szerint minden ATI driver tökéletes, én azért jobban ismerem őket, ill. az AMD marketing-stratégiáját...
-
torma99
aktív tag
válasz
gyuromoj #30751 üzenetére
gyors keresés után:
[link]
Ez 7-8000 hufEgyébként használtba lehet találsz valami régi x1600-os radeont pár ezer forintért vagy érdemes lemenni egy szervízbe, vagy felhívni egy boltot, hátha porosodik egy tesztkártya valahol, amit megkaphatsz egy ezresért ha kedvesek.
-
torma99
aktív tag
válasz
Stukker1987 #30750 üzenetére
HOgyhogy nincs? A tápodon nincs, mert van 6-ról 8 pin-re átalakító, ahhoz csak egy csatlakozó kell semmi több. Átalakítót általában mellékelik a kártyához.
Remélem jól értettem a problémádat. -
gyuromoj
veterán
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy melyik a legolcsóbb olyan vga amin van hdmi kimenet, lényeg hogy ne fogyasszon sokat mivel egy 5 éves configba kell?!
minnél olcsóbb legyen, használt is lehet, birja a hd filmeket, ne legyen rajta tápcsati mivel noname táp megy alatta! lényeg agp-s kártya legyen! -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy sürgős,de bugyuta kérdésem!
Hozzájutottam egy 4850X2-höz,de nincs hozzá 8 pines csati!
Mit tegyek?
Megy 2db 6-ossal? -
torma99
aktív tag
válasz
ész ventura #30747 üzenetére
Nem tudom mennyire releváns, de épp most reggel próbáltam P2 300mhz val 162mb rammal és egy asus v3000 4mb-n , windows xp-vel youtubeozni és volt amit lejátszott de 3 másodpercenként szakadozott, volt ami meg se nyikkant. Ie6 bírta a 3 seces szakadásokkal, google chrome esetében csak forgott az a kis kör a képernyő közepén.
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy egy P3/733 Mhz 512 MB RAM, valamint egy geforce 2 MX 400-as VGA a youtube-os videókat nem HD felbontásban, de teljes képernyőn ne bírja lejátszani? Lefagy!
Kevés hozzá a VGA?Van egy másik gép, de ott P3/933 MHZ-es RAM 512 MB és az INTEL 82815 graphics controllerrel egész simán megy ugyanaz a video, amit a másik konfig egyátalán nem bír.
-
Storms
őstag
üdv
Egy Gigabyte 8800GT 512MB TurboForce 700/920@750/1010, menyivel jobb vagy rosszabb mint egy HD4850? -
joi29
őstag
-Szerintem bótba nem árulnak ilyet úgyhogy fogsz egy szigetelőszalagot,
keresel pár megfelelő méretű kábelt pl régi táp akár bontóból is,
és (meghegeszted) meg toldod némi kézügyesség segítségével.Vasinger!
-Az bizony könnyen előfordulhat, ugyanis még a dobozokon is külön felhívják
a figyelmet hogy a zavartalan működéshez szükséges egy terheletlen
szabad tápcsatlakozó alkalmazása.
-A molex vagy a 6 pines konnektor nem dísznek van a kártyákon.wikings2
-A 9550-esek ideje már jó régen lejárt igaz hogy még egy két igénytelenebb játék
alacsony felbontáson és képminőséggel még elcammog rajtuk, de sajna a termék
támogatása meghajtók szempontjából nem létezik.
-Így a netes játék készítők sem vergődnek azzal hogy a jó öreg tuning bajnok
kártyákat valamilyen módon beleszőjék az amúgy sem rózsás támogatási körbe.torma99
-Hát igen a kártyát mindenképp kikellene próbálni egy működő képes gépben
hogy kilehessen szűrni a hiba forrását akár túlmelegedésről, akár feszültség
ingadozásról (táp) vagy csak silány alkotó elemről van szó a vga-n.Sonky
-Miért mi a baj a 4850-el?nLali
-A HD4550 közel fele annyit fogyaszt mint a 9500GT. -
djkoni
csendes tag
Sziasztok!
Létezik egy USB-s külső egész komoly GPU.
[link]
2007 év végén jelent meg elvileg. Nekem egy erős gépem van és csak videokártyát szeretnék hozzá külsőt, hogy játszani is tudjak ha az van.
Lenne pár kérdésem amire lehet ti tudjátok a választ. Honnan beszerezhető vajon ez az asus és mennyiért? Ha rákötöm a gépre, vajon mindenképp kell monitort csatlakoztatni hozzá vagy ha rádugom az usb-n akkor a laptop kijelzőjén is azt a teljesítményt adja le? -
nLali
őstag
Sziasztok !
