Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bedohazi

aktív tag

válasz Impressa #7265 üzenetére

Ertem.
    Az nvidia control panelba, a manage 3d settingsnel latom hogy van ket fulecske, egyik a global settings, a masik a program settings. A global settingsnel betettem hogy auto-select annak a remenyeben hogy igy automatikusan valt. A program settingsnel megjelenik par program tobbek kozt a google chrome es az internet explorer es itt meg lehet adni hogy a bongeszok mit hasznaljanak. Van 3 lehetoseg, integralt kartya, nvidia kartya, es Use global settings (Auto select:integrated) de ez inaktiv ha jol tudom. Es itt nem is ertem hogy automatikusan miert az integraltat valasztotta...Nekem csak arra van lehetosegem hogy vagy az integralt kartyat vagy a masikat tegyem be a chromnak, de ha az integraltat beteszem akkor se youtubnal se online jatekoknal nem hasznalja az nvidiat:( pedig lattam youtubon videoban hogy a pasas mikor bongeszik, akkor inaktiv az nvidia, de mikor megnyit egy videot mar atvalt. En ezt hogy tudnam elerni?

Új hozzászólás Aktív témák