Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #57798 üzenetére
Pont azt mondom, hogy lehet, hogy már van is fiókod g+-on.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Xpredator01 #57791 üzenetére
Akkor talán az 1,65 Volt volt a baj mivel 1155nél a memóriavezérlő nem szerette az 1,5 Voltnál magasabb feszültségű ramokat. Ezt a ramos topikban mindig is szem előtt tartották és szerintem mindig is figyelmeztetnek mindenkit. Esetleg kérdezz rá
Most pontosan milyen kingston nramod van? Csak mert hyper xből nem éppen 1 darab van
Part number kéne
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MacCaine #57797 üzenetére
Pont azt akarja, hogy ezen adatokkal hozzak létre ott fiókot. Hónapok óta spam-elnek ezzel, először csak mail-ben, aztán már felugró ablakokkal YT-on. Ma felmentem egy videót nézni, és a szövegdoboz mellett egy bazinagy felkijáltójeles háromszög fogadott. Addig nem enged kommentet írni, míg nem csinálok G+ fiókot.
Miután ezt nem sikerült megkerülni, elkezdtem keresni a "fiók törlése" gombot, de olyat se találtam. Kommentelésen kívül semmi okom nincs a YT fiókra, ha ezt nem engedik, akkor én törölni akarom azt is.
-
MacCaine
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #57795 üzenetére
Azt azért próbáld ki, hogy a gmail-es vagy youtube-os név/jelszó párossal be tudsz-e lépni a google + -ba.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy ACer aspire itt csücsül előttem ami iszonyat lassú kb. úgy, hogy win7 betöltésre várnom kell 10 percet. Utána is szinte használhatatlan, mert sehova nem jut vele az ember.
Most derült ki, miután felraktam az aida-t, hogy Kingfast 60Gb-os SSD csücsül benne 4gb memóriával.Nem tudom milyen telepítés történt csak az tuti, hogy ezzel így ilyen formába nem lehet dolgozni....
Mi lehet a probléma?
-
Xpredator01
csendes tag
válasz
TaylorXIII #57787 üzenetére
Szia!
A ramok Corsair Vengeance 16 GB low profile voltak.Csalodtam a corsair ramokban!,amugy 1.65 V volt a feszko! -
Hulk017
csendes tag
válasz
sgergi #57788 üzenetére
az értem am nekem az lenne leginkább a legfontosabb hogy 1066mhzen mennyenek a ramok mert most csak 800on vannak de ha beállitom 1066ra ujra indul a gép 1es játékoknál miért? 2napja jo volt csak a load settings beállitásra mentem igy gondolom mindent visszaálllitott alapra és ezért rosz most valaki valamit tud segiteni e téren?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Xpredator01 #57783 üzenetére
Most tényleg bebizonyosodott, hogy a Kingston ramok a legkompatbilisebbek és hidd el nem csak olyan Kingston ram menne ami rajta van a támogatási listán. Egyébként milyen ram volt a másik? Nem volt véletlen low voltage?
-
capulet75
addikt
Üdv. Nem tudok indavideot nézni mert nem tartózkodom Magyarországon. Viszont meg akarom nézni a Moszkva tér című filmet és nem a jútubon levő 244p-ben ha lehet. Valami ötlet?
-
Hulk017
csendes tag
Hali valaki nemtudna linkelni egy oldalt ahol letudom nézni az MSI p45 Platinum biosbeállitását ?????????? !!!!!!!!!!!!!!!!
-
törölt tag
válasz
Xpredator01 #57783 üzenetére
A kompatibilitási lista nem azt jelenti, hogy csak azokkal a RAM-okkal kompatibilis a lap, hanem azt, hogy atokkal tesztelték. Ettől még mennie kellene más RAM-okkal is. Az mondjuk egy más tészta, hogy a Corsair RAM-jaival egyre több probléma van az utóbbi időben (kb mióta nem gyártanak semmit sem).
-
Xpredator01
csendes tag
sziasztok!