Kizárólag film nézéshez ( BR ) mit javasolnátok inkább? Van két lehetőségem, az egyik egy Passzív 4550 új, DDR2(), a másik egy passzív 9500Gt, használt, DDR3. Játékok alatti teljesítmény tényleg nem érdekel, a hangerő egyiknél se téma. Csak az akadásmentes BR lejátszást és a fogyasztást tartanám szem előtt. Előre is Köszönöm a válaszokat !
-
Sonky
aktív tag
Sziasztok
Melyik kártya lenne jobb Gta4-re? Sapphire HD4850 512Mb
Vagy Sapphire HD 3870X2 1Gb?1024*1280 ban lenne használva a lényeg a több fps.
A gépbe amibe kell 4Gb ram Athlon x4 620@3GhKöszi.
-
torma99
aktív tag
Előre elnézést kérek, ha triviális a kérdésem, de vészhelyzetben vagyok és nem tudom visszaolvasni a fórumot.
A problémám a következő:
Elindítottam a gépemet, szépen el is kezdett bootolni, felállt a windows, felkapcsolódott a netre és bejelentkezett az MSN-be. Ezekután a jellegzetes windows hibahang, egy kongás vagy nem is tudom én mi hallatszott a hangszóróból, felprögött a ház mind a három ventillátora, majd a kép először elsötétült, majd zöld függőleges csíkok jelentek meg rajta kb 1,5 cm-es sorközzel.
Leállítottam a gépet, megpróbáltam újraindítani, de csak a fekete monitort látom, hibaüzenet, füttyszó az alaplapról nem hallatszik.
Gyanítom, hogy a vga hibásodott meg ami egyébként egy Gainward Radeon 4850 GS 512 MB.
A fő gondom, hogy nincs senki akinél kipróbálhatnám a kártyát, hogy tényleg az e a rossz, esetleg az egész alaplap szállt el (bár ezt kétlem).
Volt már valaki akinek hasonló hibája volt a VGA-jával, egyáltalán ez annak a hibája?[Húzva nem volt semmi a gépben, minden alapbeállításon lett hagyva és a legfrissebb driverek voltak fenn + Windows 7 RC1]
[U.i.: a fórumot azért nem tudtam visszaolvasni,mert egy xp-t voltam kénytelen ráerőszakolni egy kőkorszaki masinára (1mb VGA, slot 1 , intel 440bx) és olyan lassú,mint a csiga]
A segítségeteket előre is köszönöm. -
Vasinger!
nagyúr
Tegnap írtam, hogy egy Nv 6800 GS/XT VGA-ra nem volt rádugva 1-2 hétig a tápcsati, csak az AGP-ből nyerte az áramot. Tegnap elment a kép és nem bootolt be gép, ma vettünk rá átalakítót és rádugtuk az áramot, de lila zöld vonalak jelennek meg az asztalon.
Ez mitől lehet? Meghalt a VGA? -
Nic!{
tag
sziasztok van egy sapphire x1950pro-m és egy ilyen hűtőt szereztem hozzá de a ventinek a vezetéke nem ér el odáig ahova rá kellene dugni a vga-ra, és az lenne a kérdésem hogy ahoz a kis ventilátor csatihoz nincs esetleg vmi hosszabbító kábel vagy vmi átalakító? és ha van mi a neve meg hol lehet olyat kapni ha létezik ilyen?
a válaszokat előre is köszi
-
zbence
aktív tag
válasz
beriimi #30731 üzenetére
Leírhattad volna milyen VGA van benne!
Itt nézelődj, elméletileg ilyen cucc van benne!Írd már le helyesen könyörgöm!
-
beriimi
csendes tag
hali
van egy gondom.
van egy gericom m6t 1200 laptop.na nekem ezzeh kelllene driver.émármint a videokártyához de csak linux-os van.nem tom hogy jó öltet lenne e az xp hez leszedni. segitsetek. -
RootRulez
félisten
Sziasztok, végre találtam a neten win7x86-hoz való 9.9-es ccc nélküli ATI drivert. Már csak az érdekelne, hogy mekkorának kell lennie a méretének, hogy ez valóban az-e
Esetleg tudnátok mondani egy fájlméretet erre?
9-9_vista32_win7_32_dd -
joi29
őstag
-A gpu-Z ügyes kis program kiír minden félét többek között a hőmérsékleteket is.
-Igaz a memio nem a memóriát jelenti hanem a gpu memória vezérlőjét
ami legtöbbször melegebb a chip egyéb részeinél vagyis ha ez extrém
magas akkor vagy nem fekszik fel 100%-ban a borda a magra vagy megsérült
az gpu hővezető felülete.
-Terhelni, tesztelni lehet FurMark-al, ATITool-al és GPU Caps Viewer-el is. -
Kelemann1
csendes tag
Sziasztok!Zoli vagyok.
Kérlrk segítsetek nekem a döntésben.Tönkrement a laptopom,még garaciális volt.Javítani nem lehet,adnak helyette másikat.
Ebben egy Gforce 8600 gs 256-os vcard volt.Ezt nem lehet pótolni.
KÉRDÉSEM A KÖVETKEZTŐ:
Az alább felsorolt vcardok közül,melyik az ami legalább olyan jó vagy megközelítően mint a régi 8600-om?-intel x4500 hd
-Gforce go 9300gs (256)------ Ez a legfontosabb!!! Erről mi a vélemény elsősorban?
-intrel x4500 m
-Gforce G 102m (512)
-Ati Radeon hd 4570 (512)
Ati Radeon hd 4330 (512)Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
-
Kelemann1
csendes tag
Sziasztok!Zoli vagyok.
Kérlrk segítsetek nekem a döntésben.Tönkrement a laptopom,még garaciális volt.Javítani nem lehet,adnak helyette másikat.
Ebben egy Gforce 8600 gs 256-os vcard volt.Ezt nem lehet pótolni.
KÉRDÉSEM A KÖVETKEZTŐ:
Az alább felsorolt vcardok közül,melyik az ami legalább olyan jó vagy megközelítően mint a régi 8600-om?-intel x4500 hd
-Gforce go 9300gs (256)------ Ez a legfontosabb!!! Erről mi a vélemény elsősorban?
-intrel x4500 m
-Gforce G 102m (512)
-Ati Radeon hd 4570 (512)
Ati Radeon hd 4330 (512)Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
-
-
katt777
félisten
válasz
Satyricon #30713 üzenetére
Többféle ASUS karim is volt, mindegyiknek közös jellemzője, hogy az ASUS saját driverével működtek normálisan (még ha régebbi volt is), míg a ref. meghajtókkal mindig volt valami gebasz. Az ASUS is azon gyártók egyike, akiknek a ref. kártyájuk sem ref. kártya.
Regcleaner-rel nem törölsz fájlokat, Driver sweepert használj, azt is restart után. Utóbbit sokan elfelejtik, aztán beletörölnek az eltávolítóba, onnantól kezdve lőttek a driver-installálásnak.
ilN4e: Hőmérővel.
-
Satyricon
addikt
válasz
katt777 #30712 üzenetére
Üdv katt777
Amikor megvettem a karit, teljesen új oprendszert tettem fel. Én eddig csak eredeti nvidia drivereket használtam ehhez a karihoz(nem tuning drivereket). De lehet, hogy ezek után kipróbálok pár tuning drivert hozzá. Amúgy amikor másik divert próbálok, alaposan le szoktam takarítani a vga drivereket regcleanerrel. Sztem ez az 1ik legjobb progi. Esetleg más ötleted nincs, hogy miért csinálja ezt?
-
katt777
félisten
válasz
gyuromoj #30678 üzenetére
Elméletileg S-Video kábelt, illetve a kártyához kellett kapni RGB/RCA kábelt is, ezek elő szoktak fordulni TV-ken. Na most, ha csak HDMI csatlakozó van rajta, az gáz.
aero.: De ő low-on futtatja.
Asztali HD4650-em HIGH-ban vitte a Crysist árnyékok és fizika butításával, természetesen AA nélkül.
wikings2: Régi kártyához ne telepíts új driver-t, ez régi ATI igazság.
ZSOOLT2: Be/kilépési hőmérséklet nem mérvadó. Táp lehet ludas. A Chieftec-ben én nem annyira bíznék, mert csak az 550W-osom adott le 18A-t a VGA ágakon, ennél kisebbek nem. Márpedig annyi kell.
dzseron: HD3xxx kártyához ne tegyél fel 8.7-nél újabb drivert. Ha új játékhoz meg ilyen kéne, akkor emiatt szívtál, így kényszerít az ATI fejlesztésre.
ilN4e: Kevés feszt kapnak a RAM-ok, vagy sok tuningot; és/vagy túlmelegszenek. Vedd vissza a RAM-órajeleket, és jó lesz. Ne feledd, hogy a RAM-ok és a VRM-ek hőmérsékletét nem méri semmi.
Satyricon: A cserélgetett driverek is uezt tudják produkálni, le kell őket pucolni, és a megfelelő drivert feltelepíteni, nem feltétlenül szükséges OS reinstall.
Egyébként VGA (főleg ATI) hibákkal bajlódóknak ismételten tudom javasolni, hogy a teljes rendszerüket, a legfinomabb beállításokig, mindenféle VGA-driver nélkül telepítsék, aztán mentsék el az egész OS partíciót, és csak ezután kezdjenek VGA meghajtókkal kísérletezni. Baj esetén 5-10 perc a tiszta rendszer visszaállítása.
-
Satyricon
addikt
Üdv skacok
Pár hónapja vásároltam egy Asus EN 8800 GTX-et garival. Az zavar engem nagyon, hogy amikor kikapcsolom a gépet, a vgakarin lévő kis hangszóró vagy micsoda elkezd egyet sípolni. Semmiféle probléma nincs vele, tökéletesen működik, csak attól félek, valami nem tetszik neki. A hőfokával sztem semi baj nincs, játék közben köbö 62-63fokra megy fel. Alapon pedig 51-52 fok körül van. Szerintetek mi lehet a probléma?
szerk.: Dzseron. Sztem egy oprendszer újratelepítés megoldja a problémád. Nekem is volt ilyen, pont a Crysissel, csak én belebütyköltem a játékba, modokat tettem fel, és pár file-t felül kellett írnom. Aztán újratettem az XP-t(mert már az is régi volt), és a crysist is újból. Hátt.. Hogy is mondjam... Eszméletlen szép grafikája lett a játéknak, hibátlan volt, plusz még gyorsabb is lett sokkal a játékmenet. Szal próbáld ezt ki.
-
ilN4e
csendes tag
Nem tudom számít-e, de úgy kezdődött a dolog, hogy nagyon csúnyán elkezdett nyekergni a vga gyári hűtése, aztán le is fagyott a gép, gondoltam hogy gáz van a hűtéssel, ráraktam a fent említett hűtőt, és az a kép fogadott bekapcsolás után...
-
Muki94
aktív tag
válasz
ZSOOLT2 #30703 üzenetére
Szia!
Eredetiek a játékok?
VAGY:Ez elég valószínűtlen, de lehet, a tápod nem bírja a terhelést. Pl: nagy területre érsz, a proci elkezd tekerni, tápot megzabálja, és instabil lesz a gép, majd nem tud felállni.
Haveromnál ez volt, csak neki éppen egy 400as kodegány szórakozott, nem tudom,hogy neked milyen tápod van.A játék lehalásokat orvosolni szokta általában egy oprendszer újratelepítés, sosem árt.
-
dzseron
csendes tag
Helló!
Videókártya gondom(?)van mégpedig az,hogy pl A Virtual Tennis 3 vagy Tomb Raider Underworld játékok simán mennek a gépen de a Crisysban meg csikok,fekete kockák,háromszögek jelennek meg és teszik lehetetlenné a játékot.Az érdekes benne az,hogy már játszottam régebben is a Crisyst ugyan ezzel a Hd 3870-es Radeonnal és semmi gond nem volt vele.Cseréltem drivert is próbáltam régebbit ujabbat is raktam fel patchet is állitgattam a grafkártya beállitásokat de hiába.A Tomb Raider Anniversary is ezeket a tüneteket produkálja(ta)
Hogy lehet ,hogy bizonyos játékok mennek mások meg nem?Somebody help please
Ha véletlenül rossz topikba jelentkeztem a problémámmal akkor bocs
-
ZSOOLT2
tag
passz.
Mikor elindítom valamelyik game-et, 38-fok körül van, a catalyst szerint.
Ha alt+tabbal kijövök az asztalra játék közben, kb. ugyanannyi.Csak néhány játéknál fordul elő, ME-ben csak az egyik pályán áll le, Fallout3-ban, meg az első helyszínen semmi gond, csak utána.
-
ZSOOLT2
tag
Hello,
Lenne egy elég komoly gondom: néhány játékban (Fallout3, Mass Effect egyik pályáján) leáll a gép: hang van egy ideig, kép elmegy: kikapcsol a monitor, szürke, v. fekete képernyő, nem reagál semmire sem, ha hagyom akkor se, csak a reset segít rajta.
Változó, hogy mennyi ideig működik, van, hogy egyből leáll, de van, hogy megy 10-15 percig is.
Akinek esetleg volt ilyen gondja, tudna segíteni?
(Azért ide írom, mert videokártya problémára gyanakszom)
Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- EVGA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest