- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Berci_
aktív tag
válasz artiny #26509 üzenetére
Hello!
Aksit elég sokáig lehet venni gépekhez, én már vettem 8 éveshez is
Hogy honnan veszed az kb mind1, ugyan azt fogod kapni. Ami fontosabb, hogy milyet veszel, én csak gyárit javaslok!
Megveheted most is, de akkor kicsit használd akkor(havi 1-2 alkalom elég), mert ha nem használod magától meghalNagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
Csapo83
aktív tag
-
HeliumA
aktív tag
válasz artiny #20676 üzenetére
Felesleges hisz azzal a GPU és a CPU grafikus képességeit teszteled, amit egyéb tesztekből is elolvashatsz. Na és persze eléggé időigényes egy jó teszt. Nem tudom lesz e valaki aki azt megvárja.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
HeliumA
aktív tag
válasz artiny #20673 üzenetére
Ugye az AIDA64 az mondja meg hogy valóban az a cucc van benne amit a hirdető megadott. A HD Sentinel meg a HDD állapotát méri fel. Még érdemes a Battery Care-t is feldobni rá, hogy az akkumulátor állapotát is lásd, mert az sem olcsó cserélni. Alap rendszer monitorozásra a CPU-Z is elég.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
legenda
válasz artiny #20669 üzenetére
az aida64 elég részletesen kielemzi hardveresen is, illetve bizonyos tesztekre is képes.
amennyiben külön tesztelnéd részletesen a lehetséges hardvereket, úgy memtest86(+), hd sentinel, tft control, illetve stabilitásra az orthos.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dell XPS
veterán
válasz artiny #17096 üzenetére
Ha nem telepítesz "egyéb" programokat is, akkor természetesen elég egy általános használatra (OS; 25GB). Mondjuk AMD E350-es processzorral még böngészni sem lehet, meg úgy általában 100%-on üzemel, de az SSD javít ezen valamennyit, mert a kettő együtt elviselhetetlen. (proci teljesítmény + HDD sebessége )
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Tim82
félisten
válasz artiny #17034 üzenetére
Használattól függ, hogy megéri-e, de én nem olyan régen még CPU-ban az E350-nel kb. egy szinten lévő Core 2 Duo-s notit használtam, azon dobott annyit az SSD, hogy kb. két és fél évig nem váltottam újabb notira, mert nem éreztem szükségét.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Buci21
addikt
válasz artiny #14401 üzenetére
16-os Petrát bátran felteheted. Ubuntu 13.10 származék, el kéne férnie egy ubuntunyi helyen. Csak az XFCE környezet egy kikönnyített kis cucc, ami nem eszik sok procit és memót.
(#14402) Dell XPS:
T9300 és T9500 viszont még a Santa Rosához készült 800-as FSB-vel, és van bennük kakaó tisztességgel. SSD mellé gondoltam, hátha futja a keret Ezekről mit gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz artiny #13793 üzenetére
4GB ramnak is röhögve elégnek kellene lennie erre a feladatra. A gépben a hőfokok rendben vannak amúgy?
A Chrome féle flash nekem is van, hogy megakasztja a gépet rendesen, IE alatt sokkal jobb ahogy nálad is.
Valószínűleg a proci alacsony órajele kezd néha kevés lenni. Egy U-s procinak sem lenne nagyobb sajna. -
szabonagyur
félisten
válasz artiny #13791 üzenetére
Gondolom akkor ez a max összeg is amit áldozná rá? Ezt az infót nem találtam még sehol kiírva nálad. Mivel ugyanis ha ennyi a max keret akkor valószínűleg más lehetőség nincs nagyon, főleg a méret miatt.
A mostani gépnél mit jelent, hogy lassú és döcög? Milyen folyamat közben? Mivel lehet oylan dolog közben szaggat amit egy új gép sem tud megoldani. -
szabonagyur
félisten
válasz artiny #13789 üzenetére
Az U végű i3-aktól nem szabad csodát várni, egy pentium 2020M jobban megéri, gyakran gyorsabb is tőle.
Érezhető változás lenne szerintem a kis AMD-hez képest, de ekkora felárat nem érne meg az tuti.
Én nagyon max 100EUR-t raknék hozzá a helyedben ha már csak i3-as lehetőség van. MIlyen gépet néztél?[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
válasz artiny #13786 üzenetére
kiegeszteskent:
mennyivel lehet erosebb az i3? erezheto lenne annyira...megerne eladni a mostani es raaldozni + 200-300 € ? mert a mostanit majdnem ket eve kerult 350€ ,orulok ha 150-200€ eladom,...es akkor meg hozza kell tennem a 450€hoz,mert annyiert mennek amik az i3.sal vannak szerelve...http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3217U-vs-AMD-E-450 ez alapjan nincs is nagy kulombseg
-
adi mester
aktív tag
válasz artiny #13786 üzenetére
Sziasztok!
Nem rég hozzám került pár notebook, így újabban elég sok értelmetlen kérdést fogok feltenni. Korábban volt 15" TFT kijelző problémám, azt TFT kijelző cserével megoldottam, ugyan azzal a szalagkábellel. Most másban kérném a segítségeteket.Lenne itt nekem egy Samsung X25 típusú notebookom. Az érdekessége ennek a laptopnak, hogy a töltő csatlakozója nem közvetlenül az alaplapra van integrálva, hanem egy külön panelon van, ami egy 40 pines csatlakozón keresztül csatlakozik a noti alaplapjához.
Nos, a problémám az, hogy ezen a DC boardon megolvadt egy chip, aminek nem tudom leolvasni a típusát. A panel típusa: ASSYA96-02483A Interneten szinte infók sincsenek róla, beszerzése eddig lehetetlennek tűnik, így csak a chipcsere maradt. Nem tudjátok véletlenül ennek a panelnak a hivatalos nevét? Esetleg valami információmorzsátok nincs, honnan is lehetne beszerezni?
...esetleg aksi töltésre alternatív módot ismertek?
Köszönöm előre is az infókat!
Üdv.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Rivaul
addikt
Ezt csak adott laptop típusából lehet megmondani. Mond hogy ez miben van s úgy könnyebb dolga lesz az itt lévőknek. Van olyan lapos ahol ez még hideg de van ahol soknak számít. átlagba viszont nem tűnik soknak.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Dell XPS
veterán
Nem fog segíteni a reset melegedési problémákon! A takarítás, újra pasztázás annál inkább, ha egyéb probléma nincs..
#7894) tomek017 : nincs benne tapasztalatom, de érdekes kérdés valóban. Én sem örülnék, ha a gyári programmal elvégzett frissítés után még fizetnem kellene. Gondolom azt mondják erre: örüljek, hogy nem alaplapot kell vennem! A Samsung esetében elismerték, hogy okozhatott a kiadott BIOS verzió gép hibákat, Nálad is érdeklődni kellene ez ügyben.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001