Sikerult!Megoldottam a gepem problemajat, ugyanis az uj alaplap tette a dolgat, vagyis kijelezte a hiabat anelkul,hogy bebootolt volna.A gond az volt, hogy en nem neztem meg a memoriamodulok kompatibilitasat az alaplappal, es csak azt neztem, hogy DDR 3 as, meg, hogy 1600 Mhz-n fussanak, a sorozatszamot nem, emiatt a lapom nem tamogatta a memoriamoduljaimat.Ugyhogy 16 Gb Corsair Vengeance RAM mehet a p...-ba!DE: megrendeltem 8 GB Kingston Hyper X Ramot, ami kompatibilis a lappal, es lass csodat. egy roccre indult a gep,es iszonyatos teljesitmenyt mutat!A lapon vagy egy kis erzekelo , meg egy Led, ami folyamatosan egett, ez jelezte, hogy gond lehet a memoriaval, amikor betettem az uj modulokat, akkor megszunt a villogas es a gep azonnal bootolt, ugyhogy most nagyon orulok!
Ja, es lehet hogy a masik karim is megy, ugyanis azt nem teszteltem le, a gtx 560 ti 2Win.Most egy 799ö-est hasznalok a sapphire-tol!
Ha valakinek tudtam ezzel segiteni,akkor megjobban orulok! -
Vakegérke
félisten
válasz
Raider 01 #57778 üzenetére
Már csak egy ötletem van: SlimDrivers. Megkeresi neked a fincsi drivereket.
-
Amu
tag
válasz
freelanced #57774 üzenetére
hát pedig ezt akkor buktad. Ez sajna benne van a pakliba
jogi útra is terelheted a dolgot és várhatsz rá 4-5 évet, hogy a bíróság kimondja, hogy "járni jár, csak nem jut"
-
TaylorXIII
őstag
válasz
hunboy1974 #57754 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj de szerintem itt meg tudják majd mondani:
http://prohardver.hu/tema/tv-out_kezdoknek/friss.html
Lehetőleg minden eddigi fontos információt foglalj bele a hozzászólásodba(pl a kézikönyv linkjét.) -
freelanced
addikt
Hello!A lambdacomputernél vásárolt Shappire kártyámra ugrott a garancia elvileg mivel megszűnt a cég. Viszont én nem hagyom annyiban ezt, mivel emiatt eladni és nehezebb stb.
Hol tudnék emiatt érdeklődni, kikkel érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyben?
-
scream
veterán
Az Amazon-ról mióta nem lehet Mo-ra rendelni Kindle-t ?
-
-
Pene
csendes tag
válasz
MacCaine #57763 üzenetére
így is túl sok a hálózati eszköz az irodában
4 portos t-com speedport w 724v wifi modem, mögötte perpill egy 4 portos tp-link wifi router, és az egyes helységekben lévő végpontokon szintén még van néhol egy-egy switch, ahol nem egyedül van valaki. ez utóbbi eszközöket persze nem lehet leváltani, de előttük lehetőleg megtartanám a maximum kettő eszközt, de jó esetben inkább egyet szeretnék látni.
és az igazi probléma azzal van, hogy mind a t-comos, mind a tp-link eszköz wifije elég megbízhatatlan.
végül a választék még két eszközzel bővült, és úgy tűnik 50 ropiért lesz új, mivel se a D-Link DSR-250N, se a NETGEAR FVG318, se a Zyxel NXC-8160, se a D-Link DIR-632 nem tűnik elégnek. így lesz NETGEAR FVS318N. ha bárkinek van tapasztalata a fenti eszközökkel kapcsolatban, az még nyugodtan megoszthatja velem
és köszi a segítséget.
-
MacCaine
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #57764 üzenetére
Attól még, hogy regisztrálsz, nem muszáj használni.
-
Satyricon
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #57767 üzenetére
Bocs, nem neked ment! Hát na... Megesik, hogy a kígyó is elesik...
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy régi konfig,k7s5a alaplappal.
Se az alaplapi,se más hangkártyát nem tudok működésre bírni,mindig "kód10".
Elsőnek azt hittem az integrált rossz,és így raktam bele másikat,de ugyan az a jelenség!Win xp!
Válaszokat előre köszönöm! -
Satyricon
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #57764 üzenetére
Sziasztok
Az MSI afterburnert szeretném beállítani úgy, mint ezen a videon lehet látni. Tudnátok segíteni?
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Milyen lépéseket lehet tenni az ellen, hogy a Google rám akarja erőltetni a Google+ használatát?
Eddig csak idegesítő pop-upukkal mérgezett, mostantól nem szólhatok hozzá egyetlen YT videóhoz sem a YT profilommal amíg nem regisztrálok be G+-ra.
Elegem lett.
Nem akarok még egy ilyen kirakat szarságot.
-
Pene
csendes tag
válasz
ggg666 #57761 üzenetére
köszi, igen, ezt már megtaláltam. meg még kettőt:
NETGEAR FVG318: http://www.netgear.com/business/products/security/wireless-VPN-firewalls/FVG318.aspx
Zyxel NXC-8160: http://www.trustedreviews.com/ZyXEL-NXC-8160_Peripheral_review
igazából az zavar, hogy négyportos körben a választékot sem lehet átlátni, annyi van, míg 8 portosból meg kb. ez a 3 fenti lenne csak? akár 50-ig is felmehetünk árban.
-
ggg666
őstag
-
Pene
csendes tag
8 LAN porttal ellátott wifi routert szeretnék venni 40e forint körül, de ezekben a "retkes" eszközökben általában csak négy van
mit tudnátok ajánlani? már végignéztem vagy 100 terméket...
-
béke
aktív tag
Sziasztok azt kérdezném így s.o.s be hogy Van egy
usb mobil netem
van egy asztali gépem
és van egy xxx...terminálom ami lan kábelen keresztül kapja a netet (A net most szünetel 1 hétig)Létezik olyan kütyü vagy valami féle dolog amivel/amibe a mobil netemet csatlakoztatom és lan kábelen keresztül össze tudom dugni a terminált?
Magyarul az asztali gépemen lévő mobil netet szeretném megosztani de csak lan kábellel tudnám megoldani létezik erre valami féle megoldás?
Előre is köszi. -
Undoroid
őstag
Az a baj velük, hogy elég hamar meghibásodnak!
Egy ismerősömmel két egyforma kártyaolvasót vettünk (MicroSD -> USB) és az ismerősömé elég hamar (~2hónap) tönkrement. Sűrűn használta és folyamatosan benne volt a gépben...Én csak akkor, amikor feltétlenül szükségem volt rá! Az enyém kb. fél évvel bírta tovább.
-
-
hunboy1974
tag
válasz
TaylorXIII #57701 üzenetére
megvan de sajnos még mindig nem müködik,azt már megtaláltam hogy hol lehetne pc-re állitani,csak éppen nincs lehetöség rá
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Intel atomos gépem 500gb-os merevlemezzel és egy 80gb-os merevlemezzel mind2 satás Intel D2500 lappal 1gb ddr3-as rammal.
Ebből szeretnék csinálni egy NAS szervert itthonra.
Mit tudnátok ajánlani rá?
Samba megosztás+torrent+dlna kellene. -
törölt tag
válasz
peter889 #57747 üzenetére
VLC lett volna az, csak kicsit elcsúszott a keze gépelés közben. Ahhoz egyébként nem kell semmilyen külső codec, mindent a saját beépítettjeivel dekódol. Aztán, hogy milyen minőségben az már más kérdés. Hangminőségre gyakorlatilag minden köröket ver rá, és a képminősége sem a jobbak közé tartozik. Wmv-kel nagyon tud kínlódni (erre továbbra is a WMP a legjobb), ahogy a magasabb bitrate-ű FHD videok is csúnyán be tudnak rajta lassulni. Ami külön meglep, hogy sokszor a szimpla MPEG1/3 videokat sem tudja rendesen lejátszani, csak különféle zöldségeket jelenít meg a kép helyett (ez pedig egyértelműen decoder hiba), DXVA támogatása is olyan, amilyen, sok esetben nem igazán működik. A beállítófelülete meg egy katyvasz. Én is csak jobbhíján használom. De egyre inkább elegem van belőle, főleg, hogy a fejlesztés során szinte csak egyre bénább lesz.
Ismerőseim általában az SMPlayert javasolják, csak még éppen nem jutottam odáig, hogy ki is próbáljam.
-
bolyhos bari
tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani, hogy az IP-tv-n ne csak a gépen lévő képek és zene legyen elérhető a "dobozon" keresztül, hanem a filmek is? Nem találtam filmes lehetőséget. Valami program esetleg? Más alternatíva? Végülis egy wifin belül vannak. Win 8.1 van és T-home-os vagyok.
-
ricshard444
veterán
Találkoztatok már olyannal, hogy nem küld el egy üzenetet a telefon?
Kiírja, hogy az üzenet nincs elküldve, ellenőrizzem az üzenetet és próbáljam újra...A hálózaton rajtavagyok, Android, Note 2.
Szimplán 1 szót írok akkor sem.
-
peter889
őstag
Egy másik kérdésem is lenne:
Win7-hez (64 bites) milyen böngészőt ajánlanátok?
Jelenleg ezek vannak fenn: Avant browser 2013 bulid 118, Opera 12.15, Mozilla Firefox 25.0.
És persze az Explorer 8, de azt ritkán használom.Köszönöm előre is mindenkinek.
Feltelepítettem a VLC-t és a foobar2000-et, egyelőre azokat fogom használni.
-
anonymus89
addikt
válasz
energy4ever #57732 üzenetére
Az az igazság, hogy a kezdetektől fogva amikor a 9600gt kari volt benne sokszor meggyűlt vele a bajom mert indításoknál nem adott képet.
Hazaköltöztem és cseréltem a procit valamint a karit az itthonival de ki nem próbáltam.
Videókártya nyűgje lenne most is habár minden indulásnál ad képet..??Hálás volnék ha megnéznétek, hogy a lábakkal van-e esetlegesen valami probléma. (nem túl profi képek)
kép1 kép2 kép3Előre is köszi Mindenkinek!
-
peter889
őstag
válasz
Satyricon #57738 üzenetére
Köszönöm, mindenkinek az infót!
(#57737) luimapeiz
K-Lite Mega Codec Pack gondolom csak codeck-pack, nem videolejásztó.
Valóban szükségem lehet minden kodekre. De egyszer úgy jártam, hogy jól működő videolejátszóhoz telepítettem codek-packot, erre az elcseszte a videolejátszást.Ezt a K-Litet simán rátelepíthetem a VLC-re? Kell valamit állítanom a telepítés során?
(#57738) Satyricon, köszi a tippet, ki fogom próbálni.
-
anonymus89
addikt
válasz
energy4ever #57732 üzenetére
Mert cseréltem így lett benne a 631-es....
-
energy4ever
addikt
válasz
anonymus89 #57731 üzenetére
Meglehet! De ezt mibol gondolod, hogy nem jo az erintkezes?
-
anonymus89
addikt
válasz
energy4ever #57729 üzenetére
Ha valamelyik processzor foglalat láb hibásan érintkezik csinálhat ilyet?
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Windows 7-hez (64 bites) szeretnék telepíteni valami jó videolejátszó progit, ami méretre nem túl nagy (nem szeretném a lassúságot), minden szükséges kodekkel. (Adatlapomon szereplő gépen futna.)
Tudnátok ajánlani?
Köszönöm, előre is.
-
energy4ever
addikt
válasz
anonymus89 #57724 üzenetére
Esetleg: masik kabel, masik csatlakozo, cmos reset?
-
pjen
félisten
válasz
anonymus89 #57724 üzenetére
Szia.Első körben állítsd a biost defaultra,sokszor segít.
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Tudnátok segíteni, hogy az alábbi konfig: Gigabyte ga p35c-ds3r, P4 631, pqi 1gb ddr2, miért indul újra bootoláskor a cd-be helyezett bármilyen win telepítőnél?
Mintha be sem akarná olvasni a cd-t/dvd-t. Állandóan újraindul a gép ha manuálisan adom meg a közvetlen bootolást akkor sem jó. Raktam már bele másik olvasót is azzal sem megy sehogy sem, nagyon tanácstalan vagyok.Van ötletetek?
default is volt, másik kábellel is próbáltam
az igazsághoz hozzátartozik, hogy a proci utólag lett beletéve bár support szerint f10-es bios kell ami meg is van -
pjen
félisten
válasz
troll81 #57710 üzenetére
Szia.Bocsi mellé olvastam,azt hittem egy pc-t kötsz HDMI kábellel a TV re.Ha a T hom os boxon és a TV n is van HDMI csati elvileg menni kéne.Lehet rossz a box,a kábel és valóban a TV hdmi bemenete is.Nem tudsz valami más HDMI t a TV re kötni próba képpen,mondjuk egy lap topot?
