- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
válasz
Rico83 #72087 üzenetére
Kint Észak Magyarországon piciny településen Budapesttől kb 200km-re. Nem szeretnék ezért bekocsikázni.
(#72088) Doky586
Most hogy mondod én eddig úgy tudtam nincs a közelben 30km-es sugárban ilyen Pick-Pack pont, de utánanéztem és mindössze 6km-re van is egy. Oda hogyha lehozatom(Ahogy te mondtad ingyen) akkor a nyitvatartás idején lemehetek a cókmókomért és elhozhatom? Vagy megadnak egy időpontot és akkorra menjek be érte?
Edit: Pick-Pack pontra max bruttó 150ezerig szállítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest