Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szép napot!
Adott 2 gép, egyikben i5 2400 proci, másikban Pentium G630.
Ezeket a procikat fel lehet cserélni a 2 gépben? (úgy értem, hogy elvileg ugyanaz a foglalat, de lehet mégis akkora különbség, hogy nem megy, mert nem támogatja az alaplap) (sajnos egyelőre nem tudom milyenek az alaplapok) -
addikt
válasz Marci112233 #103392 üzenetére
Én még sosem használtam a lemezt egy PPOE beállításhoz (külön papíron is mutatja mit hogyan, tehát mennie kellene anélkül), csak ennél a routernél már a menübe való belépésnél is gondok akadtak. A boltban mondták a lemezt, na azt nem adtak hozzá, ott a boltban elvileg gyönyörűen ment (simán belépett a menübe, meg nálam is ment), bár ott nem hiszem hogy PPOE-s kapcsolat van, meg nálam se, lehet az kavar be neki.
-
addikt
válasz Marci112233 #103372 üzenetére
Köszi, ezért nem találok, mert V11-hez nincs segédprogram, bár próbakép a 9-el megnézhetném.
Viszont úgy néz ki más baj is lehet, mert tegnap este hívtak, hogy lassú a net, mintha a cserébe vitt routerem is szórakozik. Na amint arra járok újfent akkor próbálkozunk. -
addikt
Akad egy TP-Link tl wr841n router.
Na ezzel olyan érdekesség van, hogy ahol használnák, ott nem tudok belépni a menüjébe (illetve lassú, gyors beállítás menü az lefagy), illetve nem tudom beállítani (PPOE kapcsolat). Elvittem egy D-Link routert, azzal simán működik.
Viszont, elhoztam hozzám, itt sajnos nem tudom PPOE kapcsolatként beállítani, viszont itt úgy néz ki megy simán, a gyors beállítás is bejön. Látott már valaki ilyet ?UI: Mondták ahol vette az illető, hogy adtak hozzá CD-t (dobozban lennie kéne), telepítse azzal, na CD az nem volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szép napot.
Lenne 1 excel fájlom benne 1 sorszámmal teli oszlopom (pl. 1-1000-ig összevissza sorrendileg, meg van ami duplán, triplán van C1-C2300 cellák).
1 másik fülön ugyanezen sorszámok, itt sorrendben (A1-A1000 cellák) melette pedig értékek (B1-B1000).
Hogyan tudnám az első fülön lévő sorszám mellé betenni legegyszerűbben a másik fülön lévő párosított értékeket? -
addikt
Szép napot.
Olyan kérdésem lenne egy ismerős számítógépével kapcsolatban, hogy pár napja már bekapcsoláskor a boot során még semmilyen probléma nincs a géppel, de mikor elér a Windows logóig, akkor a bal felső saroktól elkezd kockázni szépen jobbra, majd lefele, egészen betöltve a képernyőt (mintha egy tetris zöld eleme jelenne meg fehérben, illetve ahhoz hasonlít ), utána betölt a Windows, de lassú (ott is ezzel a tetris elemmel szórakozik), majd, képernyő illesztő nem válaszol, és egyebek, ezáltal használhatatlan. Újraindítás után is, vagy ezt csinálja, vagy bejön rendesen és megy normálisan a gép.
2 dologra gondolok, hogy sima memória, vagy videókártya memória, de érdekes módon, mikor már megy rendesen a gép (azaz bejön rendesen a kép), onnan már nincs baj, csak bekapcsolásnál.
Valakinek ötlet, hogy mivel kezdjek ?UI: 2 memória van benne, ha lesz majd időm, csak 1-el fogom megnézni.
-
addikt
Újra kellene telepítenem 1 gépet, és az Explorerben (9) lévő felhasználónév/jelszavakat kellene kimentenem, hogyan lehetséges ez ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest