Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • angelus8925

    tag

    Sziasztok!

    Van egy Asus X54HY laptopom (i3-2330M, AMD Radeon HD 6470M). Erre telepítettem a mai napon a Windows 8.1-et. Minden rendben volt, gyorsabb is kicsivel, mint 7 alatt, jó sok frissítést feltelepítve, belakva programokkal. Semmi gond nincs vele, míg a tápkábellel van megtámogatva (ilyet korábban nem csinált), de amikor kihúzom a tápot, akkor kikapcsol a kijelző, ha visszadugom, bekapcsol. Maga a gép ugyan úgy megy, semmi hibát nem ír ki, nem reklamál, nem is érdekli, hogy én olyankor nem látok semmit a kijelzőn, észre sem veszi..

    Sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet a hiba, így nem találom a megoldást sem. Próbáltam frissíteni a BIOS-t, de kiderült, hogy az már a "legfrissebb" 208-as (12/21/2011).

    Windows 8.1 telepítésekor nem sikerült minden driver-t felraknom, csak a win7-es chipset-et és a LAN-t, tovább már nem is próbálkoztam, mert a többit megoldotta a Win automatikusan. A videokártyához az AMD-ről szedtem le valamit, ami magától felismeri, majd telepíti a szükséges csomagot, ami szerinte a 7400M (noha a gépben 6470M van).

    Tudna valaki segíteni ?

    Előre is köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák