Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
műkedvelő
csendes tag
válasz
VoidXs #96049 üzenetére
Bocsánat, tényleg hanyag voltam, kihagytam: épp azért vagyok hosszú vezetéken, mert hozzám már csak halovány visszhangja ér el a wifi-nek. Tehát az én belteremből kell indítani a vezetékmentes adást, a bejövő vezeték végéről. Feltételeztem, hogy szintén útválasztó jó ide is, csak nem vagyok benne biztos, hogy a kettő hajlandó lesz-e szépen együttműködni.
-
műkedvelő
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egyszerű kérdés (gondolom én). Ketten fizetünk elő a hálóra. A másiknál van az útválasztó (pontosabban bonyolultabb kütyü, mert neki megy róla vezetékes telefon meg IPTV is - t-online-os). Arról jön hozzám a szokásos vezeték (elég hosszú), be a táskagépembe. Szeretném vezetékmentessé tenni magamnál az elérést. Mibe dugjam akkor a hozzám bejövő vezetéket: egy másik útválasztóba? Vagy valami más kell ehhez?
Nálam más nem bonyolítja a felállást - se vezetékes telefon, se tévé (óvom az agysejtjeimet).
Előre is köszönöm a választ. Külön azt is, ha hozzáteszítek, hogy az illető kütyüből a legolcsóbb gagyi is jó (10 méter térerőt beltéren csak ad még a pakisztáni kapualjban gyártott is), vagy figyeljek valamire. -
-
csipszikutya
senior tag
válasz
csipszikutya #96038 üzenetére
Tárgytalan, VGA driver volt a baja.
-
VoidXs
nagyúr
Sziasztok!
Másnál sem működik a Spotify Web Player? Ami még lejátszási listán van, az elindul, de utána már semmi.
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Asus T100-as tablet, Ma feldobta a win10-es frissítést (pénteken vásárolt, 8.1-el). Frissítettem, hiba mentesen.
A problémám az, hogy nem kapcsol le a kijelző háttérvilágítása, sosem mióta win 10-el üzemel. Még akkor sem kapcsolja ki, ha kikapcsolom a gépet.
Win 8.1-el jó volt.Mit tudok tenni?
Köszönöm!
-
mezis
félisten
válasz
CartmanLand0 #96030 üzenetére
Valahogyan csak szét lehet szedni.
Lehet, hogy az előlapot kell először lepattintani és alatta lehetnek csavarok.
Feszegetéshez használj "kihegyezett" bank kártyát (lejártat) vagy bármilyen keményebb lapos, élesebb műanyagot. (A csavarhúzónak biztosan marad nyoma.)
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Erre [link] valami gyors választ tudnátok adni?
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
kb egy hónapja újratelepítettem a gépet, és azóta képtelen vagyok hangot átvinni hdmi-n a tv-re.
Ez mitől lehet? konfig az adatlapomon, a legfrisebb ati driver van fent (csak driver), kiterjesztett asztal.
Ez mitől lehet? -
Stylerr
addikt
válasz
philoxenia #96027 üzenetére
Ez sajnos nem ugyanaz a hiba mint az enyém. Erről én is tudok. Nekem nem akkor jött elő mikor magára hagytam, hanem 10 perccel bekapcsolás után, úgy, hogy folyamatosan használtam a gépet.
-
Stylerr
addikt
válasz
philoxenia #96023 üzenetére
Hőmérséklettel nem volt semmi gáz, eseménynaplóban semmit nem ír szinte. Amin épp az egérkurzorom van, az a hiba, az az utolsó rendszerleállítás volt, amikor este kikapcsoltam a gépet, a fentebbi hiba pedig a váratlan leállás miatt volt, ami 7:25kor kritikus címszó alatt szerepel. Szerintem ebből nem lehet semmit kivenni, mivel nem ír semmit.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Ma reggel Hearthstone (játék) közben egyszercsak elfeketedett a monitor, de úgy, hogy stand-by üzemmódra kapcsolt, tehát mintha a gép kapcsolt volna ki. (a monitornak nem volt semmi baja, mert egyből bedugtam egy másik gépet, és azon adott képet, majd mikor ezt visszadugtam továbbra is stand-by üzemmódban fekete képernyőn kiírta, hogy nincs csatlakoztatva eszköz, miközben ment a gép) Újraindítás után sem töltött be a windows, csak a fekete képernyő és a stand-by monitor. Aztán mégegyszer újraindítottam, de akkor úgy, hogy egyből a BIOSba mentem, és szerencsére ott már adott képet a gép, és azóta működik. Mitől jöhetett elő ez a hiba? -
philoxenia
MODERÁTOR
-
bajuszati
tag
válasz
philoxenia #96019 üzenetére
köszi, lehet nem marad más...
-
bajuszati
tag
sziasztok...
lenne egy probléma...
LG 47LD750 tv hirtelen kikapcsolt.
azóta bekapcs után a stand-by led villog, kép nem jön be.ötlet?
üdv
-
Xarina
aktív tag
-
barni1122
tag
válasz
csipszikutya #96012 üzenetére
Nálam a gép rákötése szimplán kábellel a routerre volt a megoldás, így nincsenek játék alatt laggok meg semmi, a család többi tagja meg használja WiFi-n a táblagépeket stb. És ajánlom a 30-as netre való váltást, főleg ha több készülék van a háztartásban.
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg a T-home-nál 10 megás internetünk van. Kicsit unom, hogy egy YT videó nézése közben (720p) ha más is elkezdi használni a netet akkor kegyetlenül belassul, elkezd bufferelni a yt stb. Ugyan ez van ha játszok éppen (lol) valaki googlézik és laggolok.
Egy 30 megás nettöl elvárható már, hogy rendesen tudjuk használni többen is?Köszi
-
Xarina
aktív tag
Van egy 3Tb-os hdd-m, amit gpt-ben formattáltam két 1,5Tb-os particióra. Közvetlen az alaplapra csatlakoztatva megy is rendesen, de ha egy külső rack-be rakom, akkor nem ad neki betűjelet, ill. nem is látszik win alatt. Az eszközkezelőben felismeri, de azt mondja, hogy nincs inicializálva. Hogy tehetném láthatóvá?Win7 64bit-et használok, ha az lényeges.
-
Pityu.
nagyúr
Most ez a jelzés az eszköz kezelőben az alaplapi driverre utalna?Azért nem raktam fel az inteles cuccot mert így a windows kezeli az ssd t és nekem ez jobban be jött mintha intel driverrel kezelné.Ha nem néztem volna az eszközkezelőt észre sem venni semmiben sem,hogy felkiáltó jeles az a valami,tehát rendellenességet nem tapasztaltam.
-
-
Soybex
őstag
Hali!
A laptopom folyton eldobja a wifit, miközben játszok. De úgy jelzi hogy csatlakozva van, és csak akkor jön rendbe , ha a rendszerben ki be kapcsolom a wifit. Eddig nem jelentkezett ilyen probléma , de ez így nagyon zavaró. Rajtam kívül a családban mindenkinek jó csak nekem nem.. Updateltem a wlan drivert de semmi se változott. Win 8-at használok.
Tippek?
-
pjen
félisten
Sziasztok,tudom nem illik két helyen feltenni ugyanazt a kérdést.de hátha:Szevasztok.Gyors segítség kéne,Win10.Egyik pillanatról a másikra nem látja a belső ODD t és az USB n csatlakoztatottat sem:A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19).Már próbáltam javítást a telepítő lemezzel,de nem megy végig.
A bios látja telepíteni is tudnék róla.Köszi.
-
kispx
addikt
válasz
spyduck #96002 üzenetére
mármint, hogy ha az első sorban írok valamit, akkor a 16. sorba rakja a dátumot? (szóval 16-tal kell csak eltolni)
Akkor ez legyen a szkript:
function onEdit() {
var dateColNum = 6 //column F
var ss1 = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet();
//set date in same row as edit happens, at fixed column
ss1.getActiveSheet().getRange(ss1.getActiveRange().getLastRow() + 15, dateColNum, 1, 1).setValue(new Date())
}Csak 15-tel növeltem a "célcella" sorszámát.
-
kispx
addikt
válasz
spyduck #96000 üzenetére
Eszközök -> Szkriptszerkesztő...
Az ott lévő tartalmat fejbecsapod a az előző hszben linkelt szkripttel és mented valamilyen néven.
Visszatérsz a táblázathoz és elkezded kitölteni és az F oszlopban fog megjelenni a mai dátum. (Legelsőnek nekem volt egy 2-3 másodperces szünet a gépelés és a dátum megjelenése között)Ha nem jó az, hogy az F oszlopba rakja a dátumot, akkor a
var dateColNum = 6 //column F
sornál átírhatod, hogy melyik oszlopba rakja a dátumot.1 -> A oszlop
2 -> B oszlop
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest