- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Sziasztok.
Hozzám került egy őskövület: HP 6720s.
Azzal a problémával került hozzám, hogy csak úgy kikapcsol. Gondoltam az OS lesz a ludas, mivel xp van rajta, szal nem tegnap lehetett újrahúzva.
Na hát gép bekapcs (5 perc bios post gép..már ez se normális), asztal előjön, aztán paff, gép leáll.
Na jólvan mondom, gép reinstall. Windows 7 felment, majd amikor jönne be az asztal, a gép megint leáll (se kép se hang).
Gondolkoztam rajta hogy szétszedem, és esetleg egy újra pasztázást megejtek rajta, mert baromi forró volt az egész lapos, a venti meg kb mindig maxon megy. De ezt el is vetettem akkor, amikor hidegen indítottam el, és akkor is az asztalnál purcant meg.
Itt gondoltam azt, hogy talán a vga halt meg (vagy kezd meghalni). Bios-ban lazán elvoltam kb félóráig, akkor nem kapcsolt ki (itt is maxon megy a venti).Gondoltam ráküldök egy memtest-et. Bebootolt pendrive-ról, eljutott 32%-ig, aztán megint meghalt. Burkolat elég meleg.
[Gyanítom hogy valamivel leöntötték, mivel kb az összes billentyű bevan ragadva, még a tapipadnál évő "bal és jobb klikk" is.]
Valami ötlet? Alaplap hiba talán? Vagy kuka?
Bocsi ha rossz a topic
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest