- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali médialejátszót?
Aktív témák
-
válasz
JuveGabor #20070 üzenetére
A márkátlan tápok egyik legfőbb jellemzője, h ha elromlanak, magukkal ránthatják az alaplapot, esetleg processzort is.
Én nem tennék egy 30ezres alaplap, 40ezres processzor, és 20ezernyi ram alá egy 5ezer Ft-os tápot.Ha egy nagyteljesítményű VGA-t beleteszel egy olyan konfigba, amiben egy kisteljesítményű márkás táp dolgozik, akkor a konfig leáll, mert a táp letilt, jelezvén, h kevés a teljesítménye a VGA-hoz.
Ha ugyanezt egy Mercury, Codegen, Vargáné és tsa., stb. tápos gépbe teszed bele, akkor nem tilt le, elindul, szenved, aztán elkezd füstölni a táp, és szép lassan elég.Én már jártam így, bár ez már erősen "anno" történt:
6600 után beletettem egy 7600-ost, ami szépen egy pár heti hsználat után elégette a tápot. Szerencsére nem égett le más, de ekkor olvastam utána, h hogy is van ez a tápokkal.
Akkoriban még 2000Ft-ért is lehetett tápot venni, de én inkább egy bő 10ezres Chieftech mellett döntöttem.
Ha elromlana, és mégis magával vinne valami alkatrészt, a Chieftech kifizetné, de egy márkátlan táp gyártójáról ezt sajnos nem lehet elmondani.Így már nyugodtan magára merem hagyni a gépem letölteni, tudván, h nem fog kigyulladni, és leégni a ház, mert előtte a táp tutira leold. Néha belegondolok, előtte mekkora mázlim volt, h nem volt a táppal más baj.
Sajnos a táp az egyik legfontosabb alaktrész.
A márkátlan tápok messze nem adnak le akkora teljesítményt, mint ami rá van írva.
Ezt tesztekkel lemérték már több helyen is.
Sajnos a sztech boltokban pedig mégis elsősorban olcsó(bb) tápokat adnak el.
Egyik ismerősöm most vett 700W-os Codegent nemrég... Hát tiszta nemnormális...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest