- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Hi!
Van 1 amilo notija a nővéremnek, amiben 2 usb van egymás melett. Az egyik usb-t vagy 1.5 éve szétqrta az öcsém, amikor fordítva akarta beledugni a kábelt
. Valamelyik nap felhív a nővérem, hogy a másikat sikeresen szétbarmolta ő, azóta se kép se hang a notin. Ma hazahozta, szétszedtem, lehúztam belül az usb-röl a kábelt , elemet ki majd vissza és azóta működik. Az usb-s részét ki szedetem, mert mihelyt visszadugtam rá, rögtön nem volt se kép se hang . Most az van, hogy a notiba nincs egyetlen usb csati sem. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e notiba venni usb csatlakozót? Ilyet --->[link] [link]. Vagy esetleg, csak akkor, tudok szerezni bele, ha ugyanolyan típusú notiból szedem ki, mint az övé?
Építő jellegű válaszokat, előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Politika
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest