- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aiymin
újonc
Van switchable mód ez igaz, de alaphelyzetben arra van állítva. Gondoltam arra, hogy ha teljesen leformáznám a hdd-t és úgy raknék fel egy op. rendszert akkor hátha jó lenne, mert azóta csak a azt a partíciót formáztam amin a rendszer szokott lenni, de azt tanácsolták hogy azzal se lenne jó. Valami egyéb ötlet valakinek?
-
Aiymin
újonc
Aida64-et kb. 10-15 perce raktam fel, azelőtt Everest-tel néztem és egyik se mutatja hogy lenne más az integrálton kívül sajnos. Mikor legelőször volt rá op.rendszer rakva, akkor fel tudtam tenni gond nélkül az AMD szoftvert is, de nem mutatott különbséget, meg már nem emlékszem hogy akkor jelezte-e az eszközkezelőben, de azt tudom hogy azóta nem érzékeli egyáltalán. Megpróbálok egy olyan furmarkot is. Igen egyébként gyári driverek vannak feltéve. Próbáltam lemezről meg a lenovo oldaláról is és sehogy se jó. Amikor fel akarom telepíteni az AMD szoftvert akkor azt írja hogy nincs kompatibilis eszköz a gépben...
[ Szerkesztve ]
-
Aiymin
újonc
Sziasztok!
Az lenne a problémám, augusztus végén vásároltam egy Lenovo G510 típusú gépezetet és nem nagyon ismeri fel a dedikált videókártyát aminek egy AMD R5 M230-nak kellene lennie. Eszközkezelőben meg se jeleníti a dedikáltat, szóval gondolom egy az egyben nem ismeri fel. Gondoltam arra, hogy lehet foglalat hibás vagy valami, de gondoltam hátha itt valaki ismer valami megoldást. Szervízbe még nem küldtem el mert egyetemista vagyok és suli közben nem nagyon tudom mellőzni sajnos... Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Dell XPS
veterán
válasz w.miki #18671 üzenetére
1 mm-es thermal pad kell a chip-hez: [link]
Nem tehetsz a processzorhoz thermalpad-ot, mert más a hődisszipáció, így nem alkalmas hőelvezetésére, átadására. Régebbi laptopoknál ahol nem volt jelen komoly teljesítmény, ott még előfordult gap-pad használata, majd néhány évig gyengébb videokártyáknál, chipset -eknél is (északi híd + integrált videovezérlő ). Ma már nem találkozni vele, kivéve: VRAM, FET, és egyéb áramkörök.
Mivel a felületek találkozása messze nem tökéletes, és hőátadás szempontjából elég kevés (kb, 35-40% -a érintkezik), így pasztát alkalmaznak egyenetlenség kitöltésére ami természetesen szemmel nem érzékelhető. Minél tökéletesebb az illeszkedés annál hatékonyabb a hőátadás (megfelelő közvetitő anyaggal ), így könnyen vizualizálható az a mennyiség amit egy-egy komponens felülete megkíván. Egyáltalán nem kell nagy mennyiség!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Thome
veterán
válasz FalconKnight #18684 üzenetére
Nálam ugyanez volt, szűz Win7 esetén tekerte a processzort mint az állat, itt a Win Updater volt a ludas, feltolta a soksok frissítést, aztán lenyugodott miután végzett 1-2 óra múltán és megszűnt ez a probléma magától.
-
Kbali
nagyúr
válasz FalconKnight #18679 üzenetére
Task manager ilyenkor mit ír? Vírus nincs? Win frissítés is tudja ám rendesen tekerni a gépet.
-
Kbali
nagyúr
Valószínűleg teljesen elhalálozott az akkumulátor.
Nekem a HP-m már boot során írja, hogy ideje lenne akksit cserélni, mert saját számítása szerint már kuka. Ez részben igaz is, mert max fél órát bír így 6 éves korában. Neked berakott akksival nem ír ilyesmit? Az Aida64 talán tud akkumulátor elhasználódást kiírni.[ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
Mostmár azt írja, hogy nem észlelhető telep!
először az volt pár hónapja, h csatlakoztatva, nem töltődik
ha kihúzom a tápcsatit, azonnal kikapcsol, sötét lesz minden, abban a másodpillanatban.[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Dell latitude d630 notinak van egy olyan problémája, hogy csak töltőről működik, ha lehúzom a kábelt kikapcsol a gép. Ez akku gond lesz vagy a notinak van valami baja?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
FalconKnight
aktív tag
Adott egy HP Elitebook 6930p laptop. Mostanában furcsa dolgokat művel, a processzor random időközönként beakad 99%-os terheltségre. Ezzel nagy gond nem lenne, biztos összeakadt benne valami szoftveresen gondoltam, de újra telepítettem teljesen leformáztam a merevlemezt, és a szűz windows is rövid idő után ugyanezt produkálta (csak a legalapabb programok voltak még rajta). A merevlemez hibátlan elvileg, mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget!Falcon
-
NTonee
veterán
ha mai játékokkal akarsz játszani minimálisan élvezhető szinten, akkor valami magasabb órajelű i3 és 840m kellene. Láttam ilyet acernél 140 körül, i5 procival 150 fölött egy picivel.
(#18677) snapple: az emag-ot felejtsd el. Külföldi bolt, nem magyar kiosztású billzet.
amúgy van Milyen notebookot vegyek? topik is, ez a téma oda való.[ Szerkesztve ]
-
Seed
csendes tag
Ez mennyire jó ár-érték arány:
[link] -
Thome
veterán
Talán eldöcögnek rajta az újabb játékok low grafikai szint körül, de ez nem igazán játékra való szett, persze régebbi, 2012-2013-ig bezárólag azért tudsz vele játszadozni, illetve egy-két 2014-es játékkal, de az elkövetkezendő darabokkal kicsi az esély, hogy megbirkózik.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Üdv,
Van az Intelnek ez a ,,Megjelenítő energiatakarékosság technológiája". Ugye ez azt csinálja hogy sötét témánál leveszi a fényerőt, majd vissza ami idegesítő. De az Intel vezérlőpultban csak akkumulátorról való működés esetén van leheteőség a kikapcsolására. Ha akkuról használom tényleg ki is van kapcsolva, de töltőn ugyanúgy csinálja. Ezt hogy lehetne kikapcsolni?
Egy DELL 7537-ről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Seed
csendes tag
Hello,
mennyire jó párosítás ez a CPU és GPU? ASUS X550CC-XO1340D
IntelCeleron DualCore 1007U 1.5Ghz
Nvidia GeForce 720M 2gba gyenge cpu ellenére mennek rajta ujjabb játékok is valahogy?
-
w.miki
veterán
válasz Dell XPS #18670 üzenetére
köszi, köszi!
Thermal Pad-ból melyiket válasszam? Milyen vastag kell nekem?
Nem rakhatok a CPU-ra, is thermal pad-ot, azt sokkal könnyebb feltenni, nem? Oda paszta kell, van különbség közöttük? Más a hatásuk?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Dell XPS
veterán
válasz w.miki #18668 üzenetére
Kapargatni nem kell és nem is szabad, inkább alkohol tartalmú folyadékkal próbáld meg letakarítani. Vékonyan és egyenletesen kend el a pasztát a processzor hőelvezető felületén, majd óvatosan helyezd vissza a hűtőbordát úgy, hogy ne sérüljön az előkészített, bekent terület. Nem billenhet meg ráhelyezéskor a heatsink, fontos az egyenletes találkozás!
Másik chip-pen thermalpad van (Gap-pad ), így oda pasztát nem szabad tenni! Egy kb 1mm-es lapka van paszta helyett, hőközvetitő anyagként elhelyezve a chip és a borda között. Cserélni akkor kell ha ki van száradva, elveszítette lágy, "ragacsos" formáját. Amint visszatetted a hűtőbordát, megfelelő sorrendben meg kell húzni a lefogató csavarokat, ami melletük fel is van tüntetve ( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 ).
Ragasztani semmit nem kell, a fenti művelettel tökéletesen rögzítődik a heatsink, és megfelelő lesz a hőelvezetés is.A legolcsóbb nem jó, ezt választanám: [link]
Üdv, Dell XPS
-
Thome
veterán
válasz w.miki #18668 üzenetére
Nono, ne bonyolítsd túl, ez csak hőközvetítő anyag, olyan kb mintha lekvárt kennél rá!
Ezt nézd végig és érteni fogod hogy hogyan is megy, igaz asztali gép, de a pasztázás a lényeg: KLIKK
S hűtőpasztát itthon is kapsz bármely pc boltban, itt sokan esküsznek a durvábbnál durvább típusokra (MX4 az etalon) hogy elérjenek még pár fokot mínuszba, én rákentem az 500ft-ba kerülőt, azzal sincs semmi gond.
A gap pad pedig hővezető párna, vagy nem is tudom minek kellene nevezni, ővele én még speciel nem találkoztam, igaz nem is kerestem még boltban.
Ennél csak annyi a dolog hogy az előzőt leveszed ahol van, a helyére pedig teszel újat és ennyi. Persze azt jó tudni hogy milyen vastag amit lecserélsz mert olyan vastagot kellene a helyére tenni, különben megintcsak nem lesz hőátadás. Egyébként ha nem száraz a gappad illetve nincs szétszakadva, én speciel nem bolygatom olyankor meg, csak a hőpasztát cserélem a processzoron.
Fórumtársak, hol lehet gappadet vásárolni?
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz Dell XPS #18667 üzenetére
köszi!
még az összerakásban kérném a segítséged
Hogy működik ez a pasztázás? Melyiket rendlejem az Ebay-ről Ali-ról? Melyik paszta az ajánlott? Jó a legolcsóbb is?
A régi maradékát le kell kapargatni előtte? Mennyit nyomjak rá a CPU, GPU-ra?
Ráragad magától a hőcső, csak rövid ideig rá kell nyomnom, vagy kell hozzá valamilyen ragasztót is tenni, az fogja oda?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Tim82
félisten
válasz Armagedown #18661 üzenetére
Nem okoz teljesítménycsökkenést, az eltérő kapacitás ellenére 95%, hogy lesz dual channel.
Ruszki: igen, a processzorba van integrálva a videovezérlő (HD4000). Az i3-3110M specifikációi.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Ha veszek egy olyan lapost amiben Intel Core i3 3110M CPU van akkor ebbe van a VGA beleintegrálva és nem a lapra de ha tévedek akkor javítsatok ki.
Köszönöm!
Üdv, Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Armagedown
őstag
Van egy Hp 6910p laptopom 2 gb ddr2 rammal, 2 darab 1 gbos memória van most benne.
Ha elcserélném egy 2 gigás mobulra és vennél bele még 1 darab 1 gigásat, az okozna-e valami teljesítménycsökkenést, mivel nem egyforma kapacitáu ramokkal működne a duplacsatornás memória.
Úgy tudom a régi Intel Core Duo processzorok érzékenyek a memória sávszélességre, mivel még nem volt integrálva a memóriavezérlő.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Feri02
csendes tag
Egy wifis routerre két gép kapcsolódik: egyik sima utp kábellel, másik wifin keresztül. Mind a kettőn win7 megy. A gépek a hálózati térképnél látják egymást, de intézőbe a Hálózat-nál már nem. Meg lehet azt oldani valahogy, hogy tudjak másolgatni, ide-oda?
Hogy ezt miért a notebookos topicba írtam, azt nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz w.miki #18656 üzenetére
Nem kell az egész heatsinket kicserélni ezért, gondolom arra van 10k-s ajánlatod. (Bár ha ki kéne is egy kicsit soknak tűnik a 10k +md.).
Ebayről 2500Ft a venti, a beszerelést is meg lehet olcsóbban úszni.
Megy egy pü Neked, az illető lehet hogy gyorsabban is tud ventit szerezni, nem tudom mikkel kompatibilis.mégsem megy pü mert nem Pesti vagy.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #18654 üzenetére
Semmi köze nem volt a hszemnek a widihez.
-
w.miki
veterán
Acer 5735Z laptopom ventillátorja elkezdett kerregni.
Ha kikapcsolom, és újra elindítom, akkor nem kerreg.
Sőt, általában nem is kerreg, de néha rákezd, és akkor vagy újra kell indítanom a gépet, vagy menet közben, megpöckölnöm a ventillátort.
Kicsit szétszedtem, felülről cseppentettem rá pár csepp olajat, picit talán jobb, de félek, hogy ez nem segít.
Üzletben kérdeztem, 10eFt lenne az új (használt) ventillátor, és 5eFt a szétszerelés, és a csere munkadíja.
(Én kicsavaroztam felül a 4 csavart, de attól nem jött ki a ventillátor. )
Majdnem ennyit ér az egész laptop... :x
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne olcsóbban megszüntetni ezt a (ritka) kerregést?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
NTonee
veterán
válasz szabonagyur #18654 üzenetére
a wifi direct jóval hosszabb listával rendelkezik hardverek terén.
itt egy kereső, amiben ki lehet pipálni a wifi direct feltételt. -
szabonagyur
félisten
Hogy tiszta legyen a dolog: [link] A különbség annyi lesz nálad, hogy nem szükséges a TV-dhez a netgear eszköz sem mivel tudja a Widi-t, nálad a lapos részéről nem lesz meg a követelmény mivel nem Intel Wifi-d van.
@(#18651) NTonee: remélem neked sikerül meggyőzni őket végre
Amúgy van az elterjedtebb Wifi direct rész, ott számítógépes oldalról mi kell hozzá? Vagy az ha jól már megy más adapterrel is ugye? -
Roli5
tag
válasz szabonagyur #18649 üzenetére
Az elsőt Neked írtam, a másodban pedig magamban töprengtem...
Oké, értem én, hogy villanymotor... Azt hittem tudok segíteni, ezért írtam, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Nem érted továbbra sem. A widi lényege, hogy bárhol tudod használni kábel nélkül. Nem kell egyik eszközt sem hálózatra felküldened. Mi most Widi-ről beszéltünk nem arról, hogy lehet megoldani. Igen van millió meg egy lehetőség még de itt a Widi a lényeges, lehetne használni Miracast-ot is akár, vagy amit használsz a DLNA jellegű dolgot.
@(#18647) Roli5: Hogyne használná a routert a mostani felállásod, ne röhögtess. Azért tudod a gépedről megosztani. De ha ennyire ráérsz próbáld ki kikapcsolt router mellett is, hogy megkeresik e egymást
Ja és továbbra is vonatkozik rád a 5 percen belül hozzászólást kell szerkeszteni szabály, főleg ha ugyanannak az embernek írod.
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz szabonagyur #18646 üzenetére
Router nélkül nem próbáltam. Illetve az sem biztos, hogy használja a routert. De hogy megy, az biztos.
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #18644 üzenetére
én nem mondtam hogy widit használok.
-
szabonagyur
félisten
Akkor meg mi a probléma? A kolléga előadta, hogy Intel Wifi kártya nélkül csinált Widi-t, ami úgy ahogy van hülyeség. A másik kolléga aki Widi-t akar használni pont a kábeleket akarja elkerülni.
ha csatlakozik a hálózathoz amin van wifi -ez nem egyenlő azzal, hogy az internetre csatlakozik.
De látom nem érted mégsem akkor a Widi dolgot. A kolléga és én a Widi dolgot akartuk össze hozni. Amit ti csináltok nem Widi és nem kell felmennie a netre sem az eszköznek, de van egy közvetítő eszköz jelen esetben a Wifi modem.
Úgyhogy se te se a kolléga nem Widi-t használtok.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #18642 üzenetére
Értem miről van szó, tudom mi az a widi, és azt is tudom mi az a dlna.
ha csatlakozik a hálózathoz amin van wifi -ez nem egyenlő azzal, hogy az internetre csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #18640 üzenetére
Szerintem közvetlenül kapcsolódik ő az eszközhöz, csak úgy lesz wifi-képes a TV-je mint nekem, ha csatlakozik a hálózathoz amin van wifi.
-
Roli5
tag
válasz ZTE_luky #18602 üzenetére
WIDI-ről:
Hálószobában próbáltam, ott a "kisebb és butább" tv van, de ezen is csodásan megy:
Amim van:1,LG 39lb650v
2,Asus x750LA i3 4010u-s procival, HD4400 gpu-val és win 8.1 pro-valIntel oldaláról letöltöttem két fájlt, feltelepítettem a laptopra. A tv egy T-home -os ZTE wifi-n kapcsolódik nálam a netre, a laptop szintén.
És csodálatosan működik a tv kijelzőjén megjelenített laptop, aminek szintén bekapcsolva maradt a képernyője.
De már hogy hogy csináltam, nem emlékszem, mert éjjel volt .u.i.: ugye milyen szar ez a konzumer Asus?!
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
válasz szabonagyur #18633 üzenetére
Áhh fene! Azért Köszi!
A kérdés továbbá az is hogy bele tudom e rakni mivel a kábelen lévő csatlakozóba van a wifi kártyán lévő csatlakozó!
-
szabonagyur
félisten
válasz huliganboy #18632 üzenetére
Valószínűleg csak olyat tudsz belerakni amivel szerelték is a gépet, mást lehet nem fog felismerni a BIOS sem.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Szétszedtem egy régebbi notebookom és a WIFI kártyáról elvált az egyik csatlakozó mely benne maradt a kábel csatlakozójában.
A kérdésem hogy tudom azt eltávolítani hogy egy másik kártyát tudjak belerakni.
Valamint ha méretben megfelel más típusú kártyát rakhatok e bele?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
válasz szabonagyur #18629 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Dell XPS
veterán
válasz Járókeret #18628 üzenetére
Nézz rá HD Sentinel nevű merevlemez ellenőrző programmal, és jelezz vissza! Ha minden rendben a HDD -vel és az op.rendszerrel is természetesen (Win7 Home bőven elég..), akkor nem olyan tragikus a rendszer felállása. Persze, ne legyen 50 egyszerre induló alkalmazás, mert az rendesen megakasztja a folyamatokat.
Üdv, Dell XPS
-
Hurkafej
aktív tag
válasz szabonagyur #18625 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam. De a névben ott a processzor is E2-1800. Vagy lehet azért, mert nem cserélhető, így abból is jön egy új?
-
Hurkafej
aktív tag
Szervusztok!
Tegnap be lett adva a szervízbe a Lenovo G585 laptopom. (Telemax GSM)
Már ma jött egy sms, hogy kész is.
Csíkos volt a kijelző, USB3.0 néha nem érzékelt, a wifi sem kapcsolódott rendesen.
Egy alkatrészt cseréltek.:
kód.: 90000486
Megnevezés: MDB_QAWGF MB DIS E2-1800 W/HDMI/BTMit cserélhettek ki benne?
-
Szabix01
tag
Sziasztok van egy Asus laptopom és rajta gyári win8.1 és letöltött a drága magának egy frissítést amelyet nem tudott telepíteni és most kaptam egy olyan hibaüzenetet hogy : " A Windows-frissítések konfigurálása nem sikerült / Módosítások visszavonása / Ne kapcsolja ki a számítógépet. " csak az a bibi hogy ezt irja ki már kb 1,5 órája és semmi sem történik... már kapcsoltam s ki mert nem bírtam várni mert nagyon szükségem volna a laptopomra. Valaki kérem segítsen!
Üdv
Szabix01"Mindenki feszeng a kamura. Mindenki gengszter. Mindenki modell. Mindenki tökéletes."
-
Járókeret
senior tag
válasz szabonagyur #18617 üzenetére
igen.
hát,hogy azért kell várni 1-2 percet mire minden betölt. nem mutat semmi háttérmunkát, de még is döcög a cucc.
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
adott egy z510 lapos, intel procival. most tettem újra, fél éves gép de ez a windows 7 nagyon nyögve nyelősen akar beindulni. alapból intel cuccokat töltbe, utorrentet meg avirát... ez normális ? :S
-
Dicker
őstag
válasz szabonagyur #18614 üzenetére
A gép nem az enyém, de kaptam képet.
Indítás után fekete kép, felugró fehér hiba ablak, csak éppen nincs benne látható írás, így nem lehet leolvasni, ez az egyik.
A másik:
Hiába tudom értelmezni én is a szöveget, amit kiír, DirectX telepítésnél meg azt írja, hogy már fel van telepítve.
0x00.. most nem jött elő, de valószínűleg mind összefügg.
-
Dicker
őstag
válasz szabonagyur #18608 üzenetére
Nem megoldás. Már fel van telepítve.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #18610 üzenetére
igen, de elv win 8.1 az támogatja
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz szabonagyur #18607 üzenetére
értem köszönöm stépen rákérdezek egy angol fórumon ott talán kapok választ..
A Widi csak processzortól és Wlantól függ ugye? -
szabonagyur
félisten
válasz ZTE_luky #18606 üzenetére
Írtam, hogy azokkal fog működni amit ők is leírnak, mivel nem túl elterjedt dolog szerintem itt biztos nem lesz jobb válasz, mint amit eddig kaptál. Az meg, hogy berakod mindenhova, ide is többször a kérdést olyan felesleges... nem azért nem kapsz választ mert nem érdekel senkit, azért nem mivel nem ismerjük a dolgot annyira.
Az a kis eszköz ebayről ugyanaz mint ami a gépben van csak még lehet lassabb is.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz ZTE_luky #18602 üzenetére
itt találod a hardverkövetelményeket a widi működéséhez. Ez a hivatalos lista, ezekkel biztosan működik.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Essential M5400A. Próbálnak rajta játszani, de állandóan valami hibát ír ki. Játéka válogatja. Mindegy, hogy régebbi, vagy újabb. d3d error vagy 0x000 hibákat is dob. Mostanában pedig inkább a directx-el van problémája, mindig kéri a 9-est, vagy nagyobb verziót, pedig fel van telepítve a 11-es is.
Intel + GeForce GT 740M
Valakinek valami tipp?
Köszönöm!
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz voyager4.4 #18601 üzenetére
googlebe semmi választ nem kaptam, angol nyelvű fórumokon itt ot olvastam hogy más atheros wlanos laptoppal próbálgatták, de semmi..
WIDI-ve kapcsolatos fórumot nem találtam, és elég logikusnak találnám ha ezzel a kis szerkentyűvel működni
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001