Új hozzászólás Aktív témák

• edari

őstag

Sziasztok.
    Hozzám került egy őskövület: HP 6720s.
    Azzal a problémával került hozzám, hogy csak úgy kikapcsol. Gondoltam az OS lesz a ludas, mivel xp van rajta, szal nem tegnap lehetett újrahúzva.
    Na hát gép bekapcs (5 perc bios post gép..már ez se normális), asztal előjön, aztán paff, gép leáll.
    Na jólvan mondom, gép reinstall. Windows 7 felment, majd amikor jönne be az asztal, a gép megint leáll (se kép se hang).
    Gondolkoztam rajta hogy szétszedem, és esetleg egy újra pasztázást megejtek rajta, mert baromi forró volt az egész lapos, a venti meg kb mindig maxon megy. De ezt el is vetettem akkor, amikor hidegen indítottam el, és akkor is az asztalnál purcant meg.
    Itt gondoltam azt, hogy talán a vga halt meg (vagy kezd meghalni). Bios-ban lazán elvoltam kb félóráig, akkor nem kapcsolt ki (itt is maxon megy a venti).

Gondoltam ráküldök egy memtest-et. Bebootolt pendrive-ról, eljutott 32%-ig, aztán megint meghalt. Burkolat elég meleg.

[Gyanítom hogy valamivel leöntötték, mivel kb az összes billentyű bevan ragadva, még a tapipadnál évő "bal és jobb klikk" is.]

Valami ötlet? Alaplap hiba talán? Vagy kuka?

Bocsi ha rossz a topic :R

Új hozzászólás Aktív témák