-
troll81
addikt
válasz
energy4ever #57720 üzenetére
köszi holnap kiprobálom dema már nincs hozzá energiám
ha nem ment akkor jelzem köszi
-
troll81
addikt
válasz
TaylorXIII #57718 üzenetére
köszi a segitséget
-
energy4ever
addikt
válasz
TaylorXIII #57716 üzenetére
"AKkor milyen komponesről beszélnek itt?"
Ha a tv nem tudja fogadni HDMI-n keresztul a hangot, csak a kepet, akkor a HDMI-n jovo hangjat, es kepet, atkell alakitania komponensre, ha van ilyen a TV-n!(#57719) b.kov: De! Prohardver.hu
Olvasgass a forumban, van topik mindenrol ami PC!
-
b.kov
senior tag
Sziasztok !
Mostanában nagyon elkezdett érdekelni a hardver és a pc buildingNem ismertek véletlenül valami olyan oldalt, vagy valamit, ami az alapoktól elkezdi és eljuttat valami használható szintre?
Érdekelne
-
troll81
addikt
válasz
TaylorXIII #57716 üzenetére
hmm nincs és ez a bajom h nincs hangom mikor összedugom és lennie kéne
-
TaylorXIII
őstag
válasz
troll81 #57713 üzenetére
Azt írtad HDMI kábellel van összekötve a tv és set top box, nem? AKkor milyen komponesről beszélnek itt? Na mind1... set-top box menüjében álltsd be, hogy digitális legyen a hang aztán szerintem ennyi volt. Szerintem lesz is hangod vagy a TV-n is állítsd be, hogy milyen bemenetről jöjjön a hang.
-
troll81
addikt
válasz
energy4ever #57714 üzenetére
ilyen létezik?
priviben küldenél nekem linket erröl ez milyen csati a komponens?
lehet nem vágom
-
troll81
addikt
válasz
energy4ever #57712 üzenetére
igen kb 3 éves lassan ilyenkor mi a teeendö? h tudok hangot varázsolni
-
energy4ever
addikt
-
Hulk017
csendes tag
válasz
energy4ever #57702 üzenetére
sry nemértek az ilyen dolgokhoz csak keveset
am a CMO reset hol találhato a load optimalizálásra érted vagy mire am ilyen deszkám van elvileg támogatja
http://www.msi.com/product/mb/P45-Platinum---P45-Zilent.html
-
greenity
senior tag
Vettünk egy bluetoothos headsetet, viszont amikor megvettük, édesapámnak csak csere telefonja volt, a másik szervízben, így a cseretelefonhoz lett csatlakoztatva, hogy addig is tudja használni.
Tegnap lemerült, azóta fel lett töltve, a telefont visszakaptuk.A problémám pedig az lenne, hogy egyik telefonunk sem látja a headsetet. Ebben szeretném segítségeteket kérni.
A headset típusa: [link] -
troll81
addikt
sziasztok hdmi kábelen miért nincs hang? minden jol van be állitva
sehogy nem jön össze a hang kép ok
-
energy4ever
addikt
válasz
Hulk017 #57700 üzenetére
A BIOS-ban tudod allitani, erdemes egy CMOS resetet csinalni, akkor talan visszaall 1066-ra. Ezt akkor csinald ha nem ertesz hoza, ha pedig valamenyire konyitasz ehhez, erdemes manualisan beallitgatni, de nemhiszem, hogy igy van, ha nem tudod, hol talalhato ennek beallitasa. Az alaplapodon ha van MEM.OK, gomb, vagy hasonlo, akkor nyomd meg!
Lehet hogy a lapod csak 800Mhz-ig kezeli, ne lepodj meg ha nem megy tovabb!
-
TaylorXIII
őstag
válasz
hunboy1974 #57696 üzenetére
De most már megvan, nem?
Most szerezted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest